Home / Actualitate / Coronavirus: 10 indicii care ar trebui să ne pună pe gânduri

Coronavirus: 10 indicii care ar trebui să ne pună pe gânduri

Incorect Politic
Ianuarie 27, 2020

Coronavirus 10 indicii

https://patents.google.com/patent/US7220852

10 indicii care ar trebui să ne pună pe gânduri

1. Coronavirusul uman a debutat cu primul caz depistat pe data de 31.12.2019, în centrul Chinei, la fix 2 luni distanță de noul an chinezesc, exact înainte de momentul la care mișcarea populației chineze din diaspora este la cote maxime. Cu alte cuvinte, momentul perfect pentru răspândirea unei pandemii.

2. Deși presa mainstream prezintă virusul ca pe o noutate, vinovați de apariția lui în China fiind făcuți vânzătorii de animale sălbatice, aflăm că  de fapt el fusese “patentat” și înregistrat la Oficiul de Mărci și Invenții al SUA încă din 2004, “inventarea” lui fiind rodul muncii unei ample echipe de “cercetători”. https://patents.google.com/patent/US7220852
Mai mult, in orasul Wuhan, unde s-au declanșat epidemia, se afla cel mai mare laborator de studiere a virușilor din China
http://epochtimes-romania.com/news/coincidente-ciudate-despre-marele-laborator-bacteriologic-din-wuhan-care-lucreaza-cu-virusul-de-sars—296827

3. Deși epidemia se răspândește extrem de repede și a omorât deja aproape 30 de persoane, în mod straniu, Organizația Mondială a Sănătății nu se grăbește să declare pandemie, deși au apărut cazuri de îmbolnăviri în mai multe țări.
https://m.mediafax.ro/externe/coronavirusul-din-china-decizia-organizatiei-mondiale-a-sanatatii-privind-declansarea-starii-de-urgenta-internationala-cinci-orase-in-carantina-bilantul-mortilor-18739444

4. În România, “expertul” Streinu Cercel nu pare îngrijorat și prezintă calm situația, deși în anii trecuți, când existau situații mult mai puțin grave, acesta isteriza populația cu sfaturi îndemnuri de a se vaccina. Acum, acesta măcar recunoaște că pentru coronavirus “nu există vaccin”. Sau, mă rog, nu oficial, pentru toată lumea
http://m.ziare.com/social/masuri-de-urgenta-in-spitalele-bucurestene-din-cauza-gripei-cum-se-face-diferenta-intre-gripa-si-virusul-din-china-1594850

5. Deși pe rețelele de socializare apar imagini cu oameni cazuti la pământ, nemișcați, presa nu se grăbește să prezinte și să comenteze imaginile respective, căci s-ar naște întrebarea legitimă: avem de-a face cu o simplă gripă (tuse, febră, slăbiciune, dureri musculare) sau e ALTCEVA, ce nu ni se spune ?!
https://youtu.be/03k7F3ygNAQ

6. Deși se pot lua măsuri preventive, autoritățile nu par să dorească răspândirea pandemiei. Nu au fost oprite zborurile dinspre China, nu se instruiește populația cu măsuri de prevenție, in caz de pandemie. Se insistă doar cu vaccinarea antigripală (inutilă in cazul coronavirusului) fiind comandate in România încă 35.000 de doze.
http://m.ziare.com/social/ministerul-sanatatii-mai-cumpara-35-000-de-doze-de-vaccin-antigripal-precedentele-achizitii-au-fost-cu-scandal-1594873

7. Deși aflăm că Bill Gates a finanțat și cumpărat cercetările despre coronavirusul uman, nu ni se dau detalii dacă există un remediu pentru acesta, sau dacă virusul suferă mutații la fiecare replicare, precum SIDA. Probabil este rezervat doar elitei, celor “aleși”. Se așteaptă cu calm 60 de milioane de morți !
Asta ne așteaptă:

“…pe 18 octombrie 2019, deci tot înaintea izbucnirii pandemiei, Fundația Bill și Melinda Gates, Johns Hopkins Bloomberg School for Public Health și Forumul Economic Mondial au organizat în colaborare un eveniment la New York, unde „politicieni, oameni importanți de afaceri și oficiali din domeniul sănătății” au realizat o simulare a unei pandemii cu coronavirus.

Intitulată Event 201, simularea i-a pus pe participanți „în situația de a se afla în mijlocul unei pandemii necontrolate de coronavirus care se împrăștie asemenea unui incendiu din America de Sud pentru a face ravagii în lumea întreagă”.

Potrivit Universității Johns Hopkins, „în simulare, CAPS (coronavirusul) a provocat 65 de milioane de morți în 18 luni”.

Un profesor de la Imperial College din Londra avertiza recent că actualul coronavirus are aceeași rată a mortalității ca gripa spaniolă, care, în 1918, a provocat între 20 și 50 de milioane de morți.

Un video realizat cu prilejul simulării, care prezintă desfășurarea imaginară a pandemiei, arată că virusul imuno-rezistent botezat CAPS paralizează comerțul internațional și călătoriile, aruncând economia mondială într-o criză fără precedent.”
https://evz.ro/ce-coicidenta-bill-gates-are-patentul-virusului-mortal-de-la-wuhan-se-asteapta-60-de-milioane-de-morti.html
Același Bill Gates care vorbea anii trecuți de reducerea populației prin vaccinare. Sau mă rog, viruși mortali, că tot despre asta era vorba http://m.ziare.com/bill-gates/bill-gates-vrea-un-vaccin-pentru-reducerea-populatiei-video-1000186

8. Deși este deja în desfășurare dezastrul umanitar din China, nimeni nu vorbește despre impactul asupra economiei mondiale a efectelor pandemiei. Probabil asta e și ideea, să ne prindă nepregătiți.

9. În tot acest timp, nimeni nu pare să observe că scenariul evenimentelor pare să fi fost scris și ecranizat in 2011, cu detalii surprinzător de exacte (locul și momentul declanșării epidemiei, etc.)
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Contagion_(2011_film)

10. În 1996, se publica in România o proorocire a unui călugăr de la Muntele Athos, in care printre altele, se afirmă că în anul 2020 elita iudeo-masonica va declanșa o criză mondială pe fondul unei epidemii ucigașe, forțând toată lumea să accepte un “tratament salvator” sub forma unui cip medical, implantat sub piele sub forma unui banal vaccin.

V-am trezit interesul ?! Cam multe ciudățenii și coincidențe, nu-i așa ?!
Avocat: Rapcea

3 comments

 1. Aratura profesionista cu plug metalic de otel, 25 centimetri net adancime, 6 metri acoperit in linie, indiferent de numarul de hectare. Detalii in articol, la domnu’ Rapcea. Ieftin si convenabil. Nu ezitati!

 2. https://www.youtube.com/watch?v=TqCxmXgnqKE
  Ideea cu implantul sub epiderma e promovata de mult. Filmul e din 2006. James Bond – Casino Royale
  Ceva asemanator apare si in Misiune Imposibila. Si intr-un alt film cu James Bond mult mai recent, unde folosesc nanotehnologie pentru supraveghere, numita Smart Blood (sange inteligent). Daca profetia aia e adevarata, n-a fost departe, ca data. In 2021 o sa avem buletine “inteligente” cu amprenta.

 3. https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.26.919985v1.full

  2019-nCov was reported to share the same receptor, Angiotensin-converting enzyme 2 (ACE2), with SARS-Cov. […] A comparison between eight individual samples demonstrated that the Asian male one has an extremely large number of ACE2-expressing cells in the lung. This study provides a biological background for the epidemic investigation of the 2019-nCov infection disease, and could be informative for future anti-ACE2 therapeutic strategy development.

  TLDR receptorul care favorizeaza infectia este prezent intr-o mare concentratie la barbatii asiatici.
  S-ar zice ca teoria ca e o arma biologica nu e chiar asa de nebuneasca. La fel ca la SARS/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *