Home / Chestiunea Jidănească / Despre Talmud

Despre Talmud

Incorect Politic
Februarie 9, 2020

Despre Talmud

Preluat de pe IonCoja

Am urmărit anii trecuți pe cercetătorul adventist Walter Veith care a citit despre Talmud și și-a pus mâinile în cap la ce lucruri oribile a putut vedea acolo: tot felul de lucruri oribile îndreptate împotriva creștinilor.

Walter Veith a demascat talmudul acum cativa ani intr-o conferință pe You Tube tradusă și în românește. Bineinteles a fost acuzat de antisemitism(și blocat în Germania) , dar Walter Veith NU E antisemit ci un cercetător de vârf al instituției Marelui Manipulator pe care l-a identificat în Instituția Ordinului Iezuit cu ajutorul profeției biblice care spune că fiara din Apocalipsa va conduce lumea cu acceptul umanității „toți au același gând și dau puterea lor fiarei…” (Apocalipsa)

Deci Marele Manipulator („fiara”) va conduce cu acceptul umanității, nu va convinge prin forța coercitivă.

Acum cativa ani Walter Veith a spus public că nu evreii talmudist vor putea conduce lumea tocmai din cauza prostiilor scrise in Talmud și a faptului că… conștiinta umanității nu va accepta NICIODATĂ ca lumea să fie condusă de vreun lider evreu compromis cu Talmudul …. LA FINAL, lumea va fi condusă de un „salvator religios” … Deci e clar că Vaticanul Ecumenic e în spatele scenei și trage sforile pentru a obtine urmatoarea SINTEZĂ:

… și anume că speriată CONSTANT de Talmud, secularism și de comunism, lumea va accepta ușurată conducerea unui papă mondial(care va fi susținut de protestanții aflați în guvernul american la vremea aceea).

*

Nota redacției Ion Coja: Poate ne trimiteți conferința pastorului Walter Veith s-o punem pe site.

2 comments

  1. Nu este doar una , ci o serie de conferințe sub denumirea de ” Razboiul total”.
    Recomand vizionarea tuturor conferințelor din aceasta serie.
    Sunt extrem de educative și contin o serie de dezvaluiri bine documentate si bine argumentate.
    Iata link-ul aici https://www.youtube.com/watch?v=QfAy1H3e9Ao&list=PLZg-rlzlIb4AU3u7y_l_qj7BzSOW1LBf6

  2. Da goyim, Vaticanul e pericolul :)) Coja a început să-și dea arama pe față. Zici că citesc articole din Breitbart, fiindcă și acolo bălăcăresc Vaticanul și pe Francisc deși te-ai aștepta să-l laude la cum vorbește în favoarea imigrației fără număr și despre încălzirea globală și alte subiecte care le plac lor așa de mult.
    “lumea nu va accepta niciodată să fie condusă de un evreu”. Haha. Păi să vedem: Boris Johnson, Secretarul de externe Dominic Raab în Anglia, Sarkozy în Franța, acum în SUA sunt doi care candidează la președinție: Bernie Sanders și Mike Bloomberg miliardarul. Chuck Schumer conduce Partidul Democrat din SUA de ani de zile. Ca să nu mai vorbim de ăia care-i venerează și azi pe Lenin și Marx. Tocmai că va accepta fără probleme pentru că deja a făcut-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *