Home / Internațional / Nurnberg 2021: 1.000 de avocați și 10.000 de medici au intentat un proces pentru încalcările codului de la Nurnberg

Nurnberg 2021: 1.000 de avocați și 10.000 de medici au intentat un proces pentru încalcările codului de la Nurnberg

Incorect Politic
Mai 17, 2021

 

1.000 de avocați și 10.000 de medici au intentat un proces pentru încalcările codului de la NurnbergVia Invictuswebmedia:

Contextul noilor procese de la Nürnberg 2021:

O echipă numeroasă de peste 1.000 avocați și peste 10.000 experți medicali, condusă de Dr. Reiner Fuellmich, a inițiat procese legale împotriva CDC, OMS și Grupului Davos pentru crime împotriva umanității.

Fuellmich și echipa sa prezintă testul PCR ca incorect și ordinul pentru ca medicii să descrie ca fraudă orice moarte comorbidă, ca moarte Covid.

Testul PCR nu a fost niciodată conceput pentru a detecta agenții patogeni și este 100% inexact la 35 de cicluri. Toate testele PCR monitorizate de CDC sunt setate la 37 – 45 de cicluri. CDC recunoaște că testele de peste 28 cicluri nu sunt permise pentru a obține un rezultat pozitiv fiabil.

Acest lucru invalidează peste 90% din presupusele cazuri / „infecții” Covid detectate prin utilizarea acestui test incorect.

În plus față de testele incorecte și certificatele de deces frauduloase, vaccinul „experimental” încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva.

Conform articolului 32 din Convenția de la Geneva din 1949, sunt interzise „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane protejate”.

Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe persoane protejate constituie o încălcare gravă a Convenției.

Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg – care aplică pedeapsa cu moartea pentru cei care încearcă să încalce aceste legi internaționale.

1) Oferă imunitate la virus

Aceasta este o terapie genică „cu scurgere” care nu oferă imunitate la Covid și susține că reduce simptomele, dar acum 60% dintre pacienții dublu vaccinati au nevoie de ER sau ICU cu infecții covid.

2) Protejează destinatarii împotriva virusului

Această terapie genetică nu oferă imunitate și vaccinul dublu poate capta și răspândi virusul.

3) Reduce decesele cauzate de infecția virală

Această terapie genetică nu reduce decesele cauzate de infecție. Au murit și persoane dublu vaccinate infectate cu Covid.

4) Reduce circulația virusului

Această terapie genetică permite în continuare răspândirea virusului, deoarece conferă zero imunitate la virus.

5) Reduce transmiterea virusului

Această terapie genetică permite în continuare transmiterea virusului, deoarece nu conferă imunitate la virus.

Se aplică următoarele încălcări ale Codului de la Nürnberg:

Codul de la Nürnberg # 1: Consimțământul voluntar este important

Nicio persoană nu ar trebui să fie obligată să facă un experiment medical fără consimțământul informat.

Multe persoane media, politice și non-medicale îndeamnă oamenii să facă injecția.

Aceștia nu furnizează informații despre efectele negative sau pericolele acestei terapii genetice. Tot ce auzi de la ei este – „sigur și eficient” și „beneficiile depășesc riscurile”.

Țările folosesc blocade, constrângeri și amenințări pentru a forța oamenii să facă acest vaccin sau li se interzice să participe în societatea liberă sub mandatul unui permis de vaccinare sau Green Pass.

În timpul proceselor de la Nürnberg, mass-media au fost de asemenea urmărite penal, iar membrii au fost uciși pentru că au mințit publicul, împreună cu mulți dintre medicii și naziștii găsiți vinovați de crime împotriva umanității.

Codul de la Nürnberg # 2: Randamente cu rezultate fructuoase care nu pot fi produse prin alte mijloace

După cum s-a menționat mai sus, terapia genică nu îndeplinește criteriile pentru un vaccin și nu oferă imunitate la virus. Există alte tratamente medicale care dau rezultate fructuoase împotriva Covid, cum ar fi Ivermectina, vitamina D, vitamina C, zincul și sistemul imunitar întărit pentru gripă și răceli.

Codul de la Nürnberg # 3: Experimente de bază ca rezultat al experimentelor pe animale și al bolilor de istorie naturală

Această terapie genetică a sărit peste experimentele pe animale și a mers direct la experimentele umane.

În investigația ARNm utilizată de Pfizer, un studiu candidat asupra ARNm cu maimuțele rhesus folosind ARNm BNT162b2 și în acest studiu toate maimuțele au dezvoltat pneumonie, dar cercetătorii au considerat că riscul este redus, deoarece acestea erau maimuțe tinere sănătoase cu vârsta cuprinsă între 2 și 4 ani.

Israelul a folosit Pfizer, și Curtea Internațională de Justiție a acceptat cerința ca 80% dintre pacienții cu pneumonie să fie injectați cu această terapie genetică.

În ciuda acestei dezvoltări alarmante, Pfizer a continuat să-și dezvolte ARNm pentru Covid, fără teste pe animale.

Codul de la Nürnberg # 4: Evitați orice suferință și leziuni inutile

De la lansarea experimentului și listate în sistemul de raportare VAERS a CDC, în SUA au fost raportate peste 4.000 de decese și 50.000 de leziuni provocate de vaccin. În UE, au fost raportate peste 7.000 de decese și 365.000 de leziuni provocate de vaccin. Aceasta reprezintă o încălcare gravă a acestui cod.

Codul de la Nürnberg # 5: Nu trebuie efectuat niciun experiment dacă există motive să credem că va produce leziuni sau decese

Vezi nr. 4, pe baza datelor medicale bazate pe fapte, această terapie genetică provoacă deces și leziuni. Cercetările anterioare privind ARNm arată, de asemenea, mai multe riscuri care au fost ignorate pentru acest experiment genetic actual. Un studiu din 2002 al proteinelor unghiei SARS-CoV-1 a arătat că provoacă inflamații, imunopatologie, cheaguri de sânge și inhibă expresia angiotensinei 2. Acest experiment forțează corpul să producă această proteină a unghiilor care moștenește toate aceste riscuri.

Codul de la Nürnberg # 6: Riscul nu trebuie să depășească niciodată beneficiul

Covid-19 are o rată de recuperare de 98-99%. Daunele vaccinului, moartea și efectele secundare adverse ale terapiei genetice a ARNm depășesc cu mult acest risc.

Utilizarea vaccinurilor „cu scurgeri” a fost interzisă pentru utilizarea agricolă de către SUA și UE datorită studiului Marek Chicken care arată „viruși fierbinți” și variante… fac ca boala să fie și mai mortală.

Cu toate acestea, CDC a ignorat acest lucru pentru uz uman, conștient de faptul că riscul unor noi variante mai letale provine din vaccinările cu scurgeri. CDC este pe deplin conștient de faptul că utilizarea vaccinurilor scurse facilitează apariția tulpinilor mai fierbinți (mai mortale). Cu toate acestea, ei au ignorat acest lucru când vine vorba de umani.

Codul de la Nürnberg # 7: Trebuie făcute pregătiri inclusiv pentru posibilități îndepărtate de leziuni, invaliditate sau deces.

Nu s-au făcut pregătiri. Această terapie genetică a sărit peste experimentele pe animale. Studiile clinice de fază 3 ale companiilor farmaceutice nu se vor încheia până în 2022/2023. Aceste vaccinuri au fost aprobate în caz de urgență.

Folosit doar acțiuni pentru a forța un public dezinformat. Nu sunt aprobate de FDA.

Codul de la Nürnberg # 8: Experimentele trebuie efectuate de persoane calificate științific

Politicienii, mass-media și actorii care susțin că acesta este un vaccin sigur și eficient nu sunt calificați. Propaganda nu este știință medicală.

Multe magazine, cum ar fi Walmart și centrele de vaccinare drive-through, nu sunt calificate să administreze terapii genetice medicale experimentale publicului dezinformat.

Codul de la Nürnberg # 9: Toată lumea trebuie să aibă libertatea de a încheia experimentul în orice moment.

În ciuda apelului de la peste 85.000 medici, asistenți medicali, virologi și epidemiologi – experimentul nu se încheie. De fapt, există în prezent numeroase încercări de modificare a legilor pentru a impune îndeplinirea vaccinului.

Aceasta include vaccinările obligatorii. „Pulverizările” experimentale sunt planificate la fiecare șase luni, fără a utiliza numărul tot mai mare de decese și leziuni cauzate deja de acest experiment.

Aceste imagini de actualizare vor fi administrate fără studii clinice. Sperăm că acest nou proces de la Nürnberg va pune capăt acestei crime împotriva umanității.

Codul de la Nürnberg # 10: Cercetătorul trebuie să încheie experimentul în orice moment, dacă există o cauză probabilă de leziune sau deces.

Din datele informărilor statistice este clar că acest experiment duce la deces și leziuni. Dar nu toți politicienii, companiile farmaceutice și așa-numiții experți încearcă să oprească acest experiment de terapie genetică dăunătoare unui public dezinformat.

Procesele judiciare avansează, au fost adunate dovezi și un grup tot mai mare mare de experți trage un semnal de alarmă.

Sorendreier.com

19 comments

 1. DIAMANT !
  FELICITARI PENTRU EXPUNERE !

 2. Pacat de valoarea informatiei, ca le traduceti (articolele ) mot a mot si nu literar in romaneste.

 3. DRAGI COMILITONI,

  ACESTUI ARTICOL NU I-ATI ACORDAT SUFICIENTA VIZIBILITATE PE LINIA INTAI SI TIMP DE EXPUNERE :
  PE REPEDE INAINTE – L-ATI INLOCUIT CU PRUNARU ETC !

  CE FACE AVOCATUL REINER FUELLMICH SI RESTUL PARTICIPANTILOR ESTE O “CLASS ACTION”(=ACTIUNE JURIDICA IN GRUP/ PROCESE DATE IN GRUPURI DE ZECI DE MII – valabile la nivel international !!!)

  CARE STA IN CENTRUL FENOMENELOR IN CARE NE ZBATEM !

  POATE INTELEGETI CA MERITA O EXPUNERE EMFATICA CA SA DEA ROMANILOR IMPETUS IN LUPTA SI MULT CURAJ SA RASTOARNE TALHARII DIN CEAFA NOASTRA CARE NE SUG SANGELE !

  INCERCATI SA REEXPUNETI DE CATEVA ORI SI PE MAI LUNGA DURATA CA SA CITEASCA CAT MAI MULTI ROMANI SI SA DISSEMINEZE ARTICOLUL
  MERITA !

 4. BRAVO PENTRU EXPUNEREA MARITA DIN DREAPTA A ACESTUI ARTICOL

  PE BAZA CARUIA TOTI ROMANII AR TREBUI SA DEA GUVERNUL SI DOCTORIMEA MITUITA SA RAPORTEZE COVIDUL, IN JUDECATA , SI SA-I BAGE LA INCHISOARE SAU SA LE DEA PEDEAPSA CAPITALA PENTRU MINCIUNI SI UCIDERE DE PACIENTI NEINFORMATI !

  • E de anul trecut …
   Welcome, Internet Explorer!

   • BINEINTELES CA A INCEPUT ANUL TRECUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    caroline gunderodeMay 19, 2021 at 9:23 pm
    Este o actiune inceputa anul trecut, ca doar nu vrei sa inceapa azi sau yesterday, hahaha!
    Au ajuns la sedinta consultativa internationala , nr 52 .
    Am tot aratat acest lucru !
    Procesul trebuie pregatit beton, inainte sa-l bage, tocmai ca sa fie siguri de victorie !

    BINEINTELES CA A INCEPUT ANUL TRECUT !

 5. Republica Galati

  Ziarul Viata Libera din Galati duce (si nu de acum) o politica de instigare a cetatenilor orasului, unii impotriva celorlalti si de instigare a unor categorii de cetateni impotriva legilor Statului Roman, in functie de diferite interese conjuncturale care se afla in spatele acestui ziar.
  De asemeni induce in eroare cititorii prezentand puncte de vedere neadevarate si contrare legilor din Romania si manipuleaza opinia publica prin sectiunea de comentarii aferenta fiecarui articol, publicand selectiv comentariile cititorilor si anume, in general, doar pe cele favorabile punctului de vedere exprimat de autorul articolului respectiv, ignorand toate celelalte comentarii contrare acestuia.
  Cel mai recent si flagrant exemplu care sa sustina ceea ce spun aici este acela ca, in numarul din data de 17 mai 2021, sunt prezentate si “argumentate” in mod contrar legilor din Romania, respectiv Constitutia Romaniei art.15 pct.1, art.16 pct.1-2, art.39 pct.7-8, art.31 pct.4 si a H.G nr. 29 din 14.05.2021, articole care contin puncte de vedere si insinuari (in insasi titlurile articolelor) care incita la discriminare si nerespectarea legislatiei in vigoare in Romania si care instiga categorii de populatie una impotriva celeilalte (pe considerente medicale in acest caz) dupa simpla intentie si opinie a autorilor articolelor prezentate in ziar.

  https://www.viata-libera.ro/prima-pagina/164073-masca-de-protectie-se-va-purta-in-continuare-in-zonele-aglomerate#itemCommentsAnchor

  https://www.viata-libera.ro/editorial/164096-nu-cumva-ne-am-relaxat-prea-devreme

 6. Demers laudabil, dar inutil cat timp justitia este controlata de Oculta in toate tarile care conteaza. De cand lumea, cine detine institutiile de forta face legea. Clica mafiota care s-a instalat la putere in Occident poate fi data jos doar de o forta egala sau superioara, in nicun caz prin mijloace pasnice. Numai o alianta Rusia-China ar mai putea rasturna dominatia Raului la scara globala. Altfel, Oculta e prea bine instalata la putere si a infiltrat toate institutiile la nivel statal si suprastatal, ca sa mai poata fi trasa la raspundere doar prin forta legii. Sa nu uitam ca momentul Nurnberg (evocat in titlu) a fost posibil abia dupa ce Germania nazista a fost invinsa militar.

  • Avocatul Reiner Fuellmich este constient de ce spuneti Dumneavoastra in mod foarte pertinent .
   Totusi el a subliniat in discutiile sale ca nu sunt toti judecatorii corupti si ca el va cauta bine unde va baga procesul – s-a gandit sa-l bage in Canada caci Germania e la pamant .
   Totusi au fost juristi – chiar judecatori germani la pensie – care au declarat ca exista inca chiar si in Germania unii judecatori care nu s-au pliat sistemului.
   Fuellmich a dat si banci mari in judecata si in USA si in Germania , si a castigat.
   Deci eu nu cred ca pluteste .
   In tot cazul au acumulat dovezi si marturii foarte importante – eu ii urmaresc .

 7. Este o actiune inceputa anul trecut, ca doar nu vrei sa inceapa azi sau yesterday, hahaha!
  Au ajuns la sedinta consultativa internationala , nr 52 .
  Am tot aratat acest lucru !
  Procesul trebuie pregatit beton, inainte sa-l bage, tocmai ca sa fie siguri de victorie !

  BINEINTELES CA A INCEPUT ANUL TRECUT !

 8. caroline gunderode 20 mai 2021 la 4:42 pm – Raspunde
  Comentariul asteapta aprobarea.

  ACUM E MOMENTUL SA DATI GUVERNUL IN JUDECATA DACA NU INCHEIE CARANTINA

  https://www.antena3.ro/actualitate/social/avocat-gheorghe-piperea-vaccinarea-covid-19-602058.html

  Avocat Gheorghe Piperea: „Din 50 de mii de persoane „imunizate” anti COVID-19, peste 25 de mii sunt pozitivi”
  de Georgiana Adam | 20 Mai 2021 • 16:20

 9. Ioan Dragos Voda

  Sincer , multumesc pentru aceasta stire !
  Asa am primit o confirmare , e adevarat ca poate minuscula , a faptului ca mintea mea nu a luat-o pe aratura , singura , ci sunt atatea suflete mai pertinente decat mine si care chiar lupta impotriva globalizarii , adica a uciderii sufletului din fiintele bipede , suflete care impreuna cu mintea fiecaruia , transforma fiintele bipede scolite , constiente , muncitoare si nu numai , in oameni !
  Aparent sunt un numar mic de oameni , dar daca adaugam si populatia umana care refuza vaccinarea , consider ca suntem totusi o planeta predominant plina de suflete omenesti !
  Inca nu ne-au invins globalizatorii sa devenim globalizatati si globalizanti , adica sclavi robotizati !
  Curios este ca dupa atatea incercari petrecute prin tot felul de imperialisti si dictatori , nu au reusit sa inteleaga ca doar Un Singur Imperialist si Dictator Este cautat si acceptat de mii de ani si acela Este DUMNEZEU Tatal , Fiul si Duhul Sfant , adica Iubire de bine si frumos in trairile de pe acest pamant ! Toti cei care au incercat astfel de globalizari, ca si cea din zilele acestea , au fost tradati si disparuti !
  DOMNUL DUMNEZEU sa ne Ajute ! Amin !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *