Home / Actualitate / Poanta Zilei

Poanta Zilei

Iancu Breban
Incorect Politic
Decembrie 2, 2020

Vorbim de alegeri când țara e sub ocupație radicală, la pachet cu tot ceea ce constituie informația și opinia publică, fabricarea consimțământului sau industrializarea iluziilor, sprijinite intensiv de toate instituțiile externalizate de control și represiune globală precum GAFAM, OMS, BCE, FMI etc.; întreținute afectiv de un popor generic care confundă binele lui cu stomacul plin rahat, așteptând trenul imaginar al providenței în gara fără de nume, stație, peron, șine, unde chiar și potențialii călători și destinația lipsesc din desen, căci nu-i așa, Libertatea popoarelor duce la Auschwitz.

Despre ce vorbim?

Păi Cohen-19 este cel mai bun român în viață, alături de Alexandru Florian, Guvernatorul Real din spatele Guwernerului vizibil.

Eu sunt violent împotriva alegerilor reprezentative, iar democrația îmi provoacă sila pe care o simt când văd un tatuat cu barbă și legging pe stradă.

Îmi cer scuze, dar nu am cădere să mă pronunț acceptabil și onorabil asupra acestei noi și dilematice încercări pseudo-elektorale.

Prin urmare, propun ultimilor oameni de bună trăire să evite această situație stânjenitoare, în care omul conectat și omul sărăcie este disprețuit în asemenea hal, încât li se cere să aleagă alogenul sau alogenul care o să le transmită condițiile Holocaustului de la U.E.

Leave a Reply

Your email address will not be published.