Home / Internațional / OMS (în cele din urmă) admite că testele PCR creează falsuri pozitive

OMS (în cele din urmă) admite că testele PCR creează falsuri pozitive

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Decembrie 23, 2020

Traducere mecanică după EuropeReloaded:

OMS (în cele din urmă) admite că testele PCR creează falsuri pozitive Avertismentele cu privire la valoarea CT ridicată a testelor sunt lungi prea târziu … deci de ce apar acum? Explicația potențială este șocant de cinică.

Organizația Mondială a Sănătății a lansat o notă de orientare pe 14 decembrie,  avertizând că pragurile de ciclu ridicat la testele PCR vor avea ca rezultat falsuri pozitive .

Deși aceste informații sunt corecte, sunt disponibile și de luni de zile, așa că trebuie să ne întrebăm: de ce o raportează acum? Este pentru a face să pară că vaccinul funcționează?

Testele Sars-Cov-2 „standard de aur” se bazează pe reacția în lanț a polimerazei (PCR). PCR funcționează luând nucleotide – fragmente mici de ADN sau ARN – și reproducându-le până devin ceva suficient de mare pentru a fi identificate. Replicarea se face în cicluri, fiecare ciclu dublând cantitatea de material genetic . Numărul de cicluri necesare pentru a produce ceva identificabil este cunoscut ca „pragul ciclului” sau „valoarea CT”. Cu cât valoarea CT este mai mare, cu atât este mai puțin probabil să detectați ceva semnificativ.

Această nouă notă OMS (a se vedea imaginea) afirmă că utilizarea unei valori CT ridicate pentru a testa prezența Sars-Cov-2 va duce la rezultate fals pozitive.

Pentru a cita propriile cuvinte:

Utilizatorii reactivilor RT-PCR ar trebui să citească cu atenție IFU pentru a determina dacă este necesară ajustarea manuală a pragului de pozitivitate PCR pentru a ține cont de orice zgomot de fond care  poate duce la o interpretare a rezultatului valorii pragului ciclului ridicat (Ct) ca fiind pozitiv rezultat.

Continuă să explice :

Principiul de proiectare al RT-PCR înseamnă că pentru pacienții cu niveluri ridicate de virus circulant (încărcare virală), vor fi necesare relativ puține cicluri pentru a detecta virusul și astfel valoarea Ct va fi scăzută. În schimb, atunci când specimenele returnează o valoare Ct ridicată, înseamnă că au fost necesare multe cicluri pentru a detecta virusul. În unele circumstanțe, distincția dintre zgomotul de fond și prezența reală a virusului țintă este dificil de stabilit.

Desigur, nimic din toate acestea nu este o veste pentru cineva care a fost atent. Că testele PCR au fost ușor de manipulat și potențial foarte inexacte a fost unul dintre strigătele de luptă deseori repetate ale celor dintre noi care se opun narațiunii „pandemice” și politicilor pe care le folosește pentru a le vinde.

Multe articole  au fost scrise despre aceasta, de către mulți experți în domeniu,  jurnaliști medicali  și  alți cercetători . De luni de zile se cunoaște în mod obișnuit că orice test care utilizează o valoare CT peste 35 este potențial fără sens.

Dr. Kary Mullis, care a câștigat Premiul Nobel pentru inventarea procesului PCR, a fost clar că nu a  fost menit ca un instrument de diagnosticare , spunând:

cu PCR, dacă o faci bine, poți găsi aproape orice în oricine. ”

Și, comentând pragurile ciclului, a spus odată:

Dacă trebuie să parcurgi mai mult de 40 de cicluri pentru a amplifica o genă cu o singură copie, este ceva grav în neregulă cu PCR-ul tău. ”

În  Orientările MIQE pentru utilizare PCR de  stat:

Valorile Cq mai mari de 40 sunt suspecte din cauza eficienței scăzute implicite și, în general, nu ar trebui raportate “

Toate acestea au fost cunoscute de public de la începutul blocării. Site- ul propriu al guvernului australian a  admis că testele au fost greșite,  iar o instanță din Portugalia a decis că  nu sunt adecvate scopului .

Chiar și dr. Anthony Fauci a  recunoscut public  că un prag de ciclu peste 35 va detecta „nucleotide moarte”, nu un virus viu.

Cu toate acestea, se știe că multe laboratoare din întreaga lume au folosit teste PCR cu valori CT peste 35, chiar și până la 40 de ani.

Deci, de ce OMS a decis în cele din urmă să spună că acest lucru este greșit? Ce motiv ar putea avea pentru a alege în sfârșit să recunoască această realitate simplă?

Răspunsul la acest lucru este potențial șocant de cinic:  avem un vaccin acum. Nu mai avem nevoie de falsuri pozitive.

Noțional, sistemul și-a produs vindecarea miraculoasă. Deci, după ce toată lumea a fost vaccinată, toate testele PCR efectuate se vor face  „în conformitate cu noile orientări ale OMS” și vor rula doar 25-30 de cicluri în loc de 35+.

Iată, numărul „cazurilor pozitive” va scădea și vom avea confirmarea că vaccinul nostru minune funcționează.

După luni întregi de inundarea  bazei de date cu falsuri pozitive,  numărând greșit decesele „accidental” , adăugând „decesul legat de Covid19” la orice alt certificat de deces … se pot opri. Aparatul care  creează o pandemie  poate fi redus la zero.

… atâta timp cât facem cu toții ceea ce ni se spune. Orice semne de disidență – mase de oameni care refuză vaccinul, de exemplu – și valoarea CT pot începe să urce din nou și  își readuc boala magică .

5 comments

 1. Tin sa va anunt ca judecatorii portughezi au fost si sunt haituiti de criminali pentru judecata lor dreapta care a exclus testele PCR de pe piata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. GUvernul Mondial, NOUA ORDINE MONDIALA, /davos. reset etc.
  spune ca ceea ce percepe omenirea ca hrana naturala se poate modifica, astfel incat
  sa mancam buruieni si sa bem apa reciclata de la canalizare, pentru binele planetei….”public good” fiind un concept satanist prin care drepturile individuale devin NULE.

  https://summit.news/2020/12/02/world-economic-forum-encourages-plebs-to-eat-weeds-drink-sewage

 3. OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive

  Avertismentele cu privire la numărul mare de cicluri de amplificare vin cu câteva luni întârziere … de ce apar acum ? Posibila explicație este de un cinism șocant.

  https://off-guardian.org/2020/12/18/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives/

  Articol de Kit Knightly, 18 dec. 2020

  Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a emis pe 14 decembrie un document orientativ, prin care avertizează că numărul mare de cicluri de amplificare va duce la rezultate fals-pozitive. Informațiile sunt corecte, dar sunt cunoscute de luni de zile. Așa că trebuie să ne întrebăm: de ce vorbesc despre asta abia acum ? Cumva pentru a da impresia că vaccinul funcționează ?
  Testele ”standard” pentru Sars-Cov-2 se bazează pe reacția în lanț a polimerazei (PCR). Această metodă presupune a lua nucleotide – mici fragmente de ADN sau ARN – care sunt amplificate (înmulțite) până devin ceva suficient de mare pentru a fi identificat. Amplificarea se face în cicluri, fiecare ciclu dublând cantitatea de material genetic. Numărul de cicluri necesare pentru a produce ceva identificabil este denumit „pragul amplificării” (cycle treshold). Cu cât valoarea acestui prag este mai mare, cu atât e mai mică probabilitatea să fie detectat ceva semnificativ.
  Această nouă informare a OMS afirmă că utilizarea unui prag de amplificare ridicat (pentru a testa prezența Sars-Cov-2) va duce la rezultate fals pozitive. Cităm din propria lor declarație (sublinierile ne aparțin):
  ”Utilizatorii reactivilor RT-PCR ar trebui să citească instrucțiunile de utilizare cu atenție, pentru a vedea dacă este necesară ajustarea manuală a pragului de pozitivitate pentru a ține cont de orice zgomot de fond, astfel încât să nu se ajungă ca o mostră supusă unui număr mare de cicluri de amplificare să fie interpretată ca rezultat fals-pozitiv”.
  Ei continuă cu explicațiile (din nou, sublinierile ne aparțin):
  ”Principiul de proiectare al RT-PCR presupune că, pentru pacienții cu niveluri ridicate de încărcătură virală, este nevoie de relativ puține cicluri pentru a detecta virusul; și astfel, valoarea pragului de amplificare va fi scăzută. În schimb, pentru mostrele care dau rezultat pozitiv și s-a folosit un prag mare de amplificare, asta înseamnă că a fost nevoie de multe cicluri de amplificare pentru a detecta virusul. În unele situații, distincția dintre zgomotul de fond și prezența reală a virusului este greu de stabilit”.
  Desigur, acestea nu sunt o noutate pentru cei care au fost atenți. Că testele PCR au fost manipulate cu ușurință și că au un potențial mare de a fi inexacte … asta a fost unul din avertismentele repetate adeseori de noi, cei care contrazicem varianta oficială și politicile implementate pe baza testelor. Au fost scrise multe articole pe această temă, de către mulți experți, jurnaliști medicali, și alți cercetători. De luni de zile, a devenit un lucru comun că orice test PCR care utilizează peste 35 cicluri de amplificare este posibil să n-aibe nici un sens. Dr. Kary Mullis, care a câștigat Premiul Nobel pentru inventarea procesului PCR, a spus clar că PCR nu a fost proiectat pentru diagnostic. El a zis:
  Cu testul PCR poți găsi aproape orice în oricine”.
  Iar despre ciclurile de amplificare, odată a zis:
  Dacă trebuie să recurgi la mai mult de 40 de cicluri pentru a amplifica o genă, ceva este greșit cu testul pe care l-ai făcut”.
  Instrucțiunile MIQE pentru utilizarea PCR afirmă:
  ”Valorile ciclurilor de cuantificare (Cq) mai mari de 40 sunt suspecte, datorită eficienței scăzute. În general nu ar trebui raportate”.
  (Notă: Există un sistem de raportare denumit ”Informațiile minime necesare pentru a publica rezultate cantitative ale experimentelor RT-PCR”. Acronim MIQE)
  Toate acestea sunt lucruri cunoscute încă de când s-au început închiderile. Site-ul guvernului australian a admis că testele sunt eronate, iar o instanță din Portugalia a decis că nu sunt de încredere pentru detectarea virusului. Chiar și dr. Anthony Fauci a admis public că, la mai mult de 35 cicluri de amplificare, vor fi detectate „nucleotide moarte” și nu un virus viu (notă: tweetul e raportat ca nefiind disponibil). Cu toate acestea, se știe că multe laboratoare din întreaga lume au folosit teste PCR cu peste 35 de amplificări, și chiar peste 40.
  Prin urmare, care este explicația că OMS a decis să spună despre acest lucru că e greșit ? Ce motiv ar avea pentru a recunoaște, în sfârșit, acest lucru evident ? Răspunsul la această întrebare este posibil să fie de un cinism șocant: acum au un vaccin. Nu mai au nevoie de rezultate fals-pozitive.
  Oficial, sistemul a obținut leacul miraculos. Deci, după ce toată lumea va fi vaccinată, toate testele PCR se vor face „în conformitate cu noile instrucțiuni ale OMS”, care vor stabili că trebuie 25-30 cicluri de amplificare, și nu peste 35. Iată ! Numărul „cazurilor pozitive” va scădea, și vor avea confirmarea că vaccinul lor miraculos funcționează.
  După luni de zile în care raportările au fost umflate cu rezultate fals-pozitive, în care ”din greșeală” au fost adăugați la morții de covid și cei care au murit din alte cauze, în care au stabilit în certificatele de deces că a fost o ”moarte legată de covid” (pentru ceilalți, care nu erau trecuți că au murit direct de covid) … se pot opri. Mașinăria de inducere a fricii poate fi dată la zero …
  Dar asta atâta timp cât facem cum ni se spune. Orice semne de opoziție – de exemplu, oamenii refuzând în masă vaccinarea – și pragul de amplificare poate crește din nou, astfel încât aduc din nou în scenă această boală magică.

 4. covid, necovid, pcr, fara pcr…nu mai are importanta! A avut loc un experiment mondial de obedienta a structuilor statale nationale fata de guvernul mondial. Tarile au plecat capetele in fata noii ordini mondiale jidovesti.
  IN cateva luni ceea ce era ilegal, modificarea genetica la om, devine obligatie prin santaj. IN afara corporatiilor mondiale protejate de dreptul comercial international nimeni nu mai are drepturi fundamentale.
  S-a testat reactia tarilor la dictatura si niciun sistem de stat nu a rezistat, cel putin din cele ale arienilor.
  Acum se va trece la etapa 2- exterminarea indirecta-inflatie, foamete, imigratie, panica de moarte, dezbinare.
  Globalizarea detine cel mai puternic instrument de convingere in fata tarilor- contractul international sau tratatul: daca tarile nu se retrag din tratatele internationale sunt moarte. Altfel degeaba votam parlamente si avem constitutii.
  IN fata interpretarii marxiste ca bunul public primeaza in fata drepturilor indivizilor nu mai poti lupta decat cu aceleasi mijloace, condamnarea tradatorilor, a tuturor indivizilor care au o legatura cu organismele internationale si cu capitalul international.
  Trebuie inceput de la bancile centrale, impropriu spus nationale, ele sunt supervizorii noii ordini mondiale in teritoriu.

  Ce se petrece acum pe terra este rezultatul adoptarii tratatului sanitar international si al agendei globale pentru siguranta sanatati i(la oameni+animale+mediu natural).

Leave a Reply

Your email address will not be published.