Home / Chestiunea Jidănească / Îmi Pare Rău că Medeea Iancu nu s-a Sinucis

Îmi Pare Rău că Medeea Iancu nu s-a Sinucis

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 17, 2018

Seria acțiunilor anti-românești cu ocazia centenarului continuă.

Muierea asta, Medeea Iancu, pătează România cu prestația ei de la Gala Premiilor Eminescu, unde a recitat o poezie abjectă.

Feminista poartă numele unui erou pe nedrept și nedreptatea mai mare este că încă nu și-a pus capăt zilelor.

Medeea Iancu

Activenews:

Ediția din acest an a Galei Premiilor Eminescu, care s-a desfășurat la Botoșani, a fost marcată de scandal, după ce spectatorii au ieșit din sală șocați de versurile unei poezii recitate de autoarea Medeea Iancu, care a primit un premiu, potrivit botosaneanul.ro

După ce responsabilii Editurii Cartea Românească s-au declarat nemulțumiți de timpul acordat pentru decernarea premiilor propriilor autori, directorul și poetul Călin Vlasie fiind cel care a protestat pentru că li s-au acordat doar 30 de minute, a venit rândul poetei Medeea Iancu să urce pe scenă pentru a primi un premiu pentru cartea sa „Delacroix este tabu – Suita românească”, un volum cu versuri cu conținut pornografic, feminist și anti românesc.

Nu ţi-am lăudat suficient violul România, nu ţi-am slăvit eroii România, nu ţi-am citit scriitorii România/ În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului, Amin, Amin, Amin, a spus curva

Organizatorii evenimentului, Primăria din Botoșani, au folosit banii publici pentru așa ceva ^

„Eu sunt tipa pe care ați hărțuit-o, tipa pe care ați numit-o curvă, prostituată / Dar eu am scris persoană, persoană, persoană / Eu sunt tipa pe care o urâți / Ar trebui să fiu băiat, astfel aș fi lângă voi / Și dacă un poet ejaculează pe fața unei femei este artă / Și dacă un poet f…e o femeie în timp ce doarme este artă, nu viol / Îmi pare rău, nu sunt poemul victimei pe care îl așteptați / Îmi pare rău nu sunt poeta europeană, cool, nu sunt tipa care spune la microfon: eroul este un bărbat”.

Eroul este cel care îi dă Medeei un dos de palmă.

Evident că tipa a fost abuzată de mică, dar asta nu înseamnă că trebuie să abuzeze la rândul ei pe români.

Faptul că orice muiere distrusă poate prezenta o poezie în cadrul unui eveniment cultural ne arată din nou că feminismul a fost o greșeală.

Medeea Iancu a continuat să citească, iar pe măsură ce citea, din sală se auzeau spectatorii cum murmurau indignați „Doamne, Dumnezeule, nu se poate”.

Dacă știa audiența ce urmează să facă, probabil s-ar fi aprovizionat din timp cu niște roșii stricate.

Poetă și regizoare, Medeea Iancu se situa, într-un interviu din 2017 pentru site-ul  bookaholic.ro., în tabăra celor care susțin căsătoriile homosexuale, afirmând că „Personalul este politic și dragostea poate deveni politică, să nu uităm că acum ceva vreme o persoană de culoare nu se putea căsători cu o persoană albă. Intimitatea nu mai este privată, ci guvernamentală, iar evenimentele din viața cuiva pot deveni – și deseori se întîmplă așa – politice. Cum se și întîmplă acum cu referendumul Coaliției pentru Familie.”

Medeea IancuÎncă mai este timp, Medeea. Nu e prea târziu să o faci.

Duduia are un website cu un formular de contact.

Dacă vreți să îi transmiteți cât de mult v-a plăcut poezia ei, puteți să o faceți pe http://medeeaiancu.com/contact/

Are și canal de YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCMpWJCGMyfQXrrXK8NXg1dw

Când îi trimiteți mail, folosiți o exprimare legală, fără amenințări.

Ideea nu este să îi oferim muniție, ci să exprimăm o părere privind prestația sa ‘artistică’.

EDIT: La mai puțin de 3 ore după apariția articolului, duduia Medea și-a scos pagina de contact de pe site. Poate totuși se va sinucide.

EDIT2: Mai are o pagină de contact la http://medeeaiancu.com/maagaspes/contact/

EDIT3: Și-a dat jos și a doua pagină de contact.

 

 

10 comments

 1. Articol de nota 10. Felicitări! Nu putem lăsa astfel de specimene să păteze orașele Patriei, sunt mai rele chiar decât cei mai mari șobolani. Dați share să se afle.

 2. Ca orice extremisti, ati fi penibili, daca n-ati fi periculosi.
  Funia aia din poza v-ar sta bine voua, tuturor.
  Numai asa lumea ar trai linistita si libera…

 3. Lumea ar trai linistita fara idioti care promoveaza perversiunile morale,dar lasa ca nu mai e mult si vedem cui îi va sta bine cu funia.

 4. Shmuel Blatensteinwitz

  Șterge acest articol misogin si anti-semit dacă nu vrei sa ai probleme cu legea.

  • sau muta-te in israel …. va place lumea peste tot asa de mult incat a fost nevoie de legi speciale ca sa va protejeze… si de legi care sa interzica denuntul holocaustului … din cate tari ati fost dati afara pana acuma ??? 109?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *