Home / Actualitate / Nici gay-ii nu mai sunt cum erau…

Nici gay-ii nu mai sunt cum erau…

Incorect Politic
Mai 11, 2023

Nici gay-ii nu mai sunt cum erau...

 Nici gay-ii nu mai sunt cum erau…

Via CasusBelli:

Reprezentatul României (țară cu procent de peste 90% creștini) la Eurovision 2023, un tânăr confuz, încearcă să joace un rol de homosexual, hipiot, pacifist, transexual, adică a preluat toate clișeele care sunt “trending”, sperând la un succes mai mare, având în vedere lipsa de talent.

S-a vrut o manevră inteligentă, dar probabil va fi dezamăgit când va realiza că 90% din concurenți au abordat aceeași tactică, a curcubeului murdar la fund 💩.

4 comments

  1. Anul trecut un țigan homosexual cu pseudonimul nepronunțabil. Anul acesta un jidan homosexual(îl trădează numele din prima). Celelalte țări – la fel. Oricum, Eurovision a murit în anul 1998, nu merită nici un pic de atenție.

  2. TVR-ul trebuie pur si simplu desfiintat. Cum au putut trimite un asemenea individ sa reprezinte Romania si pe romani ? Onor guvern nu va autosesizati sa faceti curatenie in curtea dumneavoastra ? Inteleg ca trebuie sa pupati inelu’ de la Bruxelles , dar pana unde vreti sa mergeti cu idiologiile astea noi (desantate) , care va este linia rosie , sau nu mai exista nici una ? Unde sunt “Intelectualii ” sa iasa pe sticla si sa protesteze ( Plesu , Liiceanu , Patapievici , toata gama), chiar trebuie sa suportam toate mizeriile ? Poporul e prost si dansii sunt in sfere inalte , sa propunem ideologoii noi si sa ne stergem la cur cu traditiile si istoria. Asta ne-a propus putoiul asta promovat de TVR. Hai sictir nemernicilor!

  3. Nu poponaru’ asta nenorocit este vinovat ci intreaga pleiada de ” speciaisti ” care-i stau in spate…fara vreo conotatie rautacioasa . Aia ar trebui pusi sa achite costurile deplasarii iar dupa aia…demisi din toate functiile desii , la cati insi le pazesc popourile…

  4. *Participare aRomâniei la bulăneala de la ieurokoorfuzion(adeca Curiști din toate țările, unițivă!) demonstrează nivelul d eputere la care a ajuns tagma sodomenilor în România. Dacă am fi pe picioarele noastre, am refuza să fim târâți întrun spectacol sodomean ca acela, dar cum suntem șterși pe jos de către sodomeni, aruncăm mulți bani pe fereastra curului lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *