Home / Educativ / Hidroxiclorochina, Ivermectina și Dracula din Carpați

Hidroxiclorochina, Ivermectina și Dracula din Carpați

ALBU
Incorect Politic
Decembrie 24, 2020

Hidroxiclorochina Ivermectina și Dracula din Carpați

HIDROXICLOROCHINA, IVERMECTINA ȘI DRACULA ÎN CARPAȚI

Eficacitatea hidroxiclorochinei, contra virusului Covid-19 este sigură.

Așa stând lucrurile, de ce este interzisă hidroxiclorochina? De ce li se interzice medicilor să prescrie acest medicament? Medicii adevărați consideră că așa numitele efecte secundare ale hidroxiclorochinei constituie cea mai sinistră fake news medicală și științifică de când cu lansarea mediatică și tâlhărească a pungășiei planetare numită pandemie.

Profesorul Christian Perronne, șeful secției Boli infecțioase a spitalului Raymond Poincaré, din Garches (Paris), arată că bolnavii sunt lăsați să moară, iar medicilor li se interzice să îi trateze. De când cu criminala pandemie, se cunosc zeci, sute de cazuri, în lungul și latul țării, de bolnavi și oameni sănătoși, asasinați din vina exclusivă sau cu complicitatea medicilor care, din plictiseală, fac dragoste, educație sexuală sau onanie progresistă cu asistentele, pe unde pot, cum s-a întâmplat la Tîrgu-Jiu.

În spitale, bolnavii sunt închiși. Ca la pușcărie. Spitalele au fost transformate în pușcării, iar medicii și personalul medical au devenit cei mai siniștri călăi și ucigași. Puternica mafie farmaceutică este prima cauză mondială a corupției. Mafia farmaceutică și financiară, Bill Gates, Soros și ceilalți Înțelepți ai Sionului sunt prea departe pentru a putea fi atinși de bolnavii ce vor deschide ochii într-o zi. Atunci, bolnavii, frații, părinții, copiii, rudele lor îi vor alerga pe medici cu topoarele. Ca și pe ziariști, mai ales mâncătorii de căcat de la televiziune! Se pare că nu există altă soluție. Din cauza pungășiei multora dintre ei, medicii și ziariștii ar putea trece printr-o baie de sânge, ca și politicienii interlopi, trântorii de polițai și celelalte categorii sociale asupra cărora se concentrează mânia poporului. Se va ajunge la războiul civil generalizat, care pare să fi început. Isteria socială, certurile, insultele, loviturile reciproce, intervențiile adesea asasine ale polițailor și jandarmilor, pentru că unii nu poartă botnițe sau le poartă invers, ori sub un alt unghi trigonometric toate acestea arată teroarea guvernamentală și războiul civil, care va izbucni nu numai în Statele Unite! Polițaii sunt atât de tâmpiți și tăiați cerebralicește împrejur, încât, dacă le ordonă bandiții din București, ne vor obliga să facem pipi după protocoalele OMS-ului sau după inepțiile lui Klauss-Klap-Klap-Șase-Case.

 

Unii cred că hidroxiclorochina este interzisă pentru că, fiind prea ieftină, nu îmbogățește suficient pe interlopii industriei farmaceutice. Industria farmaceutică are nevoie de medicamente scumpe. Hidroxiclorochina ar putea fi scumpită, și ea, ca atâtea altele. Profesorul francez Didier Raoult declară că adversarii hidroxiclorochinei sunt medicii corupți de BIG FARMA. Denigrată și diabolizată, întru profitul porcăriei REMDESIVIR, recomandată apoi contramandată de OMS, hidroxiclorochina costă 5 Euro, iar REMDESIVIRUL 2000 de Euro. De ce hidroxiclorochina este interzisă, nu scumpită? Pentru că se dorește terorizarea populației, nu vindecarea ei, dimpotrivă, se vrea îmbolnăvirea și uciderea cât mai multor Români. Așa vor Înțelepții Sionului. Medicina actuală ucide, nu vindecă! Oamenii sănătoși sunt declarați bolnavi, băgați la pușcăria numită carantină, de unde norocoșii evadează iar ceilalți sunt băgați în saci de plastic și duși la cimitir. Carantina  actuală înseamnă uciderea populației în Lagărele-de-exterminare-Gulag-Covid-19.

 

Ce se petrece în culisele actualei crize, care nu este sanitară ci, în primul rând morală, politică, de bună credință. Poporul nu are încredere nici în politicieni, nici în medici și medicină, nici în poliție, nici în armată, pe care o consideră o bandă de mercenari, ai cărei generali nu-s buni nici de plutonieri de companie. Ministrul sănătății, Nelu Tătaru, ministereasa lui speculantă și proprietară a unui lanț de farmacii, șmecherii din jurul canaliilor Ludovic Orban, Klauss Iohannis și ceilalți au vândut milioane de botnițe, botezate măști, care îmbolnăvesc și ucid, fără să protejeze pe nimeni de nimic. Ura cu care Klauss Iohannis și banda lui de interlopi au detronat guvernul Viorica Dăncilă arată că ei știau ce va urma. Ca mulți interlopi din lumea politică, Klauss Iohannis a fost și este un păpușar, ale cărui sfori, prin Bruxelles, Merkel, Macron, sunt trase direct de Bill Gates, Soroș, Rockfeller și ceilalți Înțelepți Trăzniți ai Sionului.

Unii se întreabă ce legături există între mafia medicală și cea farmaceutică mondială. Recent, revista SCIENCES AVENIR a publicat lista celor 20 de membri ai Consiliului Științific Francez. Fiecare dintre aceștia a primit între 10 000 și 50 000 de Euro (eurofordocs.fr). Nu se știe câți nefericiți din populația României vor fi transformați în legume modificate genetic, prin războiul vaccinal Covid-19, cu care suntem amenințați. Este însă sigur că mafia farmaceutică mondială va încasa sute de milioane, care nu vor pica din cer. Într-un fel sau altul, tot noi le vom plăti.

 

Există însă tratamente naturale foarte eficace contra virusului Covid-19, tratamente despre care nimeni nu vorbește. De ce nu ni se propun aceste tratamente naturale? În schimb ni se spune să ne închidem în casele noastre, să tragem perdelele, să ne băgăm în fundul pământului, pentru a nu ne îmbolnăvii – chipurile! Nimeni nu vorbește de tratamentele naturale. Cucuveua palestiniano-musulmană vorbește de botnițe și tratamente chimice, foarte scumpe, care ucid oamenii. Medicii naturiști vorbesc de eficacitatea unor săruri pe bază de zinc, sau magneziu, a căror acțiune benefică este rapidă și totală, alții, de ex. profesorul Michael Holick (Universitatea Boston) afirmă că vitamina D3 reduce cu 40-50% formele severe ale simptomelor și alte riscuri Covid-19. Sute, mii, zeci de mii de bolnavi ar fi putut fi tratați fără probleme, evitându-se aglomerarea spitalelor, care este dorită, provocată și agravată de către autorități. S-ar fi putut evita spitalizarea, intubarea, ventilarea și moartea a mii și mii de oameni. Întrucât se cunosc medicamente și terapii eficace, de ce autoritățile impun medicamente scumpe și terapii aberante, care ucid bolnavi și sănătoși deopotrivă?

 

De ce suntem sunt privați de remediile adevărate, eficace și ieftine? A sosit timpul să deschidem ochii nu numai asupra feței ascunse a criminalului sistem de sănătate din România. Pe planul sănătății publice, pe acela al educației, al dreptului la viață, la muncă, la credința strămoșească, pe planul drepturilor și libertăților cetățenești, singurul nostru dușman este guvernul interlop de la București.

Oare ce vor inventa interlopii guvernamentali de la București contra ivermectinei, medicament mai eficace decât hidroxiclorochina, contra  aceluiaș virus Covid-19 și a tuturor tulpinelor lui. Medicii care ne bat la cap cu imbecilismul purtării botnițelor republicane ar trebui dezbrăcați și biciuți la curul gol, în fața tuturor direcțiilor sanitaro-criminale din țară. Care județ va deschide seria biciurii medicilor și a personalului medical, la curul gol, în fața direcțiilor sanitare județene?

Iată ce s-a întâmplat în mica regiune Alto Parana (Paraguay). Izolați și nu foarte frecventați de interlopii guvernului din Asuncion, către mijlocul lui septembrie, populația regiunii și-a procurat pe cont propriu o cantitate suficientă de ivermectină. Pentru a evita amestecul birocrato-criminal al guvernului paraguayan, Alto-Paranii au avut prudența să declare că este vorba de combaterea unor libărci, identice cu cele care au invadat canalul de televiziune Digi-24 din București. Rezultatul: în câteva săptămâni, orice urmă de gripă sau de Covid-19 a dispărut total din regiunea Alto-Parana. (https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/11/FLCCC-Ivermectin-in-the-prophylaxis-and-treatment-of-COVID-19.pdf)

 

 

MULTE DOCEZI ȘTIINȚIFICE ARATĂ EFICACITATEA IVERMECTINEI

CONTRA VIRUSULUI COVID-19

 

În fața Senatului american, medicul ATI, Pierre KORY, a pledat cu convingere în favoarea terapiei cu ivermectină. După dovezile științifice prezentate, a început să creadă că senatorii din sală erau momâi de ceară, evadați de la muzeuul Grevin… Nimeni nu mișca în sala Senatului american. Uluit, medicul Pierre KORY a declarat  că nu știe cât va rezista în fața monumentalei indolențe față de morții ce pot fi evitați printr-un tratament rapid, sigur și ieftin. (https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/11/FLCCC-Ivermectin-in-the-prophylaxis-and-treatment-of-COVID-19.pdf)

 

În Occident, fără hidroxiclorochină și ivermectină (retrase din farmacii), medicii combat epidemia Covid-19 conform protocoalelor din toate țările Uniunii Europene, nu numai la noi.

 

Preventiv, zilnic, pentru toți adulții: 4000 UI de vitamina D, 300 mg de magneziu și un complement multivitaminc conținând 500 mg vitamina C, 500 mg cuercetină, 20 mg zinc, 50 µg seleniu, 50 µg vitamina K2-MK7.

Terapia primelor simptome: se continuă tratamentul preventiv, cu doze mai mari (50 000 UI vitamina D, o doză/zi, 1-2 grame zilnic de vitamina C, repartizată în lungul zilei, 50 mg de zinc/zi vreme de 10 zile, 1 gram de cuercetină, (celelate rămân la fel).

În caz de spitalizare se continuă nutrimentele și tratamentul precedent ; în plus, calcifediol, formă specială a vitaminei D3, cu acțiune imediată (0,25 mg din a 3-a până în a 7-a zi de spitalizare, dozaj utilizat în studiul spaniol randomizat care a obținut rezultate extraordinare : https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0960076020302764?via%3Dihub), între 3-10 mg de melatonină, la culcare (anti-inflamator important contra excesului citokinic, favorizând somnul reparator, aproape imposibil în spitalale-căsăpelnițe de la noi).

– În caz de ATI, pe lângă celelalte, protocolul Marik, pe bază de corticoid (metilpredni-solone) și perfuzii cu vitamina B1 și C (https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/07/FLCCC_Alliance-MATHplus_Protocol_v5-2020-07-14-FRANCAIS.pdf).

 

În locul tuturor acestora, unii medici occidentali recomandă :

 

– Preventiv : nimic.

– Curativ precoce : paracetamol (cu prudență, fără control medical).

– Tratament spitalicesc, cu sau fără ATI : paracetamol, corticoide, oxigenare (la aprecierea medicului, de la caz la caz, alte medicamente, antibiotice, anticoagulante, etc.).

 

Din păcate, aceste protocoale sunt pur și simplu criminale.

 

Procolul cel BUN ar fi putut fi o sinteză între cel de la Marsilia (Dr. Didier Raoult) și cel al unui grup de medici americani (http://covid19criticalcare.com/). Printr-un astfel de protocol epidemia ar fi putut fi eradicată, cu foarte puțini morți. Dificultatea și aspectul criminal al chestiunii constă în faptul că organizația criminală OMS și guvernele marionetă subordonate interlopilor mondialiști au nevoie de cât mai mulți morți, pentru facilitarea și justificarea introducerii, treptate, a noii sclavii mondiale.

 

Nu mai vorbim de remediile promițătoare dar insuficient verificate științific, pentru că guvernele incompetente și criminale vor să murim conform protocoalelor lor, în vreme ce popoarele preferă să se trateze și să se salveze cu ajutorul medicinii naturiste, pe cât posibil fără niciun produs al criminalei industrii farmaceutice mondiale. De exemplu, se vorbește de spray nazal pe bază de propolis, de infuzii/inhalații de thim, rozmarin, eucaliptus, uleiuri esențiale (ravintsara, cajeput, dafin nobil) și alte plante ca: Artemisia Annua sau Scutellaire, din regiunea lacului Baical.

 

Există însă soluții imediate și eficace, despre care nimeni nu vorbește, căci guvernele Europei sunt compuse din criminali și interlopi, iar ziariștii, reporterii de televiziune sunt precum politrucii lui Stalin; dintre cei ai lui Ceaușescu, unii deveniseră patrioți, dacă nu și profesioniști ai presei. Pe marginea protocolului Didier Raoult și a vitaminei D, zeci de studii științifice vorbesc despre beneficiile și riscurile acestor tratamente, în general foarte favorabile.

 

Alexandru Rafila, Străinu-Cercel, ministrul farmacist-Tătaru, palestinianul Arafat și alți medici de rea credință sporovăiesc verzi și uscate, admițând numai  Vaccinul-Dumnezeu-Unic, de unde le ies milioanele de Euroi. Povestea vaccinurilor nu datează nici de azi, nici de ieri, ci de peste două sute de ani. Niciodată, niciun vaccin nu a fost recunoscut valabil de întreaga lume medicală. Astăzi însă, lumea medicală este compusă dintr-o majoritate de politruci-medicali, în care nimeni nu are încredere. Prin puterea pe care au și de care abuzează în fel și chip, politrucii medicali au devenit principalul obstacol în calea științei medicale, principalii vinovați pentru mulțimea morților cu zile, din lungul anului 2020.

Politrucii medicali sunt cei ce se opun verificării pe scară largă a remediilor descoperite de un medic sau altul. După cum comuniștii și-au avut ”deviaționiștii” lor, la fel și ”Medicina” își are numeroșii ei ”dizidenți”, despre care lumea nu știe pentru că nu vrea să știe! În general, cultura medicală a unui inginer, avocat, profesor, polițist sau militar este egală cu zero. Pe plan medical, un sălbatic din jungla africană sau amazoniană este un adevărat ”academician”, pe lângă intelectualoidul bucureștean ce trece prin viață fără să știe unde îi este ficatul sau rinichii, care cum are o migrenă își dă singur la cap, cu câteva hapuri, și crapă, în plină putere, cam la 50 de ani, la primul atac de cord sau accident cardio-vascular… Ce calificare medicală are polițistul neobrăzat și trântor, ce torturează poporul pe tema botniței? Rușine poliției trândave!

 

În plus, vaccinul Anti-Covid-19 de astăzi este produs într-un context de terorism intelectualo-medical și polițienesc încât ne putem aștepta la mișcări sociale, în cadrul cărora politicienii, polițiștii și personalul medical vor trebui să se ascundă bine, pentru a nu fi linșați în plină stradă! Așadar ”soluția vaccinală” este o mare pungășie, probabil cea mai mare pungășie cu iz medical, din toate timpurile.

 

Există însă IVERMECTINA, un medicament ce și-a dovedit din plin eficacitatea, care nu este contestată nici măcar de politrucii-medicali și alți indivizi de rea credință evidentă.

Folosirea rapidă a IVERMECTINEI ar pune capăt conspirației pandemice cu care câteva mii de bandiți amenință întreaga omenire. Prin folosirea acestui medicament, pandemia actuală ar dispărea în câteva săptămâni. Problema sau dificultatea constă în aceea că guvernele lumii sunt prizoniere ale mafiei secrete banditești ce vrea să ucidă, în zece, douăzeci sau treizeci de ani cam opt sau nouă zecimi din populația actuală a lumii.

IVERMECTINA POATE FI FOLOSITĂ CA MEDICAMENT PREVENTIV, MEDICAMENT CURATIV PRECOCE SAU ÎN TRATAMENT SPITALICESC PRELUNGIT, ÎN CAZURILE GRAVE (Ea are și efect anti-inflamator).

 

Iată câteva dovezi în acest sens.

1). Cazul unui azil de bătrâni din departamentul Seine-et-Marne (77) din Franța, relatat de o revistă (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S015196382030627X?via%3Dihub).

Totul a plecat de la un bătrân bolnav de râie, boală foarte rară, cu care s-au contaminat alți trei bătrâni, din același azil. Imediat a fost aplicat protocolul clasic, prevăzut din timp, pentru această boală extrem de rară în zilele noastre.

Din păcate, râia a izbucnit în plină epidemie Covid-19, șapte bătrâni din cei 69 fiind deja testați pozitiv la Covid-19. În ciuda vârstei medii a bătrânilor din azil (90 de ani), niciunul dintre ei nu a murit nici de râie, nici de Covid-19, unul singur fiind ajutat câtva timp, cu oxigen, să respire (fără intubare însă, nici ventilare, excelentă pentru ucis, nu pentru vindecat). Foarte de mirare acest episod, mai ales în comparație cu alte cămine de bătrâni și chiar cu mari spitale, unde se întâlnesc pacienți de toate vârstele.

 

ARGENTINA : NICIUN POZITIV PRINTRE 1200 DE TESTAȚI 

 

Argentinienii au realizat un studiu preventiv pe 1200 de testați, din rândul personalului medical: (http://pharmabaires.com/1739-resultados-positivos-del-protocolo-iver-car-en-la-profilaxis-de-los-agentes-de-salud.html). Cele 1200 de persoane au fost împărâite în două grupe: Un grup de 800 de persoane a primit 12 mg de ivermectină, odată pe săptămână, vreme de mai multe luni (spray nazal). Ceilalți 400 au primit un placebo. Rezultatul: Dintre cei 800, care au primit ivermectină, niciun test nu a ieșit pozitiv. Printre ceilalți 400, s-au găsit 236 de teste pozitive. În primul caz, succesul a fost de 100 %, în celălalt caz, proporția testelor pozitive a fost de 58 %.

 

În Egipt, rezultatul a fost mai puțin spectaculos, dar la fel de promițător: Două sute de membri ai personalului medical au fost împărțiți în două grupe de câte 100 de persoane: Primul grup a primit o doză de ivermectină, în prima și a șaptea zi. Celălalt grup nu a primit nimic. Rezultatul: de cinci ori mai puține teste pozitive printre cei care au primit ivermectină (2 contra 10). Sursă:

(https://www.researchsquare.com/article/rs-100956/v2).

Alt studiu, randomizat, tot în Egipt, arată reducerea cu aproape 90% a infecțiilor printre membrii familiilor unor testați pozitiv Covid-19 și tratați cu ivermectină, față de membrii altor familii, ce nu au fost tratate. (https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04422561)

 

În India, s-a observat o reducere cu 75 % printre persoanele tratate cu ivermectină, față de cele ce nu au primit nimic. (https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.10.29.20222661v1.full). În general, s-a observat că țările ce folosesc ivermectina, contra paraziților, au mai puține cazuri de Covid-19 decât celelalte: (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924857920304684?via%3Dihub).

Efectul este și mai clar când, în aceeași țară, în regiunile unde s-a distribuit ivermectina față cu cele unde ea nu s-a distribuit. De exemplu, în Brazilia, orașele Itajai, Macapa și Natal au folosit ivermectina, înregistrând rezultate mult mai bune decât alte orașe din jurul  lor. (https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2020/11/FLCCC-Ivermectin-in-the-prophylaxis-and-treatment-of-COVID-19.pdf).

 

REDUCEREA SUBSTANȚIALĂ A MOTALITĂȚII: 40% – 90% 

 

Eficacitatea ivermectinei este la fel de mare în materie de prevenire ca și în terapia precoce. Cel mai mare studiu randomizat a fost realizat în Bangladesh. Țările sărace fac studii utile și bolnavii se vindecă, în vreme ce țările bogate, ce se cred ”civilizate”, sunt populate de sclavi tăiați împrejur la creier care acceptă toate otrăvurile guvernamentale, foarte scumpe, de exemplu remdesivirul, care costă 2000 de Euro și este ineficace, ba chiar dăunător.

În cadrul unui studiu realizat în Bangladesh, toți pacienții au primit un antibiotic (azitromicină sau doxicilină). Cei care, mult mai numeroși, au primit și ivermectină, s-au vindecat mult mai repede. (https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04523831).

 

Într-un studiu realizat în Irak, toși pacienții au fost tratați conform protocolului eficace, descris mai sus, adică vitamina C, vitamina D, zinc și azitromicină, ceea ce dovedește, odată în plus, că în țările sărace bolnavii sunt mai bine tratați decât în țările bogate, ce se cred civilizate, dar de fapt sunt corupte și căzute într-o stare de barbarie vecină cu sălbăticia biblică. Conform așteptărilor, toți pacienții s-au vindecat fără probleme. Totuși, cei care au primit ivermectină s-au vindecat în a șasea zi, față de ceilalți, care s-au vindecat în ziua a 12-a.  (https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.10.26.20219345v1). De fiecare dată când ivermectina este utilizată, rezultatele sunt evidente.

 

Chiapas, o regiune autonomă din Mexic, contra recomandărilor guvernamentale oficiale, a decis tratarea bolnavilor de Covid-19 cu ivermectină. Rezultat: această regiune a înregistrat o spectaculoasă scădere a numărului de morți, din cauza virusului Covid-19, în vreme ce, în restul Mexicului, epidemia și-a continuat ravagiile. (https://c19study.com/chamie.html).

Eficacitatea ivermectinei se confirmă pe bolnavi spitalizați, ca și pe cei tratați ambulatoriu. Toate cele patru studii randomizate, pe bolnavi spitalizați, au dat rezultate excelente. Ultimul studiu s-a făcut în Iran, unde s-a constatat 3% morți în cazul tratamentului cu ivermectină, față de 19 % mortalitate fără ivermectină. De peste șase ori mai puțini morți, în tratamentul cu ivermectină, față de tratamentul fără ivermectină. (https://c19study.com/chamie.html).

În încheiere, pentru a salva onoarea și buna credință a Occidentului, nu însă curajul Europenilor și Occidentalilor, menționăm că medicii din Florida (USA) au comparat situația bolnavilor tratați cu ivermectină, comparativ cu ceilalți, constatând o netă scădere a mortalității în cazul folosirii acestei substanțe. (https://journal.chestnet.org/article/S0012-3692(20)34898-4/fulltext.)

Reamintim cazul provinciei Alto Parana, din Paraguay.

Hidroxiclorochina Ivermectina și Dracula din Carpați

 

Așadar, ivermectina pare mai eficace decât hidroxiclorochina. În plus, ca și aceasta de pe urmă, ivermectina este foarte ieftină, pe măsura buzunarelor celor mai sărace dintre țări. Oare de ce criminalii noștri guvernanți nu vor să introducă pe piață nici hidroxiclorochina, nici ivermectina? Pentru că nu sunt liberi, pentru că astfel ar fi obligați să fure mai puțin? Din alte motive? Din toate la un loc?

În ce ne privește, trebuie să-i avem sub atentă observație atât pe guvernanții noștri cât și pe bandiții de la Bruxelles, în frunte cu Merkel, Macron și ceilalți mafioți, despre care începe să se spună că n-ar avea nici țară, nici Dumnezeu, nici onoare, nici sex, nimic, numai bani, nerușinare și dorința de a bea sângele popoarelor de rasă albă.

 

După cele spuse mai sus, ce ar putea face guvernele europene, inclusiv banda Iohannis-Câțu, de la București?

INCORECT POLITIC pariază că, în ciuda dovezilor ce se acumulează, niciun guvern nu va face nimic. Foarte recent, o curajoasă ONG s-a plâns Tribunalului Administrativ din Paris, pentru a obliga guvernul francez să admită utilizarea temporară a ivermectinei, pentru tratamentul contra virusului Covid-19. Fosta Românie, liberă și puternică, de pe vremea regretatului Nicolae Ceaușescu, a devenit o colonie franco-germano-bruxelleză, mai oropsită încă, decât pe vremea lui Stalin, când eram gubernie sovietică. Bucureșteni sau bruxellezi, francezi sau germani, guvernanții noștri sunt niște lichele criminale care ar merita descăpățânarea cu toporul. În așteptarea unui nou Vlad Țepeș, a lui Dracula din Carpați, de care vorbește Virgil Gheorghiu, în ultimul său roman, nu ne rămâne decât să difuzăm acest material printre cei cărora le-ar putea salva viața și veșnicia, prin simpla refuzare a criminalului vaccin anti-covid-19.

16 comments

 1. Plus miscare zilnica in aer liber si fara mastile alea pe fata ! Asa se antreaneaza un sistem imunitar eficient.

 2. Felicitări!
  Un articol foarte util, plin de informații valoroase.
  Mulțumesc, Albu, faci foarte bine arătând care este adevărul, care sunt soluțiile și pașii de urmat !


  PS. pentru papagalii care scriu “cohen” în loc de “covid”: luare aminte!

  • Multumesc pentru acest exceptional articol.Sint intru totul de acord cu dv.Totusi ivermectina se gaseste in Romania numai la farmacîile veterinare.In ce masura putem sa o utilizam?
   Crăciun fericit!

   • Din forum medical mai vechi (nu era moda Covid, initial)
    http://www.imed.ro/forum/viewtopic.php?f=10&t=19716
    (Medic) in 2016 – Eu am luat ivermectina timp de 30 de zile. … Am cumparat-o de la o farmacie veterinara.
    Am luat 3 (trei) ml de solutie 1% (inseamna 3 ml x 10 mg/ml = 30 mg ivermectin) pe zi (seara), la o greutate a corpului de 120 kg (1,90 m inaltime) o singura data pe zi (seara)
    Doza administrata in mod uzual, fara riscuri, este 200 ug/kilocorp (ug = μg = microgram: 1ml = 1.000 ug)
    Eu am luat in fiecare seara 3 ml de Ivomec – solutie 1% (1 ml are 10 mg ivermectina), timp de 30 de zile; am 120 kg.
    200ug = 0.2 mg >> 0.2 x 120 kg = 24 mg/zi
    (Obs: Ivomec este de uz veterinar FARA RETETA, Stromectol este pentru uz uman… de peste 10 ori mai scump si CU RETETA!))

    (Medic): Are gust de insecticid (nasol!); trebuie sa o diluezi cu multa apa (minim 300 ml) si sa pui sirop concentrat. (cu aroma de fructe de padure – era cel mai bun ca sa-i taie mirosul puternic de insecticid)
    NU FACETI GRESEALA SA O INGHITITI NEDILUATA!
    Nu avea nici cel mai mic efect nasol, dupa ce o inghiteam.
    Nici greata, nici ameteala sau altceva.
    … Am luat ivermectina si primul lucru pe care l-am constatat a fost schimbarea la culoare a materiilor fecale (erau galben deschis) si disparitia completa a mirosului [urat].
    …. Ivermectina actioneaza ca o substanta neuroparalizanta (otrava puternica) si dai coltul rapid daca ar ajunge la creier. … la oameni nu strabate bariera hematoencefalica.
    … In Europa, ca in Asia se administreaza la greu, dar nu pe durata asa de mare cum am luat-o eu.
    Continuare (Medic) in august 2020 (aparuse Covidu’!)
    … Referitor la articolul in care se spune ca ivermectina este utila la tratarea gripei produsa de covid, concluzia este gresita. Ivermectina este ANTIBIOTIC (se obtine din fungi), nu substanta cu efect antiviral. Fiind antibiotic, probabil ca blocheaza aparitia pneumoniei bacteriene secundare. Asta ar fi explicatia, dupa mintea mea.

    (raspuns) – Lasa-l dracu de virus, ca se moare de la pneumonia bacteriana consecutiva virozei. Da-le antibiotice la amaratii pe care ii ai in ingrijire.
    Ceva care sa mearga si la micoplasme si c. psittaci, dar si la pneumococi.
    … se moare de la sindrom de DETRESA RESPIRATORIE ACUTA, din cauza raspunsului imun exacerbat, de-aia in fazele grave au rezultate corticoizii si imunomodulatoarele
    ….
    Revin la ce am gasit eu ca rezolvare mai comoda:
    La Bucuresti (si probabil si in alte orase), primesti ramburs (plata la livrare) FARA RETETA comandand la farmacie veterinara
    http://www.veterinara.ro/ANTIPARAZITARE-INTERNE/evomec-100-ml
    Cred ca si lla farmacia veterinara gasesti dar te duci personal si ceri si probabil ca timpul si cheltuiala de transport pot fi un efort mai mare… daca nu gasesti pe aproape o farmacie.

    Despre produsele afisate pe site:
    Sint la vanzare flacoane (cu seringa sau in sticla) de 10 ml, 20 ml (=8 lei), 50 ml (=14 lei), 100 ml (=25 lei) si 500 ml (=107 lei).
    … plus transport/livrare.
    Estimare: pentru 100 ml = 25 lei si transport – sa zicem 10 lei! (nu stiu eu sint “la Pacific”)
    Rezulta 35/100 = 0,35 lei / ml sau la 10 mg.
    Daca ai 60-100 kg, 2 ml/zi inseamna mai putin de 1 leu azi, 1 leu peste 2 zile, 1 leu peste 7-10 zile si stai fara grija macar 6 saptamani.
    (pt. recomandare sozare: ziua1 + ziua 3 + ziua 7(10), 3 doze).
    La o familie de 4 persoane (2 adulti si doi copii) ineamna vreo 6-7 lei PE LUNA.
    ….
    Despre dozare, sint recomandari diferite pe net dar (am dedus eu) aplicabile pe clase de paraziti depistati (probabil) la analiza de laborator.
    Eu m-am luat dupa studii.experimente si dupa relatarea medicilor de pe forum medical RO.

    Calcule pt – 90+ kg
    Dupa experiment-forum: 0,2 mg x 90 = 18 mg ivermectin[a] > 1 ml are 10 mg ivermectina… > 2 ml pe zi FARA GRIJA.

    Pui ivermectina intr-un pahar cu apa si sirop (macar 200 ml)
    Bei asta (probabil pentru absorbtie mai rapida) pe stomacul gol cel puţin 1 oră înainte de masă.
    … Ivermectina este luată de obicei ca o doză unică sau o serie de doze, uneorise repeta intreaga secventa, tratamentul.

    Dar „Ivermectina prezinta siguranta administrata (0.3, 0.6, and 1.2 mg/kg) timp de 7 zile cu sau fara (hidroxi)clorchina(10 mg/kg)” …
    Crescand doza obtinem:
    0,3 g> 27 mg > 3 ml pe zi > 21 ml in 7 zile
    0,6 g > 5,4 mg > 6 ml pe zi > 42 ml in 7 zile
    1,2 g > ….84 ml in 7 zile
    2,0 g > … 252 ml in 7 zile => Fix 1 sticla cu 250 ml ivermectin 1%
    —————————————-
    Hidroxiclorochina se gaseste in apa tonica, produce SCHWEPPS sau alte marci, mai ieftin
    Sau faci acasa Hidroxiclorochina:
    – coji de la 2-3 grefe (sau lamai da e mai slab..) maruntite si fierte acoperit (inabusit), la foc mic in apa (cam o palma peste coji), sa nu se piard aprin aburi cca 2 ore.
    Lasi la racit fara sa ridici capacul ca “fuge” marfa cu aburii.
    Zinc (cica “elemental” e cel mai usor asimilabil) – din comert, “supliment alimentar”.
    =========
    CU IVERMECTIN[a] SE IAU SI CELELALTE!
    Protocolul zice PE ZI (in 1 sau mai multe “ture”) sa se ia si:
    – vit D3: 1.000-3.000 UI preventiv sau 2.000 – 5.000 UI cand te-a “lovit”
    – vit C: 2000 – 5000 UI preventiv sau 5.000 – 20.000 camd ti-e rau
    – melatonina 3 -5 mg (seara) preventiv sau 8-10 mg “la rau”.
    Cand gasesti quercetin (in loc de hidroxiclorochina – sint “transportor” pentru ZINC!, nu au eficienta de sine stataoare), doza e de 250 mg zi, indiferent de stare si Zinc 750 mg – doze zilnice.
    In rest, optional “merge” si ceva B6 si B12 dar nu sint “de baza”.
    ================
    OTRAVA imprastiata (in special prin aerosoli, din avion) de vreo 10 ani cat sa se acumuleze in organism peste pragul de suportabilitate (deci, sa se ajunga la deteriorarea starii de sanatate )este o bacterie-parazit modificat genetic prin aditionarea legaturii celulare care produce SIDA, afectiune indusa de bacteria HIV.
    Ivermectin[a] paralizeaza bacteria care nu se mai poate deplasa, hrani, … si moare – ca la executiile condamnatilor la moarte orin injectare, sint oprite functiile biologice prin otravirea neuronilor. Imediat.
    De aceea, in orice stadiu se administeaza ivermectin[a],, rezultatele apar foarte repede, in urmatoarele ore de dupa administrare.
    SANATATE!
    Craciun luminat de Hristos!
    PS: sintem la capatul asteptarilor: ori ei – ori noi!
    Nu mai este timp si nici loc de negocieri, proteste, petitii: acesti schizofrenici paranoizi care au scapat “la mansa de control” a societatii trebuie eliminati, cat de rapid.
    Cum spun cei din “bratul inarmat” al lor, ANTIFA: “prin orice mijloace necesare”!

 3. Excelent material. Doctorii care s-au aliat cu ATGOR vor avea și ei de dat socoteală pentru crimele comise!!! Km de funie și tone de săpun pentru a curăța mlaștina autohtonă!!! Incorect politic cel mai complet și complex tratament împotriva ATGOR și fake news!!! Crăciun fericit tuturor!!!

 4. Excelenta si mult docta vijelie !
  Multam fein !
  O mica completare : hidroxiclorochina a fost folosita la un moment dat in dozaj prea mare si a atacat inima si rinichii !
  Prostia e a lor, dar dozajul bine verificat este important !
  Craciun Fericit!
  In Belgia a disparut din farmacii – ci ca nu mai poate fi vanduta decat cu reteta !
  Probabil ca in spitale se da inca remdesivir !Si in Romania se pare ca mai sunt spitale care administreaza romdesivirul clar destituit !
  Caci este clar ineficace si toxic !

 5. Hidroxiclorochina – cum faci acasa:
  (postare de pe Twitter stearsa de neo-marxisti!)
  https://beforeitsnews.com/eu/2020/08/home-recipe-for-hydroxychloroquine-hcq-2659852.html

  TRATARE:
  Se bea cate o lingura la cateva ore, sa apara flegma produsa de plamani… care trebuie eliminata.
  Cand scapi de flegma, nu mai bei fiertura.
  ===================================
  Studii:
  https://osf.io/wx3zn/
  FRONTIERS SUBMISSION FINAL PREPRINT.pdf

  https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.04.27.065409v1
  https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.10.29.20222661v1.full
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7434458/
  ================================
  VIDEO – in engleza
  https://youtu.be/GheIDH9W6fY

 6. Veronica TRESTIANU

  Da, ivermectina este un compus medicamentos bine cunoscut de veterinari. Aceasta dovedește că, cel puțin uneori, animalele sunt tratate mai bine decât oamenii: vacile nu poartă botniță, nici măcar boii, oile, berbecii sau mâțele. S-a observat că purtătorii de botnițe deja behăie. Întreg BOVINO-SENATUL ROMÂNIEI behăia în jurul româncei Diana Șoșoacă, ce refuza să se lase bovinizată de turma căcănaro-senatorilor care ar trebui biciuiți la tălpi. Locuitorii din Alto Parana și alte regiuni ale lumii, au dovedit că ivermectina este eficace nu numai la animale ci și la oameni. De altfel, asta se înțelege. În anumite situații, toate celulele plantelor, animalelor sau oamenilor se comportă precum micro-organismele unicelulare. După unii savanți adevărați, relația sau ecuația incertitudinii lui Werner Heisenberg demonstrează neîntrerupta continuitate materie-spirit. Nimic de mirare că ivermectina merge și la oameni: ca și apa potabilă, ca și cerealele, fructele, etc.
  Dacă medicina ar fi medicină, dacă medicii nu ar fi politrucii sanitari ai sistemului banditesc, problema folosirii ivermectinei la oameni nu ar fi o problemă. În schimb, bolnavii și chiar oamenii sănătoși sunt tratați cu remdesivirul foarte scump și toxic, alții sunt intubați de-a proasta. Albu are dreptate să le dea chiloții jos medicilor și doctorițelor, apoi să le biciuiască curul, doar doar le-o veni mintea la cap.
  Asta nu i-ar strica nici lui Klauss, care are cap, dar stă prost cu mintea. Pentru el, ca neamț, deși ratat, ar trebui knutul de la Stalingrad, adică bici cu bile de plumb, doar doar i-o intra democrația, ce nu trebuie confundată cu arătătorul lui, cât coada de mătură.
  Veronica

 7. Apropo de hidroxiclorochină …

  O fabrică de medicamente din Taiwan, al doilea cel mai mare producător de hidroxiclorochină din lume, a explodat duminică după-amiază din motive necunoscute

  https://activenews.ro/stiri/O-fabrica-de-medicamente-din-Taiwan-al-doilea-cel-mai-mare-producator-de-hidroxiclorochina-din-lume-a-explodat-duminica-dupa-amiaza-din-motive-necunoscute-164351

 8. eu am comandat ivermectina pe net acum 2 saptamani si nimic. te pomenesti ca le-a impus si la veterinari ceva.

 9. USTUROI anti garoi

  cel mai bun medicament pt orice, bunicii il puneau la usi si impotriva dracilor si a bolilor.

 10. Bravo ! pentru acest articol foarte bine documentat .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *