Home / Internațional / Cand africanul Magufuli salvează rasa albă de la prostie

Cand africanul Magufuli salvează rasa albă de la prostie

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Iulie 13, 2020

Cand africanul Magufuli salveaza rasa alba de la prostie.

 

Altfel decat marea noastra majoritate , Magufuli s-a incapatanat intr’ale adevarului .

Spre deosebire de cozile de topor ale  WHO (World Health Organization, cumparata aproape integral de banditul Bill Gates, care impinge bani tuturor celor care se lasa cumparati), deci spre deosebire de cozile ei de topor, active masiv in West, actualul Presedinte al Tanzaniei (o fosta colonie germana – calea lor ferata fiind construita de nemti ),  John Pombe Joseph Magufuli, a purces la autoaparare : nemteste !

Ca putini  altii de pe lume , intrucat refuza sa participe la razboiul mondial al globalistilor impotriva propriilor lor popoare, John Magufuli, s-a apucat de testare cu tot tipicul, in sensul “lucrului bine facut” –  d’adevaratelea , nu ca Iohannis !

Doctorul in chimie a luat probe ‘din interior’ , din tot ce i-a sarit in ochi : capra , oaia , prepelita, uleiul de masina, papaia ,jackfruit, iepuri, cativa concetateni, etc , si a testat totul, de covid 19!

Totusi, nu oricum : ca sa anticipeze  posibilele smecherii – nu ca Iohannis  –  inainte sa trimita probele la laborator, probe luate cu ajutorul unor kituri de specialitate , de import(nu vrea sa spuna de unde le-a importat dar se pare ca originea kiturilor este totusi China), Magufuli , a personificat totul, dandu-le cate un nume de om:

“Uleiul de masina l-am numit Jabil Hamza, 30 de ani, barbat – rezultatul s-a intors negativ.

Jackfruitul l-am numit Sarah Samuel, 45 ani, femeie, specimenul s-a intors cu un rezultat   neconclusiv.

Cand am testat un specimen  din pauwpauw –papaia – denumit Elisabeth Ane, 26 de ani, femeie, papaya s-a intors inapoi pozitiv cu corona, adica sucul de papaia are corona.

Cand am testat potarnichea – Kware – , rezultatul s-a intors cu corona pozitiv.

Cand  am luat bucati dintr-un iepure, s-a intors inapoi cu un rezultat imprecis

Am testat o capra , cu rezultat pozitiv.

Am testat o oaie, cu rezultat negativ. Etc, etc .

Cand vezi acest lucru , adica atunci cand iei si testezi diverse specimene pretextand ca sunt umane , iar acestea se intorc de la laborator cu rezultat pozitiv de corona , asta inseamna ca toate fructele de papaia  trebuiesc bagate  in carantina , cand vezi ca specimenele luate de la capre se intorc si ele tot positive, asta inseamna ca trebuie sa ne bagam toate caprele in carantina, prin supozitie,  sau bagam doar capra de la care am extras specimenul ?

Sau poate asta inseamna ca o bagam pe Elisabeth – Jackfruit Durian – pentru  sucul care a iesit pozitiv – cu toate fructele Jackfruit in izolare ?

Trebuie sa recunoasteti ca rezulta de aici un joc murdar jucat cu testele acestea , ca exista lucruri incredibile ce se intampla in aceasta tara , de unde rezulta : sau ca cei ce lucreaza in laboratoare sunt cumparati , de catre oameni cu bani, sau acestia sunt needucati , ceea ce nu este adevarat intrucat acest laborator lucreaza si pentru alte boli, sau specimenele aduse in laborator , pentru ca reagentii(elementele reactive) sunt din import, pentru ca pana si tampoanele  sunt din import, asta inseamna ca ceva suspect  se intampla aici . Ca papaia sa ne iasa positive cu corona, inseamna  ca WHO are o contributie  serioasa aici ! Ca sa ajunga si caprele sa aiba corona , ca sa se ajunga la concluzia ca si caprele si oamenii si copacii au corona , asta inseamna ca nu oamenii de stiinta au facut cercetarea asupra acestui subiect .

De unde deducem ca exista oameni carora li s-a spus ca au corona fara sa fie bolnavi de corona . Iar in timp ce unii pot chiar sa moara de grije ca au corona , papaia se coace linistit cu corona, pe copaci, capra e si ea e in viata , linistita ,  cu corona, jackfruitul si el se va roti in coacere , cu corona, ca si atatea alte elemente , toate positive, si linistite, ma fac sa indemn tanzanienii : pentru cei ce nu sunt nici obositi nici raniti, dece sa va nelinistiti, fiti fara grija ! Traiti linistiti .

Toata aceasta agitatie va trece . Corona va trece .”

Frumos exemplu de presedinte care-si iubeste poporul cu adevarat!

Nu de escroc cu patent care-l vinde pentru bani luati pe sub masa de la abrutizatul BILL GATES, MALTHUSIANUL, DIN TATA IN FIU .

Presedintele mai are o ultima precizare de facut la sfarsitul conferintei : kiturile cu care s-au facut verificarile asupra bolii, ar fi trebuit testate initial , de catre seful laboratorului care le-a achizitionat .

Se naste banuiala deci, ca acestea ar fi putut fi infectate de la bun inceput, de catre producator .

Se stie insa din intreaga Europa ca nu exista posibilitati de testare covid 19 , cu exactitate satisfacatoare .
Acest lucru il declara absolut toti marii specialisti care s-au pronuntat pana acum si nu au luat bani de la Bill Gates si mafia vaccinurilor, ce se vor , pe viitor, obligatorii .

*

Link cu traducere in englezeste :

PRESIDENT MAGUFULI OF TANZANIA EXPOSE COVID19 TEST KITS FOR BEING FAULTY, AND INACCURATE! WATCH WHY

2 comments

  1. STIMATE MAESTRE , VA MULTUMESC MULT PENTRU EXPUNERE:

    ACUM SUNT SIGURA CA ACEASTA INFORMATIE INESTIMABILA VA AJUNGE LA POPORUL MEU SI-L VA BAGA IN REACTIE DE BOMBA ATOMICA CONTRA DUSMANULUI SAU !

    LONG LIVE PRESIDENT MAGUFULI AND HIS WONDERFUL EXAMPLE !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *