Home / Educativ / Cine Este Gabriel Liiceanu

Cine Este Gabriel Liiceanu

IncorectPolitic
Februarie 9, 2020

Impostorul și plagiatorul Gabriel Liiceanu, care se dă filosof, nu este decât un militant neomarxist, un propagandist de duzină. Un filosof fără opera, la fel ca celălalt propagandist, Mihai Șora, cel care-i căra țucalul Anei Pauker, după care s-a dat de trei ori peste cap și a devenit anticomunist. Cei doi mercenari fără scrupule și conștiință colcăie printre oxiurii soroșiști ai antiromânismului zilelor noastre: Lista lui Soros: colaboraționiștii care au trădat România

Gabriel Liiceanu s-a făcut preș, imediat după „revoluție”, la picioarele lui George Soros, un evreu ungur, miliardar în SUA, dușman fățiș al României! Soros a venit personal la București când nici nu se zvântase bine sângele nevinovaților de pe caladrâmul orașului, în ianuarie 1990, prima oprire fiind la sediul Grupului de Dialog Social, acolo unde s-a întreținut cu Silviu Brucan și ceilalți membri fondatori: Gabriel Liiceanu, Andrei Pleșu, Gabriel Andreescu și Stelian Tănase. George Soros a devenit finanțatorul acelei găști antinaționale, la care a aderat ulterior o grămadă de evrei și câțiva ’telectuali români trădători.

Silviu Brucan si George Soros la sediul GDS în ianuarie1990. (Foto Emanuel Pârvu)

După întrevederea cu Soros, Silviu Brucan s-a întâlnit cu Gabriel Liiceanu ca să-i transmită acestuia directivele evreului ungur din SUA, George Soros.

După care, toată haita antiromânească, foști sinecuriști ai comunismului, fiii bolșevicilor evrei veniți pe tancurile sovierice și oploșiți aici, neomarxiștii globaliști de azi, s-au reunit ca să ia lumină de la tovarășul Silviu Brucan alias Saul Bruckner.

Liiceanu și Pleșu, ca doi „școleri” din fundul clasei, noteză de zor indicațiile tovarășului Silviu Brucan (născut Saul Bruckner), evreul care a nenorocit România de două ori, înainte și după evenimentele din decembrie 1989. Click pe fotografie pentru mărire!

Tot imediat după „revoluție”, Gabriel Liiceanu a luat cu japca Editura Politică, pe care a transformat-o în editura „Humanitas”, grație prietenului său devenit ministrul Culturii, tetea Andrei Pleșu. Iată și dovada mai jos:

 

Instalat președinte onorific pe viață la GDS de George Soros personal, Gabriel Liiceanu a devenit foarte activ în propaganda sistemului, fiind oficial unul dintre ’telectualii lui Băsescu, imediat după venirea acestui alogen impostor la putere, excelând și ca prim-pupincurist de lux al jupânului imoral.

Ca fapt divers și ca să înțelegeți că nulitatea numită „Gauleiter” peste colonie în anul 2014 și 2019 este și el un chelner la francizele lui Soros din România, menționez că  în anul 2015, imediat după instalarea la palatal Cotroceni, alogenul Klaus Werner Iohannis a participat la aniversarea a 25 de ani de la înfiintarea Grupului Pentru Dialog Social (GDS): http://evz.ro/iohannis-de-a-lungul-timpului-gds-a-aparat-valorile-democratiei-si-pluralismului.html

Klaus Iohannis îl salută pe Gabriel Liiceanu în timpul recepției dedicată aniversării a 25 de ani de la înfiintarea Grupului Pentru Dialog Social si a revistei 22, marti, 27 ianauarie 2015, București. (Foto și text Inquam Photos / Marin Raica)

Le fel s-a întâmplat și după a doua întronare, prima sa grijă în tura a doua de dat cu schiurile ca guvernator al coloniei a fost în 22 ianuarie 2020 aceasta: „Președintele Klaus Iohannis a decorat Grupul pentru Dialog Social la 30 de ani de la înfiițare și de la apariția primului număr al Revistei 22, anunță un comunicat al Administrației Prezidențiale.” (https://www.g4media.ro/presedintele-iohannis-a-decorat-grupul-pentru-dialog-social-la-30-de-ani-de-la-infiitare-si-de-la-aparitia-primului-numar-al-revistei-22.html) Peste cinci zile, în 27 ianuarie a.c., Iohannis s-a și deplasat la sediul GDS pentru a-și felicita personal propagandiștii și colegii soroșiști. (Citiți Aderarea lui Iohannis la organizația soroșistă European Council on Foreign Relations (ECFR), un subiect îngropat rapid în România)

Ca să se mai abată  din monotonia pupincurismului prezidențial-pestilențial, cremuitul cu smacuri de poponar, Gabriel Liiceanu, scrie o unsuroasă odă dedicată lozincii țigănești „muie PSD”, intitulată  „Înjurătura care ne unește”. (http://www.contributors.ro/editorial/injuratura-care-ne-une%C8%99te/)

Până și homunculul Cristian Tudor Popescu spunea că licheaua Liiceanu este un propagandist: „De pildă, dl Liiceanu a scris tot un text de susţinere, ca şi dl. Radu Beligan, mult mai amplu, în favoarea Monicăi Macovei. Un text alcătuit după toate regulile propagandei, în care pui toate calitățile pe care vrei să-l impui prin propagandă și nu pomenești nimic de greșilele grave pe care le-a făcut în anumite momente, de scăderi, de defecte. E o regulă a propagandei.” (https://evz.ro/ctp-liiceanu-face-propaganda-pentru-macovei.html)

Am scris despre impostorul cu nume ciudat atunci când am aflat despre cum testa un vin presupus otrăvit pe colegii lui soroșișiti de la Grupul de Dialog Social (GDS): Gabriel Liiceanu – mare om, mare caracter! – folosea colegii pe post de cobai

Gata, ajunge! Am plecat, atunci când am scris primele rânduri, de la expresia originală des utilizată pe Facebook „Fi-mi-ar scârbă!” și acum chiar simt nevoia să-mi fac o citronadă ca să-mi mai ia din greață.

Marius Albin MARINESCU

2 comments

 1. Ghicitoare

  Cine din multe alte nume grele,
  Prea demne toate de-inaltat la grinda,
  A scris celebru-“Apel catre lichele”
  Privindu-se cu-atentie-n oglinda?

  Si-apoi, simtind ca i se scoala creasta,
  Pe-al sau gunoi se repezi sa suie,
  Sa cucurige peste tara asta,
  Da-n loc sa cante-a scos pe plisc doar _m..e!

  Dar observand ca foarte multi ezita
  Isonul ca sa-i tina-n tiganeste,
  Ne anunta cu vocea inteleptita
  Ca-injuratura asta “ne uneste”…

  Incat ar merita sa fie scrisa
  In orice piata si-n orice parcare
  Pe orice strada, inchisa ori deschisa,
  Si pe-orice numar de-inmatriculare;

  Pe-autobuze, trenuri si vapoare,
  Sus pe balcoane, jos pe trotuar;
  Pe sanul dalb al oricarei fecioare
  Si chiar pe bratul brun de cocalar;

  Pe poduri, stalpi, pe porti si carucioare
  Ce-n super-marketuri se-imping cu mana,
  Si pe bolizii ce-n garaj ii are:
  Marcello, Siegfried, ce-au uitat ce-i frana!

  Sa vada Europa cu-incantare
  Ca si-n Carpati exista opozitii
  Ce dau dovada, chiar la drumul mare,
  Ca nu cunosc ce-s alea inhibitii…

  Si proclamand apoi ca fermoarul
  De la Brussels adaposteste-un rai,
  Sa-si indulceasca vrand si el amarul,
  Slutindu-l pe-Avram Iancu-a zis: _No hai!

  Dar, ostenit de-atata asteptare,
  Ce-l stoarse fizic ca pe o lamaie,
  Cu mintea lui cuprinsa de-inoptare,
  Fara sa vrea, isi dadu singur…m..e…

  Astfel ca noi, vazand a lui purtare,
  Ne intrebam acum fara repaus,
  Daca n-o vrea, stiind ce minte are,
  Ca sa i-o dea odata si lui Klaus?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *