Home / Știrea zilei / Diana Șoșoacă DEZLĂNȚUITĂ la Sinteza Zilei: Avocata cere anchetă pentru stabilirea faptului că 95% din măștile parlamentarilor sunt neconforme

Diana Șoșoacă DEZLĂNȚUITĂ la Sinteza Zilei: Avocata cere anchetă pentru stabilirea faptului că 95% din măștile parlamentarilor sunt neconforme

Vlad Voicu
Incorect Politic
Decembrie 24, 2020

One comment

 1. Bravo pentru expunere !

  Sper sa bage intreg guvernul si toate mediile care au sustinut masca si consecintele ei criminale , acolo unde le este locul, la inchisoare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  La fel trebuie sa fie si cu celelalte masuri anti-umane luate pentru o gripa mai slaba decat multe alte gripe, o gripa care a rapus doar persoane cu alte afectiuni imunitare si patologice !

  Guvernul trebuie pedepsit pentru blocarea autopsiilor spre a intelege fenomenul si patologia lui – este o lege universala medicala – Rafila si Arahat nu au ce decide aici !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Fapt pentru care medicii criminali s-au inghesuit sa declare covidul acolo unde erau cu totul alte motive de deces !!!!!!!!!!!!!!!

  Acesti criminali sunt aparati de lipsa autopsiilor si prolifereaza in continuare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Daca nu iese lumea in strada sa dea jos guvernul si sa pedepseasca toti criminalii care si-au adus aportul la distrugerea economiei si a multor vieti ale romanilor dezinformati de catre mediile criminale, suntem pierduti!
  E care pe care !

  SI ASTA ESTE VALABIL PENTRU TOATE TARILE INTESATE CU GUVERNE CRIMINALE PLATITE DE LOBBYURILE BANDITILOR ORGANIZATI IN MARI CONCERNE SI BUSINESSURI FARMACEUTICE, IN MAJORITATE LUCRAND PENTRU BANI, NU PENTRU ADEVARATA MEDICINA, ADICA PENTRU BINELE OMENIRII !
  ELE PUN BUSINESSUL SI PROFITUL NERUSINAT, DE-ASUPRA MEDICINII !
  CACI AVEM ASTAZI DE A FACE PE SCARA MONDIALA CU O NOUA MEDICINA : MEDICINA MUTILATA A MARII FINANTE, DETERMINATA DE ACTIONARI, NU DE PRINCIPIILE SI PRECEPTELE MORALEI SI STIINTEI MEDICALE CARE TREBUIE SA AIBA OMUL IN CENTRU, NU BANKSTERII !

  ASTA O SPUN CEI MAI MARI SAVANTI AI LUMII, PRECUM CRISTIAN PERRONNE, WOLFGANG WODARG, DIDIER RAOULT, LUC MONTAGNIER, SI FOARTE MULTE ALTE CAPETE DE FRUNTE ALE MEDICINII, CAPETE UNA SI UNA, HAITUITE DE MAFIA CARE DOMINA MEDICINA ADEVARATA DE AZI !

  SI CARE A DAT DRUMUL VACCINURILOR FATALE CACI VOR SA NE MODIFICE ADN-UL SA NU MAI PUTEM REACTIONA IN DOI_TREI ANI DE LA VACCINARE, CONTRA NICIUNEI BOLI CARE SE NAPUSTESTE ASUPRA NOASTRA .

  ASCULTATI VACCINISTII CARE CONDUC EU SI CARE TOCMAI AU DAT DRUMUL VACCINURILOR NETESTATE :

  Le régulateur européen autorise le vaccin Pfizer-BioNTech contre la Covid-19
  5,604 views
  •Dec 21, 2020
  Matura asta – Emer Cooke , Directrice exécutive de l’Agence europeenne des medicaments sustine ca in acest punct nu exista evidente ca acest vaccin nu are niciun efect asupra celorlalti virusi corona. Se bazeaza pe 40.000 ;” the evidence convincingly shows that the benefits are greater than the risks” minte abrutizata asta, cu nerusinare !!!

  https://www.youtube.com/watch?v=Dh6hQs00SHE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *