Home / Evenimente / Israel: Fără vaccinare nu vei mai putea vinde sau cumpăra

Israel: Fără vaccinare nu vei mai putea vinde sau cumpăra

Incorect Politic
Decembrie 4, 2020

Via Justițiarul:

Israel National News: ‘We won’t force vaccine; but here’s what we will do’

Autoritățile israeliene: Nu vom impune vaccinare obligatorie, dar vom face altceva

Director în Ministerul Sănătății susține că vaccinurile nu vor fi obligatorii, dar dr. Eyal Zimlichman spune comisiei parlamentare că „oamenii se vor da singuri la cale”. Directorul din Ministerul Sănătății, Hezy Levy, a insistat ieri către presă că „nu vom forța oamenii să ia un vaccin. Legea israeliană nu permite acest lucru”. Dr. Eyal Zimlichman (Șef la divizia medicală și la divizia inovare din cadrul Centrului Medical Sheba), vorbind în fața „Comitetului special pentru coronavirus” din Parlamentul Israelian, a enumerat măsurile care sunt planificate pentru a „manevra” populația înspre vaccinare, ca mod de a recâștiga libertatea de mișcare.

Problema acceptării vaccinului de către populație a generat un interes din ce în ce mai mare, comentatori precum Mike Cernovich scriind: „Guvernul nu te va obliga să iei vaccinul. O va face Amazon. Companiile aeriene o vor face. Băncile o vor face. Nu veți mai putea cumpăra, vinde sau comercializa fără vaccin.

Ca și cum ar fi subliniat cuvintele lui Cernovich, dr. Zimlichman a spus comisiei: „Un alt lucru care se pare că va veni în viața noastră, începând deja în ianuarie cu un număr mic de doze, este vaccinul.

Dacă discutăm despre cum să-i motivăm pe israelieni să se vaccineze, sunt de acord că populația nu poate fi forțată. Nu va merge. Putem să vorbim despre asta până mâine dimineață, nu va merge. Putem face altceva: să creem motivație. Orice om vaccinat va primi automat «cartea verde». Prin urmare, te poți vaccina și atunci vei primi «cartea verde» pentru a te mișca liber în toate zonele verzi. Ți se vor deschide ușile pentru evenimente culturale, vei avea acces în centrele comerciale, în hoteluri și restaurante. Puteți decide să nu vă vaccinați, dar dacă doriți să intrați în aceste zone va trebui să vă faceți un test PCR. Prin urmare, cred că oamenii vor înțelege singuri că vaccinul îi va readuce la viața normală și atunci se vor vaccina singuri, fără ca noi să îi obligăm.

Dar ideea pe care o lansăm este ceva care deja începe acum. Avem în teste un program-pilot și suntem gata să-i dăm drumul, asta presupunând că va fi autorizat de Ministerul Sănătății. Programul e bazat pe testele PCR și cele antigen. Suntem în proces de autorizare cu Ministerul și în proces de dezvoltare cu serologia. Putem da drumul vaccinurilor foarte repede, începând cu ianuarie. Cei vaccinați vor avea acces în «zonele verzi».

Presupunând că va fi o perioadă îndelungată (chiar până la un an) în care o parte a populației va fi vaccinată și o parte nu, estimăm că acele zone verzi vor crește în mărime, iar persoanele vaccinate vor primi permisiunea de a intra în ele, de la un capăt la altul al țării.

Traducerea Mihai T

Sursa: SACCSIV – blog orthodox

 

10 comments

 1. S-ar zice că plebea o să fie “iubită” peste tot, chiar și în rândul aleșilor. Și de când am zis și eu că așa or să facă… E ca și cu cenzura pe internet. Sigur, guvernul nu cenzurează, dar Facebook o face…

 2. S-ar zice că plebea o să fie “iubită” peste tot, chiar și în rândul “aleșilor”. Și de când am zis și eu că așa or să facă… E ca și cu cenzura pe internet. Sigur, guvernul nu cenzurează, dar Facebook o face…

 3. Pai trebuienotificate pecrand, toate institutiile care te obliga sa te vaccinezi, ca isi asuma si despagubirile in caz de efecte adverse. Sa vedeti atunci cum vor incepe sa dea inapoi, cand vor fi obligati prin instante, sa despagubeasca oamenii vaccinati care au efecte adverse grave sau mor.
  Blestematii, slugile diavolului! O sa iesim din lumea lor blestemata! Si o sa traim fara acadelele lor spurcate si demonizate!
  Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  • CAND IOHANNIS SE VA VACCINA PRIMUL LA TV, SA STITI CA FACE CIRC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   LA GRIPA PORCINA AU EXISTAT DOUA VACCINURI :

   UNUL FARA INTENSIFICATOR – ADICA CACA !

   IAR CELALALT, PENTRU CIREZILE DE ANIMALE, CU INTENSIFICATOR, CARE A IMBOLNAVIT O GROAZA DE LUME PANA CAND A SARIT NEAMTUL PULMONOLOG, INFECTIOLOG , WOLFGANG WODARG, MEMBRU IN BUNDESTAG SI IN COMISIA EU, SI A BLOCAT CRIMA IN MASA A PORCILOR ZISI OAMENI , DE LA GUVERN SI EU !(d’aia l-au si dat afara din Comisia eu )!!!!!!!!

   DAR MAI INTAI SA VEDEM CATE COMPANII RAMAN IN FUCTIE DUPA ATATEA LOCK DOWNURII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   DUPA CE RUINEZI ECONOMIA ATATOR TARI , CU LOCK DOWNURI , CATE COMPANII CREZI CA VOR MAI RAMANE IN PICIOARE ????

   BANCILE SE VOR DUCE NAIBII ABSOLUT SIGUR, EURO VA PLESNI!

   LUMEA SE VA RASCULA PRETUTINDENI CACI LANTURILE ASTEA DE APROVIZIONARE A SUPERMARKETURILOR SE VOR BLOCA/ INTRERUPE : INCEPE FOAMETEA APOCALIPTICA ACOLO UNDE AU DISTRUS MII DE COMPANII MARI SI MIJLOCII SI MICI DAR MAI ALES PE MICII PRODUCATORI/AGRICULTORI/PE TARANII CARE AZI NU-SI MAI POT VINDE MARFA SI DECI NU VOR MAI SUPRAVIETUI -IN FRANTA S-AU SPANZURAT CU MIILE, IN ALTE TARI NU EXISTA STATISTICI D’ASTEA CU TARANII CARE AU FACUT IMPRUMUTURI DE LA STATUL CARE-SI BATE JOC DE EI CA ULTERIOR SA DEA FALIMENT ASA CA MULTI SE SPANZURA CA SA IA FAMILIILE DESPAGUBIRI, ALTFEL RAMANE TOATA FAMILIA PE DRUMURI, CAROMANII TRIMISI LA SPARANGHEL DE GUWERNERUL LIPITORILOR ABRUTIZATE DE GOANA DUPA BANET NEMUNCIT !!!

   GUVERNELE LEPROASE DE AZI SI DE MAINE, LA COMANDA OCULTEI, NE VOR ALOCA UN VENIT FIX(DACA SUNTEM SUPUSI CA BOII CACI ALTFEL NE TAIE FANUL !!!)- CONFISCANDU-NE ABSOLUT TOT CE AVEM,PRIN COMENZI ELECTRONICE , INCLUSIV CASELE ,CA SA PLATIM BANCILOR CENTRALE IMPRUMUTURILE CORONA DAR SI CELE MAI VECHI, OBLIGATORIU ARUNCATE IN SPINAREA TAXPAYERULUI- CA DOAR CINE VA IMAGINATI CA VA PLATI DEBANDADA BANCARA DE IERI SI DE AZI, CA DOAR VINE SI SCADENTA DATORIILOR FARAMINOASE FACUTE DE ZECI DE ANI DE SCELEREATII DE LA GUVERNERELE CARE AU FURAT BANII POPOARELOR TINUTE FARA PISTOALE !!!

   CRIZA CARE ABEA A INCEPUT MINUSCULA, VA VENI FOARTE REPEDE, IN TOATA PLENITUDINEA EI COSMARESCA , O ZIC CEI MAI MARI FINANTISTI AI GERMANIEI SI AI FRANTEI
   VI-L RECOMAND PE MARKUS KRALL, REPARATORUL SUPRAPROFESIONIST, DE BANCI FALITE !
   ASTA CA SA VA DAU DOAR UN EXEMPLU !

   • AM UITAT SA SUBLINIEZ CA GUVERNUL GERMANIEI – NU POPORUL OBISNUIT !!!!!!!!!! – AU PRIMIT VACCINURILE CONTRA GRIPEI PORCINE ,POMENITE MAI SUS ,DENUMITE ” FARA INTENSIFICATOR” , FAPT PENTRU CARE NU A SUFERIT NICIUN MEMBRU GUVERNAMENTAL DE EFECTE SECUNDARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    NU ACELASI LUCRU S-A INTAMPLAT CU CETATENII OBISNUITI CARE AU PRIMIT VACCINURI “CU INTENSIFICATOR” CONTRA GRIPEI PORCINE !!!!!!!UNII AU MURIT DAR MULTI S-AU IMBOLNAVIT FOARTE TARE .

    NU UITATI : EI INTRE EI NU SE VOR LASA VACCINATI , IN MOD SIGUR , CU ACESTE VACCINURI FACUTE HOCUS POCUS , CARE ATACA ARN-UL, PENTRU UN VIRUS CARE A TRECUT DEJA SI IN FATA CARUIA POPULATIA S-A IMUNIZAT PESTE TOT DE DEJA DOUA LUNI CEL PUTIN !

    TESTATI FIIND CU UN “TEST PCR CU CARE NU SE POATE PUNE NICIUN DIAGNOSTIC” , PRECUM SPECIFICA CHIAR AUTORUL LUI , KERRY MULLINS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    NUMAI VIRUSOLOGII TREBUIESC CONSULTATI, DAR NU CEI PLATITI DINAFARA DE COMPANIILE UCIGASE SI PUSE PE JAF ORBITOR -gen DOCTORUL GUVERNAMENTAL MERKELIST PE NUME DROSTEN!
    VIRUSOLOGII, CUNOSCAND VIATA OBISNUITA A ORICARUI VIRUS , VA VOR SPUNE CA VIRUSUL SARS-COV-2 si-a terminat de catva timp sinusoida .

 4. Câte companii vor mai rămâne în picioare? Păi tocmai asta e și ideea. Să nu rămână decât megacorporațiile. Cele mari au primit bani de la guvern (vezi Amazon și restul, cu concursul entuziast al lui Trump, în timp ce plebea a primit 1200 USD o singură dată). Iar cât despre bănci, ha… băncile pot primi bani de la banca centrală, ca un tip care bagă cheat codes într-un joc. Greu de crezut că vor dispărea. Afară de cazul că vor să treacă direct la comunism complet și să existe doar banca centrală.

  • BANII SE VOR DEVALORIZA cum s-au devalorizat deja in ultimile zeci de ani – vezi euro care azi este doar cateva zecimi din ce a fost initial ca valoare sii dolarul la fel, FIE SI PRIN INFLATIE ACCELERATA FORTATA , PENTRU CA NU AU NICIUN FEL DE ACOPERIRE IAR SISTEMUL SE VA AUTODIZOLVA INTRUCAT BANCILE OBISNUITE NU POT FUNCTIONA CU DOBANZI NEGATIVE, CARE DEJA AU INCEPUT SA SE INSTALEZE FORTAT MAI PESTE TOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BANCILE CLACHEAZA DACA SUNT OBLIGATE SA O DUCA PREA MULT CU DOBANZILE NEGATIVE !!! SA FIE CLAR !!! E INCONTURNABIL !!!

   PROCESUL DEVALORIZARII BANILOR VA INDUCE UN FALIMENT BANCAR SI ECONOMIC INCONTURNABIL !
   NU, BANCILE CENTRALE NU VOR PUTEA CONTINUA SA PRODUCA HARTIE IGIENICA , ASA CUM AU BAGAT PE PIATA PANA ACUM, INTRUCAT S-A AJUNS LA O FAZA IN CARE COLAPSUL ESTE IMINENT !
   NICIO FRAUDA CA REGIMURILE BAZATE PE INDATORIRE FARAMINOASA LA BANCA CENTRALA CARE ADAPA CELELALTE BANCI CENTRALE SA IMPRUMUTE DEMENTIAL, NU POATE CONTINUA LA INFINIT !
   SE APROPIE SCADENTA IMINENTA !
   CA ORICE PONZI SCHEME !

 5. Vom fi unii dintre noi care vom purta la vedere ”steaua lui David” steaua galbena cu inscriptia ”NEVACCINAT” . A venit a doua etapa ”mondiala” a nazismului . . . . .om trai si om vedea

 6. Atentie:

  Arahatul e la antena 3 (acum la cumparatul cu bani grei in directa proportie cu ineptiile pe care le debiteaza , “inocentul” Radu Tudor ) ca sa minta in draci zicand ca acest vaccin a fost deja testat pe zeci de mii de oameni (minciuna crasa! nu are dovezi) in timp ce marturiseste (SINCER SI CORECT !!!) ca NUUUU a consultat materialele necesare asupra reactiilor adverse dar el stie DEJA SI PE DINAFARA , ca RE ACTIILE vor fi in general usoare , caci toate prospectele indica RE ACTIILE si deci RE ACTIILE SUNT ANUNTATE DE COMPANIILE RESPECTIVE DECI BINE CUNOSCUTE DE TOATA LUMEA .

  DAR PROSPECTELE INDICA SI REACTII ADVERSE FOARTE GRAVE !!!PE CARE ARAHAT LE IGNORA COMPLET !

  ACEST INDIVID TREBUIE DAT IN JUDECATA PENTRU CA DEZINFORMEAZA POPULATIA !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *