Home / Știrea zilei / Pacientul Zero

Pacientul Zero

Mihai T.
Incorect Politic
Decembrie 25, 2020

https://ufile.io/911qhwf0

Aici e adresa originală a clipului:

https://youtube.com/watch?v=bEZmTSgAc00

(NBC News, 14 dec. 2020)

(Transcript)

Guvernatorul Floridei – Conferință de presă

”Vorba multă, sărăcia omului. Am văzut cum Poșta a livrat vaccinurile. Spunem că e grozav. Dar hai să începem ceva vaccinări. Mă bucur să vă anunț că vom vedea prima injecție, chiar aici.

Sunteți gata, băieți ? Acesta e pacientul-zero pentru statul florida, în ce privește vaccinul.”

Nota autorului: Acuma, e chiar ciudat. Guvernatorul tocmai l-a denumit pe primul vaccinat ca fiind ”pacientul zero”. Poftim ? ”Pacientul zero” este o cunoscută sintagmă medicală care desemnează prima persoană infectată într-o epidemie. ”Pacientul zero” poate să fie și o metaforă pentru acțiuni inițiale care au consecințe majore pe parcurs. Asta ar fi putea fi parte din același scenariu prin care își bat joc de noi arătându-ne deschis ce se întâmplă.

”Acesta e pacientul-zero pentru statul florida, în ce privește vaccinul”

Comentarii interesante de la clip:

https://youtube.com/watch?v=5pITOUSuCR4

”Chiar că e pacientul-zero. Nu a primit nici un vaccin”.

”Primii două-trei milioane de oameni vor fi injectați cu doze false”

”Prima etapă a vaccinării s-ar putea să folosească placebo. Vor manipula numerele și vor crea aparența că vaccinul ”are efect”, pentru a le procura oamenilor un fals sentiment de siguranță”.

”E o așa cerere mare de vaccinuri de partea oamenilor, încât autoritățile sunt nevoite să injecteze oameni în direct la televizor”

”La secunda 11, omul nu se poate abține și face semnul satanei”

”I-au injectat ceva soluței salină. Femeia e o mare actriță”

”Vor să ucidă 1 miliard de oameni în mod direct, și să otrăvească următoarele 3 generații”

”Această terapie genetică e un declanșator (primer). ODată expuși la versiunea covid din viața reală, sistemul imun o ia razna. La teste au cercetat care-i cantitatea optimă de vaccin astfel încât omul să nu aibe răspuns imun prea devreme. Vă implor pe toți să nu acceptați așa ceva în corpul vostru”.

”Voi abservați ce ciudată-i treaba asta ? Foarte mulți oameni nu au de gând să se vaccineze, și totuși scenariul nu deviază niciodată de la plan. Te-ai fi așteptat ca planul să se schimbe. Probabil că ei încearcă să forțeze populațiile să nu creadă povestea și să se revolte”.

”Mă întreb dacă nu cumva scena e pregătită să apară cineva care să joace rolul erorului și să-i dea la o parte pe unii din baștanii pandemiei. Probabil că ar avea un efect puternic, din moment ce elitele sunt atât de îndrăznețe în ultima vreme”

”Desantis, deși e unealtă a NWO, este unul din guvernatorii mai relaxați cu privire la restricții. Acolo unde trăiesc, nu avem obligativitatea măștii, nici un fel de restricții. Cei mai mulți râd când văd pe cineva cu mască. Dar e adevărat că stau lângă Pădurea Națională Ocala, unde majoritatea locuitorilor sunt foști militari, polițiști, pompieri, preucm și oameni de la țară”.

Eu muncesc lângă unde stau niște foști polițiști, și nici măcar ei nu poartă mască”

One comment

  1. De la 11 Septembrie 2001 a devenit World Trade Center Ground Zero( vezi Wikipedia)
    Bibeinteles ca este doar o coincidenta ca acum avem de a face cu pacientul Zero(daca-i primul oare de ce nu pacientul 1 ?)
    Orice analogie poate fi facuta doar de jalnici adepti ai teoriei concpiratiei
    Oamenii de bine cu minte la cap nu fac astfel de asocieri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *