Home / Actualitate / Dr. Geangu Alina Delia: “Opriți genocidul!”

Dr. Geangu Alina Delia: “Opriți genocidul!”

Dr. Geangu Alina Delia
Incorect Politic
Ianuarie 9, 2021

Opriți genocidul!!

Am citit chiar astăzi o știre care m-a împietrit : Ministrul sănătății vrea să plătească din banii publici-adică ai noștri, ai plătitorilor de CAS-medicii coordonatori ai echipelor de vaccinare, medicii de familie, medicii specialiști cu o cotă parte pentru “convingerea” populatiei in ceea ce privește vaccinarea anti Covid 19.

Adică,mai mulți convinși, mai mulți bani la buzunar!!

Îmi este greu să cred că medicii pentru care această profesie înseamnă viața lor, tot ceea ce știu ei să facă mai bine, cu dăruire și întotdeauna în interesul pacienților, vor accepta asemenea formă de șantaj birocratic de cea mai joasă speță, ca să nu mai spun că nu este deontologic profesional!

Jurământul lui Hipocrate ne obligă să nu aplicăm niciun tratament care ar putea aduce suferințe mai mare pacienților noștri! Atâta vreme cât nu există informații complete și corecte referitoare la acest vaccin, admițând că acestaeste corect, ridic urmatoarele întrebări, de bun simț:

1.Dacă am făcut boala și am anticorpi, de ce să mă mai vaccinez, am deja imunitate!

2. Dacă am făcut boala și nu am anticorpi, de ce să mă vaccinez, atâta vreme cât organismul meu e dotat genetic cu “memoria agentului patogen întâlnit”, la o următoare infectare voi dezvolta singur anticorpi care să anihileze virusul!

3.Efectele teratogene(defecte majore) asupra feților din pântecele mamelor?! Nu se cunosc, nu s-au comunicat, nu există studii!

4. Efecte secundare la femeile tinere care vor să procreeze in viitor, până la sterilitate?! Nu se cunosc, nu s-au comunicat, nu există studii!

5. Efectele secundare de scurtă și lungă durată asupra organismelor afectate de boli cronice(diabet zaharat, hepatopatii, neoplazii, pneumopatii, boli autoimune) nu există nicio mențiune despre acestea!

6. Efecte secundare la copii?! Nu se cunosc, nu s-au specificat in prospect!

7. Marii alergici și cei cu alergii ușoare nu se vaccinează nici măcar cu vaccinul antigripal, care este crescut pe ou embrionat, căci riscă ȘOC ANAFILACTIC! Fac o paralelă cu campania de vaccinare antigripală, unde lucrurile sunt foarte clare:Trebuie să fii perfect sănătos, fără semne de răceală, tuse, febră, frisoane, amigdalită, fără să ai în antecedente alergii medicamentoase sau alimentare.

Deci, in acest caz, citind cele de mai sus, mai aveți curaj să vă vaccinați?

Colegi medici, vă intreb: aveți curajul să vă vaccinați fiica însărcinată, fiul alergic, sora cu o boală autoimună, copilul, părintele cu pneumopatie, etc.? Nu mă înțelegeți greșit, înțeleg și mi se pare normal ca personalul medical care execută vaccinarea și care se expune la vapori de vaccin zi de zi, sau care recoltează probele biologice pentru teste, cei din linia 1 TREBUIE să fie remunerați corespunzător, sunt alături de ei și îi susțin întrutotul! Dar ca să parafrazez o reclamă :SUNT MEDIC, SUNT MAMĂ, ȘI NU MĂ VACCINEZ!!! OPRIȚI GENOCIDUL ÎMPOTRIVA SEMENILOR VOȘTRI!!! ROMÂNI, UNIȚI VOM REUȘI!!!

23 comments

 1. Multumim doamna doctor!

  • cui se adreseaza aceasta doamna? tocmai calailor? apeluri din astea,patetice, am tot citit de cand sunt pe neturi(20ani+). cred ca e timpul pentru “acta non verba”..ORTODOXIE sau MOARTE.

 2. Dumnezeu sa o binecuvinteze pe Doamna Dr. Geangu Alina Delia si Maica Domnului sa o acopere de tot raul sub preasfantul Ei Acoperamant!

 3. Aparent, ceea ce spuneti dumneavoastra, pare sa aiba sens. Personal, am cu totul alta opinie : orice discutie despre un asa-zis vaccin este un non-sens ! De ce ? Pentru ca aceasta pandemie, NU EXISTA !
  Mortalitatea cauzata de acest virus este sub 1% ! Toate statisticile, de peste tot prin Europa arata ca numarul mortilor / 2020 este pe acelasi palier, cu cel cu anii precedenti ! Nu avem decit niste raportari bazate pe rezultatele unor teste care folosesc un instrument – testul PCR – conceput pentru cu totul altceva ( chimistul Kary Mullis, cel care l-a inventat, a afirmat ca este un instrument bun pentru cercetare, dar neadecvat pentru a diagnostica o infectie, mai ales, una virala ) ! Ca sa nu mai vorbim despre principiul dupa care functioneaza acest instrument ( este, in fond, o tehnica de amplificare ) principiu care nu este respectat in procedurile de testare covid 19, din cauza ca se “forteaza” amplificarea la peste 35 cicluri ( 35 fiind numarul maxim admis de cicluri ) !
  Asadar, TOTUL se bazeaza pe aceasta minciuna, a numerelor de teste asa-zis pozitive !
  Daca papusarii care trag sforile din culise, nu ar fi avut sprijinul mass media, nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil; vedem cum ceas de ceas, media main stream, mai produce cite o “stire” despre aceasta plandemie; ni se baga, pe git, opiniile unor “specialisti”, care de fapt nu sint decit niste marionete ale papusarilor….toti acestia nu ar merita decit sa fie scuipati, la propriu, in fata, de catre reporterii si jurnalistii, in fata carora, nu se sfiesc sa debiteze numai ineptii ! Asta, daca, acei reporteri si jurnalisti nu ar fi renuntat la demnitatea de a fi oameni si daca nu s-ar fi inregimentat, si ei, in rindurile uneltelor globaliste !
  Cenzura bate record dupa record, in fiecare zi : nici o sursa main stream nu difuzeaza opiniile adevaratilor specialisti, care nu sint in “buzunarul” big pharma si care au fost indepartati din locurile lor de munca, improscati cu noroi, discreditati, izolati, unii bagati in puscarie sau la “nebuni” !
  Si, cum nu era de ajuns ca mass media e complet aservita, medicii si asistentii, ramasi in sistem, li s-au alaturat..Poate or mai fi, pe ici, pe colo, unii care mai au constiinta…insa, nu au nici un fel de reactie…
  Am vazut, in alte tari, materiale video cu medici, asistente…declaratii..mitinguri..in fine, au reactionat oamenii, neputind sa suporte sa vada cum semenii lor sint – efectiv – ucisi cu singe rece, in urma asa-ziselor protocoale covid, care le-au fost impuse…Inutil, de zis ca toti acestia au fost inlaturati.
  La noi, nimic…periodic, ni se prezinta tot felul personaje sinistre, “parerologi ” de doua parale, care imping aceasta propaganda desantata, dincolo de ceea ce ne putem imagina…
  Toti acestia, nu sint “eroi din linia intai”, ci criminali, cu singe rece, fiinte care sint mai rau decit cei – care in lagarile naziste – duceau prizonierii in camerele de gazare…Aceia erau executati daca nu respectau ordinele primite, dar acesti “medici ” si “asistente”, care omoara cu buna stiinta, cu “protocoalele” covid, de ce se tem ?!..in mod sigur, nu vor fi executati, daca ar refuza si daca ar da in vileag adevarul…
  ” Jurământul lui Hipocrate ne obligă să nu aplicăm niciun tratament care ar putea aduce suferințe mai mare pacienților noștri! “..spuneti, dumneavoastra doamna doctor…dar, permite, oare, uciderea semenilor nostri, cu procedurile impuse, de la inceputul acestei plandemii ?!…Permite, acelasi juramint, consimtirea, participarea si propagarea acestei minciuni epocale, care este existenta pandemiei ?!
  Daca nu v-a spus nimeni, pina acum, o fac eu, prin intermediul acestor comentariu : tot personalul medical se face vinovat de complicitate la minciunile propagate si la crimele comise, chipurile “protejind” populatia, impotriva virusului “ucigas” !
  Asa ca, stimata doamna doctor si voi toti ceilati stimati lucratori din sistemul medical, nu va mai irositi energiile in discutii pro si contra “vaccinului” ! NU EXISTA NICI O PANDEMIE, CU ASTA SE INCHEIE ORICE DISCUTIE, asta ar fi potrivit sa afirmati, daca vi se solicita parerea si daca va place sa credeti ca mai respectati amintitul juramint !

  • Dr. Geangu Alina Delia Ploiești, România

   Sunt întrutotul de acord cu ceea ce spuneți. De un an am impresia că trăim intr-un film prost… Un virus-mutant, care s-a vrut a fi o armă de ucidere în masă, incercare eșuată in mod lamentabil… Atunci au trecut la planul de infricosare a maselor neinformate corespunzator, continau sa ne bombardeze cu tot felul de știri cu cifre de mortalitate umflate de un fals grosolan, că până și la meteo nu mai suport să privesc:vine iarna, valuri de – 1 grad, de parcă ar veni vreun uragan… Cifrele corecte ale mortalității la nivel global in ultimul an sunt:1.800.000 de oameni, in total, comparativ cu 2.200.000 de oameni intre 2018-2019 DOAR din cauza gripei sezoniere! Intrebarea este:in ultimul an câți oameni au murit de neoplazii, hepatopatii decompensate, AVC, accidente, boli cardiace, respiratorii, și altele, decompensate din cauza lock-down? Am lucrat in spitale de stat și stiu care era atmosfera generală și inainte:personal puțin, dezinteresat, plictisit, enervat, specialisti care te iau ‘la mișto’ că tu ești doar generalist, dar care nu ar ști să trateze o diaree, fără tine… Toți murmură pe la colțuri, dar când e vorba să ia atitudine, dau inapoi, pentru că ‘sistemul’ ii poate constrânge, șantaja, toți țin cu dinții de ‘scaun’… Am fost martora unor atrocități petrecute in spitalele din țară, cu pacienți (ne)îngrijiți, care după o săptămână sau două petrecute pe secții cu asistente de negăsit și infirmiere indolente s-au intors plini de infecții nosocomiale, de escare suprainfectate, de nu știam pe care s-o tratez mai întâi, din păcate unii au murit de septicemie, cu zile, in ciuda eforturilor noastre… Sunt scârbită de toti acesti ‘medici’ pentru care doar salariul contează și evident, plicul… Vreau să cred despre mine că sunt un CURATOR, nu am pretins niciodată că sunt cel mai bun sau cel mai deștept medic, dar in primul rand, sunt om! Demonstrez pacientilor mei in fiecare zi că pot să îi consult la fel ca înainte, fără să mă fi îmbolnăvit vreodată de ceva… Incerc să evit supramedicatia pacienților, avertizandu-i sa ceară de la farmacie exact ce scrie pe rețetă, să nu accepte sugestii, in general sunt fană de produse românești, testate de cel puțin 10 ani, alternez cu medicamente alternative din plante,pentru care am făcut studii. Ceea ce am scris mai sus erau întrebări firești, pe care mulți dintre pacientii mei le au… Stiu ca nu există pandemie, fiindcă e vorba de un virus gripal, dovadă stau zeci de pacienți pe care i-am tratat și vindecat la domiciliu, tocmai de frica nosocomialelor din spitale care ar fi putut-așa cum se și întâmplă, să îi ucidă.

   • Bunica mea a făcut escare din neglijență medicilor. Bunicul unui prieten a pățit la fel, a și murit la scurt timp după. Acei medici neglijenți sunt CRIMINALI care ar trebui pedepsiți!

    • Dr. Geangu Alina Delia Ploiești, România

     Este exact ceea ce spun și eu! Din păcate, in spitalele românești nu mai există alte boli, s-a ajuns la situația să îți fie frică să suni medicul de familie că ai o durere undeva, că îți trimite izoleta la ușă… Așa a pățit vecina mea, care a făcut zona zoster, și dacă nu aș fi fost eu acasă să intervin, o luau la spital… Femeie in vârstă, cardiacă, singură… Până se demonstra ce are, murea de inimă! Am anulat izoleta, i-am dat tratament și in 2 săptămâni era vindecată complet! A se vedea și primul articol scris de mine! Cu stimă!

   • am cunostinte omorate de infectiile din spital, sau ajunse cu alte probleme si bagate pe protocol de covid daca tusea un pic si omorate.

    am si cunostinte care au facut viroza fara gust si miros, la unii a fost rau, la altii usor, dar daca s-au tratat acasa au scapat…nu e normal ce se intampla.

    eu am avut oboseala, muschii prinsi si plamanii usor, atat, mi-a trecut in cateva zile fara probleme, mai mult m-a tinut slabiciunea din muschii picioarelor.
    Consider ca nicio gripa, viroza nu poate omora daca nu ai probleme grave de imunitate, dar niciuna!
    de la virusi nu se moare daca sunt luati pe cale aeriana.
    Ca sa mori de la virusi trebuie sa-i iei masiv prin lichide sau mancare, adica sa fi otravit…pe calea aerului niciodata nu va muri cineva de la virusi.
    Virusii/ microbii biologici se oxideaza in secunde, se degradeaza extrem de rapid…povestile lui Cercel trebuie anchetate penal.

    Nu mai faceti teste dupa ce ati stat zile in sir cu carpa pe nas ca o sa iasa pozitive toate celulel moarte de la hipoxie.

    • Dr. Geangu Alina Delia Ploiești, România

     Perfect adevărat! A se vedea primul meu articol! Orice infecție virală afectează mucoasele respiratorii, poți rămâne fără gust și miros, afectează in mai mare sau mai mică măsură țesutul pulmonar… DAR TRECE, SE VINDECĂ IN 90%DIN CAZURI!!! Excepția o fac pacienții imunodeprimați, neoplazicii, cei care au carențe alimentare grave. Să ne intoarcem la natură, să ne amintim cum mâncam in copilărie, fără chimicale, bucătăria românească e savuroasă și, cel mai impotant, conține alimente-medicament:ierburi aromatice, grăsimi sănătoase din ouă, unt, smântână, brânză, șuncă, zeamă de varză sau borș,legume multe, fructe. Nu recomand așa zisele alimente bio, nu am incredere in etichetă, acum nu mai există miere bio, logic, albina piate zbura zeci de km intr-o zi, nu știi ce fel de polen a adunat, dar îmi produc în grădina proprie tot ce am nevoie pentru un an… Creștem găini și porc, iau lapte de vacă și capră de la o vecină. Copilul meu până lici măcar muci, iar până acum, la 7,5 ani, a luat antibiotic doar de 3 ori, dat de mine.

    • FELICITARI ! —MAICA DOMNULUI SA-TI DEA DARUL RUGACIUNII SI DORIREA SFANTULUI DUH !

   • Din păcate, medicii depun un jurământ adresat unor zei, care zei, conform învățăturii ortodoxe, sunt demoni.

 4. O corectie valabila pentru orice discutie refertoare la bani publici.

  SUNT BANI PUBLICI DAR NU SUNT AI NOSTRI.
  SUNT BANI PUBLICI AI LOR.
  BANII PUBLICI SUNT DIN IMPRUMUTURI, MAJORITATEA, DE ACEEA IS PERMIT SA FACA RISIPA.
  ACESTI BANI PUBLICI LA SCADENTA II PLATIM NOI DIN TAXE MARITE SI AMENZI SAU VANZAREA DE ORGANE ORI COPII….CA FABRICI SI UZINE NU MAI AVEM DE PRIVATIZAT CA SA FACEM CHETA PENTRU DOBANZI…
  Oricine va primi bani publici incepand cu aceasta pandemie, drept stimulent/ ajutor/ va trebui sa-i dea inapoi si nu prea va putea….daca nu-i da inapoi la scadenta va compensa cu altceva, va lua PECETEA.
  Aveti grija ce semnati cu statul de azi inainte

  • Dr. Geangu Alina Delia Ploiești, România

   Mă refeream la banii pe care îi platim in fiecare lună pe CAS, eu personal plătesc de peste 20 de ani și dacă aș avea vreo problemă de sănătate… Până se întocmește dosarul să poți pleca la tratament durează cel puțin 6 luni… Și tu poți muri cu zile până atunci… Cei care au nevoie urgenta de transplant, sau neoplazicii știu exact ce vorbesc aici.

 5. DOAMNA DOCTOR,
  MULT RESPECT PENTRU CURAJ!
  Rusine sa le fie “dr” marinescu ,mahler, tincu si inca catorva lingatori de blide!
  RUSINE!
  Iar celor din spitale care comit crime cu premeditare,probabil toti angrenati in caracatita distrugerii de vieti omenesti, le spun: veti plati cand nu va veti astepta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *