Home / Chestiunea Jidănească / “Tora ne spune să ucidem creștini” – Interviu cu un evreu

“Tora ne spune să ucidem creștini” – Interviu cu un evreu

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 16, 2021

Ești un non-evreu? Un goy? Fii sigur de un lucru: vor să te ucidă.

Fii sigur că te vor trata ca pe un sclav.

Niciodată nu vei conta în ochii lor, vei fi mereu un sub-om. Bun de slugă sau de ucis.

Dar omenirea se trezește.

Acești teroriști talmudiști sunt la final de epocă.

9 comments

 1. EI CONSIDERA CA ISRAELUL ESTE SINGURA TARA DEMOCRATICA DIN ORIENTUL APROPIAT .

  O LOGICA DE FIER !

  TOTAL INEXPLICABILA.

 2. Nu le spune Tora si nici Talmudul sa ucida goyimi. Le spune gena lor: actualii evrei nu sunt semitii din cele 12 triburi ale lui Moise. Ei sunt “bautori de sange cald”(chiar si de om), sunt asanumitul al treisprezecelea trib (v. Arthur Koestler), sunt KHAZARI, triburi barbare de origine turcica din nordul muntilor Caucaz, care au trecut la religia mozaica in secolele VIII si IX urmand ca dupa prabusirea regatului khazar sa migreze in sud pe locul Palestinei, in centrul si estul Europei (Austria, Ungaria, Polonia, tarile baltice, tarile romane, Bulgaria, Grecia si Imperiul bizantin. Ultimii evrei semiti, (adica veritabili), ramasi din cele 12 triburi ale lui Moise, sunt/au fost evreii sefarzi din Califatul omeiad din Spania (al-Andalus), Portugalia si nordul Africii.
  Asa ca filmuletul e un FAKE NEWS. Capisci signiore Ciumetti?

  • Sterie Ciumetti

   Filmulețul e real, ca acest filmuleț mai sunt și altele în care jidanii întrebați pe străzile din Israel despre creștini spun același lucru. Indiferent că sunt sau nu semiți biblici, actualii ocupanți ai Israelului, ca și majoritatea jidanilor din lume, consideră că suntem buni de uciși.

  • Inainte de a se strange in kazaria unde au fost? Astia sunt tiganii alungati din India din cauza rautatii si vicleniei lor genetice, nu au suflet decat pt ai lor, restul neamurilor sunt de jefuit.
   VT si talmudul sunt un plagiat al acestor invatatori brahmani care au facut escala prin babilonul persiei unde s au amestecat cu albii… pt ei dumnezeu e necunoscut si dual, bine+rau, vrajitoria e religie.
   Talmudhistii alesi zic “Crestini spurcati” , tiganii zic ” romani spurcati” , in Esenta nu sunt diferente.
   -Chiar ieri am vazut un exemplu de constiinta aleasa, in tramvai un tigan a batut un roman pt ca l a atentionat sa si puna masca…asta primesti cand nu mai exista unitate, esti calcat in picioare si maine o sa ajunga si la cei care cred ca nimic nu li se poate intampla

  • Conteaza daca te omoara un evreu pur sange sau doar unul care se crede pur sange?

 3. Cea mai mare blasfemie pt crestini e sa si dea fetele de neveste tiganilor, dar mai grav, ca ei sa ia tiganci de sotie. Vechii parinti spuneau ca tiganii sunt neam blestemat, ce poate iesi din ceva blestemat uitati va la conducatorii de azi si de vre o 200 de ani , de la revolutiile liberale finantate de camatari

 4. D-lor @Ciumetti, @Petrica, @vrabiuta: intai cititi cartea lui Arthur Koestler “Khazarii al treisprezecelea trib” (o gasiti pe net) si apoi judecati. Nu va pripiti in afirmatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *