Home / Internațional / Bătălia pentru Casa Albă și secarea mlaștinei mondialiste de crocodilii satanici

Bătălia pentru Casa Albă și secarea mlaștinei mondialiste de crocodilii satanici

Redacția Internațională
Incorect Politic
Decembrie 2, 2020

BĂTĂLIA PENTRU CASA ALBĂ ȘI SECAREA MLAȘTINEI MONDIALISTE DE CROCODILII SATANICI

I

 

Avocata Sidney Powell nu face parte din echipa de campanie a lui Trump și nu urmărește doar obținerea unui al doilea mandat prezidențial pentru acesta. Ea se bate pentru Adevăr și Dreptate, pentru justiția adevărată, pentru demascarea tuturor vinovaților și trădătorilor, ce se găsesc atât printre membrii partidului democrat (Biden), cât și printre cei ai partidului republican (Trump).

Avocata Sidney Powell încarnează voința și interesele fundamentale ale națiunii americane, fără să se identifice cu campania președintelui Trump, deși cele două cauze se întregesc reciproc. ”Afirm și susțin: nu fac parte din echipa sa juridică (a lui Trump), nu am semnat niciun contract pentru a o reprezenta pe aceasta în justiție, nu am trimis președintelui sau campaniei sale factura cu cheltuielile mele și eventuala plată pe care aș pretinde-o”, a declarat ea cu mai multe ocazii. ”Intenția mea, continuă avocata, a fost și rămâne denunțarea tuturor fraudelor, fără idei preconcepute, indiferent că ele au fost comise de democrați sau de republicani. Adevărul, dreptatea, justiția trebuie să își urmeze cursul lor. Dovezile reunite de mine sunt zdrobitoare: un soft a fost conceput și utilizat pentru a fura milioane de voturi  ale lui Trump și a le atribui lui Biden. Suntem în plină pregătire a procesului. Vom depune plângerea penală chiar săptămâna asta”.

Într-un interviu acordat publicației internetice Newsmax, Sidney Powell a făcut o remarcabilă profesiune de credință, care ar trebui să dea de gândit nu numai ziariștilor și politicienilor noștri, ci tuturor celor ce se pretind oameni liberi și civilizați, doritori să rămână liberi, într-o Românie și o lume civilizată: ”Nu vom permite ca superba noastră Republică americană să ajungă roaba și cadâna comuniștilor, din interiorul sau exteriorul granițelor noastre. Nu permi­tem ca votul Americanilor să fie măsluit și manipulat de tâlharii străini, din Hong Kong, Iran, Venezuela, sau Serbia, toți deopotrivă de puțin respectuoși față de viața și valorile oamenilor. Noi, poporul, l-am ales pe Donald Trump pentru a reînvia America iubitoare a vieții, adevărului, libertății și fericirii tutu­rora. Noua Ordine Mondială, a spus avocata în încheiere, a întors pe dos partidul republican, care și-a vândut sufletul pentru enorme și incredibile sume de bani”. Într-un limbaj pitoresc, avocata avertizează că republicanii vor fi castrați ca boii, în cadrul ”Marii Repuneri la Zero”, din 2021, dacă vor permite ca ”Fii Întunericului” să îi fure lui Trump al doilea mandat prezidențial, pe care cetățenii americani i l-au încredințat lui. Nu altuia!

Aceste cuvinte prelungesc și întregesc avertismentul adresat lui Trump, de către arhiepiscopului catolic Vigano, care vorbea de lupta biblică a ”Fiilor Întunericului” contra ”Fiilor Luminii”.

Răspunzând diverselor observații și întrebări, doamna Powell a reamintit modul cum iudeo-bolșevicii lui Lenin, Trotzky și Stalin au căsăpit remarcabila și generoasa societate țaristă, din vremea lui Nicolae al II-lea, începând chiar cu familia acestuia, după care a urmat exterminarea a mii și mii de ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Ruse, a sute de generali și zeci de mii de ofițeri ai armatei țariste, apoi a zecilor de milioane de țărani și muncitori ruși, fără să mai socotim milioanele de victime, tot ale iudeo-bolșevicilor, de după al II-lea Război mondial (România, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Albania, Cehoslovacia, Austria, Germania). Avocata declară că deține ”tone de dovezi” ale tâlhăriei electoralo-ziaristice din Statele Unite, clasificarea și organizarea acestora fiind deopotrivă de dificilă, urgentă și importantă.

Sistemul corupției prin cumpărarea voturilor datează de mai mulți ani și cuprinde membrii ai ambelor partide americane. Avocata nu a menajat elita republicană, ce s-a jucat cu focul, precum demnitarii țariști cu Kerenski, Lenin, Stalin și ceilalți, precum Iuliu Maniu, Brătienii și liberalo-țărăniștii lor, care înainte de a muri, în închisorile comuniste, s-au compromis pe vecie, dând România, inclusiv Armata Română, pe mâna iudeo-bolșevicilor. Bineînțeles, după cum era de așteptat, în cîțiva ani, iudeo bolșevicii Anei Pauker au căsăpit falsa elită liberalo-țărănistă precum porcul de Crăciun! Lăsându-se antrenată în dementa colaborare cu satano-mondialiștii și neo-marxiștii, falsa elită republicană americană, din zilele noastre, repetă eroarea falselor elite din Rusia țaristă și Europa, care au fost exterminate în condițiile cunoscute de cei ce și-au dat silința să le cunoască. Colaborarea cu satano-mondialiștii și neo-marxiștii este o nebunie, o mare iresponsabilitate, impli­când reducerea la tăcere și întemnițarea patrioților, a tuturor celor ce li se opun. În consecință, satano-mondialiștii, neo-marxiștii, clienții și colaboratorii lor nu trebuie să se mire de meritatele sancțiuni ce îi vor lovi, după ce Trump își va începe al doilea mandat la Casa Albă.

Potrivit serviciilor de informații citate de Sidney Powell, guvernatorul republican din Georgia, Brian Kemp, și secretarul de Stat georgian, Brad Raffensperger au primit bani din partea Chinei comuniste, pentru a sabota alegerea lui Donald Trump.

Lectura documentului ce conține aceste informatii arată că echipa juridică a lui Trump l-a convins pe acesta să nu se grăbească cu dezvăluirea tâlhăriilor electorale ale lui Biden, lăsând pe Kemp și Reffensperger să creadă că hoția le-a a mers strună, că pot certifica, fără teamă, banditismul lor electoral. Cei doi ”republicani”, din Georgia, s-au făcut că repetă numără­toarea voturilor, că verifică totul, proclamând falsul rezultat electoral. Pentru asta, ambii vor răspunde în fața justiției.

La fel ca multe alte personalități americane, democrate dar și republicane, tâlhăria celor doi demnitari din Georgia nu se limitează la furtul alegerilor, ceea ce deja este foarte grav. În plus, este vorba de trădare în favoarea Chinei și a altor puteri străine, ceea ce constituie un casus belli (motiv de război). Cei doi demnitari republicani și-au trădat nu numai propriul partid politic ci și țara lor, ceea ce înseamnă crimă de înaltă trădare, pe lângă tâlhăria electorală.

Fostă procuroare, avocata Sidney Powell este obișnuită cu astfel de procese, întrucât a pledat aproximativ 500 de cauze în fața multor tribunale militare, inclusiv la Curtea Supremă Federală, de exemplu în controversatul dosar al generalului Flynn.

Intervievată telefonic (interviewée téléphoniquement), de către Lou Dobbs, de la Fox News, Sidney Powell a confirmat că dosarul Georgia este complet și va fi înaintat imediat grefei înaltei Curți georgiene. În cel mai scurt timp posibil, a adăugat avocata, alte plângeri penale vor fi adresate înaltelor curți din diferite State americane, tâlhăria electorală actuală fiind masivă și la scară națională.

Biroul avocațional al doamnei Powell este asaltat de numeroase știri și informații incredibile, tâlhăria electorală este atât de flagrantă și fără de precauții încât ea însăși se întreabă dacă cei în cauză sunt în toate mințile!

Dată fiind amploarea tâlhăriei electorale și dificultatea misiunii asumate, avocata a fost întrebată dacă se va putea încadra în termenele legale prescise, pentru acest caz, adică datele de 8 și 14 decembrie. Răspunsul ei a fost afirmativ.

Misiunea mea nu este ușoară, a spus ea. Totuși, tâlhăria electorală este atât de enormă, de clară și revoltătoare încât, cu dovezile în față, oricine înțelege totul imediat. N-am nicio îndoială ”că președintele Trump a câștigat alegerile și va prelua al doilea mandat la Casa Albă”, a declarat ea.

Avocata Sidney Powell este atât de sigură de ce spune încât i-a trimis un tweet lui Joe Biden, sfătuindu-l să-și recunoască înfrângerea, înainte de a fi acuzat de tâlhărie electorală la scară federală și a ajunge în închisoare pentru restul zilelor sale.

 

Lin Wood, unul dintre avocații echipei Trump, a făcut public un mesaj de susținere și încurajare a avocatei :

”În ultimele săptămâni, am lucrat în strânsă colaborare cu Sidney Powell și alți juriști. Plângerile penale, pe care Sidney le depune mâine în Georgia, respectă întru totul ADEVĂRUL, pe care inamicii Americii nu îl pot contesta. Nu acordați nicio încredere acestora. America, Adevărul, Libertatea nu sunt vorbe goale, cum cred inamicii noștri”.

 

Lin Wood are și alte surprize plăcute pentru apărătorii adevărului, demnității omenești, libertății și credinței creș­tine. Dincolo de corupția și tâlhăria electorală, de amestecul discret al Chinei și al altor puteri străine, cu această ocazie vor ieși la iveală multe din aspectele pedofiliei și satanis­mului de la Washington și Casa Albă, sub administrațiile precedente. Americanii și oamenii de pretutindeni vor fi șocați de ceea ce vor descoperi. Extrem de puternic și neașteptat, șocul acesta ar putea anunța Marea Trezire a Omenirii, din somnul ei de moarte. Cei mai mulți dintre oameni vor avea nevoie de întreaga lor capacitate, de întregul lor discernământ, pentru înțelegerea anumitor realități.

Cu trei săptămâni înainte de a fi asasinat, președintele Kennedy a jurat demascarea monstruoasei conspirații și coaliții care, deja, era pe cale de a aservi omenirea. Ca și fratele său, Robert Kennedy, președintele John Fitzgerald Kennedy a plătit cu viața, clarviziunea, onestitatea și setea sa de adevăr.

Să ne rugăm pentru ca Dumnezeu să dea președintelui Trump puterea de a demasca și distruge mașinațiile caracatiței mondialiste ale cărei tentacule homosexualo-elgebetiste-nano-vaccinaliste, electromagnetice și sataniste au cuprins întreaga planetă.

 

II

 

Abia grațiat de Donald Trump, generalul Flynn a ajuns în Olanda. După unii,generalul Flynn a curățat astfel ”mlaștina corupției americane”de pe propriul său corp ce risca să devină hoit; după alții, în speranța unui firman de reconfirmare, s-ar pregăti s-o tundă la zero pe Tanti Merkel, și săverifice corecta tăiere împrejur a adolescentului dement Macron…

 

De câteva zile, se petrec lucruri bizare, în toată Europa, inclusiv la București. Dacă Trump tușește, Europa strănută după vechea și banala gripă sezonieră. Cei 28 de satrapi, ochii și urechile lui Soros, Bill Gates, Rockfeller și ceilalți ciclopi ar fi uitat dintr-o dată că, din martie încoace, se strănută după protocolul chinezo-covidic, brevetat de OMS, cu botniță umanoidă pe figură, nu după protocolul gripal strămoșesc, cunoscut de când lumea, cu nelipsita batistă și fără amestecul breveto-protocolului chinezesc, al OMS-ului, Națiunilor Unite, Bruxellesului, institutului Pasteur ori al Consiliului de strategie cotrocenică we(r)neriano[1]-lukovido-arahato-tătăresciană.

De la sfârșitul ultimului Război mondial nu s-a mai văzut atâta soldățime americană în Europa, pifani înarmați până-n dinți, tancuri, amfibii, elicoptere, drone, câte și mai câte. Se știe că dronele americane din Africa, fără de care Legiunea străină franceză este ca mâța fără mustăți, sunt pilotate de subofițeri texani din Munchen. În ultima vreme, ajutați de nemții ce au depășit falsul complex nurembergian, un comandou special al armatei americane a luat cu asalt cazarma CIA din Frankfurt/Main, sediul antenelor G5 ale informaticii și softurilor ”Dominion”, ce au dirijat falsificarea recentelor alegeri prezidențialo-legislative americane. Cu această ocazie, cinci militari americani și-ar fi pierdut viața, inclusiv comandantul CIA al bazei militare.

În rest, nimic nou. Europenii continuă să fie incapabili de a se apăra și ca atât mai puțin de a ataca, astfel de vitejești fapte de arme nefiind posibile decât de la 10 sau 12 kilometri înălțime, pe vreme cu soare, în Afganistan sau Irak. Ca toți neputincioșii, Europenii de azi sunt colonizați ca și cei de ieri, precum Grecii, Bulgarii, Sârbii, Ungurii, Valahii sau Moldovenii, în fața Turcilor. Limpede: Uniunea europeană nu se poate apăra nici în fața satano-mondialiștilor Soros-Biden-Bill Gates, nici în fața fidelilor pifani ai lui Donald Trump. Profitând de tehnologia, fondurile și îndrăzneala-i cunoscută, Statul mafioto-mondialist comandă de mult la Berlin, Paris, Londra sau Madrid, nu în ultimul rând la București, Varșovia sau Budapesta. De când Trump l-a pus pe Biden la colț, cu genunchii pe coji de nucă și cu un pumn de furnici în sân, Tanti Merkel, Macron, buldogul Werner și ceilalți satrapi schimbă chiloții din oră în oră și nu reușesc să desfunde sitele mașinilor prezidențiale de spălat, ce au împuțit împrejurimile  bucureștene, de exemplu, până dincolo Periș, Butimanu, poate chiar Breaza-Comarnic! Înaintea lui 10 sau 15 decembrie, cînd victoria lui Trump va fi proclamată oficial, la Washington, Werner, Macron, Merkel și ceilalți trebuie să o scoată de pe mânecă. Ceilalți, în frunte cu Lukovid, nu mai contează decât ca recentul cavaler al tristei figuri medicale, Arahat, fără primul ”A” — de la majuscul, nu Arabia sau Allah, cum unii ar putea crede!

Bucurați-vă, Oameni buni! Președintele Trump este pe cale să smulgă dintele veninos al multora dintre viperele Uniunii Europene. Rămâne de văzut unde, când, cum și dacă Werner va putea fi implantat cu dinți veninoși mai a la cobra, ori, poate cu musculatura anacondei, sau măcar a pitonului. Căcăcioși de satrapi trebuie să facă nu numai pe ei, ci și exces de zel supușelnic, înainte ca Trump să le pună ligheanul rabinic pe scăfârlie, pentru corectarea cerebrală a nereușitei și tradiționalei tăieri împrejur clitorido-peniene, de care creștinul libanez se ocupă, în cartea lui despre Tăierea împrejur – Complotul tăcerii, opuscul disponibil gratis pe situl Incorect Politic, sponsorizat, zic unii, de nababi mai darnici decât Soroș sau Bill Gates, pe care Palatul Victoriei și Cotrocenii îi pupă exact unde știm. Ca prin farmec, îndată ce Trump va fi reconfirmat, se vor redeschide toate restaurantele, teatrele, stadioanele, cinematografele,bisericile, iar milioanele de împușcăriați în propriile lor case vor putea circula unde vor, fără declarație pe propria răspundere, nici botniță pe figură! Fără ”Vaccinul antui-covidic”, normalizarea va fi atât de spectaculoasă încât va trebui redefinită nu numai în DEX ci în toate dicționarele explicative și marile enciclopedii de pe mapamond. Cei ce mizează pe ”Al treilea val” vor trebui să-l caute la Eforie, Vama Veche, Țara de Foc, Mama Dracului sau scumpele născătoare ale drăcoaicelor lor de mămici, educate sexualicește și tăiate prin împrejurimi încă din vremurile avraamice.

Slavă Domnului, înaintea Sfântului Crăciun, orice gripă va fi tratată ca înainte de pandemuie iar cu puțintică răbdare, bolnavii sau nebolnavii vor putea cumpăra din farmacii chiar și banala hidroxiclorochină, ajunsă faimoasă și interzisă de când cu decretele faraonice ale Etiopianului tăiatîmprejur exact în fruntea OMS-ului. Bineînțeles, Europa va rămâne cu sute de milioane de vaccinuri inutile care, ca și în trecut vor fi expediate în Africa, cu mărgeluțe colorate, sutiene pentru sânii cât verzele, ale miss-africanelor și gumă de rumegat pentru negroteii copii sau adulți.

Din fericire pentru ei, vânzătorii de teste, botnițe, costume de scafandri anti-covidici și izolete și-au depus deja banii în Elveția. Pandemuie-nepandemuie, începută în februarie sau martie, pandemiada a fost o excelentă afacere, pentru unii, inclusiv pentru lobby-urile cotrocenice, bruxelleze și altele.

Unii, nu prea mulți, au văzut limpede încă din februarie sau martie, prevăzând că victoria lui Trump va scăpa de pandemuie nu numai Statele Unite ci întreaga Europă. Evident, pentru o bucată de vreme, poate câteva decenii, în care se pot întâmpla multe.

Colonie-necolonie, intrată sub umbrela Americii, România este mai pașalâc decât pe vremea umbrelei Otomane.

Întreaga Europă este colonizată, din 1945, fără ca asta să se știe prea bine, nici de ce, nici de către cine, nici de cine cred unii. Din păcate, hrăpăreții colonizatori de astăzi sunt mult mai distrugători decât Turcii de acum câteva secole. Până acum, niciodată Europa nu a mai fost în situația de a extermina (acesta este termenul, orice ar spune unii și alții) ”bătrânii” de peste 65 de ani, cărora puținii tineri activi nu le mai pot plăti pensiile.

Cu sau fără pandemie, Biden, Trump, Macron, Merkel sau Iohannis, tancurile germane sunt la frontiera Rusiei, iar cele câteva zeci de bombe atomice americane, stocate în Germania, pot fi aruncate oricând pe capetele Rușilor, deși aceștia furnizează Europenilor mare parte din energia ce le este indispensabilă și ar putea constitui, pentru bună jumătate de secol, piața ideală pentru multe produse industriale ale Vechiului Continent. Vestici sau estici, nordici ori sudici, Europenii par supuși unor colonizatori ce și-au pierdut mințile la păcănele. Toate țările Europei sunt invadate de ucigași islamiști care, într-o zi, vor fi plătiți de Soroș, Bill Gates ori Rockfeller să decapiteze ghiauri și în bisericile noastre. Grație realegerii lui Donald Trump și a prezenței trupelor americane în Europa, putem spera că demențiala epocă ce trăim ar putea fi mai scurtă decât ocupația iudeo-bolșevico-sovietică[2].

 

Toate bune și frumoase, dar încă nu este clar ce caută generalul american Flynn în țara Olandezului sburător?

 

Cât privește prezența în Europa a generalului Flynn, curioșii pot consulta videoclipul – Generalul Flynn în Olanda ?

Neofitul: Vreu să înțeleg ce se petrece!

Inițiatul: Trăim vremuri de magie. Dacă v-ați deștepta și ați deveni conștientă de cele ce se petrec, ați înțelege că epoca noastră este magnifică. Absolut magnifică! Am primit un apel telefonic de la două persoane diferite. Prima este un căpitan de aviație, pe care îl cunosc personal, de ani mulți, care m-a anunțat că tocmai a făcut un zbor cu generalul Flynn, din Statele Unite în Olanda. Peste Atlantic, a început secarea ”mlaștinei”, drenarea putorii către Europa…

Neofitul: Mi-am zis și eu… Ce să caute Flynn în Olanda? În rest, totu-i fascinant!

Inițiatul: Ba chiar enorm, pentru cel ce știe ce se petrece. Al doilea telefon a fost tot din Olanda. Cineva m-a anunțat sosirea  unor generali prieteni, exact în Olanda. Asta mi-a spus.

Neofitul: Am înțeles mai mult de o groază…

Inițiatul: V-am spus, trăim vremuri minunate…

Neofitul: Dumnezeule, ce-o mai fi și asta?

Inițiatul: Statul mafiot și Kabala știu că generalul nu trebuie să ciripească. De aceea, nu l-au eliberat, Nancy Pelosi s-a făcut că plouă, judecătorul a închis ochii, nimeni n-a avut nimic cu generalul Flynn, nimeni nu-i putea lua decât praful de pe tobă. În consecință, Trump a așteptat momentul potrivit și la 25 noiembrie 2020 l-a iertat. Exact după asta am aflat de zborul pentru secarea mlaștinei. Puteți fi sigură că grangurii, satrapii și căcăcioșii din Europa au rupt-o de acum în fericire, pentru că toți sunt părtași la trădare.

Neofitul: Încep să înțeleg.

Inițiatul: În mod automat, înalta trădare înseamnă pedeapsa cu moartea.

Neofitul: Normal.

Inițiatul: Nu e cazul să-i belim pe cheltuiala noastră, pe satrapii Europei. Cine, necine, mondialiștii, Dracu în persoană sau toți la un loc o vor face, cum știu ei, pe cheltuiala lor.

Neofitul: De ce nu? Mi-ați spus că Trump lasă ”crocodilii” să se belească unul pe celălalt, să se acuze reciproc. Exact asta se petrece acum.

Inițiatul: Asta vedem cu toții, iar ceea ce văd mă fericește.

Cadru sonor și imagini cu ce se petrece în State: Se vede procurorul general William Barr, cupola Casei Albe, avioane și elicoptere în zbor, președintele Trump și vicepreședintele Pompeo se îndreaptă pentru apune în funcțiune scaunele elctrice ale ”crocodililor”. Calmul dinaintea furtunii? Figuri cunoscute, Trump și Melania Trump, fostul președinte Obama. Cer încărcat, fond roșu aprins, chipul în roșu al unui Tromp necruțător, numele lui Hunter (fiul afacerist al lui Biden, pe fond de ”Hunted”, neliniștit, urmărit), panică în pașalâcul Deep State Washington, fulgere peste fulgere în înaltul cerului, afișul ”GUARDIANS OF THE PEDOPHILES”, FISAGATE, NOW PLAYING, cadru cu cei doi candidați: Biden morcovit și Trum necruțător, care spune: ”I-am prins pe toți. Pe toți i-am prins”, Rechizitoriu în fața Curții Supreme Federale, revelații ucrainiene despre Hunter Biden, secretul e-mailurilor Biden, Obama și Biden congratulându-se și savurând victoria ce părea sigură, elicoptere si avioane militare ce se pun în mișcare, președintele Trump și Melania Trump aclamați de o sală de notabili, Casa Albă, comadouri militare pe rotile, Obama cu Negruța lui, Melania Trump în spatele lor, concert festiv, sala plină, atmosferă solemnă, Bill și Hillary Clinton, Trump ce comandă calmul dinaintea furtunii, ”My fellow Americans” (discurs), coperta Mediaport News, IS UPON US, General-locotenent MICHAEL T. FLYNN, 28 november 2020.

*

[1]. DEX-ul este confuz, nu spune mai nimic despre termeni ca ”wernerian”, ”wenerian” , ”veneric”, ”venetic” și altele asemenea, pe care, din bună cuviință, le trecem cu vederea, deși recentele prelegeri cotrocenice de onanie galopantă, sexualitate, proxenetism pre-școlar, pre-natal, elgebetism, lesbianism, hiper-homosexualism le-au promulgat cu tăria unei erecții demne de o cauză mai bună.

[2]. Ar mai fi de văzut cum se face că  Deep State n-a reușit să îl asasineze pe Donald Trump, ceea ce, în Statele Unite, ar fi mult mai simplu decât tâlhărirea urnelor electorale cu buletine de vot și numărătoare CIA din Germania, Spania, Canada, Portugalia ori Serbia. Se pare că superiorii invizibili sau Înțelepții Sionului vor să scape de cât mai mulți dintre complicii și slugoii lor mai vechi, uzați și multilateral compromiși, cazul nu numai al lui Tanti Merkel, Macron și alții, ci și al lui Iohannis, Lukovid Organ și ceilalți. Foarte curând, nimeni nu va paria o ceapă degerată pe pielea lui Arahat. După Epstein, Bush, Clinton sau Obama va veni și rândul Europenilor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *