Home / Internațional / Inițiative patriotice românești „marca” domnului Robert Horvath din New York

Inițiative patriotice românești „marca” domnului Robert Horvath din New York

Prof. univ. Corvin Lupu
Incorect Politic
Iunie 5, 2021

Inițiative patriotice românești „marca” domnului Robert Horvath din New York

Inițiative patriotice românești „marca” domnului

Robert Horvath din New York

-Pe marginea unei corespondențe-

Cu ani în urmă, domnul Robert Horvath, cineast din New York, fost angajat al Televiziunii Române pe timpul regimului socialist de stat, transfug în Occident, ca să folosesc o expresie a timpurilor trecute, mi-a atras atenția asupra domniei sale, cu mulți ani în urmă, prin scrisoarea deschisă adresată fostului rege Mihai, prin care îi solicita fostului suveran din perioada celui de al doilea război mondial să iasă și să declare public că românii nu au săvârșit nici un genocid/holocaust (!?) împotriva evreilor, ci din contră, i-au protejat și i-au salvat, iar el ca rege al României știa acest lucru, iar tăcerea lui este complice cu acuzațiile neadevărate, imaginare, care se aduc poporului român și pe care se bazează o legislație punitivă care nu are nimic în comun cu democrația.

La timpul potrivit, în anul 2008, i-am publicat această scrisoare deschisă în revista „Transilvania”, pe atunci încă prestigioasă, între timp intrată într-un anonimat de rău augur, sub controlul sistemului globalist, ucigător a tot ceea ce a fost și mai este cultură națională românească.

Acum, domnul Robert Horvath promovează noi inițiative patriotice românești, lucru foarte rar întâlnit la minoritarii etnici, inclusiv la unguri. De regulă, majoritatea ungurilor din România pe care i-am cunoscut eu, sau originari din România și trăitori în străinătate, iubesc România doar dacă o stăpânesc ei, se simt în primul rând unguri, în al doilea rând europeni (ce-o mai fi însemnând cetățenia europeană?) și foarte puțin sau deloc români. Se declară români ca să fie acceptați la butoanele societății. Și sunt mulți asemenea cocoțați deasupra capetelor românilor. Robert Horvath a fost și este un exemplu de patriot român, care gândește și acționează românește, ceea ce este nu numai de mare laudă, dar și ceva foarte rar întâlnit.

Robert Horvath consideră că ungurii din România sunt unii dintre principalii vinovați de soarta nefericită a României de astăzi. Ca urmare a adresat un apel,  Hungaro Manifesto, către concetățenii săi maghiari pentru a se uni cu românii, pentru a salva țara de la dezastrul în care se găsește, înainte de a fi prea târziu, pentru noi toți.

În apel, printre altele, adresându-se conaționalilor săi maghiari, Robert Horvath afirmă că: „…sunteți principalii vinovați pentru războiul care s-a declarat nu numai împotriva românilor, ci împotriva tuturor cetățenilor acestei țări. Da domnilor maghiari, peste capul vostru mafia maghiară și mafia română și-au dat mâna. Așa numita autonomie pe care o cereți nu vă izolează de români și nu vă rezolvă problemele…” etc. În încheierea apelului, parafrazându-l pe poetul legionar și mare patriot Radu Gyr, Robert Horvath scrie: „Ridică-te Gheorghe, Ioșka, Ion și Pișta!!! Ridicați-vă odată, pentru numele lui Dumnezeu!”

Într-o scrisoare pe care mi-a adresat-o din New York, Robert Horvath scria: „Pentru ocuparea țării de sovietici, în preajma revoluției din decembrie 1989, KGB a creat o aripă română, condusă de Iliescu și una maghiară condusă de iudeo-comuniști, numită UDMR.

Conducătorii de ieri, de azi și de mâine sunt evrei. Sunt împotriva oricărei discriminări etnice, dar acești evrei maghiari trebuie să stea alături de colegii români în fața unui Tribunal Militar și să fie învinuiți de distrugerea României. Sub acoperire politică, se găsește un serviciu de spionaj maghiar al KGB… Datele și informațiile deținute de Serviciile Secrete ale USA dovedesc penetrarea de către serviciile de informații rusești a structurilor de decizie românești, la toate nivelurile, prin UDMR. De altfel, informații și date despre activitatea Serviciilor de Informații (de spionaj) maghiare îndreptate împotriva intereselor politice, economice și militare românești s-au deținut cu mult înainte de 1990 și toate aveau ca punct de pornire Consulatul ungar din Cluj. În cursul anului 1988, Ceaușescu, pus în fața unor probe indubitabile, a ordonat desființarea oficinei de spionaj respectivă.

După 1990, acțiunile spionajului maghiar au fost reluate cu și mai mare forță și, favorizate de inacțiunea serviciilor speciale românești, determinată de complicitatea factorului politic, au reușit să penetreze structurile de decizie ale statului român, atât la nivel de guvern, cât și la nivel de președinție.

Robert Horvath a dat citire și unei telegrame Wikileaks, adresată adjunctului secretarului de stat al SUA pentru probleme europene, în care se arată că: „Este îngrijorătoare mărirea influenței UDMR din România și rolul ei ca unealtă a intereselor rusești”.

Robert Horvath spune că este considerat de unii ca fiind un legionar periculos, un fel de șef de cuib legionar în New York. Poartă cămașă verde când merge la biserică. Mănâncă  zilnic sarmale și ascultă numai muzică populară.

Robert Horvath este dezamăgit de serviciile secrete românești, cu care recunoaște că întreține legături. Printre altele, afirmă că: „…Profesioniștii din servicii sunt înlocuiți de politruci. Românii sunt din ce în ce mai puțini. La serviciul intern, evrei. Numai evrei… La cel extern: țigani. Numai țigani… Generalul Predoiu a fost înlocuit cu un alt general bronzat etc. Evreii și țiganii la conducerea serviciilor românești!”

O preocupare și o supărare, în același timp, a lui Robert Horvath este legată de activitatea, sau mai bine zis inactivitatea Institutului Cultural Român din New York în direcția promovării românismului. Subiectul nu este unul nou. Cu bani publici produși de munca românilor, această instituție promovează prioritar proiecte străine de românism, promovează persoane de alte etnii, în primul rând evrei, unii dintre ei cu atitudini antiromânești, cunoscute la nivelul opiniei publice din România. Autenticul românesc este ocolit cu subtilitatea tipică antiromânilor care și-au exersat, timp îndelungat, această practică ajutătoare, complementară acaparării și stăpânirii  României, parțial, sau total, cum se întâmplă în această perioadă a regimului globalist euro-atlantic, ucigător pentru etnia română și românism.

„La ICR din New York, Eminescu este interzis. Este considerat un antisemit periculos! Când am cerut la ICR din New York, în public, reintroducerea limbii române și a lui Eminescu în activitatea ICR, am fost dat afară”, afirmă Robert Horvath. El spune că directoarea ICR din New York ar fi afirmat că: „Nu avem nevoie aici de nici un Luceafăr antisemit, nici de legionari notorii ca acest Horvath!”

Domnul Horvath susține că, în timp ce unii evrei din sală strigau să fie dat afară, el le-a spus că ei sunt astăzi în viață datorită lui Antonescu, care i-a salvat pe evreii din România.

Atunci am realizat că Luceafărul poate îngropa pe adversarii noștri. De ce? Au mers prea departe și românii se vor trezi din somn. Eminescu este interzis și prin acest gest…  România este interzisă! Nu cred că rușii ar accepta ca Pușkin, ungurii un Petöfi, spaniolii un Cervantes, să fie interziși. Niciodată.

Deci eu propun ca ICR din New York să se numească Institutul Cultural Român MIHAI EMINESCU.

Apoi este limba română, care este interzisă în activitatea centrului. Unic in lume. Criminal. De neiertat! În SUA acest lucru intră în ordinea firească a lucrurilor și, ca urmare, pe cine să intereseze că Eminescu și întreaga cultură națională este ștearsă cu buretele, fiind considerata antisemită”, se întreabă retoric Robert Horvath?

Ca urmare, Robert Horvath afirmă: „Dacă cererea mea nu este îndeplinită, declar GREVA FOAMEI la New York, în fata instituției ICR și a galeriei care se cheamă România. La colț de stradă cu clădirea ONU. Adun vreo 20 de colegi fotografi și cineaști să documenteze evenimentul. Soția mea, Kiyoko, un cunoscut fotograf internațional, mă va sprijini mediatic. Asistentul meu va filma continuu pentru un film documentar despre Eminescu cu titlul „Luceafărul interzis “, pe care să-l adresez publicului internațional. Nu garantez, dar sper că și alți artiști români să mă sprijine.

Intenția mea este serioasă și definitivă.

Mă zbat să declar adevărul în fața dezinteresului general. Puteți controla faptul că limba română, Eminescu și întreaga cultură română este interzisă la ICR din New York, contactându-i pe G. Culianu, redactorul Revistei ”New York Magazin” și pe preotul Damian, șeful cenaclului purtând numele Luceafărului culturii românești. Sper să am sprijinul dv. Sprijinul tuturor! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a încheiat cineastul.

Eu, Corvin Lupu, vă susțin aceste idei, domnule Robert Horvath. Aceste idei sunt și în gândul și în sufletul meu.

Domnul Robert Horvath spune că artiștii români sunt acceptați la ICR din New York doar dacă sunt circumscriși și continuă: „Da domnilor și doamnelor, artiștii români nu sunt acceptați la Institutul Cultural Român al cărui președinte de onoare este președintele României.

În consecință relatez la virgulă convorbirea pe care am avut-o, nu de mult, cu Ioana Radu, directoarea adjunctă a ICR din New York.

„RH: Doamna Radu, vă adresez o întrebare care mă frământă de multă vreme….

IR: Spuneți.

RH: Urmărind programele de la venirea noii conduceri a ICR, nu văd nici un om de artă și cultură de etnie română printre participanții la activitatea centrului. Nu văd decât intelectuali sau artiști evrei, unguri, țigani, ruși sau de alte naționalități. Lista cuprinde pe Tismăneanu, Codrescu, Nina Cassian, Elie Viesel, Silaghi, Sasha Mert, Manea, Solomon etc etc etc.

IR: Afirmația dumneavoastră surprinde, dar mă duc să controlez.

După câteva minute de așteptare, d-na Ioana Radu revine.

IR: Am discutat cu șefa, care m-a asigurat că pentru noi singurul criteriu este calitatea artistică și nu etnia. În fond, toți sunt cetățeni români.

RH: Insist… vă rog să nominalizați un singur artist român participant… Cred că este cazul ca majoritatea de etnie românească să aibă și ea o șansă. Nu cred că nu ați găsit niciun artist de etnie română să se ridice la calitatea de a participa la activitatea ICR.

Evreii sunt talentați și inteligenți, dar au rămas câteva mii în România, cel puțin declarați și nu înțeleg de ce sunt selecționați în exclusivitate. Într-o democrație, la fel ca aici în America, trebuie asigurată o anumita proporționalitate. Cei de etnie română trebuie și ei acceptați.

IR: Mergeți prea departe, domnule Horvath și nu este obligația mea de directoare să-i controlez la pantaloni pe participanții la activitățile ICR.

RH: De ce doamnă, poate le face plăcere?

IR: Discuția noastră se încheie aici.”

Un alt proiect al domnului Robert Horvath este legat de Mișcarea Legionară, pe care cineastul o consideră eroică prin faptul că, după al doilea război mondial, s-a mutat în munții României și a luptat împotriva bolșevismului cu multă determinare și, în mare parte, a murit în munții României sau în temnițele în care au fost coborâți legionarii, după capturare.

Apoi, domnul Horvath consideră că Mișcarea Legionară nu este o organizație vinovată de crime, sau alte orori și aduce argumente în acest sens. Domnul Horvath a găsit o serie de instrucțiuni date de generalul Eisenhower reprezentanților SUA din Europa care pregăteau pedepsirea organizațiilor naziste și fasciste, considerate criminale de către învingătorii în război, recomandând ca Mișcarea Legionară să fie absolvită de orice vinovății. Eu nu am întâlnit în istoriografie sau în vreun document referiri la acest fapt relatat de Robert Horvath. Domnia sa consideră că legislația represivă împotriva Mișcării Legionare este neavenită, că ea sugrumă România și demnitatea tuturor celor de acasă, din țară, sau din diaspora.

Domnul Horvath dorește să se adreseze autorităților statului român pentru abrogarea legislației represive față de Mișcarea Legionară. Acțiunea domniei sale împotriva legislației antilegionare se referă la protejarea libertății de expresie. Consideră că vinovată de această legislație aberantă este Comisia Wiesel, cea care a luat locul Inchiziției Catolice a Evului Mediu, prin primitivismul agresiv al acțiunilor ei antiromânești și antidemocratice.

Domnul Horvath contestă faptul că în România ar fi avut loc un presupus holocaust/genocid împotriva evreilor. În acest sens, el mi-a scris:

Românii nu i-au trimis pe evrei la Holocaust, ci i-au salvat de la Holocaust!!!

Este momentul să amintesc Noii Inchiziții, Comisia Wiesel, declarația Președintelui Israelului, Shimon Peres, care a spus același lucru: <România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel, au ajutat la construirea Israelului.> Sper că evreii de bine să se alăture Laureatului Premiul Nobel, Shimon Peres. Vreau să spun răspicat: Nu există o blasfemie mai mare, o crimă mai odioasă decât să muști mâna care te-a salvat… Toată această Industrie a Holocaustului, care trăiește și profită de suferința evreilor a fost salvată și este în viață datorită lui ANTONESCU, un erou întru eternitate… Creați un tribunal fictiv cu participarea unor minți juridice. Un tribunal independent care să judece negaționismul președintelui Israelului, Shimon Peres. Procesul trebuie să fie public și televizat. Avocatul acuzării să citească opinia celei mai importante organizații evreiești, care condamnă atitudinea lui Shimon Peres. Acesta a mulțumit românilor pentru salvarea evreilor în timpul vizitei în România și nu a menționat Holocaustul imaginar pe care-l susțin unii.

Este evident rolul Mareșalului Antonescu, care a dat glas omeniei românilor, salvând de la o moarte sigură o jumătate de milion de oameni. A fost un gest unic în istorie, când un popor salvează pe altul, în timp de crunt război. La acest miracol al istoriei a participat întreaga societate românească: Biserica, Monarhia și partidele istorice.

În cadrul acestui proces fictiv, președintele Israelului, Shimon Peres, laureat al Premiului Nobel, ar trebui să primească 3 ani de pușcărie cu executare, conform legii aberante din România”, a încheiat Robert Horvath.

Domnul Robert Horvath dorește să organizeze o expoziție la New York dedicată Mareșalului Antonescu, cel care a dat voce omeniei românilor. Acest monument ne va ajuta să spunem adevărul, Marele Adevăr, afirmă Robert Horvath.

Pentru toate aceste motive, domnul Robert Horvath intenționează să intre în greva foamei, pentru a-și face cunoscute adevărurile pe care le susține, nevoile și drepturile etniei române, călcate în picioare de Noua Inchiziție pe care o arată cu degetul.

Dumnezeu să-l ajute!

Corvin LUPU

28 comments

 1. Bravo romanule Horvath ! Totusi nu inteleg de ce ti-ai pierdut timpul cu Mihai Manos Viteza de Hopintzol Lingebliden ?

 2. Robert Horvath Dela spital NY

  LUCEAFĂRUL INTERZIS – Film despre Mihai Eminescu – Realizatorul Declară Greva Foamei la New York

  Robert Horvath Cineast SUAJune 4, 2021 at 5:51 pm
  Apel catre Romania :
  Trimiteti Comisia Wiesel la lada de gunoi al
  istoriei !

  Ultima ora
  Anunt continuarea
  Greva Foamei !

  (In carje )
  In apararea limbii romane si interziceri
  lui Eminescu.
  Pentru libertatea de expresie , grav incalcata in Romania.
  Diseara sunt acasa. Apoi voi reincepe greva. Trimet sceste randuri din spital dupa atacul servicilor la ordinul Comisiei Wiesel.

  Multumesc tuturor. Mergem inainte
  Robert Horvath
  Cineast New York

  • Pixelu Albastru

   În cârje zici! Deci ăia 4 rumâni (cum de ți-ai dat seama că sunt rumâni, după sandale?) ți-au tras la giole! Vezi mă Horvate, unde nu-i cap vai de picere! Și Kioko ce zice? Tot cu Koruku!

 3. Robert Horvath Cineast SUA

  Apel catre Romania : Aruncati Comisis Wiesel la la Groapa de gunoi al Istoriei !

  Asa sa ne ajute Dumnezeu !

  Robert Horvath Anti Securist NYJune 4, 2021 at 2:53 pm
  Multumesc de mesaj. Incerc sa raspund. Am chemat unul din asistenti
  sa filmeze inceperea grevei foamei.
  El urma sa fie un body guard.
  Stiam ca vor ataca. Dar am fost surprins ….au atacat inainte.
  Apoi acest atac a avut loc in cartierul
  diplomatic colt cu cladirea ONU.
  Stiu sa ma apar . Dar totul a fost rapid.
  Apoi astia sunt trenati sa loveasca rapid. Nu stiu mai nimic.
  O lovitura in testicole. Cel de la cap extrem de periculoasa. Traumatic brain injury . Mi s-a facut negru in fata ochilor ,dar nu am lesinat. Am auzit sirena politiei. Un sergent a facut un raport si a chemat ambulanta. Probabil ca cineva a chemat politia.
  Kiyoko s-a dus la politia de sector si a facut un raport separat. Acum sunt la camera de garda . Astia sunt doctori de urgenta . Si nu de diagnostic.
  Deocamdata nu m-au vizitat baietii cu ochi albastrii care vorbesc englezeste
  Sper maine . Lucrurile sunt grave.
  Un atac strain pe teritoriul american nu va fii acceptabil. Aici sunt …video la fiecare colt de strada. Voi cere sa se compare garzile cladirii diplomatice cu criminalii atacatori. Aici apare o problema. La etajul 3 se afla sediul serviciului secret roman ….vreo 50 de agenti cel putin. Ei nu puteau actiona fara un ordin dela Bucuresti , foarte de sus. Se vor studia probabil convorbirile telofonice. Nu trebuie uitat ca ambasadorul roman in SUA a fost seful SRI iar sefii serviciului extern sunt numai tigani. Ei ma cunosc si ma apreciaza….caci le dau de lucru. Sunt clentul lor principal.
  Sunt si eu socat. Dar cred ca au mers mai departe. Si nu uita ca toti din conducerea SRI sunt evrei in frunte cu Helvig. Frati de cruce si de sange cu
  Wieselistii.
  Sunt panicati. Lovind in mine, lovesc in cei din tara. Daca sunt multi ca tine, nu vor reusii.
  Revenind …sunt ingrijorat. De viitorul medical. Dar mi-am facut-o singur
  Am reusit sa deschid Incorect. Probabil s-au rasgandit.
  Multumesc de grija . Sa auzim de bine si ceva articole de pomina.
  Ingroparea Comisiei Wiesel a inceput. Cu coliva sau

 4. Robert Horvath Cineast SUA

  Domnule Redactor
  Va rog sa publicati fotografiile dela
  Spitalul de Urgenta.
  Departamentul de Traume.
  Eu si Romania are dreptul sa afle
  Aceasta
  CRIMA !
  Azi sunt eu
  Maine
  Si poimaine Toti !

 5. Robert Horvath cineast SUA

  NUMIREA ICR …MIHAI EMINESCU !
  Va rog sa trimiteti adeziunea dv .
  La Coment. Aici dupa articolul eminentului
  istoric Corvin Lupu.
  Fiecare adeziune este o palma data Comisiei Wiesel .
  Desfintarea nu este departe. Totul depinde de dv.
  Voi relua Greva Foamei imediat dupa iesirea din spital !
  Robert Horvath
  Cineast New York

 6. Real History and Robert Faurisson

  Cautati la adresa de mai sus si gasiti :
  Fotografia lui Robert Faurisson ca urmare a tentativei de linsare de catre ADL – Anti Defamation League

 7. Robert Horvath Cineast SUA

  Va multumesc din suflet.
  Eu nu au lovit in mine
  Ei stiu ca eu continui
  Au lovit in Romania
  Sa o sperie
  Sa ramana fara de speranta
  Sper ca tanarul redactor
  Sterie Ciumetti sa rupa conspiratia tacerii
  Spetanta moare ultima.

  Robert Horvath Mount Sinai Hospital NY

 8. Robert Horvath Cineast SUA

  Conspiratia tacerii !

  Va multumesc din suflet.
  Eu nu au lovit in mine
  Ei stiu ca eu continui
  Au lovit in Romania
  Sa o sperie
  Sa ramana fara de speranta
  Sper ca tanarul redactor
  Sterie Ciumetti sa rupa conspiratia tacerii
  Spetanta moare ultima.

  Robert Horvath Mount Sinai Hospital NY

 9. Robert Horvath Cineast SUA

  Atentie Romania S.O.S
  Ieri a fost lichidat
  Paul Goma si Aurel Dragos Munteanu
  doi apropiati prieteni !
  Azi se incearca lichidarea mea
  Maine vor urma altii
  Si apoi voi toti.
  Nu va faceti iluzii.
  CONSPIRATIA TACERII
  Despre faptul ca viata mea este in primejdie
  nu se aude o soapta. Cenzura totala.
  In premiera
  GOMA A FOST UCIS !
  S-a internat pentru patru zile , si a plecat intru
  Eternitate. A fost ingrijit de medici romani.
  S-a spus ca a fost rapus de virus.
  Autopsia contrazice acest lucru.
  Soljenitin al Romaniei s-a dus . Neplins de nimeni.
  Care a fost vina lui . Comisia Wiesel nu iarta.
  Nici eu.
  Din spital
  Robert Horvath New York

  • Pixelu Albastru

   Da nu ești modest deloc! Ești obraznic de nu se mai poate. Cum poți să pui în aceiași oală numele tău alături de al lui Paul Goma? Ce lași tu posterității, Horvate? Gargara cu greva foamei!

 10. Robert Horvath La revedere ?

  AM RAMAS NOI DOI SI UN PARINTE ?

  Domnule profesor Corin Lupu

  Va multumesc din nou pentru articol.
  Incendiar. Mai sunt romani curajosi si
  de bine. Am crezut ca generatia tanara , sa fie diferita. Sterie s-a speriat
  si a fugit. Mi-am pus sperante in el.
  Antisemit si curajos. A ramas doar antisemit. Vorbe din astea : jidan, sapunul si abajururi din evrei.
  Peste limita decentei.
  Eu Poate voi continua. New York ul se va misca. Speram ca va exista o cordonare intre diaspora si cei de scasa
  A-ti ramas ultima speranta. Promovarea este cheia noastra. Eminescu este punctul sensibil.
  Cioran spunea ca fara Eminescu …Romania nu exista. Deci cu un Eminescu interzis , Romania dispare.
  Si nu e de gluma .
  O sa va pun o intrebare poate neplacuta . Poate scuturati putin, romanii se vor trezii. Poate.
  Deci un cineast declara greva foamei.
  In apararea limbii batjocorite, si a poetului national. Interzise de straini.
  Este atacat criminal , dar scapa de moarte. Dela spital anunta ca va continua . Si nu va renunta la cauza cea dreapta.
  Va garantez domnule profesor , ca orice tara din lume ….va exploda.
  In realitate Comisia Wiesel si servicile au facut o greseala monumentala.
  Nu este vorba de mine. Ci prin mine demnitatea elementara este terfelita .
  Sincer nu stiu ce sa cred . Am ramas numai noi doi. In Romania o tacere adanca. Lasa si dureroasa.
  Asa ceva se poate intampla in Ungaria
  Polonia ? Nu mai vorbesc de Franta etc. Am ramas singuri si probabil injurati ca tulburam apele.
  Cu noi un parinte patriot. Un om minunat. In rest lasi si ……chiar mai mult.
  Deci va adresez o intrebare cheie .
  Mai continuam ? Astept raspunsul dv.
  Poate este cazul sa -mi vad de treaba…
  o sa mai gandesc.

  Aici : Foto

  Robert Horvath Deva
  Cineast
  New York

  • Pixelu Albastru

   Horvate, fă filmulețe cu ce găvărești! Altminterea nu te ia în serios nici Iuloș! Lasă gargara și fă ce-ai învățat, movies! Găsești tu o metodă să le postezi, că ești băiat inventiv! Le urci pe un servăr și pui lincurile de descărcare aici. Hai că se poate, nu fi leneș!

 11. Pixelu Albastru

  Mă Horvate, mă patriotul neamului (rămâne de stabilit al cărui neam), ce cineastul ploii ești de nu faci filmulețe cu smartfonul despre toate ce povestești! Filmulețe cu 4 rumâni, cu icspoziția lu’ Marșal, cu hospitalul, cu hasistentele, cu contuzili, cu ICR-ul, cu Ioanid, cu Kioko, cu Gunderode, cu pisica, cu NY? Nu de alta, dar nu te crede nici măcar un preșcolar! Până una alta nu te deosebești cu nimic de Wizăl și Morgărștern.

  • Bai FIXULE ALBASTRU LA CREIER !
   Dece ma bagi pe mine in asa ceva , bai, murdarule !
   Nu te deosebesti cu nimic de cei mai josnici calomniatori de pe lumea asta incepand cu politrucii si criminalii romanofobi de la institutul Wieselilor !
   De altfel dupa stil si ton, stiu exact cine esti !
   Dumnezeu sa-ti dea rasplata pentru murdaria asta la care te scobori sa murdaresti un om cu inima curata !
   Rusine sa-ti fie pentru terfelirea numelui meu !
   Orice om se poate insela pe lumea asta !
   Daca e asa, pentru ce ati postat articolul laudativ al marelui patriot, profesorul Corvin Lupu ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

   • Pixelu Albastru

    Ups, m-ai dibuit! Păi, cine-l ridica în slăvi pe Horvatică!
    Nu ești precisă. Cine are inima curată? Tu sau Horvatică!
    M-am îmbujorat de rușine. Dar de ce te simți terfelită? Cumva și ție îți miroase a făcătură patrioatele neamului, Horvatică!

    • Eu sunt un om de buna credinta si am crezut ca cineastul Robert Horvath este un om sincer – ca tu ai idei fixe si crezi pe toata lumea marsava , acest lucru provine din faptul ca tu nu gandesti decat in acesti termeni.
     Ti-e imposibil sa deosebesti un om cinstit de unul care compune facaturi !
     Daca examinezi pozele iti dai seama ca nu sunt ale aceleiasi persoane in decurs de 24 de ore !
     E ce sper sa ne explice Domnul Horvath, noua , celor ce i-am sarit in ajutor in calitate de oameni de buna credinta !

     • Pixelu Albastru

      Departe de mine să cred că toată lumea este mârșavă dar mi-am furat-o de prea multe ori ca să mai înghit pe nemestecate. Îmi cer iertare că m-am îndoit și de tine dar văzând susținerea pe care ai acordat-o unui impostor v-am băgat în aceeași oală. Hai să căscăm ochii mari! În domeniul ăsta sensibil al românismului și antiromânismului colcăie o grămadă de personaje dubioase. Horvățelul nostru este unul dintre aceste persoanaje. Nu știu în slujba cui este dar face un mare deserviciu celor care încă mai simt românește. Să nu uităm că antisemitismul a fost inventat chiar de semiți fiind o afacere extrem de profitabilă. Horvățelul nostru a apărut brusc, ca Afrodita din spuma mării, povestindu-ne ce mare naționalist este. O fi, dar nu știu al cărei nații! Evident că nu-i un agent al Mossad-ului, ar face de rușine notorietatea serviciului, probabil este un fripturist care a pus boticul la ceva sinecuri sioniste.

 12. Robert Horvath Cineast SUA

  Domnule Redactor
  Va rog sa nu cenzurati acest material
  Transmit aceste randuri din spital
  Dupa atacul servicilor la ordinul Comisiei Wiesel.
  Romanii au dreptul sa afle Adevarul.
  Greva Foamei va continua dupa iesirea din spital.
  Vina mea : M-am ridicat impotriva Inchizitiei
  Care sugruma Romania. Am cerut ca ICR sa poarte numele
  Luceafarul Mihai Eminescu. Am cerut sa se vorbeasca
  romaneste . Atentie !
  Am cerut ca majoritatea sa aiba dreptul sa participe la activitatea
  centrului anti cultural din NY. Aici nu sunt admisi decat evrei, tigani,
  unguri, armeni. Deci mai mult circumscrisi , decat cei
  netaiati imprejur.
  New York este cu mine . Poate sa devina un fel de Timisoara.
  Atentie Romania
  Lovindu-ma pe mine ei va lovesc pe voi !
  Vor sa timoreze si sa va lase fara de speranta.
  Inchei cu o rugaminte.
  Aruncati Comisia Wiesel la lada de gunoi
  a Istoriei sau macar
  La lada de gunoi !
  Robert Horvath Deva
  Cineast New York

  PS Sobolanii au intrat in panica
  iata un angajat al Industriei Holocaustului
  deghizar ca legionar.

  [Această parte a fost editată de administrator cu următoarea mențiune: Domnule Horvath, cu tot respectul, nu vă permit să-l denigrați pe domnul profesor Ion Coja cu “dosarul” despre care a vorbit și dânsul de repetate ori pe site la el. Căutați la el pe site explicațiile la acuzațiile cum că ar fi fost colaborator/informator al Secu și vă lămuriți. Vreți să-l confruntați sau expuneți, faceți-o la dânsul pe site. ]

  • Pixelu Albastru

   Acum vreo trei zile ieșiai a doua zi din spital! S-au rupt cârjele între timp? Kioko ți-a făcut supică?

 13. Robert Horvath Cineast SUA

  Despre angajatii Industriei Holocaustului Imaginar
  Domnule Redactor
  Va rog sa nu cenzurati acest material
  Transmit aceste randuri din spital
  Dupa atacul servicilor la ordinul Comisiei Wiesel.
  Romanii au dreptul sa afle Adevarul.
  Greva Foamei va continua dupa iesirea din spital.
  Vina mea : M-am ridicat impotriva Inchizitiei
  Care sugruma Romania. Am cerut ca ICR sa poarte numele
  Luceafarul Mihai Eminescu. Am cerut sa se vorbeasca
  romaneste . Atentie !
  Am cerut ca majoritatea sa aiba dreptul sa participe la activitatea
  centrului anti cultural din NY. Aici nu sunt admisi decat evrei, tigani,
  unguri, armeni. Deci mai mult circumscrisi , decat cei
  netaiati imprejur.
  New York este cu mine . Poate sa devina un fel de Timisoara.
  Atentie Romania
  Lovindu-ma pe mine ei va lovesc pe voi !
  Vor sa timoreze si sa va lase fara de speranta.
  Inchei cu o rugaminte.
  Aruncati Comisia Wiesel la lada de gunoi
  a Istoriei sau macar
  La lada de gunoi !
  Robert Horvath Deva
  Cineast New York

  PS Sobolanii au intrat in panica
  iata un angajat al Industriei Holocaustului
  deghizar ca legionar.

  [Această parte a fost editată de administrator cu următoarea mențiune: Domnule Horvath, cu tot respectul, nu vă permit să-l denigrați pe domnul profesor Ion Coja cu “dosarul” despre care a vorbit și dânsul de repetate ori pe site la el. Căutați la el pe site explicațiile la acuzațiile cum că ar fi fost colaborator/informator al Secu și vă lămuriți. Vreți să-l confruntați sau expuneți, faceți-o la dânsul pe site. ]

  • Domnule Robert Horvath,

   Eu v-am crezut intentia frumoasa de a da numele lui Eminescu institutului ICR din New York, si am pledat pentru ajutor si expunerea pozelor Dumneavoastra violentat, dupa agresiunea pe care o acuzati in scrisori .

   Cand ma uit de doua ori insa, ce sa vezi:

   pozele difera substantial una de cealalta ca sa fi putut fi luate in decurs de 24 de ore una dupa cealalta : una are parul mai lung decat prima . Sau v-a crescut parul asa repede?

   Deci va tineti de bancuri !

   Poate va linistiti – ar fi frumos!

 14. Pixelu Albastru

  O întrebare pe care o adresez domnului profesor universitar Corvin Lupu.
  Nu v-a dat de gândit faptul că patriotului Horvat nu i s-a făcut dor de țărișoara pe care o iubește atât de mult din 2008 până în 2021? Să vină măcar într-un weekend, să vă contacteze face to face și să-și declare dragostea de țară?

 15. Robert Horvath GREVA FOAMEI EMINESCU

  GREVA FOAMEI !
  ELIBERATI ROMANIA DE JUGUL STRAIN !

  SOS
  Romania
  Am iesit acum cateva minute
  Dela o operatie de 5 ore
  Situatia mea s-a agravai
  Trimet redactor documente
  Acesta are daroria morala
  Sa le publice.
  Conspiratia tacerii organizata de servicii
  ordonate de Comisia Wiesel continua
  Sunt tradat de toti in jur
  Sunt Dizident
  Impotriva Inchizitiei impuse
  de o mina de evrei . Rusinea neamului.
  Nu sunt antisemit.
  Ci prosemit Admirator al neamului care
  a dat pe Isus, Freud Eistein etc
  Presedintele Israelului a venit in Romania
  A multumit Poporului Roman pentru salvarea
  a 400 .000 de oameni nevinovati. El nu a amintit
  de vreun Holocaust
  In Romania nu a existat niciun holocaust
  Antonescu a dat voce omeniei romanilot.
  Din Regatul Romaniei nu a plecat niciun Evreu
  spre lagarele mortii .
  Am declarat Greva Foamei
  M-am ridicat in Apararea lui Eminescu
  Interzis fiind interzis, fiind considerat antisemit
  In apararea Limbii Romane interzise im centrele
  anticulturale si antiromanesti, din jur de lume.
  Numite ICR
  Am cerut ca ICR sa se numeasca Mihail Eminescu
  Acum sunt in spital ….in apropierea mortii
  Am iesit acum cateva minute de 5 ore.
  Sunt singur.
  Parasit de toti cu exceptia a doi oameni minunatj
  Corvin Lupu un eminent istoric
  Si parintele Damian din America
  Pentru mine ei sunt adevarati Eroi !
  Dragi romani am nevoie de ajutorul vostru
  Daca ma ajutati pe mine
  Ajutati Romania.
  Eliberati Romania de jugul strain !

  PS Nu am trimis decat fotografii personale
  redactiei. Nu am nevoie de pozele nimanui
  Probabil Redactorul le-a amestecat din grraseala.
  Fara vreo intentie. Nu cunosc nici un fotograf si niciodata
  nu public fotografiile altora. Ajung ale mele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *