Home / Actualitate / Octogenar Violat de un Recidivist Amnistiat

Octogenar Violat de un Recidivist Amnistiat

Icarus
Incorect Politic
Ianuarie 18, 2018

Octogenar violat

Un bătrân în vârstă de 80 de ani a fost violat în comuna Solești, județul Vaslui, în data de 12 ianuarie, de către un recidivist în vârstă de 54 de ani.

Din câte se pare victima a invitat agresorul în casa acesteia pentru a servi niște băuturi alcoolice. Lucrurile au luat însă o turnură sinistră, pușcăriașul începând să îi facă propuneri indecente pensionarului. Când acesta a refuzat, recidivistul l-a violat.

Infractorul a fost reținut de poliție, urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Vaslui cu propunere de arestare preventivă. Bătrânul a fost internat la la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, prezentând leziuni grave.

Cel mai interesant detaliu al acestei nenorociri este faptul că recidivistul a fost eliberat în toamna anului trecut, cel mai probabil în cadrul amnistiei generale forțate de PSD.

Adevărul:

Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat autorul, care este un recidivist condamnat pentru omor eliberat din închisoare în toamna anului trecut.

Din primele cercetări vineri seara, victima a invitat bărbatul de 54 de ani la domiciliul său pentru a-l servi cu băuturi alcoolice.

Ulterior, agresorul i-a cerut bătrânului să întreţină relaţii sexuale, însă cum acesta a refuzat s-a năpustit asupra sa, batjocorindu-l.

Autorul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Mai țineți minte când Dragnea povestea la televizor că amnistia nu va elibera pușcăriași periculoși în rândul societății?

Se pare că realitatea este una diferită față de cea imaginată de Dragnea & Co. Poate vor realiza și ei că pușcăria își are rolul ei, și anume de a ține departe elementele criminale de societate, eventual eliberarea lor abia DUPĂ ce au fost reabilitați și nu așa, aleatoriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *