Home / Chestiunea Jidănească / Porcii lui Daea și Jidanii de la Auschwitz

Porcii lui Daea și Jidanii de la Auschwitz

Majadahonda
Incorect Politic
Ianuarie 8, 2019

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“, redactat de Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu.

Episodul anterior (37): Bomboana pe Coliva lui Sabin Orcan (MMM)

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“Victor Ponta (2012)

 

38. Porcii lui Daea și jidanii de la Auschwitz

Pe lîngă năpasta cu epidemia de holocaustiști, peste România s-a abătut, între timp, nenorocirea cu pesta porcină africană, pe care Gheorghe Funar o califică, în mod corect, drept un „atac bioterorist“[1].

Această nenorocire a dus la un holocaust al porcilor, cum corect și în termeni proprii, nu metaforici, s-a exprimat ministrul Agriculturii, Petre Daea. Dar, vai, s-au ofuscat toți holocaustiștii și toți jidăniții români. Ambasada Israelului în România s-a cufurit pe ea cel mai mult:

«Ambasada Statului Israel îşi exprimă “consternarea” şi “dezamăgirea” faţă de afirmaţiile ministrului Agriculturii, Petre Daea.

Ambasada Statului Israel a transmis joi, printr-un comunicat de presă, că îşi exprimă “consternarea” şi “dezamăgirea” faţă de afirmaţiile ministrului Agriculturii, Petre Daea, “care a comparat sacrificarea porcilor bolnavi cu uciderea evreilor nevinovaţi în lagărul de la Auschwitz”.

„Sperăm, totuşi, că o astfel de asociere a fost făcută de ministrul Daea din pricina lipsei de informare aprofundată asupra a ceea ce înseamnă Holocaustul şi Auschwitz, fără intenţia de a dezonora memoria milioanelor de victime. Holocaustul, o tragedie condamnată de România, care s-a soldat cu moartea a şase milioane de evrei, nu trebuie niciodată uitat, trivializat sau minimalizat”, subliniază reprezentanţa diplomatică în comunicat.

România a făcut progrese “extraordinare” în domeniul studierii, educaţiei şi comemorării Holocaustului, precizează ambasada, exprimând convingerea că aceste demersuri vor continua şi în viitor.

“Această pagină neagră a istoriei nu trebuie să se repete. În acest sens, niciun efort nu este prea mare pentru ca tinerele generaţii, şi nu numai, să cunoască şi să înţeleagă istoria Holocaustului. Ne aşteptăm ca, pe viitor, terminologia legată de Holocaust să nu mai fie folosită într-un context fără legătură cu acesta”, mai precizează Ambasada Israelului la Bucureşti.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat marţi seară la un post de televiziune, explicând măsurile care se iau pentru a izola focarul de pestă porcină africană de la Carniprod Tulcea, unde trebuie sacrificate 45.000 de animale: “Singura metodă este sacrificarea. Porcii toţi se incinerează (…), e o muncă extraordinară, acolo este ca la Auschwitz”»[2].

Firește, Ambasada Israelului, în stilul tipic jidănesc, denaturează lucrurile: „Holocaustul, o tragedie condamnată de România, care s-a soldat cu moartea a şase milioane de evrei,…“, bla-bla-bla. Nu România a condamnat holocaustul, ci conducerea jidănită și trădătoare a României! E cu totul altceva.

Dar și ministrul Daea a fabulat nițel și a greșit în prima jumătate a afirmației sale: el știe din dicționarele de dinainte de 1989 că „holocaust“ înseamnă „ardere de tot“ a unei viețuitoare – o vrabie, o cioară, un animal (porc, oaie, un miel – „miel la proțap“ – etc.) – în semn de sacrificiu adus unei divinități de către popoarele din străvechea Antichitate (perși, asirieni, hitiți, israeliți, greci ș.a.); aceasta-i jumătatea corectă.

Dar, desigur, este lipsit de informare „aprofundată“ privind holocaustul, deoarece, după 1989, mintea i-a fost îmbîcsită de criminala propagandă holocaustistă, cu jidanii „arși“ la Auschwitz – deși, din maculatura lor holocau$ti$tă reiese că preponderent ar fi fost gazați, nu „arși“!

Chiar impostorul Elie Wiesel, în prima ediție a maculaturii sale, Noaptea, a scris că jidanii fuseseră arși, dar, în ediția ulterioară, după vreun deceniu, a scris că fuseseră „gazați“!

Evident, el vînduse toate exemplarele primei ediții și nu mai știa ce scrisese acolo: așa că, în ediția a doua, a scris ceea ce i-a fabulat mintea lui îngustă; se vede și după fruntea lui că avea o minte îngustă – și chiar numele său duce cu gîndul la nevăstuică: weasel = nevăstuică!

În esență, comparația ministrului Daea ar fi întemeiată dacă jidanii ar fi fost incinerați la Auschwitz și dacă holocaustul n-ar fi fost decît o scorneală.

Dar nu contează: ai dat în holocaust, ai dat în ashkenazi!

Escrocul cu dosare penale mușamalizate Maximilian Marco Katz, care s-a îngrășat ca un porc, s-a arătat și el – se putea altfel – tot „consternat“; la fel și impostorul Alexandru Florian[3]. Și au sărit inclusiv jidăniții noștri pe ministrul Petre Daea!

Onctuosul autodenumit „analist politic militar“ Radu Tudor i-a cerut imperativ ministrului Petre Daea să își prezinte scuze pentru marea jigneală trasă „victimelor holocaustului și memoriei acestora“[4].

Pentru că și gomosul Radu Tudor anal-istul suferă pentru „suferințele victimelor holocau$tului“, dar nu suferă pentru suferințele țăranilor români care au rămas fără porci – adică fără hrana de bază din timpul iernii. Numai noi am rămas cu porcii de jidani și de jidăniți pe cap!

La fel bate cîmpii, cu aerul că face filozofie politică, un anume Petre M. Iancu[5]. Numai că acest „Petre M. Iancu“ este pseudonimul de acoperire al porcului jidan – pentru că tot vorbim de „porcii“ noștri – numit Peter Moscu[6], fiul lui Iancu Moscu[7], fost mare activist al C.C. al P.M.R. în anii ’50, anii judeo-staliniști – la fel ca tatăl lui Vladimir Tismăneanu, ca tatăl lui H.-R. Patapievici, al lui Alexandru Florian, al lui Petre Roman, al lui Andrei Cornea și toți ceilalți perfizi jidani.

Perfidi Judaei!, clamau, în liturghiile lor, preoții catolici și papii Romei prin secolele XIV-XVI. Trebuie să nu le mai zic jidani perfizi, ci ashkenazi perverși, căci dacă le zic jidani perfizi se supără rău, dau în gălbinare și ne interzice și accesul pe Facebuci.

Au obligat Academia Română să impună în DEX să se scrie că „jidan“ este un cuvînt peiorativ și trebuie folosit termenul „evreu“. Dar în Academia Română este membru important – director general al Institutului de Lingvistică al Academiei Române – Marius Sala, care este jidan perfid – pardon, jidan sefard.

Am relevat că între sefarzi și așkenazi există un război profund, permanent, dar față de ceilalți, față de ne-jidani, față de goyim, afișează solidaritatea și se conduc după directiva nr. 1 din Talmud: „Pe cel mai bun dintre ne-evrei omoară-l![8]

Ministrul Petre Daea nu trebuie să-și facă probleme de conștiință, fiindcă s-a exprimat semicorect în comparația dintre porci și jidanii de la Auschwitz.

Pentru că, așa cum am demonstrat – confirmat, cum am mai arătat, inclusiv de Gerhard Menuhin, nepotul marelui rabin Moshe Menuhin –, propaganda holocau$ti$tă este cea mai mare escrocherie din Istoria Universală.

Apoi, deși din comunicatele Ambasadei Israelului, ca și din toată propaganda holocau$ti$tă a Israelului reiese că Israelul a confiscat cu vehemență cuvîntul „holocaust“, pentru a-l lipi exclusiv de „tragedia celor șase milioane“ de ashkenazi – care n-au fost șase, ci undeva „între patru și șase milioane“, cum am arătat că admite, în general, marea minimalizatoare a „Holocaustului“ Hannah Arendt –, pentru că mișcarea revizionistă a compromis iremediabil sintagma „holocaustul jidanilor“, în ultimele decenii apologeții holocau$tului „au dat-o din vals în tango“ și vor să substituie, pe furiș, cu termenul „Shoah“ termenul „holocaust“ – care, trebuie să repetăm continuu, nu este cuvînt „ebraic“, ci este cuvînt grecesc împrumutat și folosit metaforic, deci, din premise, este un termen neștiințific, fals!

Prin acest termen, „Holocaust“,  folosit în mod fals, ca o gogoriță, ashkenazii au speriat lumea.

Printre cei speriați se află și actualul ministru de Externe al României, supercompetentul Teodor Meleșcanu – care a mai fost ministru la Externe, la Justiție, la Apărare etc. De altfel, cînd au tradus titlul cărții mele, HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“ – a cărei veste despre publicarea ei se extinde continuu printre românii patrioți –, autorii Raportului pe anul 2016 al Departamentului de Stat al S.U.A. l-au tradus ca fiind The Holocaust–the Diabolical Scarecrow–Money Extortion for the Holocaust. Cuvîntul „gogoriță“ l-au tradus cu Scarecrow, care, în limba engleză înseamnă „sperietoare“; în limba română, pentru cuvîntul „gogoriță“ se consemnează inclusiv acest sens: „ s. f. Ființă imaginară cu care sunt speriați copiii. ♦ Fig. Amenințare mincinoasă, neîntemeiată (care încearcă să sperie, să intimideze pe cineva)“[9].

Ministrul de diverse ministere Teodor Meleșcanu nu mai este copil, dar recunoaște că din fragedă tinerețe este speriat de ceva.

Liviu Dragnea a dat un comunicat de la biroul său din Camera Deputaților, referitor la discuțiile pe care le-a avut în timpul vizitei făcute alături de Viorica Dăncilă, în 25-26 aprilie 2018, referitor la mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim:

„În cadrul discuțiilor privind mutarea ambasadelor tuturor statelor de la Tel Aviv la Ierusalim, premierul israelian și-a exprimat dorința ca România să fie prima țară europeană care își va muta ambasada la Ierusalim…“[10].

Comentînd propunerea nătîngă – care, de fapt, a fost impusă, zîmbind, de premierul izraelian Benjamin Netanyahu – a jidănitului Liviu Dragnea, Teodor Meleșcanu, care toată viața a dovedit că este de o deplină obsecviozitate (citește: lichelism sau, zis cu un termen mai recent, pupăncurism), a recunoscut și el:

Eu am învățat de tânăr, în diplomație, că sunt două entități cu care nu trebuie niciodată să te pui rău: comunitatea israeliană din toată lumea și Vaticanul. Ăsta e lucrul pe care l-am învățat și întotdeauna am avut grijă să țin seama[11].

Concluzia se impune de la sine: numărul iud€lor autohtone crește periculos de repede!

Între timp, așa cum anticipasem atît în textul Petiției de mai sus, cît și într-un articol premergător[12], Legea nr. 300/2018[13], numită și „legea Vexler“, a fost votată în unanimitate (!) de Parlament (a fost doar o abținere, a lui Daniel Gheorghe) și promulgată de Klaus Iohannis, devenind Legea nr. 157 din 2 iulie 2018[14]. Agenția HoitNews.ro anunță cu satisfacție că, în baza acestei legi, pedepsele pot ajunge pînă la 3-10 ani de închisoare[15]!

Dar, dacă Iuda, care l-a trădat pe Iisus Hristos pentru 30 de arginți, s-a spînzurat – se pare că de rușine –, iud€l€ noastre nu au nici o rușine.

Dimpotrivă, bazîndu-se pe judeotropismul lor, împrumută de la jidani tupeul acestora și ne trădează pe noi, trădează România! Se pare că actualul imn național, „Deșteaptă-te, române!“, nu are nici un efect. Ar fi bine să apelăm la versuri mai mobilizatoare.

 

Vorba francezilor: „Aux armes, citoyens! /Formez vos bataillons! / Marchons, marchons! / Qu’un sang impur… / Abreuve nos sillons![16]

Imnul național al francezilor îi împinge pe aceștia, conform tradiției revoluționare istorice, la proteste violente, începute în noiembrie 2018! Un emigrant român,  bun cunoscător ale situației din Hexagon, îmi transmitea acest mesaj optimist:

„În Franța e jale mare, “vestele galbene” (gilets jaunes[17]) cresc în putere, poporul alb este din ce în ce mai  coagulat. Macron a trebuit să plece de urgență de la G20 din Argentina și să se întoarcă la Paris. Franța e în flăcări, simbolurile “republicii iudaice” sunt atacate, prefecturi arse, prefecți scoși cu forța în stradă, polițiști și jurnaliști bătuți, sute de răniți, 3 morți și revolta crește în continuare. Se cere instaurarea democrației directe, demisia președintelui și a guvernului, ieșirea din U.E., stop imigrației și multe alte măsuri antiglobaliste. Miercuri (5 decembrie 2018 – n.n., V.I.Z.) începe blocarea rafinăriilor și blocarea autostrăzilor, paralizie totală. Contrasemitismul manifestanților este afișat pe față, iar unul dintre liderii lor, Hervé Ryssen, intelectual cenzurat și scriitor condamnat la un an jumate de pușcărie pentru cartea Mafia jidănească,[18], face apel către francezi să nu se lase intimidați de jidani fiindcă tirania lor urmează să se prăbușească. Poliția refuză să-și asume eșecul politic, lipsa de răspundere și gestiunea eșuată a președintelui, iar armata dă semne că nu dorește să apere elitele vândute capitalului transfrontalier. Jidanii tună din toate părțile, mass media nu mai știu cum s-o dreagă, iar Macron vrea să declanșeze “starea de urgență” și să scoată armata împotriva populației. Acesta este un subiect de clasa 1 ce trebuie difuzat și exploatat.

 

Corabia jidănească se scufundă încet – s-o susținem… Pe cai, se filmează!“

Între timp, „pîrjolul“ revoltei s-a extins în alte țări ale Europei Occidentale.

Să ne amintim că, în timpul candidaturii lui Emmanuel Macron la președinția Franței, apăruse un pamflet, care semnala: „Internauții l-au parodiat pe candidatul la președinția Franței, pe omul susținut de “Sistem”, Emmanuel Macron, realizând o ilustrație grafică în care chipul lui Macron este reprezentat pe o cutie de conservă de “Macrou”, iar marca sau “producătorul” indicat pe cutia de conservă este Rothschild.

Până și o prezentatoare TV din Romania a insistat de mai multe ori în timp ce prezenta știrile pe această denumire de “Macrou”, în loc să-i pronunțe corect numele lui Emmanuel Macron“[19]!

Într-adevăr, pamfletul a avut o mare doză de anticipare. Să vedem cînd îl va „mînca“ pe Macron poporul francez inflamat! Și, împreună cu el, pe păpușarii care-l trag de sfori!

Trebuie să ne dea de gîndit și, oricum, să ne bucure că, pe balustrada unui pod a fost întins un baner cu textul „MACRON PUTE À JUIF!!!“ Adică de la LA FRANCE JUIVE[20]Franța jidovită, a lui Édouard Drumont, s-a ajuns la Franța jugănită!

Firește, posturile de televiziune din România sunt foarte rezervate în a difuza știri despre revolta social-politică din Franța și despre dimensiunea antijidănească, iar $abin Borcan/Orcan nu are cum să comenteze ceva, fiindcă este $upor€r al holocaustului, este circumcis la creier și, în plus, e însurat cu Rashela Moshe!

 

[1] Cf. http://www.justitiarul.ro/atacul-bio-terorist-cu-pesta-porcina-africana-in-romania-si-genocidul-impotriva-poporului-roman/ ; https://ioncoja.ro/gheorghe-funar-si-pesta-porcina-acuzatii-grave/ ; pentru o poziție contrară, vezi șapoul de aici: https://www.ziardecluj.ro/reptilienii-si-serpilienii-au-atacat-craciunul-dacic-cu-pesta-porcina-africana-adio-traditii-multimilenare-cu-taieri-de-porci

[2] Mihai Ciobanu, „Ambasada Israelului, consternată de declaraţia lui Petre Daea privind Auschwitz“,  dcnews.ro., 26 iulie 2018, pe https://www.dcnews.ro/ambasada-israelului-consternata-de-declaratia-lui-petre-daea-privind-auschwitz_604265.html.

[3] Cf. https://www.rfi.ro/politica-104984-ministrul-petre-daea-criticat-sever-pentru-declaratii-despre-auschwitz

[4] Cf. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ambasada-israelului-condamna-declaratiile-lui-daea-a-comparat-sacrificarea-porcilor-cu-uciderea-evreilor.html; https://www.cotidianul.ro/ministru-daea-si-holocaustul/; https://www.hotnews.ro/stiri-politic-22587735-dragnea-declara-ministrului-daea-este-gaf-sunt-convins-nu-existat-nici-cea-mai-mic-inten-ofensa-poporul-evreu.htm; http://www.ziare.com/petre-daea/ministrul-agriculturii/ministrul-petre-daea-despre-ce-se-intampla-acum-in-fermele-de-porci-din-romania-este-ca-la-auschwitz-dom-1522908;

[5] Cf. http://www.ziare.com/petre-daea/ministrul-agriculturii/porcii-si-evreii-lui-daea-mistificarea-istoriei-care-i-a-schilodit-pe-romani-1523019

[6] Cf. https://www.cotidianul.ro/peter-moscu-alias-petre-m-iancu-injura-sistematic-romania-la-deutsche-welle/

[7] Cf. http://jurnalulbucurestiului.ro/la-vremuri-noi-tot-noi-peter-moscu-fiul-lui-iancu-moscu/; http://dilemaveche.ro/autor/petre-m-iancu; http://roncea.ro/tag/petre-m-iancu/; https://www.facebook.com/pages/category/Author/Petre-M-Iancu-742422515827519/; https://www.activenews.ro/stiri-social/Petre-M.-Iancu-de-la-DW-scrie-despre-%E2%80%9Estrigoiul-care-bantuie-Europa-Mai-nou-ii-spune-%E2%80%9Ecasatoria-pentru-toti-144361

[8] Josy Eisenberg, IUDAISMUL. Editura Humanitas, București, 1995, pag. 70.

[9] Cf. https://dexonline.ro/definitie/gogori%C8%9B%C4%83

[10] Iulia Roșca, HoitNews.ro, Miercuri, 9 mai 2018, pe https://www.hotnews.ro/stiri-politic-22439182-informare-oficiala-privind-vizita-lui-dragnea-israel-premierul-israelian-exprimat-dorinta-romnia-fie-prima-tara-europeana-care-muta-ambasada-ierusalim-relatia-este-una-speciala.htm .

[11] Raluca Pancu, pressone.ro, 15 mai 2018, pe https://pressone.ro/melescanu-am-invatat-ca-sunt-doua-entitati-cu-care-nu-trebuie-sa-te-pui-rau-%E2%88%92-comunitatea-israeliana-din-toata-lumea-si-vaticanul/.

[12] Cf. Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu, „Biciul Prigonirii Românilor Este în Mâna Jidanilor“, Incorect Politic, 16 aprilie 2018, pe https://www.incorectpolitic.com/biciul-prigonirii-romanilor-este-in-mana-jidanilor/. Vezi și: http://www.justitiarul.ro/19352-2/; https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2018/04/17/biciul-prigonirii-romanilor-este-in-mana-khazarilor/; http://www.trezirealarealitate.ro/2018/05/biciul-prigonirii-romanilor-este-in-mana-khazarilor/; http://www.ziarulnatiunea.ro/2018/04/20/biciul-prigonirii-romanilor-1/

[13] Cf. https://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=21294

[14] Cf. https://lege5.ro/Gratuit/gi4donzqgmya/legea-nr-157-2018-privind-unele-masuri-pentru-prevenirea-si-combaterea-antisemitismului. Vezi și: https://www.incorectpolitic.com/tradatorul-iohannis-a-promulgat-legea-lui-vexler/; https://www.activenews.ro/stiri-politic/Legea-care-pedepseste-antisemitismul-cu-inchisoarea-a-fost-adoptata-in-timp-record-si-unanimitate-de-Camera-Deputatilor.-Doar-un-singur-parlamentar-s-a-abtinut-151429 ; http://ortodoxinfo.ro/2018/07/04/pentru-cine-a-facut-deputatul-vexler-legea-antisemitismului-daca-in-2014-declara-ca-nu-exista-deloc-probleme-cu-antisemitismul-in-romania/

[15] Cf. https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22542695-legea-privind-combaterea-antisemitismului-fost-promulgat-nfiin-area-aderarea-organiza-antisemite-pedepsi-nchisoare-3-10-ani.htm

[16] http://www2.assemblee-nationale.fr/decouvrir-l-assemblee/histoire/dossier-historique-la-marseillaise/les-paroles-de-la-marseillaise

[17] Cf. http://www.rfi.fr/emission/20181203-une-comment-sortir-gilets-jaunes-crise-france; https://www.ladepeche.fr/article/2018/12/03/2917964-gilets-jaunes-comment-sortir-de-la-crise.html; https://bfmbusiness.bfmtv.com/mediaplayer/video/la-question-du-jour-gilets-jaunes-comment-sortir-de-la-crise-0312-1122261.html; https://www.youtube.com/watch?v=oSRE2CvfHi0

[18] Cf. https://www.egaliteetreconciliation.fr/La-Mafia-juive-30887.html;

[19] Cf. *** „Macrou poate afecta grav sanatatea francezilor!“, Știri Extreme, 23 aprilie 2017, pe https://www.stiri-extreme.ro/macrou-poate-afecta-grav-sanatatea-francezilor/#. Vezi și: Marius-Albin Marinescu, „Emmanuel Macron, un Nicușor Dan al francezilor“, JUSTIȚIARUL, 24 aprilie 2017, pe http://www.justitiarul.ro/emmanuel-macron-un-nicusor-dan-al-francezilor/, preluat aici: https://www.buciumul.ro/2017/04/25/emmanuel-macron-un-nicusor-dan-al-francezilor/

[20] Cf. https://www.amazon.fr/France-Juive-Vol-dHistoire-Contemporaine/dp/033105602X/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1546557205&sr=1-1&keywords=edouard+drumont+la+france+juive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *