Home / Actualitate / Iulian Capsali Amenințat cu MOARTEA

Iulian Capsali Amenințat cu MOARTEA

Incorect Politic
Decembrie 5, 2019

Iulian Capsali

Gandește.org:

De Ziua Națională, Facebook mi-a făcut un cadou special: mi-a închis contul personal.

Două chestiuni vreau să comentez. Primo, securiștii care cred că dacă îmi amenință viața direct, prin conturi fake de genul Bianca Pop (care îmi prezice “un accident tragic”), sau îmi trimit semnale prin terți “să mă potolesc”, cred că o să-mi asupe gura, înseamnă că nu mă cunosc prea bine.

Eu nu mă îndoiesc că există în rândurile aparatului din servicii oameni care își iubesc patria. Însă îmi este limpede că sunt marginalizați și unii pensionați, obigati să înghită mizeria ideologică globalistă pe care conducerile trădătoare le-o impun.

Problema este aceea că România este în pragul colapsului teritorial prin direcția externă impusă politicii și serviciilor secrete românești de Germania, de conivență cu partenerul ei strategic – Rusia.

Or, să achiesezi la așa ceva la peste un secol de la Marea Unire, făcută cu atâta jertfă și înțelepciune de înaintași, de la țăranul mort în tranșee până la geniile intelectuale și politice din perioada modernă (sec. XIX-XX), cu ajutorul bunului Dumnezeu care a văzut plângerea de veacuri a românilor ținuți în iobagie și excluși din viață socială, cu o ortodoxie asupra căreia se trăgea cu tunul, este cea mai josnică treaptă a trădării de patrie posibilă.

Mai jos de atât nu se poate.

Secundo: am primit o veste absolut minunată! Bunul meu prieten, Profesorul Vasile Astărăstoae, una dintre cele mai importante personalități românești în domeniul atât de important al Sănătății, hăituit de Statul Paralel prin Culoarele din Justiție și presa trădătoare pentru că s-a opus, din poziția de Președinte al Colegiului Medicilor și Rector al UMF Iași, privatizării totale a Sănătății Publice, a fost achitat DEFINITIV de Curtea de Apel Suceava, după ce prima instanță, Tribunalul Suceava, îl condamnase în acest dosar.

După 8 (opt) ani în care i-au terfelit imaginea, a fost obligat să părăsească funcțiile și să se pensioneze, după un infarct care putea să-l coste viața, Profesorul Astărăstoae, un suveranist creștin de rasă, este în sfârșit exonerat de mizeriile aruncate și toate cele 4 capete de acuzare.

Această hotărâre arată cât de importantă a fost demascarea protocoalelor secrete dintre SRI – Maior/Coldea și Justiție, care aruncaseră România direct în trecutul stalinist.

După Ingrid Mocanu, și ea condamnată în primă instanță, încă o dată Justiția liberă își arată imparțialitatea într-un caz instrumentalizat de interesele securiste de a impune, prin teroare, globalismul în România.

Deci, pentru o perioada, prietenii mă vor putea găsi doar pe contul acesta, cel public.

Nu mor caii când vor câinii!

Doamne ajută!

Autor: Iulian Capsali

Sursa: Iulian Capsali Facebook

11 comments

 1. “Cel care luptă, chiar singur, pentru Dumnezeu și neamul sau, nu va fi niciodată învins”

  • “Cel care luptă, chiar singur, pentru Dumnezeu și neamul sau”….
   i se poate parea uneori ca este singur, dar nu este, mai sunt o multime de persoane anonime care lupta alaturi de el (chiar daca cu o putere si efect mai mic) pe care numai Domnul sau cei apropiati lor le stie. Doamne stiu/cred ca ne ajuti in aceasta lupta si iti multumesc. Slava Tie Doamne, slava Tie.
   Amin

  • Daca ar fi sa fiu rautacios, nu prea vad multe exemple care sa demonstreze asta. Si nemtii aveau “Gott mit uns” pe cataramele centurilor, si nu pare sa-i fi ajutat prea mult. Si numele operatiunii pentru invazia URSS nu pare sa le fi purtat noroc: imparatul Frederic Barbarossa a murit inecat intr-o cruciada. Cred ca-l putem adauga si pe Antonescu la lista. In schimb francmasonii Roosevelt si Churchill au castigat desi nici unul nu lupta pentru tara lui…

 2. Depinde pentru care neam lupta… https://www.chabad.org/library/article_cdo/aid/112321/jewish/Rabbi-Moshe-Capsali.htm Sansele ca un roman sa aiba nume asa de rar si de ilustru sunt astronomic de mici. De obicei astia cu nume neadaptate la profilul local sunt personaje importante. Ca si cei cu nume gen Cohen, Cohn, Kahane care sunt nume de “preoti”. Vezi “jurnalista” Anita Kahane care militeaza pentru inlocuirea etnica in Germania.

  În vara anului 5213 (1455), sultanul turc Mohammed al II-lea a cucerit Constantinopolul. Sultanul a deschis porțile imperiului său pentru refugiații evrei, știind că aceștia pot aduce multe beneficii țării sale. El a permis refugiaților evrei să își construiască case, sinagogi și case de studiu și să-și exerseze liber religia și modul de viață. Comunitățile evreiești din Constantinopol și din alte orașe turce au început să crească și să înflorească atât spiritual, cât și economic.

  Sultanul Mohammed al II-lea a avut un medic evreu, al cărui nume era Iacob. Iacob era un om învățat și înțelept, iar sultanul l-a numit ministru al finanțelor sale. Iacob a avut o influență considerabilă asupra sultanului și, ca urmare a acestei influențe, sultanul a acordat evreilor multe drepturi și privilegii evreilor din imperiul său.

  Curând după ce Constantinopolul a fost luat de turci, rabinul Moshe Capsali a fost numit de sultan ca rabin șef (Chacham Bashi) al tuturor evreilor din imperiul turc. A devenit reprezentantul oficial al poporului evreu și avea un loc în consiliul tuturor califilor. Rangul rabinului Moshe Capsali era mai mare decât cel al patriarhului creștin, fiind alături de șeful spiritual principal al mahometanilor.

  E simplu sa-l recunosti. Nu exista jidan sa nu aiba o ura furibunda fata de germani (evident de ce) sau catolici (din cauza persecutiei din Evul Mediu) tot ce tine de Roma antica (doar ei le-au distrus templul), si Isus. Si mai ales ce-l da de gol e ca distrage atentia de la ceva evident: (((America))). Nu stiam ca bazele alea militare din toata lumea sunt ale Germaniei. Inclusiv Deveselu. Cum a zis chelul ala care era “rivalul” politic al lui Merkel: “Germania exista doar ca sa serveasca Israelul”. Articolul era disponibil pe Haaretz parca, dar trebuia sa fii abonat.

  Ca sa nu mai vorbim de stilul specific al baietilor de a juca la ambele capete. Un exemplu: “(((Henry Makow))) care critica B’nai B’rith https://themillenniumreport.com/2019/01/the-sordid-truth-of-the-bnai-brith-adl/ The B’nai B’rith masquerades as a “human rights” organization. In fact, they do not allow non-Jewish Freemasons to join.

  Why? They are a satanic secret society dedicated to white enslavement and genocide who regard resistance as “hate.”

  Vorbind de Merkel si B’nai B’rith: https://www.gettyimages.com/detail/news-photo/german-chancellor-angela-merkel-stands-with-bnai-brith-news-photo/80200247
  Un alt exemplu: Ben Shapiro (iarasi un nume tipic).

  Asa ca “rabbi whatcha doing” e foarte potrivit in situatia de fata.

  Ce-l mai da de gol e ca in ultima vreme Activenews au preluat retorica antichineza de la Breitbart, care e CNN-ul dreptei. Sunt sigur ca e doar o coincidenta.

  • Interesante observații, de luat în considerare!

  • Intr-o clasa multiculturala invatatoarea intreaba: Cine a fost cel mai important om in istoria lumii? Elevul care raspunde corect va primi u premiu in loc de nota, 10 euro.
   Irlandezul zice – Sfantul Patrick. Invatatoarea ii spune ca nu e acesta.
   Scotianul zice – Sfantul Andrei. Invatatoarea spune ca nu e acesta.
   Jidanul zice: Iisus. Invatatoarea ii spune ca acesta e raspunsul corect .
   ii da premiul si-l intreaba cum de stie sta?
   Jidanul zice: stiu ca Moise este ce lai important dar “business is business”!

   Asa si cu jidanii care se arata corecti; mai mare castigul decat pierderea, faptul ca goyimul il considera si pe jidan a fi om.
   Biologic, desigur insa dupa constinnta este potrivnic, neom.
   —————–
   IISUS este numele scris corect mon cher, daca esti roman; daca esti lepadat sau ratacit nu respecti adevarul istoric.
   Cat despre musulmani si jidani (ca evrei sint considerati doar cei din casta religioasa – nu are nimic etnic iar limba evreiasca nu a existat – se vorbea aramaica prin Palestina) ia vezi cum sta treaba cu adevarata migratie bine primita la Constantinopole: cand Spania – in 1492 – le-a impus fie sa renunte la cultul luor satanic fie sa plece. A urmat Portugalia in 1497.
   Asa ca sultanul nu putea sa ii atraga cu peste 40 de ani inainte de expulzare.
   Au plecat multi, nu toti – cei ramasi fiind cunoscuti drept maranos; cum a fost mai tarziu si Fidel Castro – de asta nu au reusit protestantii americani sa-l lichideze, ca ei dadeau socoteala franc-masoneriei care e unealta khazara.
   —-
   Cat despre persecutii, sa fim seriosi – dupa ce au fost prinsi si demascati pentru crime ritualice, coruptie, camatarie lumea i-a vazut ca dusmani fiindca asa se purtau cu viclenie si ascunsi identitari.
   Crezi ca toata lumea a fost tampita si doar ei erau cei buni, cinstiti si drepti???
   Iata lista a 1.030 de expulzari in 3.300 de ani: 1 data la 3 ani!!!
   partea I-ai: https://www.bitchute.com/video/uR5C6v7OjsNS/
   … downloadeaza lista completa:
   https://mega.nz/#!U1J1CIaS!buoSko_bAaF1TjY2ORUgUS0Fx9b_JsKms9PBODtKgYI1
   Ia vezi un motiv pe care “ei” nu-l spun da’ tipa ca au fost persecutati:
   https://uploads.disquscdn.com/images/2ee1aff6b085710569839672233c645bfc83e9ea311eea1d049bf0f399f153b4.jpg

  • Ia uite ce se intampla in 1453, inainte cu 2 ani de data mentionata de tine:
   1453 A.D. – Constantinople, Byzantine Empire – Jews partially expelled and massacred by Greeks for allowing the invading Ottoman Turks to enter the city directly through the Jewish quarter with the assistance of the Jews (S.J. Shaw, „The Jews of the Ottoman Empire and the Turkish Republic‟, p. 26)
   De unde veneau cei care spui tu ca erau “refugiati”…ca le deschisese portile sultanul?
   S-a petrecut invers, jidanii au deschis portile tradand Bizantul ingaduitor si lasand musumanii sa dea lovitura de moarte.
   ….
   Nu stiu de ce le spui “evrei” – poporul evreu – intelegand urmasii lui Avraam a murit, istoric deisparand de la cucerirea Canaanului. DDin nepotul Iacob, numit Israel au fost nascute triburile lui Israel si acestia erau IsareliTI, nu Israeli ca cei din Israelul de azi.
   Exista traditie, istorie, spiritualitate ebraica dar nu exista tara si nici limba.
   Pe vremea lui Hristos toata lumea stia de evreu ca este fariseul sau carturarul, era o denumire care desemna o categorie sociala, preotii si teologii nicidecum etnia!
   De aceea, cand spui “popor evreu” se vede ca nu stii ce inseamna – aberatie, ceva car nu mai exista de 2600 de ani.

   Ce zici – vazand prima parte, cu expulzarea de la 1453 pentru tradare…, nu-i asa ca seamana cu ce au facut la Iasi ajutand armata bolsevica sa-i bombardeze pe romani?
   Sau cum au facut in toate armatele in care au fost incadrati – tradare, tradare, tradare si fuga de munca, de raspundere, de riscuri. Sigur ca a mai fost cate unul pe ici, pe colo care a fost om corect, loial, viteaz si care sa-u sacrificat.
   Iata ce aflam din surse istorice:
   http://www.certitudinea.ro/articole/presa/view/jidanii-in-rAzboi-un-document-fundamental-pentru-intelegerea-istoriei-interbelice-a-romaniei
   „JIDANII ÎN RĂZBOI”
   —-
   Spor la citit si numai bine!

 3. Revin c a sint multe – totusi – de zis;
  Citez pe aiurel:
  “Nu exista jidan sa nu aiba o ura furibunda fata de germani (evident de ce)”
  Eroare totala!
  Genocidul german a fost urmat de holocaustul crestin, desigur in sensul atrocitatilor platire, instigate si coordonate de talmudistii babilonieni.
  Nu exista nici o proba materiala sau documentara pentru ce spui – “evident de ce” (cauza urii fata de germani..).
  Nici una – de altfel inventia datorata manevrelor bolsevice la Nurenberg a avut ca fundament nedovedirea faptica ci ascultarea de depozitii verbale, adica fraze smulse cu forta, prin tortura de la oameni simpli care au cedat fizic si psihic si inventii religioase ale coreligionarilor talmudisti – la Nurenberg erau cca 70 % dintre judecatori, avocati, grefiere,…

  • Stiam de faza cu deschiderea portilor in Bizant, s-a scris la Daily Stormer… De altfel e ceva tipic pentru ei, au o adevarata obsesie cu “deschisul portilor”, dar intotdeauna pentru altii, pe stilul “am ajutat o batrana sa treaca strada cu forta”. La fel au colaborat si cu invadatorii musulmani in Spania medievala. Eu am dat sursa pentru ce am spus. Cred ca nu trebuie sa uiti ca ei intotdeauna se prezinta drept victime, si de altfel “persecutiile la care au fost expusi in Bizant” au fost justificarea lor pentru a deschide portile. Citatul pe care l-am dat nu era ca sa ii prezint drept victime, ci pentru a argumenta de ce sunt de parere ca Iulian Capsali e dubios, fiind posibil un descendent rabinului respectiv, sau cineva care si-a luat numele lui. Chiar daca nu ar fi descendent, nu vad de ce cineva si-ar alege un nume evreiesc. De obicei se intampla invers.

  • Am postat raspunsul cu Bizantul la comentariul gresit… Ar fi trebuit sa apara la comentariul care vorbeste despre Bizant.
   La fel, ce spui tu despre Nurenberg stiam, deci nu e nici o eroare… Marturii smulse prin forta si prin viclenii. De exemplu aici. http://www.ihr.org/jhr/v12/v12p167_Weberb.html
   Cand am spus “e de inteles de ce-i urasc pe germani”, nu ma refeream la “holocaust”, ma refeream la faptul ca i-au dat afara din Germania si au fost cam primii care au reprezentat un pericol real pentru ei prin prezentarea atat de publica a pericolului pe care-l reprezentau si a influentei nefaste pe care au avut-o asupra societatii. Plus vesnica problema a “persecutiei”, national socialismul n-a aparut din senin. Exista un video care se cheama “The german war against globalism” care discuta despre asta https://www.dailymotion.com/video/x65ayz4 De altfel ce spuneam despre faptul ca urasc Imperiul Roman care s-a crestinat, ramane valabil, ba chiar e confirmat de faptul ca in Evul Mediu a existat ce se chema Sfantul Imperiu Roman / Sacrum Imperium Romanum (Latina). In germana se chema Heiliges Römisches REICH (German). Denumirea de Kaiser e chiar o derivatie din Caesar (Cezar). Asta a fost Primul Reich. Al doilea a fost cel care s-a destramat in 1870 parca prin fuga imparatului Wilhelm al II-lea. Si al treilea stim…
   Cat despre “de ce le spun evrei”, ca sa inteleaga lumea despre ce vorbim. Ma refer la aia care ar nimeri aici pentru prima oara. Sau poti sa consideri ca n-am fost destul de pedant. As putea sa le spun khazari, dar nu cred ca toti se trag din neamul ala, de exemplul negrii din Etiopia, si nici nu siu daca ar fi neaparat corect. Au mai existat si supravietuitori din distrugerea templului, din cate stiu.

   • Multumesc de lamuriri!
    Am un link nteresant, ce spun “ei” despre “ei”:
    http://www.hebrewidentity.org/en/
    ———————-
    Zic ei la un moment dat:
    “The conversion to the Mosaic Religion is not a process or a procedure of joining the Hebrew people. ”
    … sint si elemente frauduloase acolo – de exemplu ca nationalitatea si cetatenia s-ar suprapune; sa le maghiarilor din Romania autorul.
    ———-
    Si aici, despre IsraeLI-TIi:
    https://www.britannica.com/topic/Israelite
    “Israelite, descendant of the Hebrew patriarch Jacob, whose name was changed to Israel after an all-night fight at Penuel near the stream of Jabbok (Genesis 32:28). … CU CINE?
    In early history, Israelites were simply members of the 12 tribes of Israel.
    After 930 bce and the establishment of two independent Hebrew kingdoms in Palestine, the 10 northern tribes constituting the kingdom of Israel were known as Israelites to distinguish them from the southern kingdom of Judah.
    The northern kingdom was conquered by the Assyrians in 721 bce, and its population was eventually absorbed by other peoples.”
    … dar in wikipedia, despre (doar) IsraeLI:
    In modern English, the term “Israelite” was used to refer to contemporary Jews as well as to Jews of antiquity until the mid-20th-century.
    Since the foundation of the State of Israel, it has become less common to use “Israelite” of Jews in general. … CUM “has become…” ? DE LA SINE???
    Instead, citizens of the state of Israel, whether Jewish or not, are called “Israeli”, while “Jew” is used as an ethno-religious designation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *