Home / Actualitate / Legea Carantinei = NAZISM

Legea Carantinei = NAZISM

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Iulie 13, 2020

Dragi conaționali, cetățeni ai României, ceea ce trăim astăzi este o hiper-realitate. Este un coșmar din care nu ne mai putem trezi. Ne aflăm la marginea prăpastiei.

Legea Carantinei

Legea Carantinei și Fascismul Medical

Autoritățile PNL vor să ne împingă în abisul totalitarist cu această lege a carantinei. Legea spune că fiecare dintre noi este suspect și poate fi internat involuntar, adică arestat. Mai mult, bunurile se pot confisca. Așa ceva a mai avut loc în istoria omenirii, în Germania anilor 30, unde evreii erau arestați, deportați, exterminați, iar bunurile lor confiscate.

Vă dați seama unde s-a ajuns?

Cum se poate ca România anului 2020 să devină un imens lagăr de exterminare? Sub pretextul pandemiei, autoritățile au obținut putere absolută. După cum știm, puterea absolută corupe absolut. Așa s-a ajuns ca noi să nu mai avem președinte, ci Fuhrer, iar partidul care se declară național liberal a ajuns de-a dreptul nazist.

Legea Carantinei

Nu e destul că evreii au suferit pe vremea lui Hitler, apoi pe vremea lui Ceaușescu, fiind vînduți ca o marfă, iată că cei rămași în țară și cei aflați în diaspora retrăiesc scene de groază, văzând cum spectrul monstruos al nazismului se ridică din nou asupra României.

Trăim o catastrofă istorică. Pentru ca răul să câștige, e suficient ca cei buni să tacă.

Să vorbim în ceasul al doișpelea nu e suficient,  trebuie să trecem la fapte.

La acțiune directă, legitimă, conform dreptului la insurecție, dreptul cetățenilor de a se revolta când un regim devine tiranie.

Fascismul medical trebuie să înceteze.

Fuhrerul Werner Iohannis

Cine conduce România? Un palestinian musulman, un ungur și un fuhrer neamț, cocktailul antisemit din care lipsește un asiatic cu ochii mijiți de ură să completeze axa răului.

Fuhrerul nostru are legături directe cu Grupul Etnic German, continuatorul grupului hitlerist, care conform legii aflate în vigoare nu ar trebui să existe. Funcționarul sibian Klaus Werner Iohannis a traficat copii în rețeaua Gheorghe Dincă-Jeffrey Epstein, a dat tunuri economice prin care și-a însușit multiple proprietăți și s-a întâlnit obedient cu Donald Trump, prietenul lui Vladimir Putin și dușmanul unei societăți deschise.

Gheorghe Dincă și Klaus Iohannis – asemănare lombrosiană

Ce suflet poate avea omul care vinde copii? Ce inimă are omul care, întrebat cum a obținut șase case din meditații, lucru ce nu e posibil pentru foarte mulți profesori, a răspuns cinic, cu un rânjet arogant, “Ghinion”.

Subminarea economiei naționale prin închiderea abuzivă a unităților de comerț și turism trebuie pedepsită. Nu doar că nu ar trebui să fie lăsat să ocupe o funcție publică în instituțiile statului, ci ar trebui judecat și condamnat la moarte pentru crime împotriva umanității.

Legea Carantinei

Singura noastră șansă

Împreună cu majoritatea parlamentară PSD, care îi face jocul lui Iohannis votând de fiecare dată în favoarea PNL, țara a fost aruncată în cea mai gravă criză sociopolitică de la război.

Totuși, nu este totul pierdut. Am văzut că mai există români cu conștiința vie care au protestat ieri în București împotriva legii nazismului.

IMG 3054 300x225 - Crowd Checking : Circa 1500 de persoane au protestat în Piaţa Victoriei împotriva Carantinei

Posted by Dan MV Chitic on Sunday, July 12, 2020

 

Chiar daca protestele din Piața Victoriei ar fi finanțate de Moscova și Rusia, cum spun unii, chiar dacă alții le numesc proteste extremiste ale naționaliștilor ultrași împreună cu preoți-călugări obscurantiști, lucrurile acestea sunt secundare în importanță, iar dușmanul dușmanului meu mi-e, cel puțin temporar, prieten. Unirea tuturor claselor sociale împotriva nazismului este un deziderat iluminat, care face cinste speciei umane.

Dictatura medicală a ajuns la manifestări înfricoșătoare, acum câteva zile un tânăr a fost arestat în plină zi pentru că nu purta botniță.

Scena asta…

Seamănă cu asta…

Gândiți-vă la copii!

Unii dintre noi suntem urmașii surpaviețuitorilor Holocaustului din Europa, unii am avut ocazia să-i auzim pe bunici povestind cele mai odioase atrocități pe care le-au suferit la mâna bestiilor fasciste, apoi pe părinții noștrii povestind despre epoca ceaușistă cu persecuțiile ei. Vom fi și noi supraviețuitorii unui lagăr de exterminare?  Pentru că asta a ajuns România, la mâna unor guvernanți fără scrupule, pe care puterea i-a corupt, treptele către un nou holocaust sunt urcate cu tot mai mult spor.

Este aceasta moștenirea pe care vrem să o lăsăm copiilor noștri?

Ei ce vină au, de ce trebuie să sufere?

Priviți-i groaza, disperarea, dorința arzătoare de a scăpa…

Conform legii carantinei, și copiii pot fi rupți de lângă mama lor și băgați în “centre de plasament” care sunt defapt alte lagăre.

Cum vor arăta fii și fiicele noastre după ce îi tratează forțat statul?

Așa ceva nu trebuie să se mai întâmple nicăieri, niciodată. 

 

Copiii ne vor disprețui pentru lașitatea noastră dacă nu suntem în stare să luptăm pentru drepturile noastre. În România doar câteva mii de persoane au fost prezenți în Piața Victoriei la manifestațiile împotriva legii carantinei. La sârbi am văzut ce s-a întâmplat, la greci la fel, cu arme și bătăi. Suntem noi atât de supuși încât să permitem învierea totalitarismului?

Dacă tu nu protestezi, dacă nu zici nimic în timp ce cizmele PNListe dărâmă ușile căminelor vecinilor tăi, nu va mai fi nimeni care să protestează când îți vine ție rândul.

De aceea trebuie să fim uniți, tineri, bătrâni, comuniști, anarhiști, naționaliști, săraci, bogați, mecanici, avocați, unguri, țigani, români, evrei, așa cum ne-am unit #ToțiPentruJustiție trebuie astăzi să ne reunim #OprițiLegea.

Acționați!

Aceste derapaje spre zona nazistă trebuie sancționate urgent, nu doar prin prezența noastră la proteste, ci prin contactarea asociațiilor și ONG-urilor care se ocupă, printre altele, cu combaterea antisemitismului. Cele două asociații importante de la noi sunt FCER și INSHREW.

Institutul Pentru Studierea Holocaustului în Românie Elie Wiesel:

 • Adresa: Bucureşti, Bulevardul Dacia, nr. 89, sector 2, cod postal 020052
 • Telefon/Fax: +40-21-318 09 39
 • E-mail: [email protected]

Federația Comunităților Evreiești din România: https://www.jewishfed.ro/index.php/date-de-contact-comunitati

Bucureşti Preşedinte Paul Schwartz
Str. Sf. Vineri nr. 9 – 11, sector 3, Bucureşti tel./ fax 021/ 313.17.82
e-mail: [email protected]  

Este suficient să trimiteți un mesaj scurt pe mail și un telefon prin care vă asigurați că au primit email-ul.

Model de mesaj:

*

În atenția INSHREW/FCER,

Vă scriu cu îngrijorare, temându-mă pentru siguranța mea și a familiei mele. Vă scriu cu speranța că veți acționa în vreun fel la oprirea Legii Carantinei, o lege de sorginte nazistă care încalcă dreptul la proprietate și la libertate. Pentru că sunteți inamici declarați ai antisemitismului, consider că sunteți în măsură să luptați și împotriva fascismului, fie el medical sau de altă natură. 

Vă scriu în calitate de urmaș al unor supraviețuitori ai Holocaustului, ei au plecat la Domnul acum câțiva ani, de unde veghează ca niciodată să nu mai aibă loc un Holocaust. De acolo sufletul lor plânge, văzând că suntem la marginea prăpastiei.

Stimați reprezentanți ai evreilor,

Opriți legea, pentru binele copiilor noștri, exercitați-vă influența și contactați parlamentarii, faceți-vă datoria în fața lui Dumnezeu și ajutați-ne să luptăm împotriva nazismului sanitar.

Cu prețuire,

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg

*

 

Libertatea se pierde dacă nu ne mobilizăm.

Iată viitorul care ne așteaptă dacă trece legea:

Bunicule, îți promit că nu voi tăcea, în cinstea memoriei tale de supraviețuitor și pentru sufletele celor martirizați în camerele de gazare, nu voi sta deoparte. Nu voi uita și nu voi lăsa să se întâmple din nou. Aceasta este mărturia mea.

Sterian David Bruckman SHEKELSTEINBERG

13 comments

 1. Raspunsul Oxford pentru Black Lives Matter – merita citit si postat!

 2. 😂😂😂

 3. Vasile I. Zărnescu

  Este profund înduioșător îndemnul la insurecție al d-lui David Bruckman SHEKELSTEINBERG, ba chiar ne înfricoșează! Autorul mesajului este un jidan-sadea, chiar dacă se ascunde după prenumele Sterian.
  Dar, consultînd portalul https://www.jewishfed.ro/index.php, constatăm că președintele F.C.E.R. încă este distinsul dr. Aurel Vainer, unul dintre promotorii și susținătorii prin lobby parlamentar al Legii nr. 217/2015, promulgată prompt de sasul corcit Klaus IohanniSS, și nu , cum scrie el, Bruckman Shekelsteinberg, „Preşedinte Paul Schwartz”. De aceea avem serioase dubii de îndoială că, dacă ne unim cu ei în efortul de a jugăni duzina de ticăloși aflată la conducerea țării (deci, de aici le excludem pe cele 4-5 fufe aflate în guvern), am avea vreo șansă de reușită.
  Apoi, lumea trebuie să știe că dacă nu cădea Constantinopol în mîna turcilor, Europa și, firește, și Orientul Apropiat, ar fi arătat altfel. Dar, contrar a ceea ce se vehiculează în romanele istorice, jidanii au fost cei care au deschis turcilor porțile cetății – jidanii au fost trădătorii Bizanțului, capitala Imperiului Bizantin.
  Desigur, trebuie să ne unim cu toți dușmanii României, dușmani concentrați în guvernul Lucovid Orban, manevrat de Gauleiterul Klaus IohanniSS, dar nu și cu jidanii. Jidanii l-au trădat și pe Iisus Hristos și, de la Răstignirea Lui, nu au încetat să Îl ponegrească. Jidanul este, prin definiție, instruire și acțiune, AntiHristul!
  Faimosul vers al lui Ion Creangă – „Nici un ac de la jidani!” – are sensul figurat, mai cuprinzător: NU trebuie avută nici o relație – materială, comercială, spirituală etx. cu jidanii! Pentru că ne punem în pericol viața și averea, viitorul!

 4. „Oxford – Riposta a început. Aceasta este o scrisoare de răspuns de la Oxford către studenții de culoare beneficiari ai unei burse Rhodes, care solicită înlăturarea statuii întemeietorului universității, Cecil Rhodes. Interesant, Chris Patten (Lord Patten of Barnes), Cancelarul Universității Oxford, a participat astăzi la emisiunea Today Programme, a canalului BBC4, exact pe această temă. Titlul din The Daily Telegraph a fost ”Oxford nu-și va rescrie istoria”. Patten a comentat: ”Educația nu înseamnă îndoctrinare. Istoria noastră nu este o pagină albă pe care putem scrie versiunea noastră a ceea ce ar fi trebuit să fie în funcție de vederile și prejudecățile noastre contemporane”.
  ”Dragi studenți mizerabili,
  Generoasa moștenire pe care Cecil Rhodes a lăsat-o a contribuit într-un mod semnificativ la confortul și bunăstarea multor generații de studenți la Oxford – mulți dintre ei, să îndrăznim s-o spunem, mai buni, mai inteligenți și mult mai merituoși decât voi.

  Aceasta nu înseamnă neapărat că suntem de acord cu tot ceea ce Rhodes a făcut în timpul vieții sale – dar nici nu trebuie să fim. Cecil Rhodes a murit acum mai bine de un secol. Autres temps, autres moeurs. Dacă nu înțelegeți ce înseamnă asta – și nu ne-ar mira absolut deloc – atunci chiar credem că ar trebui să vă întrebați: ”Ce caut eu la Oxford?”

  Oxford, permiteți-ne să vă reamintim, este cea de-a doua cea mai veche universitate din lume. Studenții învață aici din secolul XI. Am jucat un rol important în construcția civilizației occidentale, de la Renașterea intelectuală din secolul al XII-lea, la Iluminism și dincolo de acesta. Printre absolvenții noștri se numără William of Ockham, Roger Bacon, William Tyndale, John Donne, Sir Walter Raleigh, Erasmus, Sir Christopher Wren, William Penn, Rep. Adam Smith (D-WA), Samuel Johnson, Robert Hooke, William Morris, Oscar Wilde, Emily Davison, Cardinal Newman, Julie Cocks.
  Chiar reprezentăm ceva. Iar majoritatea oamenilor care au privilegiul de a veni și a studia aici sunt conștienți cât de mult reprezentăm.
  Oxford este alma mater a lor – mama lor dragă – iar ei o respectă și o venerează așa cum merită.
  Și ce făceau strămoșii voștri în acea perioadă? În principal, trăiau în cocioabe din chirpici. Sigur, vă acordăm credit pentru civilizația sud-africană a marelui Zimbabwe care a existat pentru o perioadă scurtă de timp. Dar haideți să fim extrem de onești. Contribuția triburilor Bantu la civilizația modernă a fost aproape zero.

  Probabil veți spune că asta e ”rasism”. Însă este ceea ce noi, aici la Oxford, preferăm să numim ”adevărat”. Poate că regulile de la alte universități sunt diferite. De fapt, știm că ele sunt diferite. Ne-am uitat îngroziți la ceea ce s-a întâmplat dincolo de ocean de la Universitatea din Missouri la Universitatea din Virginia și chiar la venerabilele instituții precum Harvard sau Yale: ”spațiile sigure”; #blacklivesmatter; relativismul cultural înfiorător; sufocanta corectitudine politică; ceea ce Allan Bloom numea, pe bună dreptate, ”închiderea minții americane”. Totuși, la Oxford, vom prefera întotdeauna văicărelii ieftine, politicilor de identitate și sloganelor fără fond, faptele și libertatea, dezbaterea deschisă. În ziua în care vom înceta să facem asta, ne vom pierde dreptul de a ne numi cea mai măreață universitate din lume.
  Desigur, este dreptul vostru legitim să vă irosiți timpul petrecut la Oxford în campanii stupide, ofensatoare sau centrate pe o singură chestiune. (Deși acest lucru ne face să ne întrebăm cât de riguroasă este procedura de selecție, în zilele noastre, pentru bursele Rhodes sau, și mai mult, pentru bursele Mandela Rhodes). Suntem obișnuiți să vedem studenți – sau, în cazul vostru, masteranzi – care se fac de râs. Doar că să nu așteptați de la noi să vă încurajăm imbecilitatea, cu atât mai puțin să îngenunchem în fața ei. Oți fi voi negri – ”BME”, cum hidos vă etichetează tehnologia modernă – dar noi nu avem prejudecăți rasiale. Am educat tineri studenți din fostele noastre colonii, fostul nostru Imperiu, fostul nostru Commonwealth și dincolo de acestea timp de mult generații. Noi nu discriminăm în funcție de sex, rasă, culoare sau credință. Discriminăm, totuși, doar în funcție de intelect.
  Asta nu înseamnă, printre altele, că atunci când studenții sau masteranzii noștri vin cu idei prostești, îi batem pe umăr, le dăm o decorație și le spunem: ”Oh, ești negru și vii din Africa de Sud. Ce flăcău isteț ești!”. Nu. Preferăm să vedem calitatea acestor idei testată în creuzetul dezbaterii publice. Vedeți, asta este o altă componentă cheie a tradiției intelectuale de la Oxford: poți dezbate despre orice îți trece prin cap însă trebuie să fii capabil să îți justifici ideea cu fapte și cu logică – altfel ideea nu înseamnă nimic.
  Cum ar fi, de exemplu, această idee ridicolă de a înlătura o statuie din bronz a lui Cecil Rhodes din Oriel College deoarece simbolizează ”rasismul instituțional” și ”sclavia albă”. Ei bine, chiar și așa să fie – ceea ce este discutabil – și ce dacă? Dacă există vreun student atât de șubred la minte încât nu poate trece pe lângă o statuie fără a-și simți ”spațiul sigur” violat, atunci acela chiar nu merită să se afle aici. Și apoi, dacă ar fi să fie înlăturată statuia lui Rhodes pe motiv că viața lui nu a fost fără pată, unde ne-am opri? Așa cum arăta unul dintre absolvenții noștri, Dan Hannan, alți binefăcători ai Oriel includ și doi regi atât de îngrozitori – Edward al II-lea și Charles I – pe care supușii lor i-au omorât. Colegiul de vis-a-vis, Christ Church, a fost construit de un ucigaș, un hoț care și-a omorât cu sânge rece două dintre soțiile lui.

  Thomas Jefferson a avut sclavi: invalidează asta Constituția Statelor Unite?
  Winston Churchill avea vederi sumbre despre musulmani și India: nu a fost el potrivit să conducă Marea Britanie în timpul războiului?”De fapt, vom merge chiar mai departe de asta. Campania voastră ”Rhodes trebuie să cadă” nu este doar prostească, ci este urâtă, periculoasă și ține de vandalism.
  Suntem de aceeași părere cu istoricul Oxford R.W. Johnson că, ceea ce încercați să faceți prin această campanie, nu se deosebește deloc de ceea ce ISIS și Al-Qaeda au făcut cu artefactele din locuri precum Mali sau Siria. Voi ucideți istoria.

  Și, oricum, cine sunteți voi să dați lecții Universității Oxford despre cum să se conducă? Campania voastră #Rhodesmustfall, înțelegem, a început în Africa de Sud și a fost lansată de un activist negru care le-a spus profesorilor lui că ”albii trebuie omorâți”.

  Unul dintre voi – Sizwe Mpofu-Walsh – este fiul privilegiat al unui politician bogat și membru al unui partid al cărui slogan este ”Ucideți burul; ucideți fermierul”; altul dintre voi, Ntokozo Qwabe, care este doar beneficiarul unei burse Rhodes la Oxford, a propovăduit necesitatea unei ”conștiințe sociale a studenților negri” de ”a domina universitățile albe, și asta fără milă și decisiv!”

  Grozav. Este exact ceea ce are nevoie Universitatea Oxford. Ceva îmbogățire culturală din țara lui Winnie Mandela, unde vedem arderea cauciucurilor, o epidemie de SIDA aproape în întregime rezultat al indiferenței guvernului și ignoranței, una dintre cele mai mari rate ale criminalității pe cap de locuitor, corupție instituționalizată, politici tribale, rasism împotriva albilor și o economie în colaps.
  Vă rog să spuneți voi care dintre cele enumerate mai sus va îmbunătăți viața celor 22.000 de studenți care învață aici, la Oxford.
  Iar apoi explicați, vă rog, ce anume face ca această campanie a voastră de captare a atenției privind înlăturarea unei statui să fie mai urgentă, mai meritată decât dorința a probabil 20.000 din cei 22.000 de studenți de a se bucura în tihnă de experiența lor aici fără a fi iritați de niște mici răsfățați nerecunoscători care primesc niște burse pe care clar că nu le merită și care folosesc politica rasială și vinovăția ieftină pentru a strica viața și fibra universității noastre iubite.
  Înțelegeți-ne și înțelegeți clar: voi aveți totul de învățat de la noi; noi nu avem nimic de învățat de la voi.
  Al vostru, Oriel College, Oxford”.

 5. Cel mai imbecil articol pe care l-am citit vreodată și pe care nu mă așteptam să-l găsesc tocmai aici.

 6. normal că e satiră, de buna calitate, dar unii cititori chiar nu se prind..

 7. Cum ar spune, zambind un tip avizat: ?nice try”
  Adica – NU ŢINE!
  —-
  Astia la care ne trimite sint cei care promoveaza toata prigoana impotriva societatii…. crestine!
  Apoi, pozele si textul sint propaganda pura pentru povestea holocaustului – nedovedita si imposibila fizic si conform legilor naturale…
  Asa ca nu e vorba de National Socialism (ne-marxist!), scarbit si stalcit drept “nazism” ca sa nu stie lumea despre ce este vorba.
  Este tiranie in Romania, ceea ce nu a fost in Germania unde vointa poporului s-a implinit: o societate curatra, harnica si sigura…. cu drept de a purta arma si fara bastoane in dotarea Politiei.
  Este abuz de putere in Romania – ceea ce nu a fost in Germania unde oamenii au putuy sa cunoasca bucuria vietii libere in propria tara si recompenjarea justa a muncii lor de constrictie a celei mai mai dezvoltate tehnologic economii din lume. FARA SOMAJ si FARA DATORIE EXTERNĂ!
  Este implemetarea terorii in Romania – ceea ce nu a fost in Germania care a demonstrat miracolul econbomic al secolului,
  … trimitand jidanii la plimbare – AFARĂ CU MARXISMUL, HOMOSEXUALITATEA, PORNOGRAFIA SI CAMĂTA! … la munca! – jidanii comunisti, anarhisti, sabotori, … cei care declarasera razboi Germaniei; prizonieri de razboi.
  —-
  Asa ca – felicitari pentru pledoarie!
  PA! – canta la alta masa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *