Home / Actualitate / FĂRĂ BOTNIȚĂ! Curtea de Apel București a decis că impunerea purtării măștilor în spațiile publice deschise este ILEGALĂ

FĂRĂ BOTNIȚĂ! Curtea de Apel București a decis că impunerea purtării măștilor în spațiile publice deschise este ILEGALĂ

Mihai T.
Incorect Politic
Decembrie 24, 2020

FĂRĂ MASCĂ! Curtea de Apel București a decis că impunerea purtării măștilor în spațiile publice deschise este ILEGALĂ

Via ActiveNews:

Curtea de Apel București a decis că impunerea purtării măștilor în spațiile publice deschise este ILEGALĂ. Decizia ar putea produce efecte la nivel național, dacă DSU nu face un recurs temeinic în termen de trei zile

Acțiunea a fost depusă săptămâna trecută, primul termen a fost stabilit pentru luni, 21 decembrie 2020, iar miercuri, 23 decembrie, instanța s-a pronunțat, statuând că adaosul operat de D.S.U. la prevederile Legii nr. 55 / 15.05.2020 (care obligă la purtarea măștii doar în spațiile publice închise șî în mijloacele de transport în comun) este ilegal. D.S.U. a încercat să generalizeze obligativitatea purtării măștii în toate spațiile deschise, însă hotărârea administrativă nu poate prevala în fața unei legi superioare a Parlamentului.

În jurul orei 17:00, Curtea de Apel București a admis acțiunea avocatei Minodora Ion și a scos în afara legii articolul 4 pct.15 din ordinul DSU privind obligarea cetățenilor de a purta mască în spațiile deschise. Hotărârea instanței nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în termen de 3 zile.

Dacă decizia instanței va rămâne definitivă, aceasta va produce efecte la nivel național.

7 comments

 1. Acesta este doar inceputul !

  caroline gunderode

  December 24, 2020 at 1:12 pm

  Bravo pentru expunere !

  Sper sa bage intreg guvernul si toate mediile care au sustinut masca si consecintele ei criminale , acolo unde le este locul, la inchisoare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  La fel trebuie sa fie si cu celelalte masuri anti-umane luate pentru o gripa mai slaba decat multe alte gripe, o gripa care a rapus doar persoane cu alte afectiuni imunitare si patologice !

  Guvernul trebuie pedepsit pentru blocarea autopsiilor spre a intelege fenomenul si patologia lui – este o lege universala medicala – Rafila si Arahat nu au ce decide aici !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Fapt pentru care medicii criminali s-au inghesuit sa declare covidul acolo unde erau cu totul alte motive de deces !!!!!!!!!!!!!!!

  Acesti criminali sunt aparati de lipsa autopsiilor si prolifereaza in continuare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Daca nu iese lumea in strada sa dea jos guvernul si sa pedepseasca toti criminalii care si-au adus aportul la distrugerea economiei si a multor vieti ale romanilor dezinformati de catre mediile criminale, suntem pierduti!
  E care pe care !

  SI ASTA ESTE VALABIL PENTRU TOATE TARILE INTESATE CU GUVERNE CRIMINALE PLATITE DE LOBBYURILE BANDITILOR ORGANIZATI IN MARI CONCERNE SI BUSINESSURI FARMACEUTICE, IN MAJORITATE LUCRAND PENTRU BANI, NU PENTRU ADEVARATA MEDICINA, ADICA PENTRU BINELE OMENIRII !
  ELE PUN BUSINESSUL SI PROFITUL NERUSINAT, DE-ASUPRA MEDICINII !
  CACI AVEM ASTAZI DE A FACE PE SCARA MONDIALA CU O NOUA MEDICINA : MEDICINA MUTILATA A MARII FINANTE, DETERMINATA DE ACTIONARI, NU DE PRINCIPIILE SI PRECEPTELE MORALEI SI STIINTEI MEDICALE CARE TREBUIE SA AIBA OMUL IN CENTRU, NU BANKSTERII !

  ASTA O SPUN CEI MAI MARI SAVANTI AI LUMII, PRECUM CRISTIAN PERRONNE, WOLFGANG WODARG, DIDIER RAOULT, LUC MONTAGNIER, SI FOARTE MULTE ALTE CAPETE DE FRUNTE ALE MEDICINII, CAPETE UNA SI UNA, HAITUITE DE MAFIA CARE DOMINA MEDICINA ADEVARATA DE AZI !

  SI CARE A DAT DRUMUL VACCINURILOR FATALE CACI VOR SA NE MODIFICE ADN-UL SA NU MAI PUTEM REACTIONA IN DOI_TREI ANI DE LA VACCINARE, CONTRA NICIUNEI BOLI CARE SE NAPUSTESTE ASUPRA NOASTRA .

  ASCULTATI VACCINISTII CARE CONDUC EU SI CARE TOCMAI AU DAT DRUMUL VACCINURILOR NETESTATE :

  Le régulateur européen autorise le vaccin Pfizer-BioNTech contre la Covid-19
  5,604 views
  •Dec 21, 2020
  Matura asta – Emer Cooke , Directrice exécutive de l’Agence europeenne des medicaments sustine ca in acest punct nu exista evidente ca acest vaccin nu are niciun efect asupra celorlalti virusi corona. Se bazeaza pe 40.000 ;” the evidence convincingly shows that the benefits are greater than the risks” minte abrutizata asta, cu nerusinare !!!

  https://www.youtube.com/watch?v=Dh6hQs00SHE

 2. Boicot si sabotaj pana o sa castigam.

  Craciun fericit ! Si Nasterea Domnului, sarbatoarea intruparii Fiului lui Dumnezeu, sa va gaseasca sanatosi, cu tara, neamul si credinta in gand !

 3. Nu fără MASCĂ ci fără BOTNIȚĂ! Masca e altceva. Ea se folosește în anumite împrejurări, la carnaval, pe scenă, între bandiți, inclusiv ca bandiți convertiți și ”pocăiți” ca polițiști. Botnița nu se folosește decât pentru animale, în anumite situații. Faptul că pe situl nostru botniței i se spune mască, mă face să fiu mai circumspectă în viitor. Încep să am senzația că am intrat în tărâțe…
  Ne așteaptă un an, 2021, foarte greu. Niciun gând, niciun cuvânt, nicio literă în favoarea dușmanului botnițat, ce ne agresează, pe stradă, pentru a ne sili să îl imităm, să ne botnițăm după chipul și asemănarea lui de monstru – monstru ce nu-și găsește locul nici printre oamenii rămași oameni, nici printre animalele rămase animale. Această pretenție nu se întâlnește la animale, care nu pot fi tăiate niciunde împrejur. Câinele botnițat de stăpânul lui nu aspiră să botnițeze și ceilalți câini. Tot așa, boul de la jug nu se gândește să înjuge și pe confrații săi. O astfel de idee nu a încolțit decât în capul acelora dintre noi cărora, înainte de a le pune botnița de pe figură, școala, universitatea și chiar biserica le-au pus prezervativ pe creier. Nu mai vorbesc de cei efectiv tăiați împrejur la creier, analfabeți funcționali în două sau trei limbi, cei cu vorba ”Să moară și capra vecinului”.
  Pe Doamna Șoșoacă avem datoria să o sprijinim cu toții. Ea se bate pentru noi toți, inclusiv pentru slabii de înger ce s-au lăsat bornițați. Senatorii, ziariștii și ceilalți, care o atacă ar trebui anatemizați și blestemați public. Biserica însă a uitat să blesteme dușmanii Nemului și ai lui Dumnezeu. Portul botniței este INSULTĂ LA ADRESA CREATORULUI NOSTRU, A LUI DUMNEZEU. Ar trebui să facem o rubrică permanentă: BOTNIȚAREA ȘI VACCINAREA ÎNSEAMNĂ INSULTAREA LUI DUMNEZEU, CARE NE-A FĂCUT FĂRĂ BOTNIȚĂ ȘI CU UN ADEVĂRAT SISTEM IMUNITAR! Mulți dintre preoții și ierarhii Bisericii au nevoie de acest duș rece. Altfel, tâmpiții în sutană ar fi în stare să-i îndemne pe credincioși să se lase manipulați și pociți genetic.
  Lucrurile fiind clare, urez Incorecților Politic un Crăciun Fericit, în casele și familiile lor, fără să-i uite pe bunicii, străbunicii și strămoșii care, fără studii universitare, au trecut prin viață, au văzut și ei epidemii, ba chiar adevărate, fără să își piardă mințile. CRĂCIUN FERICIT TUTURORA!
  Maica Pelaghia

 4. Uităm sensul cuvintelor elementare : DIFERENȚA dintre ”MASCĂ” și ”BOTNIȚĂ”. De treizeci de ani ni se se spune una substituind sensul adevărului. În termeni medicali se numește ”schizofrenie generală”. (un specialist în domeniu ar putea explica mult mai bine , acest fenomen). Masca s-a folosit întotdeauna la ”teatru” sau ”baluri mascate”. Trebuie să ne conformăm obligației de a purta masca la nivel mondial și nicidecum BOTNIȚĂ.

 5. guwernul Citu are tema sa modifice Constitutia ca suntem prea inapoiati, sa ne aliniem la marea resetare/globalizare transexuala si genetica, sa mai renuntam la niste drepturi naturale…

  ..pt ca 10 ani d-acu incolo o sa avem valuri de covid si valuri de gene noi
  https://in.news.yahoo.com/covid-coronavirus-outbreaks-with-us-10-years-142138691.html

 6. Este verificat FAPTUL că masca
  REDUCE FLUXUL DE OXIGEN SPRE PLĂMÂNI
  și, în același timp,
  FACILITEAZĂ ÎNTOARCEREA ÎN PLĂMÂNI
  A UNEI MARI CANTITĂȚI DIN CO2-UL EXPIRAT.
  Cine a urmat cursurile unui liceu,
  doar dacă a chiulit la lecțiile de biologie,
  nu are cum să știe că un flux redus de oxigen,
  duce la MOARTEA ACCELERATĂ A CELULELOR!
  De asemenea, o cantitate prea mare de CO2 în sânge,
  duce la ACIDIFIEREA ACESTUIA!
  Combinația celor două –
  privarea de oxigen și intoxicarea cu CO2,
  e suficientă pentru a crea diverse boli în organism!
  Se tot vorbește despre măști că nu sunt omologate
  și, din acest motiv, îi pun în pericol pe purtătorii lor.
  Pe ambalajele măștilor de… calitate,
  se spune că ele protejează de… BACTERII,
  în proporție de 95%.
  Asta înseamnă că din fiecare sută de BACTERII,
  care se reped să ne intre în organism,
  doar 5 vor reuși să treacă prin/pe lângă mască,
  ceea ce se consideră că e foarte bine,
  căci de aia sunt omologate.
  Dar ce te faci cu virușii, inclusiv cu SARS-COV-2-ul,
  căci aceștia, după cum spun virusologii,
  sunt de 1,000 (una mie) de ori mai mici decât bacteriile?
  Înseamnă că pe unde intră cele 5 bacterii,
  vor intra… 5.000 de viruși!!!
  Noroc că ei NU sunt ceea ce ni se spune că ar fi…
  https://drive.google.com/file/d/1uUKfqBlW9-44-DxaroVrFFRJ06gncGRo/view?usp=sharing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *