Home / Actualitate / Salvați Toate Videoclipurile cu Iustin Pârvu

Salvați Toate Videoclipurile cu Iustin Pârvu

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iunie 20, 2019

ATENȚIUNE! Salvați toate videoclipurile cu Iustin Pârvu, mai ales acelea în care se cântă Sfântă Tinerețe Legionară! YouTube a început marea epurare!

Via BasarabiaLiterară:

Iustin Pârvu

Email de la youtube:

OrtodoxINFO,

Regulile comunității descriu conținutul pe care îl permitem (sau nu) pe YouTube. Videoclipul Părintele Justin Pârvu – În România nu a fost Holocaust a fost semnalat pentru examinare. După examinare, am stabilit că videoclipul ne încalcă regulile și l-am eliminat de pe YouTube.

Restricții privind conținutul video

Nu este permis pe YouTube conținutul care glorifică acte de violență împotriva altei persoane sau a unui grup de persoane sau care incită la astfel de acte. Nu permitem nici conținut care încurajează ura împotriva altei persoane sau împotriva unui grup de persoane pe baza calității de membru al unui grup protejat. Examinăm conținutul educațional, documentar, artistic și științific, de la caz la caz. Se acceptă excepții limitate pentru conținutul cu un context suficient și adecvat și pentru care scopul postării este clar.

După cum se poate vedea mai jos nimic din ce spun regulile youtube nu a fost promovat în filmarea cu Părintele Justin. Și atunci de ce? Pentru că doar așa sioniștii pot impune o minciună?

Salvați filmarea de mai jos și distribuiți acest articol pe toate căile, pentru a răspândi adevărul pe care un sfânt al lui Dumnezeu ni l-a spus, iar niște slugi ai tatălui minciunii, care este diavolul, vor să-l îngroape.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *