Home / Internațional / Nume din România în Agenda lui Jeffrey Epstein

Nume din România în Agenda lui Jeffrey Epstein

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 1, 2019

Inițial am pus titlul “Nume românești în agenda lui Jeffrey Epstein”, însă numele Birchall numai românesc nu e, cum nici “Martyn” nu e. Totuși, în România multe persoane cu nume de străini au influență semnificativă.

ActiveNews:

Numele soțului ministrului Justiției Ana Birchall apare în agenda pedofilului Jeffrey Epstein, anunță Grupul de Investigații Politice.

În august 2019, miliardarul american Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula sa. Acesta era arestat pentru pedofilie, exploatare sexuală și trafic de persoane.

S-a spus că s-a sinucis și s-a fotografiat un cadavru care nu seamănă cu Epstein.

Deci este posibil ca acest pedofil miliardar să fie pe o plajă undeva, molestând în continuare minore traficate de o rețea internațională.

Potrivit autorităților americane, Epstein crease „o vastă rețea de trafic sexual cu minore”.

Minorele participau la petrecerile organizate de miliardar pentru prietenii săi din afaceri și politică.

Presa americană a publicat agenda cu contactele pedofilului. În această agenda apare și numele „Birchall Martyn”, soțul Anei Birchall.

Faptul în sine că soțul ei a făcut parte din rețeaua de prieteni și cunoștințe a pedofilului nu înseamnă că Martyn Birchall a participat la petrecerile infame organizate de Jeffrey Epstein. Ana Birchall ar trebui să clarifice însă care a fost legătura dintre soțul ei și Epstein, spune GIP.

Magnatul american Jeffrey Epstein, broker și filantrop, în vârstă de 66 de ani, din New York, a fost arestat la Teterboro, New Jersey, pe 9 iulie, sub acuzația de violență sexuală și trafic de copii,.

Ana Birchall a fost nominalizată, de mai mulți oficiali ca americani, ca o persoană în care aceștia „au foarte multă încredere”.

2 comments

 1. Ascultati-l pe Alain Soral si ce are el de spus referitor la haitele de potentati care-si zic “elite” si liantul lor, partuzele obligatorii ca sa devina oameni de incredere ai celor ce manipuleaza guvernele si politica internationala.
  Treaba sta asa:
  prin pedofilie devin santajabili (sunt filmati in timpul crimei !!! spre a fi santajati ulterior dupa ce au ocupat slujba ce li s-a promis!!!)diversi care vor sa devina parte dintre puternicii zilei: acestia erau filmati de haita lui Epstein, apoi bagati in guvernul american in pozitii cheie de unde erau comandati de haita lui Epstein care era conectat si cu Mossadul , printre altele.
  El isi ducea viitorii potentati pe o insula cu un avion personal , cu care si Clinton a facut 23 de astfel de ture . Dar Clinton a fost un modest fata de altii Si tatal si fiul Bush erau printre pedofilii conectati cu haitele lui Epstein .
  Deci , pedofilia e folosita ca un liant de comanda nu numai intre deraiatiii psihic ci si pentru a atrage omeni care in mod normal nu consuma astfel de crime sexuale, caci pedofilia lui Epstein se termina adesea in crima prin torturarea victimelor pentru inversarea valorilor in stil satanic si anticrestin(adica a doctrinei dragostei si milei de aproapele tau ), a celor ce iau parte la aceste orgii criminale.
  Tot Soral explica acest liant-garantie caruia trebuie sa i te supui, spre a fi socotit si acceptat membru al “elitelor” zilei , (elitele foarte manipulate de gangsterii care conduc planeta) liant care consta si in a te lasa sodomizat de membrii “elitelor” drept garantie ca esti d’al lor , chiar daca tu nu practici sodomia de felul tau . Fara sa te lasi sodomizat de haitele astea nu esti acceptat de ei !!!!!!!! Uite asa ! Ati inteles bine !
  Nu am nici cea mai mica ezitare sa trag concluzia care se impune asupra cuplului “DE INCREDERE PENTRU ANUMITI MEMBRI AI GUVERNULUI AMERICAN” Birchall, odata ce se afla pe lista lui Epstein !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  N-aveau ce cauta acolo daca nu erau ca Epstein . Sotul adica ! Iar soata d’aia este om in care oficialii americani au “foarte multa incredere” , caci este sotia unui astfel de conectat la haitele manipulate de nucleul manevrat de potentatii pentru care lucra Epstein !
  Epstein nu e mort, zic diversi investigatori . Dar tot diversi competenti investigatori , inclusiv FBI declara ca probabil o ancheta serioasa care sa mearga pana la capat, nu se va permite!!!!!!!!!!!!!!!!!, deoarece sunt PREA MULTI POLITICIENI USA IMPLICATI IN CRIMELE ASTEA CU CARE ESTE MANIPULATA POLITICA USA DE AZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  PENTRU ACESTE MANEVRE SUNT SACRIFICATI MILIOANE DE COPII!!!!!!!SI SE SCURG NISTE SUME DE BANI FARAMINOASE, cu care s-a imbogatit si Epstein care nu a fost inregistrat niciodata cu NICIO AFACEREEEE! Desi se recomanda drept “businessman” !

  ROMANIA ESTE AZI O SURSA CARE DEPASESTE ORICE CUNOASTERE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ROMANII TREBUIE SA-SI IA FRAIELE IN MAINI CACI ALTFEL E JALE !!!

  ANA BIRCHALL ESTE UN PERSONAJ FOARTE INTERESANT, NU DOAR PENTRU AMERICANI CI SI PENTRU ROMANII IN TREZIRE !!!

  EA TREBUIE SUPRAVEGHEATA FOARTE BINE SPRE A I SE STUDIA CONECTIILE SI SPRE A INTELEGE DECE O FAVORIZEAZA AMERICANII IN HALUL ASTA !!!

  Sau ne supunem si noi haitelor sindicatului gangsterilor care conduce omenirea ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *