Home / Internațional / Marea Răzmeriță din Cipru – “AFARĂ CU IMIGRANȚII!”

Marea Răzmeriță din Cipru – “AFARĂ CU IMIGRANȚII!”

Vlad Voicu
Incorect Politic

Septembrie 23, 2023

Marea Răzmeriță din Cipru – “AFARĂ CU IMIGRANȚII!”

 

Ciprioții au făcut un protest împotriva imigrației non-europene, sătui de faptul că acești imigranți sunt aduși cu ajutorul statului și a corporațiilor, favorizând ocuparea locurilor de muncă de către non-ciprioți, crescând rata de infracționalitate și mizeria de pe străzi.

Știm că nu este vorba de sprijin economic pentru refugiați. Trimiterea de ajutoare economice în țările lor este mult mai ieftină decât aducerea lor în Europa. Este vorba de înlocuire demografică, de război încet pentru dispariția omului european.

Ei bine, ciprioții s-au săturat și și-au făcut singuri dreptate într-o razie spectaculoasă în zona magazinelor imigranților, pe care le-au devastat ca într-o răzmeriță din 1922.

Al-Monitor:

Cu câteva ore înainte de venirea mascaților, care fluturau steaguri cipriote și cocteiluri molotov, șoaptele înăbușite despre iminența ravagiei au circulat pe faleza din Limassol, unde se află multe afaceri deținute de imigranți.

Proprietarii de restaurante egiptene s-au grăbit să își aducă pipele de apă în interior, iar un vânzător vietnamez și-a curățat rapid standurile stradale de verdețuri și tulpini de trestie de zahăr.

Dar nu au putut ascunde moștenirea culturală distinctă pe care fiecare dintre ei a îmbrățișat-o cu mândrie în timp ce își construiau mijloacele de trai pe insula mediteraneană.

Restauratorul egiptean Mohammed el-Basaraty, în vârstă de 38 de ani, și-a amintit: “Stăteam cu o vecină și ea mi-a spus să plec… ‘pentru că dacă te văd, un străin, te vor bate’, a spus ea”.

El s-a ascuns în spatele restaurantului, în timp ce bărbații au spart geamurile afacerii pe care o construise cu economiile sale de-o viață.

“Am început să auzim zgomotul sticlei care se spărgea… După aceea am simțit mirosul de fum și de foc”.

Atacul de la începutul acestei luni a avut loc pe fondul unei intensificări a violențelor împotriva migranților în Cipru, care anul trecut a înregistrat cea mai mare proporție de solicitanți de azil pentru prima dată în Uniunea Europeană în raport cu populația.

 

Video de acum cinci luni.  

 

Experții dau vina pe integrarea din ce în ce mai mare a xenofobiei în politica și mass-media cipriote, alimentată de răspândirea dezinformării și de gestionarea defectuoasă a numărului mare de persoane care încearcă să ajungă în Europa.

Cu doar câteva zile mai devreme, localnicii din apropierea orașului Paphos, situat în vestul țării, au lansat un atac similar împotriva migranților, după ani de fricțiuni cu sutele de persoane, în majoritate sirieni, care locuiesc într-un complex de apartamente condamnat.

Bărbați cu rangă și bastoane au putut fi văzuți în videoclipuri distribuite pe rețelele de socializare, strigând “afară, afară” în timp ce mărșăluiau pe străzi. Douăzeci și una de persoane au fost arestate, inclusiv 12 sirieni.

Poliția a efectuat anterior un raid în clădire pentru a o elibera de locuitorii săi, după ce acuzațiile de furt de electricitate s-au răspândit pe rețelele de socializare.

În ciuda acestui precedent, precum și a unei prezențe intense a poliției înainte de protestul din Limassol, rezidenții spun că nu s-a făcut mare lucru pentru a interveni.

Unii observatori au exprimat suspiciuni că sub aceste cagule negre se ascundeau membri ai partidului de extremă dreapta Elam, un grup format inițial din formațiunea neonazistă Zorii Aurii din Grecia, acum scoasă în afara legii.

Elam nu a răspuns la solicitarea de comentarii a AFP, dar grupul a negat în mod repetat implicarea în violențe.

Poziția lor fermă împotriva imigrației i-a ajutat să câștige adepți, iar liderul Christos Christou a obținut șase procente din voturi la alegerile prezidențiale din februarie.

Dar Giorgos Charalambous, profesor axat pe politica și mobilizarea partidelor europene la Universitatea din Nicosia, a declarat că violențele ar putea fi atribuite și unor grupuri mai mici de extremă dreapta care acuză Elam că a devenit prea moale în privința imigrației de când a obținut succesul pe piața principală.

Charalambous spune că, în general, “discursul instigator la ură” s-a normalizat în tot spectrul politic, creând o atmosferă propice atacurilor pe care le-a descris ca fiind “pogromuri”.

 

 

4 comments

 1. O mica corecție : Golden Dawn nu este o formațiune neonazista, este religia casei Rotschild, este o societate secretă absolut satanica.
  În ce privește violența stradală, aceasta nu va rezolva NIMIC , ba dimpotrivă, va intarita crima organizată numită mondialisti, care vor într-adevăr să amestece etniile și să schimbe din rădăcini societatea omenească așa cum a fost ea de la începuturi, după planurile satanisto-cabaliste ce le sunt proprii si dupa care lucrează de 5 mii de ani.
  Iar violența stradală, mediu excelent pentru infiltrarea agenților instigatori de multe ori din poliție sau serviciile secrete civile și militare, știm cu toții unde duce . Acolo unde nu vrem în nici un caz să ajungem: la legea marțială și instaurarea regimului militar , precursor al Comunismului deghizat în Noua Ordine Mondiala.
  Trebuie găsite cu inteligență și strategie alte metode de alungare a nepoftitilor.

  • Nu prea văd ce soluții există. Golden Dawn de care vorbești tu sunt un partid “neonazist”, zice sistemul, au jucat după regulile “demiocratice”, au participat la alegeri și pe urmă au fost arestați. De asemenea, nu cred că pupatul picioarelor de negri cum face papa Francisc ajută la ceva. Sălbaticii ăștia n-au ce căuta aici si dacă politicienii nu înțeleg de vorbă bună, după cum se vede, ce poți să faci altceva? Meloni a promis că oprește imigrația (vezi să nu) și acum e o adevărată invazie,contra căreia ea nu face nimic, pentru că vezi doamne patronatuil are nevoie de mână de lucru (de fapt vor să pună planul Kalergi în aplicare și în același timp să creeze haos social prin creșterea șomajului.

  • Asta e propaganda lor ca sa nu faca nimeni nimic, bineinteles ca se poate, nu au cum opreasca mii de grupuri locale in acelasi timp, nu au destule resurse si sunt incompententi, astia pe care i-au angajat nu au loialitate decat fata de bani.

 2. In orice fenomen negativ social-economic-politic trebuie sa “cherchez le juif”. Sionismul international ca ideologie inspirata de Talmudul babilonian este la originea raului pe pamant. Planul Coudenhove-Kalergi de metisare si inlocuire a rasei albe din Europa este in desfasurare. Razboiul biologic are la comanda Pentagonul jidanit. Marile corporatii jidanite organizeaza si asigura transportul de africani, asiatici si arabi in Europa si le acorda gratis carduri de credit Master, invadatorilor. Dar in spatele tuturor stau marile familii de jidani khazari Rothschild si Rockefeller care aplica doctrina sionista.
  Totul e pe fata expus de schizofrenici de tipul Yuval Noah Harari consilierul personal al lui Klaus Schwab Rothschild, in interviurile date dar si de catre Forumul Economic Mondial de la Davos in sedintele lui anuale. Jidanimea khazara este cancerul societatii umane.
  Omenirea trebuie informata corect si trebuie sa se trezeasca, altfel va ajunge in “minunata lume noua” a lui Huxley 😣

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *