Home / Știrea zilei / Un Negru Bazat ÎNFRUNTĂ Siluitorii de Copii

Un Negru Bazat ÎNFRUNTĂ Siluitorii de Copii

Vlad Voicu
Incorect Politic
Decembrie 5, 2019

4 comments

 1. Va rog frumos sa traduceti ce spune omul asta, ca nu se intelege nimic!
  Va multumesc!

  • Negrul îi întreabă cum vă veți prezenta la judecata de Apoi, iar ei îi spun negrului să părăsească încăperea. Se aude bine dacă dați volum, nu avem resurse pentru a traduce fiecare articol și fiecare clip pe care îl urcăm, ne bazăm pe faptul că cititorii cunosc limba engleză. Dacă doriți să ne sporiți resursele pe care le avem la dispoziție și, într-un final să ne permiteți să facem full-time munca pe care o depunem în timpul liber, puteți dona pentru incorectpolitic aici: https://www.patreon.com/redactiaip

  • De la o vreme se pare ca s-au infiltrat aici personaje care au alungat pe multi dintre cei care comentau. Subiectul discutiei in contradictoriu a fost chiar asta – publicarea de materiale in limbi straine. La fel ca alta data, au aparut comentarii privind aceasta greseala, mai ales ca situl se vrea romanesc si nationalist. Iar acei infiltrati au inceput sa persifleze si sa schimbe perceptia generala (vezi conceptul “fereastra Overton”). Pacat, ca e un site interesant. Cand parea ce se ridica deasupra, i s-a pus capac. Nu ma mira.

   • Domnilor am să încep cu o precizare, ceea ce se petrece în occident trebuie analizat cu spirit critic, evenimentele din afară ne arată unde se ajunge prin promovarea acestei ideologii progresiste a globalismului. Firește, pentru această analiză, este nevoie să dăm o geană peste materiale publicate de către camarazii noștri dizidenți din străinătate. Nu este nimic rușinos în a analiza, publica sau promova un material scris în limba engleză care arată ceea ce arătăm și noi.
    Acum vreau să fiu înțeles cât se poate de clar:
    Pe acest site s-au postat mii de articole (peste 2400) în limba română și zeci de articole (o estimare largă, căci în realitate au fost sub zece articole cu text în limba engleză, restul de articole fiind video-uri sau imagini) în limba engleză, o limbă cu care fiecare tânăr are contact la școală, la utilizarea computerului, a telefonului și în principiu trăind în societatea de astăzi un român inevitabil ia contact cu limba engleză încât ajunge familiar cu aceasta.
    Nu există caz serios de a spune că ‘i s-a pus capac’ sitului pentru că publică în limba engleză o mâna de articole, comparativ cu oceanul de articole în limba română, este o pseudo-discuție care provoacă dezbinare. Oare asta contează? Ăsta este lucrul peste care nu puteți trece? Dacă da, nu mai intrați pe site. Dacă preferați să provocați dezbinare pentru câteva articole în limba engleză înseamnă că nu ați înțeles absolut nimic din ce a scris Corneliu Zelea Codreanu despre unitate și va recomand să recitiți Cartitica Șefului de Cuib.
    Se încearcă justificarea unei spirale a purității de-a dreptul infantile, implicând faptul că dacă un site se identifica drept naționalist și românesc, automat se compromite sau devine de prost gust dacă postează clipuri în limba engleză? Acest site este menținut în timpul meu liber, nu sunt reclame pe site, deci nu se fac bani din articolele publicate, ați putea avea un minim respect pentru munca depusă și în loc să va agățați de chestiuni minore, mai bine puneți umărul și mă susțineți activ donând pentru incorectpolitic, pentru ca în viitor să pot să mă ocup full time de el, cu timpul necesar să traduc absolut toate articolele.
    În orice caz acest subiect și aceste discuții reprezintă un simptom al cauzei pentru care naționalismul din România a eșuat de 30 de ani. Lipsa de unitate este cauza, oamenii se leagă de orice țânțar și îl transformă în armăsar. Ca și unii care se leagă de faptul că Ion Coja îl place pe Ceaușescu, alții se leagă de Albin Marinescu că îl face pe Iohannis nazist, iar unii se leagă de incorectpolitic că mai postează articole în limba engleză? Astea contează, fraților? De asta nu ne putem înțelege? Ne moare neamul și ni se distruge țara, iar noi ne legăm de nimicuri? Fiți mai maturi că aveți o vârstă, eu sunt tânăr și-mi permit să mai dau rateuri.
    Cei care s-au infiltrat sunt aceia care recurg la atacuri la persoană fără să vorbească pe subiect. Mai este o categorie, care nu cred că sunt infiltrați, dar sunt extraordinar de orgolioși, aceia provoacă dezbinarea legându-se de chestiuni care nu sunt fundamentale pentru cauza naționalistă din zilele noastre, cum ar fi publicarea unui articol netradus sau simpatia unui autor pentru Ceaușescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *