Home / Chestiunea Jidănească / De la virușii informatici la cei biologici – Universitatea Ben Gurion (Israel)

De la virușii informatici la cei biologici – Universitatea Ben Gurion (Israel)

Redacția Internațională
Incorect Politic
Decembrie 23, 2020

UNIVERSITATEA  BEN GURION

De la virușii informatici la cei biologici

Universitatea Ben Gurion – Diferitele etape ale atacului pirateresc

Cititorii sunt invitați să coroboreze tema cercetării științifice a Universității Ben Gurion (Israel) cu o serie dintre articolele noastre mai vechi:  https://lilianeheldkhawam.com/2020/08/02/notre-sante-livree-aux-ingenieurs/ https://lilianeheldkhawam.com/2015/05/28/la-haute-finance-a-lassaut-de-votre-patrimoine-genetique-par-liliane-held-khawam/ https://lilianeheldkhawam.com/2020/07/26/des-humains-genetiquement-modifies-bientot-possible-grace-a-la-revision-de-la-loi-bioethique/ https://lilianeheldkhawam.com/2020/07/28/lavenir-du-vivant-est-aux-mains-de-lelite-financiere-depossedee-lafrique-est-devenue-un-reservoir-de-cobayes-de-la-biotech-financiarisee/ https://lilianeheldkhawam.com/2020/07/25/crispr-cas-9-ou-le-bricolage-du-vivant-video-du-we-article-avec-bill-gates-promoteur-de-crispr/

Cercetările în materie de securitate arată posibilitatea interferării informatice în procedurile de sinteză a ADN-ului, în scopul creerii de agenți patogeni și infecțioși. Potrivit lui Gilbert KALLENBORN, acest scenariu l-ar fi introdus de-a dreptul într-un soi piele de găină…

Crearea și difuzarea unui virus biologic, pe baza sau plecând de la un virus infirmatic nu este o chestiune de science-fiction ci un scenariu imaginat și testat de către pirații universității BEN GURION, instituție bine cunoscută pentru cercetările sale în materie de cyber-securitate. Un articol publicat de revista NATURE descrie incredibilul atac al unui laborator de sinteză ADN.  Acest domeniu este în plină efervescență, mai ales după punerea la punct a tehnicii Crispr-Cas9, ce promite și permite speranțe de tot felul în sectoarele medical, chimic și agro-alimentar. Există însă și riscuri, mai ales în materie de informatică.

În cadrul scenariului Universității BEN GURION, piratul infectează ”produsul” unui genetician, modificând secvența ADN în curs de realizare. Efectiv, în ce a constat intervenția piratului ? Acesta a injectat un cod capabil să producă proteinele toxice ale unui virus sau alt agent toxic. Piratajul nu se face însă oricum, codul fiind introdus în ”doze” mici, bucată cu bucată, ca într-un puzzle, astfel încât secvența ADN (al cărei scop este detectarea eventualelor serii de perechi toxice) să nu declanșeze alarma. Odată fabricate, bucățile sau fragmentele de ADN sunt controlate prin secvențiere, cu care ocazie, odată în plus, piratul reușește să manipuleze totul și să falsifice rezultatul, făcând să se creadă că este vorba de ”secvența cea bună” de ADN.

 

Reasamblarea prin Crispr-Cas9

 

In faza următoare se produce transformarea genetică, identică cu ceea ce se produce, de exemplu, în corpul unui proaspăt injectat cu așa numitul ”Vaccin ANTI-COVID-19”, ale cărui secvențe ARN modifică ADN-ul celui ”vaccinat”. ADN-ul sintetic poate fi produs direct de către celulele omenești, ca în cazul falsului vaccin ANTI-COVID-19, dar poate fi și injectat. Oricum ar ajunge în celulele omului, în prezența proteinelor Cas-9, o parte din codul genetic toxic, adică unele din secvențele ADN, reușesc să se infiltreze, în lanțul ADN al vaccinatului și să fabrice agentul toxic care, după un timp mai lung sau mai scurt, vor îmbolnăvi și ucide pe cel vaccinat, al cărui sistem imunitar este complet distrus.

 

Bineînțeles, în cazul unei simple cercetări de laborator, nu se vede mare lucru, mai ales că cei ce văd prea multe riscă să ajungă șomeri, sau chiar mai rău. Cercetătorii Universității BEN GURION consideră foarte reală amenințarea sau primejdia ca celulele vaccinatului să producă otrava care îl va ucide. ”Avem o dovadă clară în acest sens : păcălit, înșelat și manipulat, ADN-ul gazdă codează o peptidă toxică, ce nu este detectată de softul de depistaj. Odată pusă pe lucru, prin înmulțire cariocinetică (mitoză), peptida toxică intră în producție de serie, vaccinatul se îmbolnăvește fără scăpare posibilă, și în final moare. Bineînțeles, nu toate laboratoarele pot duce la bun sfârșit o astfel de experiență. Pe lângă riscul de contaminare a ”ucenicilor vrăjitori”, ce se joacă cu focul, este limpede că ”bunul sfârșit” al experienței nu poate fi decât unul rău.

Altfel spus, oricât ar fi ”Dracu” de negru, până acum nu s-a reușit ștergerea diferenței dintre ”Bine” și ”Rău”, cel puțin în cazul cercetătorilor, savanților și medicilor care nu au atins stadiul demenței. Se crede că, inițial, tânărul cercetător este mulțumit, chiar mândru de promovarea lui într-o astfel de echipă de ”cercetare științifică”. Cu timpul, tânărul cercetător începe să-și dea seama în ce constă munca lui. Totuși, din frică, interes sau din ambele, nu mai poate da înapoi. Dacă este mai ”slab de înger”, adică un om ca toți oamenii, nu va putea rezista presiunii nervoase și va cădea în demență. Dacă, dimpotrivă, tânărul cercetător  are o solidă structură nervoasă, dacă este lipsit, total sau parțial, de glanda lui genitală interstițială, fiind, de fapt, un fel de robot-biologic, sau terminal informatico-biologic, tânărul cercetător are toate șansele să ajungă un fel de ”drac împielițat”, cum se spune, un împielițat ce va fi nobelizat, etc. Nu ne putem ocupa aici de chestiunea endocrinologică a ”glandei genitale interstițiale”, a influenței acesteia asupra glandei pineale, de care s-a ocupat profesorul Bernard Fourtillan, recent închis și eliberat dintr-o pușcărie psihiatrică franceză… Pe internet se găsesc o serie de materiale privind primatul endocrino-glandular asupra celui nervos (V. Dr. Jean Gautier, Jean du Chazaud, Jean-Bernard Fourtillan, etc.)

 

Pentru a se proteja contra ”bio-pirateriei”, cercetătorii Universității BEN GURION preconizează, printre altele, utilizarea unor sonde de detecție a intruziunii la nivelul rețelelor internetice, sperând să poată asigura, prin semnături sau parole electronice,  buna desfășurare a experiențelor lor. În caz contrar, pirații sau guvernele teroriste ar putea lansa un nou agent infecțios, precum virusul Covid-19.

Sursă : Nature (via Zdnet)

https://www.01net.com/actualites/on-peut-generer-des-agents-bio-toxiques-a-partir-d-un-virus-informatique-2012868.html

Check Also

Alexandru Balcu: La statuia (nemeritată) a lui Ion Antonescu pun umărul tocmai politrucii bolșevici de la G4media și ceilalți de teapa lor

Sterie Ciumetti | Nu vom putea câștiga războiul cultural dacă nu ne facem mai întâi curățenie în propria ogradă.

6 comments

 1. virusii genetici se fac prin algoritmi software

 2. ”Pacientul-zero” ?

  https://ufile.io/911qhwf0

  Aici e adresa originală a clipului:

  https://youtube.com/watch?v=bEZmTSgAc00

  (NBC News, 14 dec. 2020)

  (Transcript)
  Guvernatorul Floridei – Conferință de presă

  ”Vorba multă, sărăcia omului. Am văzut cum Poșta a livrat vaccinurile. Spunem că e grozav. Dar hai să începem ceva vaccinări. Mă bucur să vă anunț că vom vedea prima injecție, chiar aici.
  Sunteți gata, băieți ? Acesta e pacientul-zero pentru statul florida, în ce privește vaccinul.”

  nota autorului: Acuma, e chiar ciudat. Guvernatorul tocmai l-a denumit pe primul vaccinat ca fiind ”pacientul zero”. Poftim ?
  ”Pacientul zero” este o cunoscută sintagmă medicală care desemnează prima persoană infectată într-o epidemie. ”Pacientul zero” poate să fie și o metaforă pentru acțiuni inițiale care au consecințe majore pe parcurs.
  Asta ar fi putea fi parte din același scenariu prin care își bat joc de noi arătându-ne deschis ce se întâmplă

  ”Acesta e pacientul-zero pentru statul florida, în ce privește vaccinul”

  Comentarii interesante de la clip:

  https://youtube.com/watch?v=5pITOUSuCR4

  ”Chiar că e pacientul-zero. Nu a primit nici un vaccin”.
  ”Primii două-trei milioane de oameni vor fi injectați cu doze false”
  ”Prima etapă a vaccinării s-ar putea să folosească placebo. Vor manipula numerele și vor crea aparența că vaccinul ”are efect”, pentru a le procura oamenilor un fals sentiment de siguranță”.
  ”E o așa cerere mare de vaccinuri de partea oamenilor, încât autoritățile sunt nevoite să injecteze oameni în direct la televizor”
  ”La secunda 11, omul nu se poate abține și face semnul satanei”
  ”I-au injectat ceva soluței salină. Femeia e o mare actriță”
  ”Vor să ucidă 1 miliard de oameni în mod direct, și să otrăvească următoarele 3 generații”
  ”Această terapie genetică e un declanșator (primer). ODată expuși la versiunea covid din viața reală, sistemul imun o ia razna. La teste au cercetat care-i cantitatea optimă de vaccin astfel încât omul să nu aibe răspuns imun prea devreme. Vă implor pe toți să nu acceptați așa ceva în corpul vostru”.
  ”Voi abservați ce ciudată-i treaba asta ? Foarte mulți oameni nu au de gând să se vaccineze, și totuși scenariul nu deviază niciodată de la plan. Te-ai fi așteptat ca planul să se schimbe. Probabil că ei încearcă să forțeze populațiile să nu creadă povestea și să se revolte”.
  ”Mă întreb dacă nu cumva scena e pregătită să apară cineva care să joace rolul erorului și să-i dea la o parte pe unii din baștanii pandemiei. Probabil că ar avea un efect puternic, din moment ce elitele sunt atât de îndrăznețe în ultima vreme”
  ”Desantis, deși e unealtă a NWO, este unul din guvernatorii mai relaxați cu privire la restricții. Acolo unde trăiesc, nu avem obligativitatea măștii, nici un fel de restricții. Cei mai mulți râd când văd pe cineva cu mască. Dar e adevărat că stau lângă Pădurea Națională Ocala, unde majoritatea locuitorilor sunt foști militari, polițiști, pompieri, preucm și oameni de la țară”.
  Eu muncesc lângă unde stau niște foști polițiști, și nici măcar ei nu poartă mască”

 3. Foarte interesant articol !

  Multam fein !

  Am ascultat un rabin antivaccin din New York , care era foarte revoltat de sterilizarea omenirii pusa la cale prin acest asa zis “vaccin” pentru ca credinta lui spune ca copiii vin de la Dumnezeu, singurul care are voie sa decida cati copii faci !

  Ce era stupefiant era faptul ca parea destul de singular in sensul ca nu avea inca suficienti aliati printre colegi .

  Oare asa sa fie ?
  Era New-Yorkez, deci nu Israelian .

  • Sint convins ca era Haredi, care practica iudaismul Torei – traditie stricta, foarte probabil din secta hasidica Satamar – infiintata in Imperiul Austro-Ungar pe langa Satu-Mare.
   Sint impotriva “reformatilor” si in apropiere de Newy York traiesc dupa unele surse – peste 300 de mii, dupa altele – 1,5 milioane si in familiile lor in SUA se nasc in medie peste 5 copii iar in Israel aproape 7 copii de familie.
   Barbatii se imbraca in negru si poarta caciula de blana neagra iar femeile poarta haine lungi si isi copera fata cu un fel de batista. (port hasidic)
   https://www.chosenpeople.com/site/who-are-the-haredim/

 4. FĂRĂ MASCĂ! Curtea de Apel București a decis că impunerea purtării măștilor în spațiile publice deschise este ILEGALĂ. Decizia ar putea produce efecte la nivel național, dacă DSU nu face un recurs temeinic în termen de trei zile

  https://activenews.ro/stiri/FARA-MASCA-Curtea-de-Apel-Bucuresti-a-decis-ca-impunerea-purtarii-mastilor-in-spatiile-publice-deschise-este-ILEGALA.-Decizia-ar-putea-produce-efecte-la-nivel-national-daca-DSU-nu-face-un-recurs-temeinic-in-termen-de-trei-zile-164349

  Acțiunea a fost depusă săptămâna trecută, primul termen a fost stabilit pentru luni, 21 decembrie 2020, iar miercuri, 23 decembrie, instanța s-a pronunțat, statuând că adaosul operat de D.S.U. la prevederile Legii nr. 55 / 15.05.2020 (care obligă la purtarea măștii doar în spațiile publice închise șî în mijloacele de transport în comun) este ilegal. D.S.U. a încercat să generalizeze obligativitatea purtării măștii în toate spațiile deschise, însă hotărârea administrativă nu poate prevala în fața unei legi superioare a Parlamentului.

  În jurul orei 17:00, Curtea de Apel București a admis acțiunea avocatei Minodora Ion și a scos în afara legii articolul 4 pct.15 din ordinul DSU privind obligarea cetățenilor de a purta mască în spațiile deschise. Hotărârea instanței nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în termen de 3 zile.

  Dacă decizia instanței va rămâne definitivă, aceasta va produce efecte la nivel național.

Leave a Reply

Your email address will not be published.