Home / Actualitate / Vot în Bot sau Boicot Vot?

Vot în Bot sau Boicot Vot?

Incorect Politic
Decembrie 4, 2020

Via Justițiarul:

Așa a început totul, cu un buletin de vot băgat în urnă… și acum, după 30 de ani, mascarada așa zisei democrații continuă

Ei, politicienii, au nevoie de legitimitate, noi de Libertate. Prin legitimitate ne iau Libertatea. Pe 6 decembrie, cozile la vot sper să fie cu mult mai mici ca rândurile de la Sfintele Moaște si Idolul falsei democrații să cadă răsunător într-un masiv absenteism. Legitimitatea lor se dobândește printr-o prezență mare la vot. Avem parlament legitim, de aici urmează avem guvern legitim, totul e legitim, căci ne-ați votat în număr mare. Urmează apoi tot legitim votul din parlament, votul vaccinării obligatorii, voturi prin care ni se vor lua drepturi, voturi prin care ne vor scuipa în față… cu votul nostru, căci sunt legitimi.

PARANTEZĂ, poate cineva să-mi arate unde scrie în legea alegerilor parlamentare că alegerile se validează indiferent de numărul celor prezenți la vot? Dar revenim, Ce înseamnă legitimitate? Un procent de prezență la vot de peste 40%. Ilegitimitate ar însemna unul de sub 30%. Iar sub 25% ar însemnă revoluție, un pumn puternic în bot întregii clase politice, un peste 75% BOICOT de-a dreptul amenințător la adresa lor. Ar însemna un guvern generat de două, trei partide, ce nu adună mai mult de 15% din numărul total al românilor cu drept de vot. Cu asemenea cifre forța lor ar fi slabă, cu mult mai slabă decât este acum. De-abia atunci îi vom putea învinge.

Disperarea lor se vădește si prin faptul că sistemul scoate din joben partide mici care nu au rolul să intre în parlament ci să ia între 1 si 4 procente, iar dacă vor să-și bată joc „spectaculos”, le pot da și un 4,9%, cu scopul ca aceste procente să se redistribuie greilor, adică PNL, PSD, USR. Se trezesc astfel mulți oameni de bună credință care votează cu „iepurii” care aleargă de zor prin țară, că voturile lor ajung de fapt prin acea redistribuire tocmai la acei împotriva cărora au votat. Bună treabă.

Normal că „iepurii” sunt vezi Doamne anti-sistem, dar toți, culmea, s-au pupat în trecut pe gură cu sistemul, unii au făcut parte din partidele sistemului, alții au colaborat cu ele, au bătut palma cu ong-urile sistemului, au luat bani și imagine de la sistem, apar la televiziunile sistemului, au lucrat direct cu oamenii sistemului, chiar au lucrat, nu s-au făcut că lucrează, cum se „produc” acum pe „piață”. Toți aceștia mint de îngheață apele, au tupeu, gură mare si mai ales multă, foarte multă nesimțire, la fel ca angajatorii lor. Nu cred că vor reuși să păcălească multă lume, deși profită din plin politic și nu numai, de disperarea oamenilor, ceea ce e foarte mare păcat, dar vor strânge acele procente de sub 5% pentru a le da prin redistribuire stăpânilor lor. Sper însă să câștige cât mai puțin, de aceea spun, singura soluție viabilă este BOICOT VOT!

Anularea votului este doar aparent o soluție din cel puțin două motive, cei care anulează votul sunt trecuți la legitimare prin prezență (au greșit cu stampila, n-au văzut bătrânii bine, n-au înțeles mecanismul etc) iar procentul voturilor anulate nu-l mai ține nimeni minte, căci televiziunile îl dau în treacăt. Ce nu pot da în treacăt este procentul celor care nu s-au dus la vot. Acel procent contează cu adevărat, acel procent nu poate minți, chestiunea cu morții care votează fiind nesemnificativă și ieșind din actualitate.

Mihai TÎRNOVEANUMagazin critic

Citiți și:

Operațiunea „Blockchain”: „Ploaie de stele” la STS, înainte de alegeri!

Iohannis a mai făcut șapte generali de la STS, că doar ei decid „câștigătorii” alegerilor!

Alegerile din 6 decembrie – dubla crima la adresa poporului român

Poanta Zilei

8 comments

 1. IN FINE O ANALIZA CLARA A PUTERII LIPSEI LA VOT !!!
  DAR OARE LEPRELE PLANETEI, NU S-AU PREGATIT DIN TIMP CHIAR SI PENTRU O ASTFEL DE SITUATIE ?

  • Nu știu dacă s-au pregătit, pentru că n-au nevoie. Apatia oamenilor e cea care le dă puterea. Participarea redusă la vot e o situație cu vechime, motiv pentru care au si fost propuneri de facere obligatorie a votului în România, iar participarea redusă era exact din cauza sictirului oamenilor. Chiar dacă admit că votul nu e o soluție, pentru că într-adevăr nici partidele antisistem nu sunt autentice, neparticiparea nu e nici ea o soluție. Politicienii sunt complet indiferenți când e vorba de participarea la vot, din moment ce alegerile oricum se validează, pot să vină și 10% la vot, tot aia e. Adevărata soluție e greva fiscală, nu boicotul votului. Dar lumea n-are curaj pentru așa ceva și de altfel ca la orice grevă, există mereu spărgătorii (“nu se poate face, dom’le”).

   • Dacă ar veni 10 %, probabil că le-ar fi rușine guvernanților să mai apară la tv.

    • Fără supărare, dar dacă tu crezi așa ceva, tu ești parte din problemă. Într-un fel e de înțeles, genul de personalitate pe care o au ăștia e greu de înțeles pentru un om obișnuit…
     Vorbim de oameni care nu s-au jenat să mintă despre Covid și care trec bine mersi oameni morți de orice drept cauză morți de Covid acum pentru gogorița asta vor să ne lase fără pâine…pentru că vezi Doamne se infectează lumea de Covid din cauza pâinii proaspete… Tu chiar crezi că e o glumă ce se întâmplă acum?

 2. În Declarația de independență (SUA) zice așa:
  ”Atunci când o conducere acționează împotriva oamenilor, este dreptul poporului să modifice guvernul sau să-l destituie, și să instituie un nou guvern”
  https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Declaration_of_Independence#Annotated_text_of_the_engrossed_declaration

  Notă: citatul mai larg din Declarația de independență:
  ”Considerăm aceste adevăruri ca fiind evidente și nu mai au nevoie de demonstrație. Toți oamenii sunt egali din naștere, și sunt dăruiți de Creator cu drepturi inalienabile, printre care dreptul la viață, libertate, și urmărirea fericirii. Pentru a proteja aceste drepturi, din rândul oamenilor se ridică guverne, care conduc peste popoare având permisiunea oamenilor. Atunci când o conducere acționează împotriva oamenilor, este dreptul poporului să modifice guvernul sau să-l destituie, și să instituie un nou guvern, construindu-l și organizându-l în așa fel, încât să fie cel mai apt în a realiza protecția și fericirea oamenilor”

 3. Fiecare trebuie sa voteze potrivit Constiintei proprii

  Vorbesc despre Constiinta care este Vocea lui Dumnezeu in fiecare dintre noi si nu doar o forma de construct social. Sa votezi conform Constiintei tale nu inseamna sa urmezi o strategie politica pentru a obtine rezultate rapide. Inseamna sa fii capabil sa deosebesti Binele de Raul din propria fiinta si sa alegi in orice situatie Binele. Votul nu este doar un act social, este si foarte personal in acelasi timp. Eu trebuie sa imi lamuresc mie insami anumite lucruri despre mine si locul meu in aceasta lume ca sa pot sa actionez in forma cea mai inalta pe care o pot atinge pe pamant, inclusiv in privinta exercitarii dreptului meu la vot. Din acest motiv, cred ca ar fi mult mai potrivit sa ne pregatim pentru aceasta alegere retragandu-ne in noi insine, in locul in care il putem gasi pe Dumnezeu si acolo sa luam hotararea de a merge sau nu la vot si felul in care vom vota, in loc sa ne lasam imbranciti de altii in directia pe care o aleg ei. Exista o responsabilitate personala a votului si fiecare trebuie sa si-o asume, nu sa si-o deroge executand comenzile altora.

  In ultimele zile inainte unui asemenea eveniment care in contextul politic actual inseamna impunerea prin toate mijloacele a vointei unor grupuri asupra tuturor celorlalte, e foarte greu sa rezisti tentatiei puterii sau a sigurantei. Atunci cand spui chiar inainte de vot: “Ma hotarasem sa nu merg la vot / Pentru prima data voiam sa nu merg la vot / Chiar as vrea sa nu merg la vot” etc., DAR… Si aici incepe sa intre viermele vointei celorlalti in marul Constiinte proprii. Aici se termina alegerea proprie si incepe alegerea celor mai puternici decat tine. Daca nu poti face o alegere fara indoieli, daca nu poti apoi sa cladesti zilnic in jurul ei ceea ce iti doresti, pentru ca participarea la viata politica nu se termina la vot, si mai ales daca nu poti sa-ti asumi responsabilitatea pentru Raul facut altora pentru ti-ai asumat dreptul de a hotara in locul / pentru ei, cred ca cinstit ar fi sa nu partipi intr-un mecanism in care esti in cel mai bun caz doar o consumabila.

 4. VOTURILE ANULATE SE REDISTRIBUIE CASTIGATORILOR?!

  Tocmai am auzit asta intr-o inregistrare a avocatului Rapcea. Minutul 17:20.

  https://www.youtube.com/watch?v=3Q84n0jLlAk&feature=youtu.be

  Daca informatia e corecta, trebuie sa afle asta urgent toti cei care vor sa isi anuleze votul sau sa puna in urna un buletin alb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *