Home / Actualitate / EuropaFM: Toarnă-ți vecinul la autorități! Ca pe vremea bolșevismului!

EuropaFM: Toarnă-ți vecinul la autorități! Ca pe vremea bolșevismului!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 15, 2020

Portavocile autorităților, mass media mincinoase, îndeamnă activ oamenii să se toarne unii pe alții, să se pîrască la autorități. Aceasta este poziția oficială a postului EuropaFM:


Așa ceva este INADMISIBIL. Lăsând la o parte că Politia Romana nici nu s-a sinchisit de ultima mea sesizare, acum chiar…

Posted by Claudiu Chiș on Monday, July 13, 2020

Lege nazistă? Nein

Protestul din Piața Victoriei a fost unul reușit, cu puține imperfecțiuni retorice care ar trebui netezite în timp. Se compară legea carantinei cu nazismul din ceva motiv, spunându-se că este o lege nazistă fără a se da o definiție clară la ce înseamnă asta. Sigur, efectul propagandistic este eficient pe termen scurt, întrucât marea majoritate a oamenilor asociază nazismul cu ceva rău, însă este ca un împrumut. El va trebui plătit și efectele nu vor fi bune pe termen lung, trebuind să spargem o condiționare adâncă vizavi de național socialism și de adevărul istoric. Mult mai simplu ar fi să-i spunem o lege bolșevică. Oricine e suspect, bunurile se confiscă, exact cum făceau bolșevicii în Rusia. Țineți cont de asta când vorbiți cu lumea, noi am luptat într-un război antibolșevic alături de nemți, de naționali socialiști, pentru că asta a fost the right thing to do.

Românul Ion V. Emilian vorbește pe înțelesul tuturor în cartea sa, mărturisind sentimentele grele care au încercat trupele române atunci când li s-a ordonat să întoarcă armele împotriva aliaților lor de drept. Să lupți de partea sovieticilor pe care i-ai combătut atâția ani, să lupți pentru violatorii și călăii propriului tău neam înseamnă să lupți împotriva conștiinței și a firii tale. Asta simțeau românii atunci. Ce ar simți ei văzând românii astăzi luptând “împotriva nazismului”? Ce ar spune ei astăzi dacă și-ar vedea semenii sărbătorind “eradicarea fascismului și a nazismului”, acuzând tot ce nu le convine de “nazism”. Dacă suntem adepți ai adevărului este important să clarificăm acest aspect pentru a ne face munca mai ușoară în viitor.

5 comments

  1. “Țineți cont de asta când vorbiți cu lumea, noi am luptat într-un război antibolșevic alături de nemți, de naționali socialiști, pentru că asta a fost the right thing to do” Tocmai. De-asta când aud oameni care se pretind “anticomuniști” si pe urmă tună de indignare contra naziștilor sau a lui Antonescu, le spun direct că nu sunt anticomuniști și să nu se mai prefacă.

  2. Foarte corect comentariu, d-le Ciumetti! Ar trebui vizionate episoadele 1-9( sau cate vor mai fi) ale documentarului EUROPA – ULTIMA BATALIE! Se face o grava confuzie compromitand adevarul istoric! Istoria trebuie rescrisa!

  3. Unde ești Căpitane?…..

  4. “Supraviețuitor al Războiului anti-bolșevic, Ion V. Emilian este fără îndoială un Descălecător de țară. Sufletul lui este chiar sufletul țării sale”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *