Home / Internațional / ALIANȚA GLOBALĂ A LIBERTĂȚII – Prof. Dolores Cahill – Discurs în Dublin (28 nov. 2020)

ALIANȚA GLOBALĂ A LIBERTĂȚII – Prof. Dolores Cahill – Discurs în Dublin (28 nov. 2020)

Mihai T.
Incorect Politic
Decembrie 2, 2020

Prof. Dolores Cahill – Discurs în Dublin (28 nov. 2020)

Dolores Cahill este profesor de medicină translațională la Universitatea din Dublin, profesor de biologie moleculară și imunologie; unul din liderii Partidului Libertății din Irlanda (o grupare puternic eurosceptică). Acest discurs a fost ținut la un miting în Dublin, pe 28 nov. 2020.

”Pentru ca răul să reușească, trebuie ca oamenii buni să nu facă nimic.”

”Spunem: Gata !”

(transcript)

Salutare, Dublin! Salutare, frați și surori. Mă bucur că mă aflu aici.

Tema discursului meu de astăzi este: pentru ca răul să reușească, este suficient ca bărbații și femeile să nu facă nimic. Voi prezenta ce se întâmplă în acest moment, demersurile în care sunt implicată, minunata lume pe care încercăm s-o construim. Dar mai întâi: poate ar trebui să mulțumim poliției și armatei din Irlanda … deoarece, de la discursul meu din Cork, am primit mesaje că mulți polițiști și militari sunt foarte nemulțumiți de ceea ce li se cere să facă. Vrem să mulțumim poliției noastre.

După cum știți, în ultima săptămână am stat în Anglia, deoarece Insulele Britanice sunt centrul rezistenței din lume (kickback). Avem respect pentru legile noastre naturale și legile noastre universale; ne naștem liberi și nimeni nu ne poate lua asta. Așadar, mi-a făcut o deosebită plăcere în ultima săptămână să fiu alături de membrii unor mari grupuri din societatea engleză, inclusiv veterani care mă protejează. Irlanda, Anglia, Scoția și Țara Galilor: întreaga lume e cu ochii asupra noastră. Vom reaprinde flacăra libertății.

Când mă gândeam la discursul meu, o idee care a apărut în multe întâlniri este: ”Gata !”O să vă trec în revistă foarte pe scurt motivele pentru care sunt aici. Vă voi spune câteva din demersurile la care am luat parte.

Un cunoscut om de știință mi-a trimis un e-mail și mi-a zis: ”Dolores, văd că din nou faci probleme !” Dar nu mă interesează. Am fost foarte fericită că m-am aflat în Germania, unde m-am întâlnit cu unii din ofițerii cu grad foarte mare din Europa (?!). Am fost acolo din cauza amenințărilor cu moartea pe care le-am primit, și nu numai eu. Voi vorbi pe scurt despre proces. Familiile acelor oameni au fost amenințate, la fel și eu. Un doctor din Copenhaga – care și-a pierdut slujba – a cedat (collapsed) din cauza amenințărilor cu moartea. Ne-au amenințat că vor tăia degetele copiilor noștri și ne vor ucide familiile (inclusiv străbunicii); acesta a fost unul dintre motivele pentru care am plecat din Irlanda pentru câteva săptămâni, ca să iau presiunea de pe familia mea.

Armata a încercat să ne protejeze. Există oameni buni în armată și ei mențin legătura cu oameni din întreaga lume, pentru a ne proteja. Dar eu nu voi primi protecție, pentru că nu vreau să trăiesc cu frică. Însă vă informez că există o mulțime de oameni buni în poliție, în întreaga lume. Dacă ați văzut, a existat un polițist în Australia (New South Wales) care a trimis o scrisoare fabuloasă, deoarece există mai multe forțe care insistă să fie menținute închiderile.

Dacă medicii nu ar mai scrie covid pe certificatul de deces, pentru oameni care n-au murit de covid … Dacă polițiștii … Zilele astea m-am întors în Irlanda. Nu am completat niciodată formularul de localizare a pasagerilor; dacă o faci, renunți la drepturile tale. Nu am purtat niciodată o mască, nici măcar în Frankfurt unde am avut pistolul la tâmplă. Poliția este infiltrată de forțe de la ONU, așa cum vedem în Trafalgar Square, unde polițiștii bat persoane în vârstă și protestatari pașnici. Dacă poliția, armata și medicii nu mai participă la farsă, această scamatorie pică. Prin urmare, spunem: ”Gata !” Pentru ca răul să reușească, e suficient ca oamenii buni să nu facă nimic.

Deci, foarte scurt. Sper că acest mesaj va fi dat în jurul lumii. E ca o prezentare de 5 minute în care arăt unde suntem, de unde am știut că și primul sars a fost o scamatorie. De ce sunt aici în calitate de mamă. Ce facem în Alianța Globală a Doctorilor, în Alianța Globală pentru Libertate, și viitorul pe care încercăm să-l construim. Și aș spune că ceea ce vrem să facem este că … în acest moment, vă plătiți impozitele și faceți salarii pentru guvernanți pentru ca statul să ne încalce toate drepturile. Dacă politicienii și funcționarii publici din Irlanda (și din toată lumea) provoacă vătămări inutile și chiar moarte, aceasta e genocid. Noi am putea să organizăm un referendum prin care toți funcționarii publici și polițiștii să nu mai aibe dreptul de a fi angajați ai statului irlandez. În unele dintre discursurile mele și în interviuri spun că … în acest moment, cer tuturor persoanelor din Irlanda să facă NESUPUNERE CIVILĂ PAȘNICĂ. Spunem: ”Gata !” ”Pentru ca răul să reușească, este suficient ca bărbații și femeile să nu facă nimic”. Chiar dacă suntem 1% din populație, noi … voi sunteți liderii. Spunem: ”Gata !”

Deci, foarte pe scurt: De unde am știut că a fost greșit în privința sars-cov ? În ce privește sars-cov 2 sau sars (sars-ul original), pe site-ul OMS ziceau acum 17 ani că sars are o rată a mortalității de 10 %. Adică la 100 de oameni ar muri 10. Dar cum au făcut farsa ? Au făcut același lucru și cu sars-cov 2. Au testat numai 8000 de oameni din toată lumea, iar 774 erau pozitivi. Iar după 17 ani, spun că rata mortalității este 10 %. Dar, după cum a spus câștigătorul Premiului Nobel, Michael Levitt: cei care mor trebuie raportați la toată populația, deoarece toți oamenii sunt susceptibili să contracteze virusul. Fiecare prim-ministru – dacă va fi ales și are de gând să introducă aceste închideri (care cauzează un prejudiciu uriaș) – trebuie să se uite la comunicatul OMS din 11 martie 2020, prin care a fost declarată pandemia. Câți oameni au murit ? Dar revenind la SARS, rata mortalității a fost de 774 de persoane dintr-o populație de 7 miliarde de oameni, deci 1 din 8 milioane (cam 0,000000001). Totuși, Organizația Mondială a Sănătății a declarat o rată a mortalității de 10%. Asta-i cu această scamatorie. E foarte simplu.

În Irlanda, din păcate, o persoană a murit în 2003 din cauza SARS. Așa funcționează înșelătoria pandemiei. Generează temeri uriașe în populație pentru acești viruși. În martie, ei spuneau și despre sars-cov 2 că are o mortalitate de 6% sau 3 %, pentru a speria pe toată lumea. Dar știți că în fiecare an mor cam jumătate de milion de oameni de la coronaviruși (gripă) ? Fiecare prim-ministru – precum domnul Leo Varadkar de la noi, sau Boris Johnson – ar fi trebuit să-i întrebe: ”Vreți să închideți toată lumea, vreți să declarați pandemie ? Câți oameni au murit ?” Coronavirusurile sunt sezoniere. Ele cauzează boli și simptome numai între decembrie și aprilie. Iar ei au declarat pandemia pe 11 martie 2020. Timp de patru luni, au făcut studii în 114 țări. În mod normal, jumătate de milion de oameni mor în fiecare an de la gripă, iar aici muriseră 4000 (adică 1% din victimele gripei).

Deci te-ai fi așteptat că dacă se declară pandemie, este o situație mai gravă decât avem în fiecare an. Te-ai aștepta la jumătate de milion de victime sau dublu. Dar numărul de victime (din martie) era numai o fracțiune din victimele gripei. Deci chestiunea fundamentală este că din prima zi a fost o problemă, pentru că nu era motiv să declari pandemie. Și atunci ne întrebăm și noi: ce se întâmplă ? Scamatoria era din prima zi.

A venit timpul să luăm vălul de peste acest covid-19 și să vedem ce se întâmplă cu adevărat. Ne închid în casă. Distrug întreprinderile mici, închid restaurante mici, hoteluri și industria turismului … pentru un virus care cauzează o fracțiune din victimele gripei. Există tratamente cu eficiență de 100 %: vitaminele D, C; zinc. E o scamatorie. Luați vălul de peste covid. Nu mai vorbiți despre viruși, testări PCR și numărul de îmbolnăviri. Poliția ne închide în casă. Asta se cheamă tiranie. Ne spun că nu avem voie să ne deplasăm la mai mult de 5 km de locuință. Ei spun că trebuie să te testezi dacă vrei să zbori cu avionul. Ieri seară eram în aeroportul din Birmingam. Era complet pustiu, ca un oraș-fantomă. Aveau un total de două zboruri pentru vineri seară. Ei vor să vă obișnuiți cu ideea de a vă fi luate drepturi și libertăți, astfel încât copiii voștri să se obișnuiască și să li se pară normal.

Acum spunem: ”Gata ! Nu mai acceptăm ! Pentru ca răul să învingă, trebuie ca bărbații și femeile să nu facă nimic”. Dar noi nu ne lăsăm. Noi facem ceva. Nu mi-e frică. Toată scamatoria asta merge numai dacă la ea contribuie jurnaliștii, fotografii, cei care iau salarii grase la televiziunile de știri … precum Pat Kenny, Miriam O’Callahan, Ryan Tubridy. Trebuie să le spunem acestor oameni. Crimele împotriva umanității sunt hrănite din frica indusă populației. Dar ei transmit numai frica, nu spun și că există metode de prevenție și tratament; că acest virus este foarte asemănător cu gripa, și că nu mai poți muri de covid după luna mai. Presupunând că acest covid-19 este coronavirus, nu se mai poate muri după luna mai. Oamenii care sunt declarați morți de covid după mai, de fapt mor de altceva.

Este crimă împotriva umanității când mass-media răspândește frică iar această frică rezultă în moarte.

Mă bucur că am colaborat cu judecătorii de la Tribunalul Internațional al Dreptății Naturale. În acest an, noi chiar vom avea procese deschise împotriva celor care comit acest genocid, inclusiv fiecare prim-ministru, oameni de știință. Este o mare onoare pentru mine să fiu inclusă în completul de judecători pentru acest proces de crimă împotriva umanității. Procesul va avea loc în decembrie.

Ceea ce facem noi este că am coalizat doctori și oameni de știință din toată lumea. În vară ni s-a alăturat dr. Muhammad Adil, unul din primii doctori care au fost concediați, având o carieră medicală de 30 de ani și fără pată. A avut un video unde discuta despre 4 studii privind hidroxiclorochina. Un director de spital l-a bătut pe umeri și i-a zis: ”Ești concediat !”; asociația medicală i-a retras dreptul de liberă practică, după un preaviz de numai 5 zile. Dr. Muhammad Adil a fondat Alianța Mondială a Doctorilor, împreună cu Zac Cox și cu mine. Mă bucur foarte mult că sunt președinte al acestei organizații. Există mii de organizații ”Doctori pentru adevăr” în lume.

Treaba cu doctorii e o problemă gravă. Doctorii care nu îți dau scutire atunci când îndeplinești condițiile … acești doctori sunt parte a problemei. Pentru ca răul să învingă, trebuie ca medicii să nu-ți dea scutire când ai nevoie. Desigur, doctorii din organizațiile pentru adevăr știu ce se întâmplă, și se află pe partea bună a istoriei. S-ar putea să fim amenințați cu moartea sau să ne fie amenințate familiile, sau să rămânem fără venit. Dar acești doctori se împotrivesc oricum.

O parte din următorul nostru pas … am fondat Alianța Globală pentru Libertate, împreună cu dr. Heiko Shoning. Dați mai departe mesajul. Maneka Helleberg din Suedia ca președinte executiv, Heiko adjunctul ei, iar eu președinte. Avem 45 de țări afiliate din întreaga lume. Este o onoare foarte mare să fiu aleasă președintă.
Vă anunț că următoarea întrunire de anvergură pentru Alianța Mondială pentru Libertate va fi în Berlin, de Anul Nou. Vrem să fie mai mult de 1 milion de oameni, așa că să fiți în Berlin de Anul Nou.

Ca să vă dăm un exemplu de procese colective pe care le-am inițiat … În Alianța Globală a Libertății, avem o secțiune pentru bănci și economie, condusă de Mads Palsvig (care a activat în domeniul investițiilor bancare, și e din Danemarca). ”Nebunii” din Copenhaga și Danemarca au asaltat parlamentul cu oale și tigăi. Nesupunere civilă pașnică. Astfel încât parlamentul de acolo nu a mai adoptat o lege privind vaccinarea obligatorie, acum o săptămână. Acțiune fair-play a cetățenilor. Acesta este un exemplu de nesupunere civilă pașnică. Deci, dacă aveți , poate ar fi cazul să vizităm pe cei din comitetele științifice (care propun diversele măsuri anti-covid) sau pe diverși miniștri. Nu promovez violența, dar spun: ”Gata !” Mă refer și la NPHET. Dacă e nevoie, puteți merge la sediul lor cu oale și tigăi, și să le transmiteți mesajul: ”Pentru ca răul să învingă, trebuie ca cei de la NPHET să nu spună adevărul”. Toată lumea știe că există prevenție și tratament pentru această boală. De ce nu le pun la dispoziția oamenilor ? De ce mass-media nu dau informația la public ?

(Cineva din public strigă): ”Depopulare!”

Vă mai spun că Alianța Globală a Libertății a reușit deja să creeze niște mici precedente în tribunal. După cum știți, în Madrid închiderile au fost declarate neconstituționale; prin urmare, acolo nu sunt închideri, deoarece încălcau libertăți fundamentale. Madridul este oraș liber de covid … lucru minunat. În Portugalia, curtea de acolo a hotărât că testarea PCR nu dovedește existența unei infecții. Toată această legislație se bazează pe testul PCR, făcut în condiții de urgență epidemică. Testele PCR nu detectează o infecție. Prin urmare, în Portugalia s-a decis: ”Gata cu testele PCR !”.

Deci iată că învingem. În Germania, solidfacts.org și Manuel During au contestat măsurile, pe baza legii privind Sănătatea și Siguranța. Este o crimă să ții bătrânii în azile și adolescenții să fie obligați să poarte mască la școală. Este șocant.

Este un genocid împotriva acelei generații. Deci Manuel During a creat un precedent prin faptul că a câștigat un proces.

În Legea privind Sănătatea și Siguranța zice că omul trebuie să fie informat că, dacă poartă masca mai mult de 2 ore, apar stricăciuni ireversibile la creier. Iar Manuel During a demonstrat această afirmație. Deci dacă sunteți părinți și aveți copii la școală, trebuie să fiți conștienți că își fac rău dacă le poartă mai mult de 2 ore. Dacă sunt obligați să le poarte 40 de ore pe săptămână, le sunt cauzate stricăciuni serioase la creier (și nu numai). Manuel During a câștigat un proces care e valabil numai pentru Dusseldorf, dar această hotărâre este relevantă pentru toți profesorii, toți directorii de școală și toți angajatorii din Irlanda și din toată lumea. Acel proces din Dusseldorf a fost câștigat, și am folosit o campanie de informare.

Declarația noastră de 2 pagini a avut 13 milioane de descărcări în 6 ore, și 1,1 miliarde vizualizări în 5 zile. Acea companie a fost distrusă, conturile ei bancare au fost închise, site-ul lor a dispărut, iar oamenii implicați au primit amenințări cu moartea (inclusiv membrii familiei), iar acum sunt plecați din Germania. Evident, presiunile asupra noastră sunt enorme, primim amenințări cu moartea. Dar am dat un interviu în SUA, în ziua următoare, și am spus că 1 din 6 oameni din lume se uită acum la noi.

Unul din modurile în care ne putem împotrivi este să-i dăm în judecată pe cei care ne obligă să purtăm mască. Dar nu pe ei, atenție ! Ci companiile de asigurări. De exemplu, sunt companii aeriene care te obligă să porți mască, deci cauzează leziuni permanente pe creier pentru adolescenți și copii (și oameni maturi). Deci puteți să dați în judecată compania de asigurări (unde este înscris operatorul aerian) pentru leziuni permanente pe creier. Puteți obține cam 250.000 (euro). Asta am făcut noi.

Am cumpărat acțiuni la operatorii aerieni și am trimis scrisori către directorii acelor companii și către consiliile lor de conducere. I-am întrebat: ce asigurare aveți în caz de despăgubiri, și care-i cuantumul maxim ? Pentru că dacă transporți 10.000 de oameni pe zi care-ți plătesc un bilet de 200 euro, și tu trebuie să le dai 250.000 euro de căciulă despăgubire … Nu aveți suficientă asigurare pentru așa ceva, prin urmare nu puteți opera cursele, pentru că ar însemna că faceți activități frauduloase, iar directorul trebuie să informeze acționarii. Iar companiile aeriene globaliste (precum Quantas, SAS, sau KLM) care au anunțat că cer vaccinul … acum sunt bune de plată pentru efectele adverse ale vaccinului. Pe mai multe generații, corect ? Pentru că vaccinurile cu ARN vor genera … probleme mari. Asta înseamnă că toți operatorii aerieni din lume dau faliment, nu ? Pentru că fac operațiuni frauduloase, adună daune (they’re amounting).

Asta înseamnă că toate firmele aeriene din lume, care susțin aceste restricții care cer testare PCR la aeroport … acestea intră la Capitolul 11 (?!), cum s-a întâmplat cu Norvegian Airlines. Am făcut apel către toți proprietarii de companii aeriene din lume, dacă nu cumva sunt de acord să mi se alăture pentru a dezvolta un nou concept de operator aerian, care să se împotrivească autorităților, care să zică oamenilor: ”Noi nu cerem test PCR pentru zborurile noastre ! Nu vă cerem să vă vaccinați”. Iar acum că avem Alianța Globală pentru Libertate … Avem toți doctorii și oamenii de știință care luptă. Avem toți avocații din lume care se împotrivesc, precum avocații lui Robert Kennedy; avocații lui Mary Hall și ai lui Brian (?!) sunt băgați până-n gât. Avem toți oamenii de partea noastră, inclusiv multi-milionari care finanțează … de fapt miliardari, care luptă pentru libertate din spatele scenei.

Vă spun că această Companie Aeriană Liberă va avea avocați din toată lumea de partea noastră. Iar dacă guvernele vor spune: ”Nu, trebuie să vă faceți un test PCR, trebuie să vă vaccinați”, această companie se va împotrivi și va spune … de exemplu către Guvernul Irlandez va spune: ”Stați așa ! Oare nu avem dreptul inalienabil la libertatea circulației ? Nu-i așa că în preambulul Constituției ni se recunosc drepturi inalienabile ? Nu-i așa că în libertatea expresiei intră și libertatea de a călători ? Nu-i așa că în libertatea expresiei intră și libertatea de a se aduna oamenii ? Nu-i așa că sunt trecute expres în Constituție ? Nu-i așa că am avut un referendum în Irlanda pe tema liberei circulații ? Nu-i așa că avem o zonă comună de tranzit cu Marea Britanie ?” Iar dacă prim-miniștrii sau miniștrii transportului fac lucruri ilegale sau neconstituționale, vom câștiga (procesul).

Dar putem să vă dăm în judecată și individual, pe malpractici în exercițiul funcției. Dacă dați hotărâri neconstituționale, acel ministru sau primul ministru sau președintele care a semnat actul pot fi dați în judecată personal, în Irlanda … pentru malpractici, pentru faptul că toți acei oameni, care n-au putut zbura, au pierdut bani.
După acel interviu (din SUA), am fost contactată de doi proprietari de firme aeriene … acum ne-am denumit compania ”Zboruri libere în toată lumea”. Joc corect. Desigur, miliardarii pe care i-am ajutat să câștige procesele, în toată lumea … nu le-am cerut nimic, dar i-am sunat și le-am zis că există o oportunitate … pentru că noua lume pe care o construim va trebui să aibe un sistem de sănătate unde doctorii chiar te tratează de covid și îți spun că vitamina D este bună; unde nu iei 6 luni de închisoare pentru că ai prescris hidroxyclorochina, cum s-a întâmplat în Australia.

Urmează un an greu. Știți că ei îi spun ”Iarna Întunecată”. Dacă aș fi în locul vostru, aș face provizii de alimente. Pentru că planul este să fie detonată o bombă în Rotterdam (în port ?), care va întrerupe aprovizionarea cu alimente. Planul lor este să fie scos curentul electric, internetul, și bancomatele; să dea lege marțială încât să nu ai voie să ieși din casă. Dar după ce afli planul lor, nu mai este așa înfricoșător. Avem informatori în Anglia, care au semnat Legea Secretelor de Stat și care s-au uitat la testarea PCR. PCR este o metodă prin care sunt vaccinate animalele. În testele PCR au găsit fragmente de Ebola.

Următorul lucru … știm din China … Desigur, Bill Gates poate prevedea viitorul … Vă anunț că Alianța Globală pentru libertate are deja un comitet pentru covid-21 … Pentru că dacă Bill Gates poate prevedea următorul virus, și noi putem … Suntem pregătiți … Avem în lume comisii de doctori și oameni de știință, avocați. Avem formată structura pentru investigarea crimelor împotriva umanității. Avem pregătite capetele de acuzare pentru a-i aduce în justiție pe cei responsabili. Dar următoarea pandemie (pe care o vor declanșa) are treabă cu ciuma, botulismul și Pesta.Y, și poate și cu Ebola. Prin urmare, dacă știi care e planul lor, atunci n-o să mai fii surprins când mass-media va anunța, în martie 2021: ”A apărut un nou coronavirus !”. Astfel încât noi să știm că va urma asta; iar când ei vor veni cu aceste știri, noi să le spunem: Alo … domnu prezentator … minți și te vom da în judecată, pentru că este o crimă împotriva umanității să dai astfel de știri și să răspândești frica.

Recapitulez: punem pe picioare această companie aeriană liberă. Suntem pregătiți pentru următoarea ”pandemie” a lor; suntem în 2020 și punem la punct acest tribunal pentru crime împotriva umanității, și trimitem capete de acuzare către fiecare președinte și fiecare prim-ministru. Pentru că, de exemplu în Irlanda … fiecare zi cu măsuri de închidere înseamnă că se pierd 13.000 ani de viață. Fiecare om din Irlanda pierde câte o zi din viață timp de 6 luni de închidere. Acești politicieni ar trebui să facă o analiză cost-beneficiu. În fiecare zi în care se mențin închiderile, în fiecare zi în care doctorii pun covid pe certificatul de deces, pentru omeni care au murit din alte cauze … fiecare zi în care poliția … Nu este nevoie de măști. Poliția poartă măști. Ei pretind și de la voi să purtați măști. Fac mai mult rău decât bine. Puteți colecta voi singuri dovezile. Vă încurajăm să cereți daune de la angajatori, de la profesori, să-i dați în judecată individual. Nu că ținem să-i dăm în judecată, dar vrem să le schimbăm abordarea. Lovim sistemul acolo unde îl doare.

Spun: ”Gata !” ”Pentru ca răul să învingă, trebuie ca bărbații și femeile să nu facă nimic”. Nu facem nimic. Intrați în Partidul Irlandez al Libertății. Alăturați-vă Partidelor Libertății care există în întreaga lume. Găsiți o modalitate în care să faceți nesupunere civică pașnică. Oare o faceți în stilul lui Mads Palsvig, în care mergeți cu oale și tigăi la domiciliile miniștrilor ? Aș zice că e timpul să mergem lângă domiciliile miniștrilor (pentru a face gălăgie). Nu mă interesează. Aș zice să aflați unde locuiesc cei din NPHET, și să le spuneți în față că e rușinos ce fac. Comportamentul lor e o rușine pentru profesie. Aș mai zice că aceasta e cea mai ușoară tiranie de surpat.
Vă mulțumesc tuturor pentru susținere. Este plăcerea mea să îl invit pe următorul vorbitor. Vă mulțumesc pentru gândurile voastre bune. Aveți grijă. La revedere.

Notă: NPHET este Grupul de Lucru privind Urgența de Sănătate Publică (Irlanda)

Cazul din Dusseldorf: Un cetățean a deschis proces pe plan local, cu privire la purtatul măștii. Tribunalul local i-a dat câștig de cauză (9 nov. 2020):

Autoritățile din Dusseldorf, obligate să anuleze obligativitatea purtării măștilor, după decizia unui tribunal local:
https://thelocal.de/20201109/dsseldorf-forced-to-lift-face-mask-rule-after-court-ruling

2 comments

  1. Multumesc Dl.Mihai pentru traducere!
    Pentru ca raul sa invinga, toti cei buni (sau asa-zisi buni) trebuie sa stea pe margine si sa priveasca cum suntem furati de ceea ce avem mai de pret, libertatea si liberul arbitru, sufletul nostru. Cei cu adevarat buni se implica si actioneaza cu curaj!

  2. Klaus Iohannis, pus la punct de judecătoarea Baltag în plenul CSM: ‘Obiceiul dvs de a face politică în CSM este evident’/ VIDEO

    https://stiripesurse.ro/klaus-iohannis-pus-la-punct-de-judecatoarea-baltag-in-plenul-csm-obiceiul-dvs-de-a-face-politica-in-csm-este-evident-video_1534852.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *