Home / Actualitate / Dominic Samuel Fritz – Viitorul Guvernator al Timișoarei

Dominic Samuel Fritz – Viitorul Guvernator al Timișoarei

Incorect Politic
Ianuarie 28, 2020

Dominic Samuel Fritz

Preluat de pe Justițiarul:

         Căderea Timișoarei, parte a Căderii Ardealului

Am tot scris despre planul transformării Ardealului într-o Republică Autonomă. Aceasta nu este o teorie, nu este din păcate nici un scenariu de lucru, este un plan minuțios și extrem de bine pus la punct. Cunosc în amănunt acest plan, știu cine l-a făcut și care sunt punctele pe care vrea să le atingă. De la bun început, trebuie să spun că planul transformării Transilvaniei în Republică Autonomă face parte dintr-un plan mai vast al Germaniei, care trebuie să slăbească Națiunile și Statele Uniunii Europene, ca prim pas al formării Statelor Unite ale Europei, conduse de Germania.

În Europa, formarea SUE sub conducerea Germaniei este cunoscută ca Al Patrulea Reich, care este în funcțiune și acum, fără a fi însă statuat oficial. Al Patrulea Reich va deveni oficial o structură când vor începe să se formeze Statele Unite ale Europei sub conducerea Germaniei.

Tot acest proces se va produce sub o anumită mască falsă a democrației, poparele însele trebuind să agreeze și să fie de acord cu pierderea identității naționale, statale și de credință in fața internaționalismului progresist.

Elementele aplicării acestui plan sunt:

– Promovarea neoliberalismului economic in favoarea supranaționalelor.

– Promovarea progresismului, a neomarxismului și a societății deschise în dauna creștinismului și a naționalismului.

– Anihilarea PÂNĂ LA DISTRUGERE a sentimentului național și creștin, pe toate căile posibile.

– Decredibilizare și atacarea clerului și a bisericii de orice cult.

– Scoaterea din joc și distrugerea politicienilor naționaliști, prin decredibilizarea lor, inclusiv prin acuzarea lor – în România, de exemplu, de fapte de corupție, – și de alte fapte considerate ca fiind reprobabile.

În esență, creștinismul și naționalismul, inclusiv economiile naționale trebuie distruse și înlocuite cu PROGRESISMUL, NEOMARXISMUL și SOCIETATEA DESCHISĂ.

Regiunile Autonome care vor trebui să-și declare Autonomia/ Independența sunt, în ordine: Scoția, Catalonia, Transilvania, Tirolul de Sud. Sunt vizate și alte regiuni care la început trebuie să-și declare Autonomia sau direct Independența dacă sunt deja autonome.

În România, vârful de lance pentru transformarea Ardealului în Republică Autonomă/Independentă  – Republica Transilvania – dar nu numai, pentru că există o parte a planului și pentru Moldova și Dobrogea, despre care de asemenea o să vorbesc. Vârful de lance este deci Klaus Werner Iohannis și ca partid integral USR, al cărui scop este exact acesta.

În toate celelalte partide există naționaliști, e drept nu în număr mare, dar cei din conducere trebuie anihilați și excluși, în primul rând la alegerile locale și parlamentare de anul acesta. Ei vor trebui înlocuiți cu reprezentanți ai Celui de-al Patrulea Reich, chemați să înfăptuiască politica acestuia.

Despre un astfel de caz o să vorbesc acum:

La Timișoara, USR-ul intenționează să aducă direct un cetățean german – repet, un cetățean, nu etnic german –, care să primească cetățenia română și domiciliul în Timișoara și care să candideze și să câștige Primăria Timișoarei. Nu am nici o afinitate față de Robu, Primarul Timișoarei, cel care are prima șansă la Timișoara, dar faptul că este naționalist român este de ajuns pentru Cel de-al Patrulea Reich pentru a fi schimbat cu un cetățean german.

M-ați tot întrebat ce e de făcut, tocmai am dat o informație cetățenilor Timișoarei, acelora care încă mai țin la țara lor, România, din care încă face parte și Banatul, despre ceea ce li se pregătește. În această perioadă tulbure pentru România și pentru Ardeal, o să vorbim despre multe alte părți ale acestui plan malefic, dar și cum pot fi contracarate ele.

Dacă mă întrebați ce trebuie să faceți concret dumneavoastră, preluați aceast articol și direcționați-l astfel încât să ajungă la cât mai mulți cetățeni din Ardeal și din Timișoara, pentru a ști cum să se ferească de ceea ce li se pregătește.

Dumnezeu Să ajute România, Dumnezeu Să-i ajute pe români!

                                                                                                                       Gelu VIȘAN

                          Notă importantă „Justițiarul”

Deutschland über alles! Se pregăteşte temeinic instalarea ca primar în Timişoara a unui neamţ, însă a unuia get-beget, promovat în calitate de candidat al USR. E vorba de un tânăr şcolit bine de tot în universităţi occidentale fabricante de poltruci de genul celor școliți pe vremuri la Frunze şi Ştefan Gheorghiu sau acum la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA): „Dominic Samuel Fritz s-a născut în 1983 la Lörrach, Germania, într-o familie cu 8 copii. Activează de peste 10 ani în administrația publică germană, în domeniul diplomației și cooperării internaționale. În prezent, lucrează ca șef de cabinet pentru fostul președinte al Germaniei, fostul director FMI și actualul înalt diplomat la ONU, Horst Köhler. (…) Dominic este timișorean de suflet încă din 2003, când a lucrat timp de un an, ca voluntar al Federației Caritas, la o casă de copii din oraș. În 2006, la un stagiu în cadrul Fundației Pentru Voi din Timișoara, a înființat primul program de mentoring pentru adulți cu dizabilități intelectuale din România. (…) Pentru contribuţia sa la viaţa comunităţii a fost distins de către Primăria Municipiului Timişoara cu Diploma de Excelenţă în 2014. Lucrează la Berlin, dar din 2015 deține o a doua locuință în Timișoara.” (http://tvr3.tvr.ro/dominic-samuel-fritz-neamtul-pentru-care-timisoara-e-acasa_24556.html)

Dominic Samuel Fritz

Dominic Samuel Fritz, după nume pare mai mult khazar, decât neamț, iar la USR e plin de evrei khazari urmași ai bolșevicilor veniți în România pe tancurile rusești și oploșiți aici!

Citiți și promovarea excesivă pe care o face pentru Dominic Samuel Fritz soroșista Brîndușa Armanca la Radio Europa Liberă prin articolul intitulat Dominic Samuel Fritz: „Eu nu candidez pentru că sunt neamț, ci pentru că iubesc Timișoara”.

Vizionați și videoclipul cu intenția lui Dominic Samuel Fritz de a candida la primăria Timișoarei:

3 comments

 1. Mafia bancară jidovească este mama imperialismului germano-ungar, cu banii negri ai jidovimii s-au întreținut pretențiile, orgoliile și trufia nerușinată a acestor barbari, influența jidovească a contribuit la genocidul, deznaționalizarea și asuprirea popoarelor vechi care au stat în calea Reichului. Altfel ar fi fost exterminați sau alungați din toată Europa centrală. Dar azi nici nu mai e nevoie de ei, sunt înlocuiți de coloniști asiatici și africani, așa că aroganța lor e goală ca un balon de săpun.

  Mai rău decât moartea, noi românii trebuie să le dorim viața în lanțuri, un apartheid al imigranților sălbatici așa cum au făcut în Ardeal timp de 700 de ani.

  • Germanii au fost primii si cam ultimii care au facut ceva contra “mafiei jidovesti”. De ce crezi ca se tot toarna laturi pe ei de 70 de ani incoace? La Nurenberg “juriul” era aproape exclusiv compus din jidani. Consilierii lui Roosevelt la fel. Morgenthau jidanul propunea dupa razboi exact ce delirezi tu pe aici: inundarea minelor distrugerea industriei si omorarea nemtilor in masa prin infometare sub aceleasi pretexte pe care le invoci tu aici. Mult timp germanii au fost o gramada de statulete, abia in 1871 au reusit sa-si creeze un stat al lor.
   “”Cine este cel care îi determină pe ruși, englezi și americani să intre în luptă și sacrifică un număr imens de vieți omenești într-o luptă fără speranță împotriva poporului german? Evreii. Ziarele și emisiile lor radio răspândesc cântecele războiului în timp ce națiunile pe care le-au înșelat sunt conduse la măcel. Cine este acela care inventează în fiecare zi noi planuri de ură și distrugere împotriva noastră, făcând acest război într-un caz îngrozitor de auto-mutilare și autodistrugere a vieții europene și a economiei, educației și culturii sale? Evreii. Cine a conceput căsătoria nefirească dintre Anglia și SUA pe de o parte, și bolșevism pe cealaltă, construind-o și asigurându-i în mod gelos continuarea? Cine relatează cele mai perverse situații politice cu ipocrizie cinică dintr-o frică tremurătoare că o nouă cale ar putea conduce națiunile să-și dea seama de adevăratele cauze ale acestei catastrofe umane cumplite? Evreii, numai evreii.

   Ei se numesc Morgenthau și Lehmann și stau în spatele lui Roosevelt ca un așa-numit “grup de minți luminate”. Se numesc Mechett și Sassoon și sunt finanțatorii și dirijorii lui Churchill. Îi cheamă Kaganovich și Ehrenburg și sunt cei care-i dictează pașii lui Stalin și-i sunt purtătorii de cuvânt. Oriunde ai privi, vezi evrei. Ei mărșăluiesc în calitate de comisari politici în spatele Armatei Roșii și organizează omor și teroare în zonele cucerite de sovietici. Ei stau în spatele liniilor din Paris și Bruxelles, Roma și Atena și își construiesc frâiele din pielea națiunilor nefericite care au căzut sub puterea lor”.

   “Germania este prima națiune din lume care este complet liberă de evrei. Aceasta este cauza principală a echilibrului său politic și economic. Întrucât expulzarea lor din corpul național german a făcut imposibilă scuturarea acestui echilibru din interior, ei conduc din afară națiunile pe care le-au înșelat în luptă împotriva noastră. Lor le convine, de fapt, este o parte a planului lor, că Europa în acest proces va pierde o mare parte din valorile sale culturale. Evreii nu au participat la crearea lor. Nu le înțeleg. Un instinct rasial profund le spune că, întrucât aceste culmi ale activității creative umane sunt pentru totdeauna de neatins pentru ei, trebuie să le atace astăzi cu ură. Ziua nu este îndepărtată când națiunile Europei, da, chiar și ale lumii întregi, vor striga: Evreii sunt vinovați pentru toate nenorocirile noastre! Trebuie să fie chemați să dea socoteală și asta în curând și amănunțit!

   Faptul că națiunea germană a fost prima pe pământ care a recunoscut acest pericol și l-a expulzat din organismul său este o dovadă a instinctelor sale sănătoase. Prin urmare, a devenit liderul unei lupte mondiale ale căror rezultate vor determina soarta și viitorul evreimii internaționale. Privim cu un calm complet sălbaticile tirade de ură și răzbunare în stilul Vechiului Testament ale evreilor din întreaga lume împotriva noastră. Ele sunt doar dovada că suntem pe calea cea bună. Nu ne pot da la o parte. Îi privim cu dispreț suveran și ne amintim că aceste izbucniri de ură și răzbunare au fost evenimente cotidiene pentru noi în Germania până în acea zi fatidică pentru evreimea internațională, 30 ianuarie 1933, când revoluția mondială împotriva evreilor care îi amenința nu doar Germania, ci și toate celelalte națiuni au început-o.”

   Joeseph Goebbels
   Creatorii nenorocirilor lumii
   21 ianuarie 1945

 2. Alexandru Vladimir STANCOVICI

  Ai băut gaz? Desigur! Mult! Ştii ceva? Nu, că n-ai habar şi eşti idiot! Dacă mâine viner Banatul Sârbesc, bine, fie şi ungurii, mama lor… rămâneţi drac cu mândria voatră ruptă-n cur şi spălată pe creier… Precum un tubifex în concubinaj cu mă-sa… Nu ţi-ar fi ruşine ronâăitor de posmegi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *