Home / Actualitate / Medic curajos RUPE TĂCEREA: “Am fost martora unor atrocități petrecute în spitalele din țară”

Medic curajos RUPE TĂCEREA: “Am fost martora unor atrocități petrecute în spitalele din țară”

Incorect Politic
Ianuarie 10, 2021

Comentariu iscălit de doamna doctor la articolul https://www.incorectpolitic.com/dr-geangu-alina-delia-opriti-genocidul/

Dr. Geangu Alina Delia: De un an am impresia că trăim într-un film prost… Un virus-mutant, care s-a vrut a fi o armă de ucidere în masă, încercare eșuată în mod lamentabil… Atunci au trecut la planul de înfricoșare a maselor neinformate corespunzător, continau să ne bombardeze cu tot felul de știri cu cifre de mortalitate umflate de un fals grosolan, că până și la meteo nu mai suport să privesc: vine iarna, valuri de – 1 grad, de parcă ar veni vreun uragan… Cifrele corecte ale mortalității la nivel global în ultimul an sunt:1.800.000 de oameni, în total, comparativ cu 2.200.000 de oameni intre 2018-2019 DOAR din cauza gripei sezoniere! Intrebarea este: în ultimul an câți oameni au murit de neoplazii, hepatopatii decompensate, AVC, accidente, boli cardiace, respiratorii, și altele, decompensate din cauza lock-down?

Am lucrat în spitale de stat și știu care era atmosfera generală și înainte: personal puțin, dezinteresat, plictisit, enervat, specialiști care te iau ‘la mișto’ că tu ești doar generalist, dar care nu ar ști să trateze o diaree, fără tine… Toți murmură pe la colțuri, dar când e vorba să ia atitudine, dau înapoi, pentru că ‘sistemul’ îi poate constrânge, șantaja, toți țin cu dinții de ‘scaun’… Am fost martora unor atrocități petrecute în spitalele din țară, cu pacienți (ne)îngrijiți, care după o săptămână sau două petrecute pe secții cu asistente de negăsit și infirmiere indolente s-au intors plini de infecții nosocomiale, de escare suprainfectate, de nu știam pe care s-o tratez mai întâi, din păcate unii au murit de septicemie, cu zile, în ciuda eforturilor noastre… Sunt scârbită de toîi acești ‘medici’ pentru care doar salariul contează și evident, plicul…

Vreau să cred despre mine că sunt un CURATOR, nu am pretins niciodată că sunt cel mai bun sau cel mai deștept medic, dar în primul rând, sunt om! Demonstrez pacienților mei în fiecare zi că pot să îi consult la fel ca înainte, fără să mă fi îmbolnăvit vreodată de ceva… Încerc să evit supramedicația pacienților, avertizându-i să ceară de la farmacie exact ce scrie pe rețetă, să nu accepte sugestii, în general sunt fană de produse românești, testate de cel puțin 10 ani, alternez cu medicamente alternative din plante, pentru care am făcut studii. Ceea ce am scris mai sus erau întrebări firești, pe care mulți dintre pacientii mei le au… Știu ca nu există pandemie, fiindcă e vorba de un virus gripal, dovadă stau zeci de pacienți pe care i-am tratat și vindecat la domiciliu, tocmai de frica nosocomialelor din spitale care ar fi putut-așa cum se și întâmplă, să îi ucidă.

14 comments

 1. RESPECT Dr. Geangu Alina Delia

 2. Catastrofe raportate din toate tarile, inclusiv din Israel, din casele de batrani vaccinati cu consecinte foarte grave in procentaj foarte mare .

  Unii dintre ingrijitori au insarcinare legala de a vaccina lumea desi este ilegal intrucat ei nu pot face anamneza obligatorie inainte de vaccinare . In unele locuri, batrani dementi, au fost vaccinati contra vointei, legati de paturi .

  https://vimeo.com/498022518
  Sitzung 34: Die im Dunkeln sieht man nichtLIVE
  This event ended at 10:06 AM on January 8, 2021

  Unora dintre batrani li se spune ca zboara afara daca nu fac vaccinul sau ca nu mai pot primi vizite.
  Si personalul medical este pus sub presiunea vaccinarii dar ei se mai pot sustrage luandu-si alt job .
  Ciudatenia este ca se fac vaccinari si Duminica .
  Apare si Bundeswehrul /armata care apare intr-o masina pe care scrie ” Amtswehr ” care apar in masini private dar imbracati in uniforme – cica diverse Landuri i-au chemat . Avocatul Reiner Fuellmich se intreaba dece au chemat armata si nu politia sau alte forte normale de ordine .
  Sa nu uitam ca orice testare invaziva( si au fost accidente multe si la testare)sau vaccinare , mai ales daca este urmata de consecinte grave , constituie o agresiune fizica si este crima .
  Nu a auzit nimeni inca despre discutii de iluminare a pacientilor , plus anamneza . Plus ca nu exista inregistrari ale consecintelor grupate in statistici ale nenorocirilor si imbolnavirilor pacientilor , care si ele trebuiesc prezentate pacientului . Toti au o formula noua juridica spre a ignora totul , care zice ca aprobarea naturala a pacientului este suficienta .
  Toate acceptarile vaccinului sub presiune, fara clarificari si anamneze date pacientului sau rudelor sau persoanelor responsabile, este criminala. La un proces viitor, cei ce au pus pacientii (unii morti) sub presiune sa faca vaccinul fara consultarea unui medic si fara restul indicatiilor prealabile asupra consecintelor posibile , este criminala .
  Deocamdata am prezentat o scurta parte a acestei conferinte .

  • ALARMA, FENOMEN NOU SEMNALIZAT DE ACEASTA COMISIE :
   https://vimeo.com/498022518
   Sitzung 34: Die im Dunkeln sieht man nichtLIVE
   This event ended at 10:06 AM on January 8, 2021

   ATENTIE ATENTIE , LA MIN 1:38, AVOCATA VIVIANE FISCHER SEMNALEAZA UN NOU FENOMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DINTR-O GRUPA MICA DE VACCINATI , OPT CAZURI LA FOARTE SCURT TIMP DUPA VACCINARE AU FACUT CHIAR BOALA CU FORME FOARTE GRAVE !

   ACEASTA COMISIE ADUNA DATE STATISTICE DIN TOATE TARILE CACI SE PARE APARITIA BOLII PROVOCATE CHIAR DE VACCINARE ESTE FF FRECVENTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   AVIZ IDIOTIZATILOR CARE ALEARGA SA FIE VACCINATI !

 3. DOCUMENT Pregătiri pentru vaccinarea în masă. Suma pe care o va primi personalul medical implicat în campania de vaccinare:
  https://m.mediafax.ro/coronavirus/document-suma-pe-care-o-va-primi-personalul-medical-implicat-in-campania-de-vaccinare-19860047

  • Dr. Geangu Alina Delia Ploiești, România

   Multumesc pentru susținere! Cu încredere în Dumnezeu, suntem uniți, suntem mulți, suntem puternici! Vom învinge! Rușine corpului medical care pentru 30 de arginți au devenit Iuda pentru poporul lor! “Totul pentru vaccin, totul pentru victorie” ca să parafrazez dictonul socialist… Cuvintele nu își mai au niciun rost!

 4. Buna ziua,
  Sunt medic la randul meu, ma rog, la pensie.
  Doamna doctor are perfecta dreptate in tot ceea ce spune.
  Ceea ce ii caracterizeaza pe medicii romani este obedienta si neimplicarea, ca sa nu-si supere sefii si sa nu-si pericliteze pozitia.
  Cand o aud pe miorlaita managerita de la Nasta, care , se pare ca este si sotie de mare functionar BOR, sau pe dr.marinescu,sau pe cel de la urgenta, mereu aceiasi, ma intreb ;oare nu le este rusine ?
  Oare atat de dezinformati ,fara bun simt,sunt incat sa se filmeze cu nerusinare in clipuri penibile?
  Cat de jos au coborat pe scara valorilor si demnitatii ?dE FAPT , AU URCAT PE SCARA NONVALORILOR.
  Sau, poate fac parte din caracatita dezinformarii si a tupeului!
  DE CE NU SE PERMITE O DEZBATERE ONESTA PRO SI CONTRA,ASTFEL INCAT FIECARE SA PUTEM DISCERNE?
  RUSINE CORPULUI MEDICAL SI MAI ALES TINERILOR”FRUMOSI SI LIBERI” ,CARE DEZONOREAZA ACEASTA PROFESIE CU O MARE NESIMTIRE!!

  • Nu le este rusine. Ditamai papa Francisc a anuntat ca se vaccineaza si se intreaba retoric “de ce nu vor unii sa se vaccineze cu un vaccin atat de sigur!” Serios. Suntem sub un dictatura corporatiilor de care nimanui nu i-a pasat in timp ce s-a instaurat,

  • Dr. Geangu Alina Delia Ploiești, România

   Aveți mare dreptate, dna doctor! Dar, ca să stăm strâmb și să judecăm drept, există încă, din fericire pentru noi, medici devotați trup și suflet profesiei lor și pacienților,care lucrează in spitale de stat, care au avut nenumărate oportunități să plece “in afară” pe salarii cu multe zerouri și nu au făcut-o, convinși fiind că românii au nevoie de ei, și dacă toți medicii buni ar pleca, ce s-ar alege de pacienții lor?! Profesia aceasta nu înseamnă doar ani mulți – o viață, practic-de nopți nedormite, de studii kilometrice, de examene, de gărzi nenumărate, departe de familia ta, de copii, de cei dragi, pe care abia apuci să îi vezi!Profesia aceasta înseamnă să privești pacientul cu dragostea și atenția cu care îți privești parintele, cu respect, cu grijă pentru el ca un tot unitar, trup și suflet, să înțelegi problemele sale in profunzimea lor, pentru a putea prescrie tratamentul optim pentru fiecare în parte. Profesia asta se învață, dar se și “fură” de la cei mai buni profesori, fiecare caz este o aventură întreagă, din care ai întotdeauna ceva de învățat.Sunt mândră să spun că am avut ocazia să cunosc nenumărați medici absolut speciali, Oameni adevărați, de la care am avut și am de învățat ceva in fiecare zi! Drept urmare, există medici minunați, EXISTĂ SPERANȚĂ PENTRU ROMÂNIA!!! Intr-o țară care schiopătează, există mefici care s-o vindece! Cu stimă și deosebit resoect!

 5. Ce bine că mai sunt oameni curajoși, cu demnitate și bun-simț!
  👍👍👍

 6. “Un virus-mutant, care s-a vrut a fi o armă de ucidere în masă, încercare eșuată în mod lamentabil…”
  -nu merge,trebuie “testarea” armei,oamenii nu sunt chiar asa de identici…..
  -partea buna e ca nici “bomba nucleara” nu e chiar atat de distrugatoare,a fost doar gargara celor 80 de ani de razboi rece-vezi azi ca russia NE-SOVIETICA e bagata dupa cortina de fier!
  deci:
  -LA LUPATA!

 7. In Romania oamenii verticali si curajosi ii numeri pe degete.Ar fi mai multi ,numai ca prostimea privitoare la televizor si impingatoare de carucioare in marketuri nu ii urmeaza.Mi-e scarba de cretinii care isi ascund tradarea,prostia si nepasarea in spatele clasei politice.Populatia romana are clasa politica dupa chipul si asemanarea proprie.Deci o merita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *