Home / Educativ / S-au luat măsuri de distrugere a economiei tuturor Statelor – (Din Bloc-Notesul Mioritic al I.P.S. Bulă)

S-au luat măsuri de distrugere a economiei tuturor Statelor – (Din Bloc-Notesul Mioritic al I.P.S. Bulă)

ALBU
Incorect Politic
Noiembrie 19, 2020

VECHI ȘI NOI

DIN BLOC-NOTESUL MIORITIC AL ÎPS BULĂ,

DESCENDENT AL BASARABILOR SI MUSATINILOR

V

 

 

Foarte rapid s-a înțeles că virusul Corona intră în noi pe căile respiratorii, utilizând receptorul numit ACE2, foarte abundent în celulele mucoasei ce căptușește cavitatea nazală și plămânii. Acest receptor ACE2 este poarta de intrare, care permite virusului să colonizeze celule respective și să se înmulțească. De aici, virusul se răspândește în trahee, bronhii și plămâni, care sunt primele ținte și victime ale invadatorului, ce provoacă simptome gripale ca febra, scurgerea nasului, tuse, dificultăți respiratorii, ce se pot agrava până la pneumonie și dificultate respiratorie acută, în care caz, schimbul între oxigen și gazul carbonic este compromis.

La început, s-a crezut că este vorba de o boală pulmonară. În corpul nostru însă, celulele altor organe sunt și ele prevăzute cu receptori ACE2, în cantitate ceva mai mică. În cazul că sistemul imunitar nu a reușit să blocheze infecția în prima ei fază, pulmonară, virusul invadator continuă să se răspândească, putând afecta inima, arterele, venele, aparatul digestiv, ficatul, rinichii, țesuturile conjunctive, sistemul nervos, inclusiv creierul.

Fiecare dintre noi are un sistem imunitar unic, ce se apără diferit în fața fiecărui virus. Aceasta explică diversitatea simptomelor, care i-a derutat pe medici încă de la începutul actualei pandemii, ce are meritul sau nemeritul de a fi fost tăinuită și organizată, în mod criminal, de către criminala Organizație Mondială a Sănătății. Boala însă poate evolua de la niciun simptom la catastrofa totală, trecând prin aspecte surprinzătoare precum pierderea gustului, mirosului și alte efecte neurologice: tulburări mintale, stări de confuzie, somnolență, apatie, pierdere a conștiinței (leșin), epilepsie, atac cardio-vascular și comă. De asemenea, s-au înregistrat neașteptate efecte vasculare, cu erupții cutanate și probleme ale extremităților, la mâini și picioare, care par degerate!

După simptomele gripale, ce pot fi uneori foarte ușoare, sănătatea unor pacienți se degradează foarte brutal, dintr-o dată, fără semne anunțătoare, cam în a opta zi după primele semne ale infecției. Brutala degradare a stării pacientului constituie grija și teama principală a personalului medical, care o numește ”furtună de citokine”. Citokinele sunt agenți ai imunității, mobilizați în număr prea mare, datorită unei reacții disproporționate a sistemului imunitar. Această reacție contra virusului provoacă o inflamație atât de violentă încât distruge țesuturile organelor.

Recent, s-a constatat că această furtună inflamatorie poate provoca inclusiv o puternică tulburare de coagulare, cu formarea a numeroase mini-chiaguri, ce înfundă și blochează vasele sanguine. Este vorba de grave perturbări circulatorii, ce au condus oamenii de știință la concluzia că boala coronavirusului nu este o maladie pulmonară ci una inflamatorie și sistemică a vaselor sanguine, adică o multiplă prăbușire a organelor, ce poate conduce la deces.

Videoclipul elvețian se termină cu cifra de 36,9 într-un cerc, în josul căruia cuvântul ”partagez” este un îndemn pentru difuzarea acestui mesaj în jurul nostru.

Este vorba de emisiunea Televiziunii elvețiene din 12 noiembriele, începută la orele 16,26: COVID-19: une explication claire sur la Radio Télévision suisse (RTS), Canalul UTC+1.

*

Cuvântul traducătorului român: Practica pseudo-medicală curentă combate temperatura îndată ce aceasta se apropie de cifra fatidică de 36,9 – 370Celsius. Calificăm de pseudo-medicală mania combaterii chimice a temperaturii cuprinse între 37 și 39, chiar 39,50C. Combaterea chimică a temperaturii prezintă două inconveniente grave, în fața cărora medicii reacționează dogmatic, precum polițaii și jandarmii ce arestează băbuțele și snopesc în bătaie cetățenii care de fapt îi plătesc pe ei. Da, ca ultimii proști, noi plătim polițaii și jandarmii, cu talente barbare, vocații de călăi și de torționari, pe care guvernele iresponsabile, trădătoare și criminale îi asmut contra noastră, a cetățenilor pașnici, care suntem uneori ”săltați” cu forța, din casele noastre, de la locul de muncă sau din stradă, pentru a fi duși, contra voinței noastre în spitalele-crematorii-penitenciarizate, unde suntem sau putem fi arși de vii. Conform medicinei clasice sau tradiționale, între 37 și 39,50C, temperatura trebuie supravegheată cu atenție, fără să fie combătută cu produse chimice, care sunt otrăvuri, nu medicamente. Aspirina, paracetamolul și orice alte chimicale crează organismului probleme suplimentare, agravând o situație deja îngrijorătoare. Menținerea la pat, a bolnavului adult, într-o cameră bine încălzită și corect aerisită, cu ceaiuri calde, neîndulcite, mâncare lichidă, caldă, fără carne sau alte proteine, în primele două-trei zile, este tot ce trebuie făcut. În această fază, temperatura și transpirația abundentă sunt reacții bnefice ale organismului. Acestea trebuiesc supravegheate și favorizate, încurajate, nu combătute, cum fac medicii idioți sau chiar ciminali, datorită incompetenței lor profesionale, a tâmpeniilor învățate prostește în facultățile ce fabrică mercenari idioți, nu medici, nici oameni de știință. Costumele de scafandri sau cosmonauți de bâlci nu fac dintr-un medic idiot un medic adevărat. Cel mult, în caz de incendiu, vor avea și ei, la rândul lor, toate șansele să fie arși de vii! Afacerile criminale cu mânuși, detergenți, botnițe și costume ridicole de scafandri și cosmonauți trebuie să încteze, cu riscul ca farmaciile tovarășului ministru Nelu Tătaru să dea faliment.

Foarte îngrijorător însă, pentru prima fază a bolii și, preventiv, pentru cei sănătoși, este că actualul guvern, actualul Minister al Bolilor, Arșilor de Vii și al Interzicerii autopsiilor este că tovarășii Nelu Tătaru, Arahat, Rafila, Străinu-Cercel și ceilalți pretinși specialiști se feresc ca de dracu să pronunțe cuvântul HIDROXICLOROCHINĂ, care potrivit adevăraților specialiști, oameni de bună credință, este un medicament ieftin, vechi de trei sferturi de secol, fără efecte secundare, foarte eficace, fără să necesite spitalizarea aproape a nimănui. Lipsa din farmacii a hidroxiclorochinei este una din dovezile criminalității actualului Minister al Arșilor de Vii, a complicității întregului regim Iohannis-Orban cu globalo-mondialiștii guvernului mondial, secret, jidovesc sau jidovit.

Așa numiții specialiști și mare parte dintre medici sunt bănuiți nu numai de incompetență ci chiar de rea credință, frică, neglijență, ciubucăreală, corupție. Cât despre politicieni, din orice partid ar face parte aceștia, ei sunt cu toții trădători și criminali, agenții globalo-mondialismului care vor să ucidă, treptat, pe orice cale, mare parte din omenire, să desființeze până și amintirea popoarelor și a Statelor suverane.

Se înțelege importanța celor ce se petrec, acum, în Statele Unite. Președintele Donald Trump este apărătorul suveranității popoarelor în vreme ce Joe Biden este un ticălos între ticăloșii ce doresc desființarea popoarelor și a raselor omenești, prin metizare, destrăbălare sexuală și așa numita ”educație sexuală”, ce nu este decât murdărirea, degenerarea și curvirea copiilor, din cea mai fragedă vârstă posibil. Cum îndrăznește trădătorul Iohannis, care n-a fost în stare să-și facă și să-și crească un copil, cum îndrăznește acest ticălos și nemernic, să se ocupe de copiii noștri? Contestăm Statului criminal și banditesc orice drept de a se ocupa de sănătatea noastră, de copiii noștri și de educația acestora. Fostul ministru Costache, a spus încă din luna martie: remediile contra pandemiei nu pot și nu trebuie să fie mai grave decât pandemia însăși. Pentru asta a fost silit să demisioneze. Acum însă Românii cer demisia întregului regim incompetent și tâlhăresc, inclusiv a ștruțo-cămilei Iohannis!

Lucrurile se leagă, unele cu altele. Nu întâmplător, pe fondul creerii, în laboratoarele militare criminale, a coronavirului Sars-Cov-2 sau Covid-19, s-au luat măsuri de distrugere a economiei tuturor Statelor. Pentru noi, asta înseamnă condamnarea noastră la mizerie, foamete, disperare, emigrare. Altfel spus, toate căile sunt bune pentru depopularea pământului și proclamarea unui imperiu mondial sclavagisto-banditesc. Bineînțeles, asta înseamnă conspirație. Să fie clar: Conspiraționismul există, a existat din totdeauna, cel puțin de la Avraam încoace. Contractul pe penis, adică pe pulă, dintre patriarhul AVRAAM și tovarășul ZEU TRIBAL IEHOVA este actul fondator al conspiraționismului, iudaismului, creștinimului și islamului. PRTOCOALELE ÎNȚELEPȚILOR SIONULUI constituie programul politic al conspiraționismului.

Toate acestea se știu, mai mult sau mai puțin. Nu strică însă deloc să le repetăm cât mai des. Nu strică să i-o spunem de la obraz trădătorului Wrener Iohannis și complicilor lui: SUNTEȚI NIȘTE TRĂDĂTORI, INFAMI ȘI NEMERNICI. ORICE AȚI FACE, ROMÂNII NU MAI AU NICIO ÎNCREDERE ÎN VOI ȘI NU VĂ DORESC DECÂT ZIDUL TÂRGOVIȘTEI.

Albu Balu

10 comments

 1. Cum sa iti faci singur, acasa HidroxiCloroquina:
  Din grefe si/sau lamai!
  Coaja de la 2-3 fructe se fierbe inabusit vreo ore in apa care acopera cu vreo 3 cm cojile. (sa mai fie lichid cand opresti fierberea…
  Se lasa la racit CU CAPAC – nu se da deoparte fiindca se pierde “marfa” prin aburi.
  Se bea cate o lingura la cateva ore, sa apara flegma produsa de plamani… care trebuie eliminata.
  Cand scapi de flegma, nu mai bei fiertura.
  Poti sa pui ceva miere sau zahar, sa reduci amareala.
  E bine sa fie luat Zinc fiindca grabeste mult refacerea.
  Daca vrei mai mult, fierbe si bea ca un ceai, mai multe zile… asa, pentru propria linistire.
  La inventarea agentului de contaminare WUHAN, au introdus si “scanteie” de HIV, ca sa fie mai rau…
  Dar bautura descrisa elimina si acest pericol!
  SANATATE fara frica!
  PS: eu cumpar si beau apa “tonica” – la unele firme scrie Quinine, la altele – HidroxyChloroquine. In Canada.
  ==================================
  https://beforeitsnews.com/eu/2020/08/home-recipe-for-hydroxychloroquine-hcq-2659852.html
  HOME RECIPE FOR HYDROXYCHLOROQUINE (HCQ) :
  MAKE YOUR OWN QUININE.
  IT IS MADE OUT OF THE PEELINGS OF GRAPEFRUITS AND LEMONS, … BUT ESPECIALLY GRAPEFRUITS.
  I WILL GIVE YOU THE RECIPE HERE AND YOU TAKE THIS CONCOCTION THROUGHOUT THE DAY.
  OR YOU CAN MAKE A TEA OUT OF IT AND DRINK IT ALL DAY.
  THIS SHOULD TAKE AWAY ALL YOUR FEARS ABOUT THIS VIRUS, BECAUSE YOU NOW HAVE THE DEFENSE AGAINST IT AND MANY OTHER THINGS.
  ——
  HERE IS ALL YOU NEED TO DO TO MAKE YOUR VERY OWN QUININE…
  TAKE THE RIND OF 2-3 LEMONS, 2-3 GRAPEFRUITS.
  TAKE THE PEEL ONLY AND COVER IT WITH WATER ABOUT 3 INCHES ABOVE THE PEELS.
  PUT A GLASS LID ON YOUR POT IF YOU HAVE ONE, A METAL ONE IS FINE IF YOU DON’T.
  LET IT SIMMER FOR ABOUT 2 HOURS.
  DO NOT TAKE THE LID OFF OF THE POT TILL IT COOLS COMPLETELY AS THIS WILL ALLOW THE QUININE TO ESCAPE IN THE STEAM.
  SWEETEN THE TEA WITH HONEY OR SUGAR SINCE IT WILL BE BITTER.
  TAKE 1 TABLESPOON EVERY COUPLE OF HOURS TO BRING UP THE PHLEGM FROM YOUR LUNGS. DISCONTINUE AS SOON AS YOU GET BETTER.

  IF YOU TAKE ZINC WITH THIS RECIPE, THE ZINC PROPELS THE QUININE INTO YOUR CELLS FOR A MUCH FASTER HEALING.

  • … vreo 2 ore…

   • plus vit c!!!!!!!!!!!!!!! vit e si d +zinc , si aer , soare si miscare !

    ATENTIE :
    1 KIWI CONTINE VIT C CAT 12 LAMAI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BOMBARDATI-VA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Stiu asta de la ocolega de liceu, biochimista cu studiile facute in Germania, membra in comitetele de omologare de medicamente ale firmei germane boehringer-ingelheim!!!

    kiwi cat de verzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!deeeeelicious !!!!!!!!!!

 2. ATENTIE MARE :

  TREBUIE SA AFLATI EXACT DOZAJUL HIDROXICLOROQUINEI – MULTI L-AU FOLOSIT PREA MARE SI AU GENERAT ATACURI DE CORD !
  CERETI RETETA LUI DIDIER RAOULT DIN FRANTA CARE O FOLOSESTE SI SALVEAZA CU EA OAMENI DE ZECI DE ANI !
  IN CAZURILE GRAVE DE COVID 19 EA TREBUIE URMATA IN ULTIMA FAZA DE ANTIBIOTIC CU SPECTRU MAXIM , PTR INFECTIA PULMONARA .

  SI IN BELGIA A FOST SCOASA HIDROXICLOROQUINA DIN FARMACII – ESCROCHERIA ESTE DECI DIRIJEATA SI SINCRONIZATA !

  DE LA CENTRU !

  CA SA-SI BAGE REMDESIVIRUL PE PIATA , IIIIIIIIINTERZIS CHIAR DE OMS/WHO , DREPT INEFICACE SI PERICULOS CACI ATACA FICATUL SI RINICHII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Multumim, Gheorghe! Sa-ti dea D-zeu sanatate! Dar, dupa cum stii si tu, fructele sunt date cu niste solutii chimice , pentru a crea impresia de prospetime! Cu ele ce facem? Dispar prin fierbere? La buna vedere!

 4. Legistul Klaus Puschel, universitar , activ in aceasta profesie de o viata , A DECLARAT CA IN TOATE NECROPSIILE FACUTE PANA ACUM NU A GASIT NICI MACAR UN SINGUR CAZ CARE SA FI MURIT DE COVID 19 , CI TOATE CAZULILE AU AVUT UN CUMUL DE PATOLOGII AGRAVATE DE COVID !

  DECI NU SE MOARE DE COVID DECAT PE UN FOND AFECTAT DE ALTE SLABICIUNI SAU PATOLOGII ALE ORGANISMULUI .

  ESTE UN FAPT CA 85-90 % DINTRE CEI CE FAC BOALA ASTA NU SIMT CA O AU, CA INCA 10% AU SIMPTOME MAI SERIOASE SI CA NU MOR DECAT VREO 5% CARE AU SI ALTE PATOLOGII .
  DECI NU ESTE CEA MAI PERICULOASA SAU MORTIFERA GRIPA CUNOSCUTA PANA AZI . PROCENTUAL VORBIND !

  NUU SE RECOMANDA VACCIN PENTRU UN VIRUS PRECUM COVIDUL ASTA, CARE FACE MUTANTI ANUALI, DECAT, PENTRU NEBUNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  VRETI VACCINURI DE LA BIG PHARMA, CU EFECTE SECUNDARE SINISTRE , ANUAL ???

  EU IMPARTASESC OPINIA ( printre altii, a savantului, prof universitar WOLFGANG WODARG, dat afara din COMISIA EU PENTRU CA S-A OPUS VACCINARII EXTENSIVE CU VACCINUL CONTRA GRIPEI PORCINE -!!!A SALVAT ASTFEL MULTA LUME DE LA MOARTE SAU MUTILARE PE VIATA !!!)SI A MARELUI OM DE STIINTA IN MATERIE DE INFECTIOLOGIE, UN THAILANDEZ EDUCAT SI PROFESAT TOATA VIATA IN GERMANIA, PROF UNIV SUCHARIT BHAKHDI CARE SUSTINE IN MOD RADICAL CA ACEST VIRUS NU ESTE DEMN DE UN VACCIN CACI INTR-UN AN ACEST VIRUS FACE MUTANTI SI SE PRESCHIMBA IN ALT VIRUS SI NUMAI NEBUNII COMANDA VACCIN PENTRU ASA CEVA IN FIECARE AN !!!
  ACEST SAVANT ESTE EXPUS DE MINE PE ACEST BLOG IN ENGLEZA , CAUTATI-L MUSAI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Medicul citat , printre altii, pe acest blog , Monica Pop, critica foarte bine intentia de a ne injecta cu un vaccin rasolit !!! pentru dolarasul repejor , produs de companiile farmaceutice care fac : SUUUTE DE MILIARDE !!!! ATI CITIT BINE SUUUUTE DE MILIARDE CU VACCINURILE CU BANI EXTORCATI DE SARLATANII INSTALATI/INFILTRATI PESTE TOT IN GUVERNE – SI FRANTA A PLATIT DINAINTE, LA COMANDA EU , TOCMAI ZILELE ASTEA , SUTE DE MILIOANE PENTRU UN VACCIN NEVALIDAT INCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PENTRU A FI PUS PE PIATA , CA SI ROMANIA !!!

  ATI CITIT CORECT :

  LA COMANDA EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SI IN SPECIAL A MARII ESCROACE

  President Ursula von der Leyen (care si-a bagat fiul cel mare intr-un job , cu companie privata, caruia prin EU i-a rasturnat o suma faraminoasa din banii EU , in mod ilegal datorita conflictului de interese, iar dansa a facut vreo zece copii -medicina nu mai stie , stie doar ce cere cofa cu sugari – iar la zece copii va dati seama cati bani va mai fura de la EU sa si-i inzestreze – deh , are rude peste tot cu acelasi ADN, vezi si haitele de borfasi din Romania ! seamana intre ei la apucaturi si la cultura de baza !!!)

  (vezi ca-i proaspata :

  https://ec.europa.eu/info/sites/info/files/jointopinion_improvingpandemicpreparednessandmanagement_nov2020_0.pdf, “Improving pandemic preparedness and managementResearch and Innovation Independent Expert Report Group of Chief Scientific Advisors to the European CommissionEuropean Group on Ethics in Science and New Technologies (EGE)Special advisor to President Ursula von der Leyen on the response to the coronavirus and COVID-19Joint Opinion, November 202 )

  – BUNA PRIETENA CU SINISTRUL CAZ PATOLOGIC CARE ADUCE CRIMINALI ILEGALI SI NEPEDEPSITI si ea inca nepedepsita desi merita o pedeapsa exemplara !!! PESTE POPORUL GERMAN CA SA-L VIOLEZE SI BESTIALIZEZE IN STRADA !!! , PENTRU A-L DESPOTIZA FARA DREPT DE APEL !!!-tocmai ieri la Berlin a bagat politia peste demonstrantii contra masurilor da carantinare care vor sa inchida lumea in casa fara drept de a-si castiga painea , si asta nu doar stropindu-i cu apa ci dand ordine politiei sa-i schilodeasca cum le trece prin cap , cu brate sarite din umar, maini rupte etc . Ca la vestele galbene , Maquereau !!!Sub comanda Mossad in Franta , in Germania e permanenta crima lui Merkel si fara neaparat ajutor dinafara …PENTRU EXTERMINAREA POPORULUI GERMAN, ASA CUM ZICE CELEBRUL KAUFMANN IN CARTEA LUI ” GERMANY SHALL PERISH !)

  DECI :
  ROMANIA DACA NU IESE DIN EU VA FI DEVORATA DE VIE, CU COVIDUL SI ESCROCHERIILE PUSE LA CALE PE BAZA ACESTEI INEXISTENTE PANDEMII CACI ESTE VORBA DE O MOLIMA A UNUI VIRUS (PROBABIL ARTIFICIAL,PRODUS IN LABORATOR , GREFAT PE TULPINA VIRUSULUI HIV(SIDA), ASA CUM ARATA NOBELISTUL LUC MONTAGNIER)CU MUTANTI !!!CARE GENEREAZA O GRIPA, NU DIN CELE MAI MORTIFERE CARE AU EXISTAT PANA AZI !

  DECI, NU VACCINULUI !!!

  PROFESORUL BHAKDI NU RECOMANDA VACCIN CONTRA SARS-COV-2 CACI LA ANUL VINE ALTUL CARE AR CERE UN NOU VACCIN IAR VACCINUL LA CARE LUCREAZA ESCROCII PHARMA (GILEAD, PFITZER, etc un vraf intreg de firme farmaceutice si in Anglia, in competitie unele cu celelalte , facand un lobby turbat ca sa-si incaseze miliardele repejoare adica fraudulos si criminal nemuncite )

  VREA SA NE MODIFICE ADN-UL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  TOTAL INTERZIS PANA AZI IN MEDICINA VACCINARILOR !

 5. Prof Christian Perronne

  “Acum cateva luni OMS a avut o pagina cu anunturi in care anunta :

  ‘acest virus va fi etern ‘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Nu stiu cum se poate ca OMS sa stie deja de acum cateva luni ca acest virus va fi etern, cand nimeni nu stia nimic – sau OMS e foarte bine informat sau sunt la mijloc alte interese decat interese pur medicale ”
  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

  “Asta nu-i deloc stiintific intrucat un virus nou mereu se adapteaza omului .
  Spitalele incasau mai multi bani daca raportau cazuri covid sau si mai bine, decedati de covid ”
  Profesorul vorbeste in continuare despre malversatiile in jurul acestei epidemii .

  #1 HOLD-UP, ITW Grand Format : Christian Perronne
  543,817 views•Nov 14, 2020
  https://www.youtube.com/watch?v=JW2PjxQkQX4

  • Bună seara! V-am urmărit de mult timp site-ul. Naționalismul este un lucru bun. Menține tonusul unui popor.
   Dar, in legătură cu zeul Iahve greșiți. Iisus il confirmă Moise pe muntele Tabor. Pe Avraam în pilda săracului Lazăr. Tatăl grăiește de două ori despre Fiul, la Botez si Schimbarea la Față. Si mai vorbește din ceruri zicând că-L va preaslăvi pe Fiul. Limbajul este deplasat. Vă rog să nu mai scrieți așa. Și nu sunt evreu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.