Home / Actualitate / România Țara în care un Serviciu Secret Numără Voturile

România Țara în care un Serviciu Secret Numără Voturile

Incorect Politic
Iunie 20, 2019

Via Justițiarul:

Serviciile secrete decid câștigătorii alegerilor, nu electoratul: Votul românilor nu contează atâta timp cât SRI manipulează naivii pe Facebook, SIE instigă „diaspora” și STS numără voturile!

Eu nu înțeleg de ce în România este implicat în alegeri un serviciu secret – Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS)? Cred că suntem singură țara membră a UE care implică niște securiști în COLECTAREA ȘI PROCESAREA voturilor și în ajustarea rezultatelor alegerilor. 

Cei din STS sunt securiști chiar mai adânci și mai insidioși decât cei care se ocupă cu protocoalele „pă justiție” și cu oligopolizarea economiei pentru a putea fi mai ușor controlată. Acești securiști utilizează și acum niște softuri create în 2009 de firmele lui Sebastian Ghiță, firme care s-au ocupat și cu softul necesar cardului electronic de sănătate, având în serverele proprii (foarte probabil, share-uite cu STS) o enormă bază de date pe baza căreia algoritmii au ajuns să ne cunoască mai bine și mai precis decât ne cunoaștem noi înșine.

Și mai e ceva ce nu înțeleg : cum este posibil să ai 19 milioane de votanți și 16 milioane de cetățeni cu vârstă de minim 18 ani, adică, vârstă de la care există și drept de vot?

Cred că, pentru a nu mai avea fraude, falsificări ale votului și suspiciuni de trucare a rezultatelor votului, guvernul este obligat că, prin ordonanța de urgență, să elimine naibii securiștii din procesul democratic al votului, dând pentru Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) competențele și banii necesari pentru a implementa un sistem electronic propriu de colectare a voturilor, independent de STS și de ceilalți securiști, procesarea rezultatelor fiind dată în competență judecătorilor.

În caz contrar, riscăm să avem în continuare un președinte – marionetă a securiștilor sau un bufon, pe „modelul” ucrainian.

Gheorghe Piperea

2 comments

  1. orice sistem de vot electronic este manipulabil ! Fara scapare !!!
    Se chinuie si alte tari cu aceeasi problema !
    Trebuie eliminat iar Ghita daca ar fi patriot ar rasturna fasolele pe masa ca sa le afle toata lumea !
    E o mare rusine ca nu s-a confesat inca asupra softului de care stie bine cat rau face romanilor si pe care nu-i normal sa nu-l dezvaluie pentru a fi demascati sarlatanii din Romania si sindicatele gangsterilor care -si bat joc de poporul roman !

    • vorbeau ieri pe la Tv ca vor sa faca sistem de votare electronic prin blockhain ca sa evite.. zic ei.. fraudarea.. ce gluma proasta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *