Home / Evenimente / Frăția Ortodoxă TE CHEAMĂ Să Aperi Familia pe 22 Iunie în București

Frăția Ortodoxă TE CHEAMĂ Să Aperi Familia pe 22 Iunie în București

Incorect Politic
Iunie 20, 2019

Frăția Ortodoxă

Imagine trimisă de către un cititor

Comunicat de presă

 

Sâmbătă, 22 Iunie 2019, ora 12, în București, în Piața Victoriei, Frăția Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință cheamă românii să-și apere familiile și copii de atacul pe față al homosexualilor și a acoliților lor.

Dacă în Octombrie 2018, românii au fost înșelați și manipulați, acum pot vedea adevărata față a celor care atunci le-au cerut să arunce la gunoi jertfa eroilor din Decembrie 1989.

Sunt cei care acum, cu același tupeu și lipsă de respect față de istoria noastră,  față de eroii și martirii acestui popor care și-au jertfit viața pentru apărarea tradiției, credinței creștine și a bogățiilor acestui pământ, vor să legifereze în România perversitatea sexuală și agresiunea sexuală asupra copiilor în numele noii civilizații europene. Încă nu s-au stins ecourile terfelirii simbolurilor creștine la Cluj, la evenimentul ”mândriei” homosexuale, care, încă o dată a dovedit intoleranța acestei minorități sexuale față de normalitate, că noua ideologie neo-marxistă, prin reprezentantul Uniunii de homoSexualizare a României (USR), Dan Barna, susținea  la toate televiziunile căsătoria între homosexuali și dreptul lor de a adopta copii.

Sub masca bunelor intenții, a luptei pentru bunăstarea poporului român și a toleranței se ascund monștrii al căror singur obiectiv este distrugerea neamului românesc.

Români, veniți Sâmbătă, 22 Iunie 2019, la ora 12.00 în București, în Piața Victoriei să arătăm că Dumnezeu a creat bărbat și femeie care să dea naștere de prunci iar celor care doresc perevertirea copiilor noștri să le transmitem mesajul eroilor noștri : Pe aici NU se trece !

 

Frăția Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință

 

2 comments

  1. Mno hai ca asta e tare.

  2. Si alta imagine aici : https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTatNfIaZjsiiFfA89XByd17-ca4QM2QoLZJmYvF2fCKt6X1ETTpQ

    Lupta e de lunga durata si se conduce pe mai multe fronturi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *