Home / Actualitate / Medicul Monica Pop se împotrivește vaccinării obligatorii. “Una din femeile testate a făcut mielită, e compromisă”

Medicul Monica Pop se împotrivește vaccinării obligatorii. “Una din femeile testate a făcut mielită, e compromisă”

Incorect Politic
Noiembrie 19, 2020Medicul Monica Pop se împotrivește vaccinării obligatorii

via Știripesurse:

Medicul Monica Pop se împotrivește vaccinării obligatorii. Aceasta avertizează că vaccinul anticoronavirus nu poate fi administrat populației în mod obligatoriu întrucât nu se cunosc efectele acestuia pe termen lung.

“E foarte normal ca populația medicală să fie reticentă pentru că nimeni nu vrea un vaccin făcut foarte repede, care nu a trecut proba timpului. El poate avea un impact genetic și nu ai de unde să știi ce urmări va avea

Din cunoștințele mele nu există niciun vaccin administrat populației care să fie administrat asa repede, fără teste. În prospect trebuie să scrie care sunt riscurile imediate și cele pe termen lung. Una din femeile testate a făcut mielită, e compromisă”, a declarat Monica Pop.

 

2 comments

 1. Vaccinarea impotriva a CE?
  Vad ca medicii sint “patrunsi” de teoria virusilor, desi nu a fost vreunul vazut.
  Intr-un fel, dogma e sustinuta de alta dogma – “sistem” imunitar, nu se discuta de “FUNCTIA” imunitara pe care o indeplineste fiecare celula.
  Adica, o armata (:sistemul” imunitar” exista si funcrioneaza prin ea insasi!
  In real;itate, o armata are constiinta existentei sale – aparaarea Tarii, a neamului iar “sistewmul” nu are nici treaba cu mobilizarea pentru apararea corpului.
  O armata exista prin efortul tuturor care o imbraca, o instruieste, o hraneste, o transporta, o alimenteaza…
  O armata poate exista si fara uniforme, fara comandanti care sint mediatizati si care calatoresc cu ante-mergatori si garzi de corp, filmati din toate pozitiile.
  Eroarea fundamentala MECANICISTA de a “descrie” corpul uman ca o suma de sub-ansamble montate materialiceste intr-o carcasa… asta e nebunia ereziior Apusului.
  Doamna Doctor constata, simte si interpreteaza; este insa – profesional – fidela minciunii si de aceea, tot ce tine de virusologie este nu doar fantezie ci – de-a dreptul! – cult, e religie…. nicidecum stiinta.
  Sa nu ne miram de ce absolut nici un vaccin nu are efect cert si nici nu e lipsit de efecte adverse multiple si grave – din minciuni nu poti construi adevarul.

 2. Dragilor,

  NUU SE RECOMANDA VACCIN PENTRU UN VIRUS PRECUM COVIDUL ASTA, CARE FACE MUTANTI ANUALI, DECAT, PENTRU NEBUNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  VRETI VACCINURI DE LA BIG PHARMA, CU EFECTE SECUNDARE SINISTRE , ANUAL ???

  EU IMPARTASESC OPINIA ( printre altii, a savantului, prof universitar WOLFGANG WODARG, dat afara din COMISIA EU PENTRU CA S-A OPUS VACCINARII EXTENSIVE CU VACCINUL CONTRA GRIPEI PORCINE -!!!A SALVAT ASTFEL MULTA LUME DE LA MOARTE SAU MUTILARE PE VIATA !!!)SI A MARELUI OM DE STIINTA IN MATERIE DE INFECTIOLOGIE, UN THAILANDEZ EDUCAT SI PROFESAT TOATA VIATA IN GERMANIA, PROF UNIV SUCHARIT BHAKHDI CARE SUSTINE IN MOD RADICAL CA ACEST VIRUS NU ESTE DEMN DE UN VACCIN CACI INTR-UN AN ACEST VIRUS FACE MUTANTI SI SE PRESCHIMBA IN ALT VIRUS SI NUMAI NEBUNII COMANDA VACCIN PENTRU ASA CEVA IN FIECARE AN !!!
  ACEST SAVANT ESTE EXPUS DE MINE PE ACEST BLOG IN ENGLEZA , CAUTATI-L MUSAI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Medicul de mai sus , Monica Pop, critica foarte bine intentia de a ne injecta cu un vaccin rasolit !!! pentru dolarasul repejor , produs de companiile farmaceutice care fac : SUUUTE DE MILIARDE !!!! ATI CITIT BINE SUUUUTE DE MILIARDE CU VACCINURILE CU BANI EXTORCATI DE SARLATANII INSTALATI/INFILTRATI PESTE TOT IN GUVERNE – SI FRANTA A PLATIT DINAINTE, LA COMANDA EU , TOCMAI ZILELE ASTEA , SUTE DE MILIOANE PENTRU UN VACCIN NEVALIDAT INCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PENTRU A FI PUS PE PIATA , CA SI ROMANIA !!!

  ATI CITIT CORECT :

  LA COMANDA EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SI IN SPECIAL A MARII ESCROACE

  President Ursula von der Leyen (care si-a bagat fiul cel mare intr-un job , cu companie privata, caruia prin EU i-a rasturnat o suma faraminoasa din banii EU , in mod ilegal datorita conflictului de interese, iar dansa a facut vreo zece copii -medicina nu mai stie , stie doar ce cere cofa cu sugari – iar la zece copii va dati seama cati bani va mai fura de la EU sa si-i inzestreze – deh , are rude peste tot cu acelasi ADN, vezi si haitele de borfasi din Romania ! seamana intre ei la apucaturi si la cultura de baza !!!)

  (vezi ca-i proaspata :

  https://ec.europa.eu/info/sites/info/files/jointopinion_improvingpandemicpreparednessandmanagement_nov2020_0.pdf, “Improving pandemic preparedness and managementResearch and Innovation Independent Expert Report Group of Chief Scientific Advisors to the European CommissionEuropean Group on Ethics in Science and New Technologies (EGE)Special advisor to President Ursula von der Leyen on the response to the coronavirus and COVID-19Joint Opinion, November 202 )

  – BUNA PRIETENA CU SINISTRUL CAZ PATOLOGIC CARE ADUCE CRIMINALI ILEGALI SI NEPEDEPSITI si ea inca nepedepsita desi merita o pedeapsa exemplara !!! PESTE POPORUL GERMAN CA SA-L VIOLEZE SI BESTIALIZEZE IN STRADA !!! , PENTRU A-L DESPOTIZA FARA DREPT DE APEL !!!-tocmai ieri la Berlin a bagat politia peste demonstrantii contra masurilor da carantinare care vor sa inchida lumea in casa fara drept de a-si castiga painea , si asta nu doar stropindu-i cu apa ci dand ordine politiei sa-i schilodeasca cum le trece prin cap , cu brate sarite din umar, maini rupte etc . Ca la vestele galbene , Maquereau !!!Sub comanda Mossad in Franta , in Germania e permanenta crima lui Merkel si fara neaparat ajutor dinafara …)

  DECI :
  ROMANIA DACA NU IESE DIN EU VA FI DEVORATA DE VIE, CU COVIDUL SI ESCROCHERIILE PUSE LA CALE PE BAZA ACESTEI INEXISTENTE PANDEMII CACI ESTE VORBA DE O MOLIMA A UNUI VIRUS CU MUTANTI !!!CARE GENEREAZA O GRIPA, NU DIN CELE MAI MORTIFERE CARE AU EXISTAT PANA AZI !

  DECI, NU , PROFESORUL BHAKDI NU RECOMANDA VACCIN CONTRA SARS-COV-2 CACI LA ANUL VINE ALTUL CARE AR CERE UN NOU VACCIN IAR VACCINUL LA CARE LUCREAZA ESCROCII PHARMA VREA SA NE MODIFICE ADN-UL !
  TOTAL INTERZIS PANA AZI IN MEDICINA VACCINARILOR !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *