Home / Actualitate / Îi transmitem felicitări sportive și un călduros “pleacă din țară” lui Benny Adegbuy, împreună cu copilul și soția sa

Îi transmitem felicitări sportive și un călduros “pleacă din țară” lui Benny Adegbuy, împreună cu copilul și soția sa

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
Decembrie 23, 2020

Nivelul identitar și organic al telespectatorului tip la astfel de emisiuni nu intră în discuție, se știe că ProTV a creat ravagii în România, contribuind masiv la balcanizarea neoromânească în care trăim, spre deosebire de popoare sănătoase precum Ungaria, Polonia și chiar Bulgaria. Prin urmare, fără să urmăresc aderența părerilor, aș dori să spun că Beni nu este românul meu, nici nevasta lui și nici copiii lor!

Victoria lui este una sportivă și o respect ca atare, însă amalgamul cosmopolit și anti-identitar la care asistăm de câteva zile este absolut insuportabil.

Îi atrag atenția acestui sportiv că, în ciuda a ceea ce pare că se întâmplă în jurul său, imaginea lui este instrumentalizată împotriva identității naționale, vehiculându-se conceptul periculos conform căreia nu contează rasa sau religia, orice posesor “de plastic de identitate este românul nostru”.

România nu este Franța, Germania sau Suedia, unde cuvinte precum “autohton” său “național” au ajuns să fie puse la index de Sistemul trădător format din binomul mediatico-politic, cuvinte care au fost înlocuite cu “rasist” și “antisemit” pentru a disimula realitatea vizibilă și a împiedica reacția pe tema identitară.

Mă aștept la reacții condiționate din partea “aproapelui meu”, mai ales în preajma Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos. Doamne ajută!

11 comments

 1. 2021-2022 =invazia refugiatilor flamanzi din asia si africa.
  europenii vor fi decimati si inlocuiti. tradatorii sunt si cadrele militare care nu isi respecta juramantul fata de popor si tara si nu ii lichideaza pe superiorii care se supun ordinelor internationale criminale..

  Iar jidovii isi fac oras in energia binefacatoare a Bucegilor ca sa scapa de apocalipsa:

  https://adevarul.ro/locale/targoviste/proiect-unic-romania-1989-construirea-unui-oras-zero-statiunea-padina-pestera-1_5fe0a4cd5163ec4271212561/index.html

 2. Naivii care se uită la proteve (și la teve în general, pt că toate posturile propagă cancerul marxist cultural) nu știu ce agendă subversivă are postul ce poartă un război psihologic împotriva românilor încă de la înființare.

 3. Bine spus balcanizare, oricum la putinele lucruri pe care le au romanii in comun se mai adauga si mulatrizarea.

  Pe viitor poti sa-ti arbora steagul multiculturalismului cel roman nu mai are nici-o semnificare si imnul inlocuit cu o manea.

 4. ca o nota personala..l am vazut pe acest baiat de mana cu sotia lui plimbandu se pe strada intr o zona de promenada..are un aer flegmatic de am crezut ca eu si ceilalti trecatori “avem onoarea” sa ne aflam in vecinatatea temporara a unui superstar al sportului.. asta se intampla in aceasta vara cand nu castigase un meci impotriva unui fost mare sportiv batran..
  parerea mea inca de atunci a fost ca tocmai ce am vazut un carnat ce nu merita efortul de a-i pomeni vreodata numele..si nicidecum sa ma identific vreodata cu vreo reusita de a sa personala..
  Asadar sunt 100% de acord cu titlul articolului

 5. Nu deschid televizorul si nu stiu cine e acest individ, Benny.

  • Foarte bine punctat.
   Articolul lasa de dorit. Autorul crede ca toti sunt asemenea lui si stau cu ochii la ProTV.
   Daca se vrea a fi un semnal de alarma, trebuia sa stim cine este periculosu’ !!!

   • Rolul unui media alternativ de gardă națională este întocmit în jurul celor mai penibile acțiuni cu putință, printre care studierea conținutului main-stream, cu o prioritate pe antena TV sionistă locală a diavolului Ronald S. Lauder. Apoi legat de conținutul liniei redacțională, și asta indiferent despre ce media vorbim, se adresează în principal persoanelor care au nevoie de știri și atitudini care să-i ajute să facă pasul spre exercițiul analitic sau, mai ales, să le întărească convingerile deja integrate spre o asimilare cât mai solidă. Incorect Politic nu este un “club închis” dinspre care niște îmbuibați suficienți aruncă cu iluminări, mahalagisme, dispreț și balcanisme gratuite în tot trecătorul cinstit (… numai în dușmanii activi și pasivi ai României), dacă tot era vorba despre balcanizarea în masă a spiritelor…

 6. Postul de tembeliziune evreiesc Pro TV promoveaza astfel de mizerii de multa vreme, pe Cabral l-ai scapat? Reclama cu traditii romanesti – Cabral si curva de nevasta-sa facand carnati si brad de Craciun ? Promoveaza tiganii si homosexuali la greu: Cabral, Andra, Banica, Ciordito-R.

  Asa ne omoara rasa cu curve din astea. Benny si puiul corcit afara sau lichidarea, insa femeia aia este proprietate a rasei albe, trebuie inchisa la bordel si banii pe care ii produce luati de statul roman, sa isiplateasca pacatele.

 7. Vorbiti corect va rog frumos, PUIUL lui, nu copilul pentru ca ala nu este un copil. In plus, fiecare pui negru facut de o romanca stricata cu astia este de fapt un copil omorat. Sa fiti constienti de asta, asa suntem exterminati si inlocuiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *