Home / Actualitate / Trădătorul Iohannis a Promulgat Legea lui Vexler

Trădătorul Iohannis a Promulgat Legea lui Vexler

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 4, 2018

Trădătorul Iohannis a Promulgat Legea lui Vexler

Imaginează-mi șocul.

În realitate cred că majoritatea dintre noi ne-am așteptat la acest rezultat.

Ortodoxinfo:

Klaus Iohannis a semnat luni, 2 iulie a.c., decretul pentru promulgarea Legii privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului, ne informeaza:

http://www.presidency.ro/ro/media/comunicate-de-presa/decret-semnat-de-presedintele-romaniei-domnul-klaus-iohannis1530525246.

Conform Adevarul, ActiveWatch i-a solicitat preşedintelui Klaus Iohannis să nu promulge această lege întrucât „dublează legislaţia deja în vigoare, nu are şanse reale să fie aplicată şi nu asigură proporţionalitatea limitării libertăţii de expresie în raport cu gravitatea discursului“
Iar Tribuna ofera detalii:

[…]

Organizaţia ActiveWatch însă îi solicitase preşedintelui să nu promulge legea, deoarece aceasta „dublează legislația deja în vigoare, nu are șanse reale să fie aplicată și nu asigură proporționalitatea limitării libertății de expresie în raport cu gravitatea discursului”.

Până și organizația cu caracter antiromânesc ActiveWatch consideră că legea este deplasată.

,,…Considerăm că lipsa de rezultate nu este cauzată de forma legislației de acum care sancționează discursul de ură, antisemitismul, xenofobia, rasismul sau intoleranța, ci de lipsa acută de fermitate în ceea ce privește aplicarea acesteia.

Rapoartele ActiveWatch care acoperă activitatea parchetelor referitoare la cazurile de discurs instigator la ură consemnează că, între anii 2014 și 2017, numai 7 cauze din câteva sute au ajuns să fie trimise în judecată (conform datelor furnizate de Ministerul Public). De asemenea, rapoartele ActiveWatch arată că CNA aplică, de regulă, sub 10 amenzi pe an pentru cazuri de discurs instigator la ură. Singura instituție publică care are o activitate consistentă în sancționarea manifestărilor de intoleranță, xenofobie, rasism sau antisemitism este Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării”, spune ActiveWatch, într-un comunicat.

ActiveWatch mai e de părere că „Noile prevederi legislative, care dublează, în mare măsură, legislația deja existentă ar urma să fie aplicate tot de procurori, adică de autoritatea care nu reușește să aplice nici legea existentă”.

Probabil își dau seama că legea va face mai mult rău pentru ei, trezind populația la realitățile unei Românii aflate sub ocupație ideologică.

„Mai mult, prin faptul că proiectul de lege nu prevede decât pedepse cu închisoarea, nu este asigurată respectarea proporționalității limitării libertății de exprimare în raport cu situația în care această limitare este necesară.

Conform prevederilor acestui proiect de lege, un puști teribilist de 18 ani care, în lipsa expunerii și implicării consistente în acțiuni de prevenție și conștientizare care ar trebui să fie derulate de autoritățile române, postează pe Facebook o fotografie cu o svastică va rămâne cu un dosar penal, o pedeapsă cu efecte prea apropiate de cele care ar decurge din aplicarea legii într-un caz mult mai grav, cum ar fi acela al unui politician care, tot pe Facebook, spune că îi este dor de Adolf Hitler”, mai spune acelaşi comunicat.

Cui nu îi este dor de unchiul Adolf atunci când vede unde a ajuns lumea  în urma influenței nefaste ale unei părți ale unei anumite etnii?

Faptul că ai lor critică legea este amuzant. Ai crede că se bucură de cât mai multe legi împotriva discriminării, dar măcar au bunul simț să se mulțumească cu una singură (pe care ei ar vrea să o aplice cu mai multă ‘fermitate’ împotriva românilor care îndrăznesc să spună ce gândesc.)

Stirea despre promulgare este prezentata de intreaga mass-media, insa inca n-am vazut macar un site al acesteia care sa sublinieze caracterul anticrestin al legii: Scrisoare deschisă către Sinodul, stareții, preoții și credincioșii BOR cu privire la Legea de combatere a antisemitismului

Ce urmeaza?

SCENARII

Sunt câteva variante:

1. Ca și legea 217/2015, nu se va aplica, sau se va aplica foarte selectiv și fără a genera condamnări cu executare.

2. Se va aplica pe o persoană publică și foarte activă pentru a da un exemplu, o “loviură de teatru” cum le place la jurnaliști să spună, sperând că îi vor speria pe restul oamenilor, determinându-i să se autocenzureze.

3. Se va aplica în masă și vom vedea arestări, închisorile vor deveni universități, ca odinioară…

Scenariul 3 este puțin probabil, scenariul 1 este mai probabil, iar scenariul 2 ar fi un precedent periculos pentru ei, deoarece în condițiile în care reacția populară este destul de puternică, s-ar putea să îi pună în mare belea…

Răbdarea românilor, uriașă și aproape permanentă, are și ea niște limite.

În acest ritm, mai devreme sau mai târziu, limita va fi depășită. Cu toate că legea mai astupă revolta provocând frică în rândul unor naționaliști de duminică, pe care îi determină să se cenzureze, mai devreme sau mai târziu avalanșa adevărului va zdrobi toate zidurile cenzurii.

Haideți să fim realiști, legea nu va reuși să schimbe gândirea celor care se tem să vorbească în public despre (((cosmopoliți))). La fel vor gândi și după ce intră în vigoare.

Românii s-au săturat de acuzațiile mincinoase ale unor străini care au beneficiat de ospitalitatea noastră, în condițiile în care România a ajutat evreii de repetate ori în trecut, generozitatea și compasiunea românească fiind răsplătită cu vărsarea sângelui eroilor noștri, ba chiar cu condamnarea lor a doua oară, post-mortem.

Acești demenți care dau legi împotriva majorității trebuie avertizați… și politicienii, și (((stăpânii))) lor.

În ritmul impus de ei, cu hoții neîncetate și restricționări ale libertății pentru niște opinii…mai devreme sau mai târziu vor avea motive reale să ne acuze.

În ritmul impus de ei, cu poliția gândirii intensificându-se și retorica antinațională amplificându-se, imaginația lor va deveni realitate… de data aceasta fără orchestre și cinematografe în aer liber.

Pe scurt…

De ce le e frică nu scapă.

7 comments

 1. Totul e perfect.

  Aceasta lege va trezi foarte multa lume. Mai ales daca e aplicata si apare despre asta si in presa.

  Cu cat evreii ne pun la colt, ne cenzureaza si ne preseaza mai mult – cu atat mai multa lume se trezeste.

  Aceasta lege va face sa creasca antisemitismul.

  Un nou “pogrom de la Iasi” nu e departe.

  Problema cu evreii si Romania: evreii care sunt proprietarii Romaniei stau in strainatate. Lumea nu ii vede.

  Majoritatea evreilor au plecat.

  De aceea lumea nu e constienta de influenta evreiasca.

  Zieg Heil.

 2. Revolutia o sa inceapa din SUA.

  Polonia, Ungaria, Rusia si Ukraina sunt foarte treji legat de problema evreiasca.

  Si Italia si Grecia.

  In Italia, doi evrei de seama, Roberto Saviano si Furio Colombo il ataca pe Salvini constant. Presa il numeste Hitler si nazist. Lumea vede si intelege, nu degeaba a fost Mussolini la putere.
  Salvini a crescut foarte mult in sondaje in timp foarte scurt. Italienii sunt oameni realisti – no bullshit.

  Revolutia va incepe in SUA si in Rusia, Europa de Est. Noi doar o sa ne luam dupa altii.
  Nu o sa inceapa revolutia impotriva evreilor in Romania, fiindca sunt foarte putini aici.

  In SUA insa, o sa fie un nou holocaust, adevarat de data asta.

  This Time the World.

 3. ucraina e pierduta, imi pare rau sa te dezamagesc, iar majoritatea polinezilor cu care tin legatura sunt speriati de cati idioti pro EU sunt la ei in tara… o sa fie o lupta grea… ungaria este treaza intr-adevar…

 4. Nu ma mai mira nimic la johanis! Cum nici psd-ul nu s-a tinut de programul de guvernare(numai gogosi), asa si johanis, “pas cu pas” dovedeste ca este un tradator, antiroman convins! Singura noastra scapare( mai sper) este, trezirea natiunii!

 5. Asa zisa opizitie se vede ca nu exista si toata treaba este o regie a strainilor cu nume romanesti ce conduc tara in urma regiei din 1989 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *