Home / Internațional / Pastila Anti-Pavlov

Pastila Anti-Pavlov

Mihnea Codrescu
Agent KGB
Noiembrie 10, 2019

Pastila Anti-Pavlov

Într-un interviu dat unui ziar britanic, Macron a recunoscut că NATO se va prăbuși și naționalismele iliberale vor exploda în Europa începând cu anul 2022.

El spune că S.U.A. a trădat planul liberalilor de după WW2, care făcea din Europa un fel de “junior partner” (pe românește – o slugă!): o zonă-piață unde liniștea impusă prin anihilarea structurilor naționale, permitea capitalismului “no-border” să se dezvolte fără rezistențe.

Macron recunoaște că trădarea lui Donald Trump poartă semnătura lui Putin, iar China nu este nici ea străină de acest deznodământ. Eșecul din Siria, intervenția Turciei și antanta generală cu liderul Sirian, sub patronajul Rusiei, a însemnat pentru NATO capitularea finală!

Din spusele lui Macron,  se întelege că “marele trădător” este Putin. Pentru mine, ținând cont de Frăția Ortodoxă, cu așa trădători nu mai avem nevoie de prieteni noi sau vechi… Începând de aici am să spun, Micron. Micron mai spune că acesta (Putin), nu a înțeles să îmbrățișeze progresismul liberal, rămânând legat de proiectul național conservator-ortodox, eliminând opțiunea  “repopulării vastelor spații nelocuite din Rusia” – adică Micron se plânge că Putin nu a favorizat imigrația din Africa și Orient -, creând astfel potențialul unui nou spațiu integrabil liberalismului”. Sau cum să-ți nenorocești țara și neamul respectând modelul impus de U.E., care a făcut din Franța o țară quasi musulmană. Practic, în filigran Micron recunoaște că axa Neo-con-ilor este în agonie, iar SUA o să se retragă treptat din Orient și U.E., în ciuda Poloniei, Ucrainei și României, care mizează pe mortul american… Apropo de asta, Decăderea S.U.A. e semnul sfârșitului Israelului, cum anticipa Kissinger – care spunea, acum șapte ani, că Israelul va mai dura încă 10 ani. Deci, au mai rămas trei ani până va sucomba!

Țara noastră fiind prelungirea Fâsiei-Gaza, neavând acces oficial  la informație reală, regimul terorist de la București, fie el și izolat politic pe plan global, o să mai reziste un timp, cel puțin cât să ne mai aspire niște transnaționale jidovești din bogățiile solului și subsolului.

Drept concluzie, se va developa o propagandă tot mai activă și complexă împotriva Rusiei, astfel încât să se acopere/ascundă realitatea destrămării accelerate a relațiilor Franco-Germane, U.E.-S.U.A., colapsul NATO, căderea treptată a liberalismului în U.E. și, mai ales, inversarea raportului de forță între pseudo-democrația liberală și suveranismul popular, care va aluneca în mod natural spre naționalism și socialism organic. Cine are minte să înțeleagă, așezat în fotoliu cu paharul de coniac și trabucul fumegând, privește cu ochii strălucitori la etapa de tranziție spre sfârșitul progresismului liberal, pseudo-democrației reprezentative și a lor „opium pentru popor”, drepturile omului…

În concluzie, în ciuda rezultatului de la alegeri și a urmărilor aparent dezastruoase pentru viitorul nostru, conjunctura internațională și noile poziționări strategice vor anihila brutal construcția progresistă din România!

NAȚIONALISMUL SE ÎNTOARCE ACASĂ!

10 comments

  1. let’s celebrate the end of the fucking (liberal/communist) world. cu rezerve de bere si popcorn..

    • Iti admir optimismul… Avand in vedere numai cati il regreta pe Ceausescu, ca sa nu mai vorbim de alegerile din Spania, si ca la ora actuala Macron are un procent mai mare in sondaje decat LePen care s-a dovedit o incapabila (sau mai rau)…

  2. Interesant articol! Trag concluzia ca, Putin este omul deceniului 2000-2019! Articolul este dadator de speranta pentru romani! Sa dea D-zeu ca nationalismul sa se intoarca acasa , dar vom avea lideri pe masura, adevarate elite politice?

    • E bun pentru Rusia, nu pentru Romania. Sa nu uitam ce a postat ambasada Rusiei pe Facebook despre cum au fost primiti cu urale cand au invadat Basarabia. Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Doi, eu nu sunt convins ca Rusia o sa mai reziste invaziei “liberale” dupa ce moare el sau vine alt presedinte la putere. E suficient sa ne gandim la ce s-a intamplat cat a fost Si trei, nici nu stiu care-i jocul lui, dar e prieten la catarama din copilarie cu fratii (((Rotenberg))) (astazi miliardari) care au avut grija de el pentru ca avea numai mama, si a fost si el sa se caciuleasca la zidul lui peste din Ierusalim…

    • Completare: E suficient sa ne gandim la ce s-a intamplat cat a fost Medvedev presedinte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *