Home / Internațional / Noutățile importante ale zilei de 9 ianuarie, Iran emite mandat de arestare pe numele lui Trump

Noutățile importante ale zilei de 9 ianuarie, Iran emite mandat de arestare pe numele lui Trump

Redacția Internațională
Incorect Politic
Ianuarie 10, 2021

NOUTĂȚILE IMPORTANTE ALE ZILEI DE 9 IANUARIE

Surse : Radio Quebec cu Alexis Cosette, cenzurat chiar azi pe Twitter

Alliance humaine, Mohamed Dialo, La Croix du Sud, Magalie Robin, etc.

*

Cu privire la cele petrecute în Capitoliu (sediul Casei Reprezentanților, numită și ”Casa Poporului”, camera inferioară a Congresului american), din imaginile realizate se vede că poliția a deschis singură porțile Casei Poporului, pentru a permite intrarea manifestanților. În plus, o ziaristă (Sin Uz nu-i înțeleg numele) a intervievat un polițist al Capitoliului, către orele 10 dimineața, puțin înaintea discursului lui Donald Trump. Cu această ocazie, ziarista a remarcat că polițiștii Capitoliului primiseră ordin să se ducă la casele lor – deși, în mod normal și în condițiile marii manifestații populare din ziua respectivă, informația aceasta este foarte surprinzătoare.

Toată lumea a văzut modul cum a fost ocupat Capitoliul. Subliniem că toate computerele deputaților din Camera Reprezentanților au fost ”recuperate”, inclusiv cel al lui Nancy Pelosi. Bineînțeles, aceste computere au fost predate echipei guvernamentale, a lui Trump, întrucât conțin dovezi clare ale trădării, ce vor interesa viitoarele tribunale militare.

Cîteva cuvinte despre Mike Pence. Unii îl consideră trădător, poziția lui a fost foarte ambiguă, la un moment dat, întrucât s-a dezabonat de pe contul Twitter, pe care îl deținea împreună cu Trump. De aceea, s-a crezut că Mike Pence a trădat, că a trecut de partea cealaltă, Până în ultimul moment, treaba nu a fost deloc clară, din care cauză, în video-clipul precedent nu am luat poziție clară în această chestiune. Între timp, lucrurile s-au clarificat. iar Mike Pence s-a reabonat pe contul Twitter, alături de președintele Trump. Ce s-a întâmplat ? Practic, Trump și Pence și-au repartizat rolurile. Lui Pence i-a revenit misiunea de a juca rolul ingrat, cum se spune, al trădătorului.  Adică : în fața Congresului, și în numele acestuia, Pence a validat voturile marilor electori, ai lui lui Biden, deși, ca toată lumea, știa perfect cum s-au petrecut lucrurile. În acest fel, prin votul certificat și autentificat de Congresul american, care oficializa tâlhăria electorală din 3 noiembrie 2010, s-a obținut actul pe baza căruia de acum se poate demara procedura judiciară a legii marțiale și a tribunalelor militare. Bineînțeles, după ce și-a încheiat misiunea lui ingrată, Pence a revenit alături de Trump și acum sunt din nou împreună, umăr la umăr (*) !

Nancy Pelosi este înnebunită de panică. Ieri, pe Twitter, ea a spus că ”Trump este mortal pentru poporul nostru și trebuie demis imediat”. De câtva timp, ea cere destituirea lui Trump, cât mai rapid posibil. Nu prea se înțelege de ce, pentru că în aproximativ zece zile, Trump ar trebui să plece oricum, cel puțin așa ar trebui să creadă ea. Desigur, mai bine ca mulți alții, Nancy Pelosy a înțeles că lucrurile s-ar putea petrece altfel, și că interesul ei personal și al altor trădători este ca actualul președinte al Statelor Unite să fie demis cât mai repede posibil, înaintea zilei de 20 ianuarie 2021, când, la sfârșitul primului său mandat, ar putea începe un al doilea ! De când computerul ei se află însă în mâinile echipei lui Trump, ea dorește destituirea imediată și cu orice preț a acestuia, fără să se mai aștepte termenul ultim al administrației sale, ziua de 20 ianuarie 2021. E clar : Nancy Pelosi are motive speciale  să încerce destituirea imediată a președintelui Trump. În acest scop, ea a telefonat ieri lui Mike Pence, dar acesta nu i-a răspuns. Nancy Pence a așteptat 25 de minute la telefon, după care o voce i-a răspuns ”Vicepreședintele Pence nu vă va răspunde la acest telefon”. Din acest punct de vedere, încercarea lui Nancy Pelosi de a-l racola pe vicepreședintele Pence, la banda trădătorilor, a fost un eșec total.

Conform celui de al 25-lea Amendament la Constituția americană, Nancy Pelosy va convoca Congresul (Camera Reprezentanților) pentru ca Trump să fie destituit în mod oficial, lucru  ce ar urma să se desfășoare către mijlocul săptămânii viitoare.

O altă intervenție a doamneri Nancy Pelosy ? Ea a contactat Pentagonul, spunând că Trump este ”periculos” și că ea însăși ar trebui să recupereze codurile nucleare. Acest lucru înseamnă o altă și incredibilă incredibilă Lovitură de Stat. Pentagonul este însă în mâna militarilor și a lui Trump, iar doamna Pelosy nu va avea niciodată acces la codurile nucleare, pe care totuși a încercat să și le atribuie. Se vede starea de panică în care se găsește Nancy Pelosi la ora asta.

În aceeași stare de panică se găsește și Michelle Obama, care, la rândul ei, a lansat un mesaj spunând că Trump este ”periculos”. Evident, Miclelle Obama nu este Barak Obama. Nu se știe ce se va mai încerca, în acest sens.

De asemenea, în plină panică, Twitter a desființat abonamentul lui Trump, pierzând într-o singură zi 50% dintre abonați. Cursul Twitter din bursă s-a prăbușit. Dintr-un foc, revenind la realitate, Twitter l-a acceptat din nou pe Trump. În mod paradoxal însă, deocamdată  Trump nu a mai dat niciun mesaj pe Twitter.

În dimineața de 9 ianuarie s-a produs un blocaj parțial al rețelelor sociale. Blocajul par să fi fost foarte serios și este sigur că va continua zilele următoare.

Subliniem punctul de vedere al lui Alexis Cosette de la Radio Quebec, care a rostit o frază importantă :  ”Dacă Pence ar fi acționat în mod unilateral, în favoarea lui Trump, atribuindu-i acestuia validarea votului marilor electori, legitimitatea viitorului mandat al lui Trump ar fi fost nulă. Trump a acționat însă totdeauna în numele Rațiunii de Stat și al Securității Statelor Unite”. Această frază ne arată cadrul legislativ și juridic în legătură cu cele petrecute la Capitoliu și ăn cele peste două luni, de după scrutinul din 3 noiembrie. Timpul scurs de atunci ne ajută să înțelegem mai bine de ce s-au petrecut, cum s-au petrecut, cele petrecute.

Generalul Flynn, tot pe Twitter,  în mod foarte directiv, spune că ”Trump a luat decizia cuvenită, și că nu este posibilă nicio revenire asupra celor petrecute” . Cu alte cuvinte, mașina justiției este pornită, legea marțială va fi proclamată și tribunalele militare își vor face datoria lor…

O informație surprinzătoare din Italia : În fața unui tribunal, un Italian a recunoscut  că  a manipulat (și el), din Italia, voturile din Statele Unite. Pe această temă s-a pornit o anchetă.

 

A se vedea videoclipul lui Robert Still, fost mare șef în cadrul CIA, prieten cu doi Englezi, ce confirmă și ei spusele sale, adică : 1). Toate computerele Reprezentanților din Capitoliu au fost recuperate de echipa lui Trump și 2). tot ce a făcut Trump a fost absolut legal, pe plan juridic, deși justiția s-a dovedit incapabilă să facă dreptate în chestiunea manipulării alegerilor și a tâlhăriei electorale organizate mult înaintea zilei de 3 noiembrie. Trump a prevăzut că legea marțială nu poate fi proclamată înaintea epuizării tuturor celorlalte căi legale.

 

După cele petrecute la Capitoliu, Trump a plecat în Texas unde s-a întâlnit cu Flynn și alți generali, pentru pune la punct desfășurarea măsurilor de ordin militar.

Altceva , un lucru despre care nu avem toate detaliile : noi revelații despre WikiLeaks, din data de 8 ianuarie…

Să privim cu atenție cronologia celor de după asaltul Capitoliului. Trump a plecat în Texas, unde a aranjat ce trebuia aranjat cu militarii. Apoi s-a întors la Casa Albă, unde a avut loc o intensă și neobișnuită activitate, ca și cum s-ar fi pregătit un fel de mutare, transfer de dosare, multe mașini și altele. Totuși, în cursul nopții, Trump a luat avionul AIR FORCE ONE, și a zburat la Camp David. Aparent, în acest moment Trump este la Camp David, bază U.S. Navy, o unitate de elită a marinei americane. De acolo, de la Camp David, Trump va fi în legătură permanentă cu toți militarii și unitățile militare USA.

Bineînțeles, toată lumea așteaptă faimosul mesaj (al legii marțiale) care va veni atunci când operațiunile vor fi lansate. Într-un cuvânt, suntem în plină furtună. Mesajul va veni foarte curând, pe Twitter sau pe alt canal. Vom vedea.

 

Ce se poate întâmpla în următoarele zile ?

 

Nancy Pelosy va face presiuni asupra Congresului, pentru destituirea lui Trump, în cursul săptămânii viitoare.

În ce-l privește pe Trump, el este pregătit, a coordonat toate mișcările și intervenția armatei, iar ”furtuna”, pentru declanșarea operațiunilor poate avea loc între mâine, duminică și să zicem joia viitoare. Este posibil un interval de câteva zile, dar treaba se va face rapid. Situația îl obligă pe Trump să procedeze astfel.

Vor avea loc arestări masive. Vor fi instituite tribunale militare.

După un decalaj de două sau trei zile, furtuna va veni și în Europa. Concret, cum se va petrece asta ? Ne putem aștepta la întreruperea tuturor canalelor de televiziune. Pe ecrane vom avea afișajul prevăzut pentru situațiile de urgență. Acest meaj se va afișa pe ecranele tuturor televizoarelor, indiferent de țară. Același mesaj sau un altul va fi din partea lui Trump, care ne va explica ce se petrece, că a fost proclamată legea marțială, etc.

Vor exista și întreruperi/blocaje ale rețelelor sociale, ceea ce deja a avut loc, în dimineața acestei zile (9 ianuarie) și va continua încă. Pe Twitter va fi o incredibilă cenzură. Ne putem aștepta la întreruperi ale rețelelor telefonice și ale internetului, fără să fim siguri de asta sută la sută.

 

Concret : LEGEA MARȚIALĂ VA FI PROCLAMATĂ ȘI INSTITUITĂ PE TOT ÎNTINSUL STATELOR UNITE. Desigur, vom avea reacții în țările Europei, nu nu numai în Franța. Nu este exclus ca legea marțială să fie proclamată și în anumite țări din Europa.

Reînnoim sfaturile mai vechi, în legătură cu rezervele de apă, alimente, bani lichizi, medicamente, etc.

Pozitiv : planul se realizează, ne apropiem de momentul revelației, tenebrele se vor transforma în lumină.

După o perioadă de trecere, va veni apariția lumii noi în câtva timp. Nimeni nu știe cum se va petrece asta concret. Un singur lucru este sigur : va fi proclamată suveranitatea fiecărui popor și a fiecărei națiuni.

Să ne păstrăm încrederea, să rămânem în pace, să rămânem pozitivi. Să fim cu toții actorii activi ai acestei schimbări în sensul planului lui Dumnezeu.

Aceste lucruri trebuiesc difuzate mai repede ca niciodată, întrucât totul se poate petrece nu în câteva zile ci în câteva ore. Pe rețelele sociale nu se știe cum se vor petrece și cum vom mai putea ține legătura unii cu alții.

ULTIMA ORĂ!

Pentagonul anunță: VOM EXECUTA ÎNTRU TOTUL ORDINELE PREȘEDINTELUI  TRUMP!

https://www.whatdoesitmean.com/index3446.htm

*

(*)Nota Editorului: Mai sunt două săptămâni și aflăm concret care este deznodământul “planului” despre care se tot vorbește. Realitatea vizibilă și amară este că după evenimentele de la Capitoliu unde Ashli Babbitt a murit pentru Trump și pentru libertatea țării ei, președintele în funcție a ieșit cu un discurs defetist, dezonorând martiriul ei prin dezavuarea patrioților care au pătruns în clădire, patrioți care, conform articolului de mai sus, ar fi urmărit un plan de recuperare a computerelor politicienilor corupți. Patrioți care sunt acum arestați de FBI pe bandă rulantă. Între timp, o altă noutate a zilei este faptul că Iranul a emis un mandat de arestare pe numele lui Trump împreună cu alți 47 de americani pe care guvernul iranian îi consideră responsabili de asasinarea generalului Soleimani. Semnele nu sunt în favoarea lui Donald Trump. Dacă planul este să declare lege marțială, așteptarea până în ultima clipă este un spectacol greu de înțeles. Care ar putea fi motivele, să-i lase pe democrați să mai greșească în două săptămâni? Nu are destule dovezi? Într-adevăr s-a întâlnit cu generalii care au rămas loiali lui, posibil pentru a mai încerca ceva înainte de 20 ianuarie.   Am tot respectul pentru colectivul din redacția internațională și pentru toți patrioții de bună credință, dar consider că ideea cum că Pence nu e un trădător mizerabil, că defapt l-a trădat pe Trump doar de formă ca să obțină un act necesar pentru declararea legii marțiale, care din ceva motiv nu s-ar fi putut declara fără acest act, pentru ca apoi să i se alăture din nou lui Trump, “umăr la umăr”, este o amăgire, gimnastică mentală. În condițiile în care actualmente are loc cea mai mare vânătoare de vrăjitoare din istoria recentă, în care presa americană vânează susținătorii lui Trump care au intrat în Capitoliu, turnându-i la FBI și la angajatori pentru a fi concediați, ce fel de susținere acordă echipa lui Trump oamenilor care s-au sacrificat pentru el? Toată ideea unui plan în care trebuie să avem încredere a fost praf în ochi menit să demobilizeze patrioții, să-i țină lipiți de televizor și internet fără a le da timp să se organizeze. Asta e părerea mea, sper să nu am dreptate, sper că defapt există un plan și în două săptămâni se mai poate face ceva, însă semnele arată contrariul, internetul a devenit un câmp de luptă tot mai dezavantajat patrioților, sub egida Big Tech, cenzura a căpătat dimensiuni monstruoase în ultimele câteva zile și nu dă semne să se liniștească, ba din contră. Pregătiți-vă pentru ce este mai rău.

4 comments

 1. lupta noastra e cu religiile alternative pe care le protejeaza america.
  pe spinarea americanilor Trumo a semnat actul de spijin financiar de 2500 de miliarde, din care numai un sfert pt americani, restul pt israel si pt asiatici, printre care si pentru reincarnarea lui dalai lama. deci preocuparile guvernului american sunt de ordin religios in primul rand, sionismul si ecumenismul.
  mike pompeo a fost la Constantinopol sa ceara recunoasterea bisericii schismatice al ucrainei.
  de cand exista aceasta constitutie cu drepturile religioase crestinismul a fost inghitit de alternativele asiatice la spiritualitate, de cabalism si meditationism. europa de la 100% crestina a ajuns la 30%. gratie respectarii religiilor.
  iar pamanturile si padurile crestinilor sunt ale kazarilor si corporatiilor lor.
  odata cu sec. revolutiilor masonice a intrat si satanismul in cultura si in obiceiurile de trai.

  “Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi. “

  • Lasă-ne Gogule, că nici creștinii nu se spetesc să-și apere credința. N-am auzit să fi protestat Biserica contra proiectului de construire a megamoscheii pe care voia s-o facă Erdogan la București, Dacă nu era Berenghi, acuma ascultam muezinul. Biserica era ocupată cu comemorarea Holocaustului probabil. E adevărat că acuma cu restricțiile pentru Covid au început să fie mai luptători, și chiar apreciez asta. Nu mai vorbesc de “credincioșii” care “nu se bagă” când e vorba de homosexuali sau de marijuana, “pentru că e treaba lor ce fac”. iar pământurile sunt ale khazarilor pentru că i-am lăsat. Suntem mulțumiți să fim slujbași în loc să fim patroni, pentru că așa ne e firea, de subalterni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *