Home / Evenimente / LEGITIMĂ APĂRARE! Duminică 19 Iulie în Piața Victoriei se organizează un PROTEST împotriva neostalinismului medical

LEGITIMĂ APĂRARE! Duminică 19 Iulie în Piața Victoriei se organizează un PROTEST împotriva neostalinismului medical

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 18, 2020

Duminică 19 Iulie PROTEST în Piața Victoriei

Legitimă Apărare:

DISTRIBUIȚI! Duminică, 19 Iulie, ora 17.00, ne vedem, în piața Victoriei!

Televiziunile manipulatoare nu arată nemulțumirea românilor vis-a-vis de legea arestului la domiciliu. Televiziunile îi dau înainte(contra sumei de 40 milioane Euro) cu inducerea panicii și a fricii în populație.

Suntem milioane de români nemulțumiți de această lege.

SUNTEM ULTIMA REDUTĂ!

Învingeți frica, părăsiți turma!

PS: aceste partide politicianiste, au aceiași doctrină politică. Ne dăm seama după cum votează legile îndreptate împotriva Neamului Român, noapte ca hoții!

Suntem ultima redută! Învingeți frica, părăsiți turma!

DISTRIBUIȚI! Duminică, 19 Iulie, ora 17.00, ne vedem, în piața Victoriei! Televiziunile manipulatoare nu arată nemulțumirea românilor vis-a-vis de legea arestului la domiciliu. Televiziunile îi dau înainte(contra sumei de 40 milioane Euro) cu inducerea panicii și a fricii în populație. Suntem milioane de români nemulțumiți de această lege. SUNTEM ULTIMA REDUTĂ!Învingeți frica, părăsiți turma!PS: aceste partide politicianiste, au aceiași doctrină politică. Ne dăm seama după cum votează legile îndreptate împotriva Neamului Român, noapte ca hoții!

Posted by Legitima Aparare on Thursday, July 16, 2020

8 comments

  1. Alexandru Balcu

    Ca aproape in fiecare zi incepand din 12 iulie, spun PREZENT!

  2. Mi-ar fi placut sa fiu la protest. Din pacate locuiesc mult prea departe de Bucuresti. Un lucru neplacut la acest protest este ca s-a strigat “jos nazismul”. Oamenii (participantii) ar trebui invatati sa strige mai degraba: JOS GLOBALISMUL, JOS NEOMARXISMUL, etc. S-a afirmat ca legea carantinarii ar fi o lege nazista. Cand au dat nazistii asemenea legi (in treacat fie spus -nazism este un cuvant inventat de un jidan), corect ar fi national-socialism. Episodul 10 din Europa – the last battle – ar cam fi timpul lui!

  3. JOS SOROSISMUL! (ar fi sunat mai bine, la fel -lege sorosista)

  4. Doar nu credeti ca toti cei care au fost acolo au citit satira de pe Incorect Politic si au recitat dupa satira. Nu. Totusi mai bine sa venim mereu cu lozinci care sa combata doar problemele actuale cum ar fi sorosismul, globalismul, neomarxismul, neoliberalismul, etc. In materie de lozinci sa invatam putin de la ….comunisti. Sa nu mai mai folosim deloc lozinci care ataca doar un trecut presupus vicios. Trecutul nu mai poate fi schimbat nici macar de catre Dumnezeu. Cand vezi cati anticomunisti au devenit unii dupa caderea comunismului (nu inainte de asta) iti vine sa te crucesti. Sa lasam trecutul sa doarma in colb de cronici. Dupa razboi multi viteji se arata in Romania. Nu are rost sa-i atacam nici pe Stalin, nici pe Lenin, nici pe Ceausescu ca ei oricum nu se pot apara. Si de ce sa asociem un lucru bun care a fost national-socialismul cu legea sorosista a carantinarii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *