Home / Actualitate / O Minireplică la „Cel mai Filosemit Guvern“

O Minireplică la „Cel mai Filosemit Guvern“

Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu
Incorect Politic
Aprilie 9, 2019

 

O minireplică la „Cel mai filosemit guvern“

Propoziția în care apare sintagma „comunitatea israeliană din toată lumea” apare reprodusă aidoma și pe alte site-uri, ceea ce mă face să cred că escelența sa ministrul Teodor Meleșcanu chiar așa s-a exprimat. Dar, dacă este corectă reproducerea sintagmei, despre sintagma ca atare trebuie spus exact invers: că este o idioțenie!

Mai mult, inclusiv prin această propoziție ministrul Teodor Meleșcanu demonstrează nu numai că este o mare lichea, așa cum am relevat[1], ci și, în plus, ca unul pus în mod repetat pe postul de  ministru de Externe, că este repetent la istorie, geografie, diplomație și logică: NU EXISTĂcomunitatea izraeliană din toată lumea”, deoarece „comunitatea izraeliană” există exclusiv în Israel. În „toată lumea” există comunitatea jidanilor – sefarzi și ashkenazi!

Ca atare, sintagma autorului, „adevărul lui Meleşcanu”este o falsitate, nu un adevăr.

O fi fiind „adevăr” pentru Meleșcanu-Obedientu’ (citește: pupăncuristul), dar asta nu înseamnă că „suntem obligați să acceptăm adevărul lui Meleşcanu”!

Dimpotrivă, trebuie să luptăm în toate formele pentru înlăturarea acestei atitudini defetiste. Deja lumea a început să se trezească la realitate și, astfel, a început să apună supremația jidanilor.

Să ne amintim că, pînă acum trei decenii, sionismul – care este forma politică extremistă de mișcare a iudaismului (talmudismului) – a fost condamnat de O.N.U. doctrină teroristă!

După colapsul U.R.S.S. și venirea la putere a jidanului bețivan Boris Elțîn, U.R.S.S.  a fost manevrată de S.U.A. – ajunse, și ele, cu totul la comanda Israelului – și a dezincriminat sionismul ca doctrină și politică teroristă.

Numai că sionismul a rămas același – ba a devenit și mai terorist: amintiți-vă repetatele războaie teroriste contra Libanului și a palestinienilor . Dar acum a intrat în regres. De aceea jidanii pregătesc terenul pentru a se retrage inclusiv în România, ca stat jidănesc de rezervă. Proiectul „Israel în România“ este în curs de realizare discretă!

Trebuie să ne pregătim să îi alungăm și pe aceștia care sunt, deja, aici – vreo două milioane!

 

Apoi, fiindcă tot se vorbește în articol despre loja masonică B’nai B’rith – care are ca președinte al filialei din România pe Jose Iacobescu[2],  cred că materialul ar fi avut ca titlu mai potrivit „Cel mai obedient guvern jidănit“” – fiindcă sper, totuși, că nu toți membrii Guvernului României sunt filosemiți, ci mai sunt unii care se opun, pe cît pot și cum pot, lichelismului manifestat de Veorica Dăncilă și Liviu Dragnea!

Este necesar de precizat că loja masonică B’nai B’rith a fost înființată în 13 octombrie 1843 și titulatura ei înseamnă „Fiii Legămîntului“, unde „Legămîntul“[3] desemnează aranjamentul prin care Iahve (Iehova/Elohim) le-a dat jidanilor (iudeilor) „Pămîntul Promis“, pe care, după 4-5 milenii, îl pretind conducătorii statului Israel, înființat abuziv în 1948.

Indiferent că admitem sau nu aceste baliverne veterotestamentare, în realitate este vorba 1) de un furt de identitate și 2) de o substituire de ideologie religioasă.

Așa cum voi releva în volumul al doilea al cărții HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ, iudeii antici, încă de pe vremea lui Iisus Hristos, constituiau cel mai corcit popor – care nici nu era un „popor”, ci o aglutinare de triburi nomade, cam ca „poporul american“, care, între timp, s-a sedentarizat după „marșul spre Vest“, în care a provocat genocidul amerindienilor, ale căror rămășițe sunt ținute acum în „rezervații“.

Apoi, izraelienii de azi, în proporție de circa 95 la sută, nu sunt urmașii iudeilor antici – nici măcar ai celor din primele secole de după Hristos –, ci sunt descendenții (k)hazarilor, de neam turco-mongolic, „iudaizați“ prin impunerea cultului talmudic prin decizia regelui lor Bulan.

Kuvahaun tulos haulle khazars

Deci, izraelienii de azi și-au apropriat legenda cu „Legămîntul“ și nu au nici un drept istoric să revendice teritoriile din Palestina.

Dar să revenim la à nos moutons, la „oile noastre“ – sau „anomuton“, cum ar zice Veorica.

Ludovic Orban a acuzat-o pe Veorica Dăncilă de trădare națională pentru faptul că s-a dus în Israel „pe șest“: cum a rămas cu procesul respectiv?! Ca în gară? Și de ce C.N.C.D. nu i-a confecționat și lui Ludovic Orban un „proces“ de discriminare?

De altfel, Veorica Dăncilă are state vechi de lichelism față de jidani: pe cînd fusese europarlamentară a susținut incriminarea delictului de opinie în Résolution du Parlement européen sur la lutte contre l’antisémitisme[4].

Klaus Iohannis l-a urechiat pe Liviu Dragnea că „face diverse afaceri cu evreii!“ La fel ca Orban, și Iohannis „a pus batista pe țambal“! Dar, la fel, de ce C.N.C.D. nu i-a dresat și lui Klaus Iohannis un „proces“ de discriminare?

Este,oare, posibil, să facem și noi o revoluție ca islandezii: să arestăm membrii guvernului, parlamentarii, bancherii și să instalăm o conducere românească?!

 

Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu

[1] Cf. episodul nr. 38, pe https://www.incorectpolitic.com/porcii-lui-daea-si-jidanii-de-la-auschwitz/

[2] Cf. https://inquamphotos.com/photos/mae–forumul-bnai-brith-dr-moses-rosen-24165

[3] Cf. Cornel-Dan Nicolae, „B’NAI B’RITH (Fiii Legământului), lumea şi România“, JUSTIȚIARUL, 23 ianuarie 2018, pe http://www.justitiarul.ro/16773-2/.

[4] Cf. http://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-8-2017-0383_FR.html?redirect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *