Home / Chestiunea Jidănească / CAMPANIE NAȚIONALĂ DE INFORMARE- Ia Atitudine Împotriva Înființării Muzeului pentru Holocaust

CAMPANIE NAȚIONALĂ DE INFORMARE- Ia Atitudine Împotriva Înființării Muzeului pentru Holocaust

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
September 26, 2019

Înființării Muzeului pentru Holocaust

La inițiativa lui Mihai Tociu s-a declanșat o campanie de informare cu privire la abuzurile săvârșite pentru înființarea unui muzeu al holocaustului în România.

Acești români curajoși au pregătit următorul mesaj:

Descărcați fișierul aici: Fluturaș Final 25.09.2019.pdf

În condițiile actuale, singura noastră armă este ceea ce (((ei))) urăsc cel mai mult; ca lumea să afle.

Succesul acestei campanii depinde de gradul de implicare.

Militantism pentru Adevăr

Tipăriți mesajul la un xerox local sau acasă dacă aveți imprimantă, apoi alocați-vă două ore pentru o plimbare prin oraș.

În doar două ore puteți avea impact național, în condițiile în care tineri din mai multe localități se implică, iar publicațiile locale scriu despre acțiune.

Dacă nu doriți să abordați oamenii în mod direct, puneți pliante în cutii poștale, pe parbrizele mașinilor parcate, pe bănci în parcuri și în stații de autobuz.

În cazul în care abordați oameni pe stradă pentru a-i informa, sunt câteva lucruri de care trebuie să țineți cont: Nu-i luați prea tare cu jidanii, dirijați subiectul pe cheltuirea inutilă a 30 de milioane de euro din banii publici.

Este foarte important să repetați această realitate, că 30 de milioane DIN BANII LOR, a românilor plătitori de taxe și impozite, se irosesc pe un muzeu de care nu avem nevoie și asta se face prin încălcarea Constituției.

Dacă vedeți că omul cu care vorbiți este inițiat și cunoaște chestiunea jidănească, atunci puteți fi mai incorecți politic, menționând, printre altele, crimele iudeo-bolșevicilor împotriva elitei intelectuale românești, experimentul Pitești și faptul că ei ar trebui să ne plătească nouă despăgubiri, nu invers!

Dacă vedeți că omul cu care vorbiți nu rezonează la mesaj, treceți mai departe, nu vă pierdeți timpul.

Cât despre poliție, am aflat de la camarazii din capitală, care au început campania în mod simbolic în fața Palatului Cotroceni, că au venit jandarmii la fața locului, i-au legitimat și le-au cerut să se mute în altă parte (probabil din cauza locului ales), dar nu au primit nici un fel de amendă, deci nu vă fie frică să ieșiți pe teren!

Dacă aveți întrebări sau doriți să transmiteți un mesaj inițiatorilor, lăsați un comentariu.

Salut pe toți cei ce se implică în această campanie, sunteți ce-a mai rămas din neamul românesc!

ACTUALIZARE din București: Azi am dat cca 200 de fluturasi la metrou (abia astept sa se “autosesizeze” MCA, sa mai trimita un comunicat idiot la Metrorex), in doar 1 ora jumate. Sfat: daca distribuiti la metrou, plasati-va in josul scarilor rulante sau in dreptul intrarii in statia propriu-zisa. Oamenii care intra la metrou sunt mai dispusi sa primeasca fluturasul, chiar sa asculte niste informatii (e bine sa stiti voi insiva ce scrie pe fluturas), lucru logic gandesc eu – se pregatesc sa astepte venirea metroului, deci au timp sa citeasca, chiar isi mai umplu timpul pana la sosire. Cei care ies sunt de regula grabiti, deci e mai putin eficient sa va plasati afara, la iesire.
Doamne-ajuta!

13 comments

 1. Doamne ajuta! Asta da initiativa!! Mergem cu totii!

 2. Spuneti cetatenilor ca 30.000.000 este DOAR INCEPUTUL !!!!
  Va imaginati ce pretentii viitoare se contureaza ?activitatile lor care urmeaza si echipele pe care le vor constituti, si cuibari in aceasta cladire inexplicabil de generoasa , oare cine le va finanata, romanii muritori de foame ?

  Cate legi noi va mai vota FFFARLAMENTUL , ca sa infometeze romanii de tot ????? FFFARLAMENTUL FLUIERA SI TUNA CUM I SE COMANDA PE DEDESUBT SI PE DE-ASUPRA, N’ARE TREABA CU POPORUL ROMAN ! RELUATI-VA PARLAMENTUL, OAMENI BUNI, CACI SE POATE !

  Porniti o campani formidabila cu manifestele !
  Incercati si veti vedea ca veti reusi sa constientizati multa lume !

  MUZEUL ACESTA ESTE ILEGAL SI PROMITE CHELTUIELI TOT ATAT DE DISPROPORTIONATE SI DE ILEGALE SI PE VIITOR !

 3. Azi am dat cca 200 de fluturasi la metrou (abia astept sa se “autosesizeze” MCA, sa mai trimita un comunicat idiot la Metrorex), in doar 1 ora jumate. Sfat: daca distribuiti la metrou, plasati-va in josul scarilor rulante sau in dreptul intrarii in statia propriu-zisa. Oamenii care intra la metrou sunt mai dispusi sa primeasca fluturasul, chiar sa asculte niste informatii (e bine sa stiti voi insiva ce scrie pe fluturas), lucru logic gandesc eu – se pregatesc sa astepte venirea metroului, deci au timp sa citeasca, chiar isi mai umplu timpul pana la sosire. Cei care ies sunt de regula grabiti, deci e mai putin eficient sa va plasati afara, la iesire.
  Doamne-ajuta!

 4. De ce nu scrie nimic in fluturas despre faptul ca holocaustul este cea mai mare minciuna, cu trimitere la cercetarile facute in toata lumea si in Romania dovedite cu documente istorice? Argumentele din fluturas sunt neconvingatoare….

  • Stim cu totii asta, ca Holocaustul n-a existat. Scopul campaniei este de a reusi sa stopam totusi infiintarea acestui nenorocit de muzeu al holocaustului. Tactica de a ataca pe probleme legale (altfel foarte grave, vezi si prima interpelare facuta de Mihai Tociu catre parlament, referitoare la legea de infiintare muzeului) a dat roade pana in prezent, palatul Dacia a ramas al nostru si nici de parcul de la Antipa nu se ating. N-avem nici o teama sa spunem lucrurilor pe nume, doar am avut protest in 6 august chiar in fata Institutului Elie Wiesel, dar deocamdata nici nu exista o dezbatere publica, academica, istorica, etc, in spatiul public si in mass-media in ceea ce priveste holocaustul in România . Nu exista o dezbatere despre crimele anti-românesti ale evreilor in Basarabia ocupata in 1940. Macar de-am reusi sa aducem in prima linie dezbaterea: a fost sau n-a fost holocaust in România? Suntem convinsi ca Adevarul va iesi clar la iveala: nici pomeneala de holo in România! Din pacate, la fel de convinsi sunt si jidanii. De aceea ei declara ritos doar atat: România a ucis, a ucis, a ucis (jidani, se-ntelege). Neobrazarea este ca ne cer si bani (30 milioane euro) pt asta. Asta-i miza lor: sa ne umileasca, sa ne ingroape ca natie – cum ar fi altcumva cand se face un mega-muzeu, pe banii tai, in care niste alogeni te acuza tot pe tine de crima? Repet, daca Mihai (Tociu) o lua de la inceput ca dl Zarnescu (cu Jos Jidanii!), cand a declansat procesul (in 2016) impotriva primariei, la acest moment palatul Dacia deja ar fi functionat ca mega-muzeu al Holo. Da, ar fi bine sa putem spune chiar acum: Nici vorba de holocaust al jidanilor in România! Dar pentru asta nu ajung 2 oameni in strada care sa imparta fluturasi. Ar trebui sa fim cateva zeci de mii de români intr-o mare manifestatie de exemplu. Nu prea sunt sanse, nu? Noi suntem bucurosi daca reusim sa strangem 1000 de oameni la un miting sau mars nationalist. Asta e poporul român in prezent, am vazut la referendumul de anul trecut. Doamne-ajuta!

  • pentru ca-i aresteaza pe loc !!! de aceea !

 5. Dupa ce am listat la imprimanta 200 de fluturasi, am citit din nou textul. Apare numele lui Dancila, si a lui Iohanis. Dar numele lui Barna nu apare. Degeaba apare USR, acum sunt alegeri prezidentiale, nu parlamentare. Dat fiind faptul ca suntem in preajma alegerilor, mesajul subliminal este ca “Barna e ok” . Din pacate si acest fluturas este tot o manipulare ca sa spele creierii populatiei. Sa-l aleaga pe barna…

  • Deci ceea ce spuneți este că Mihai Tociu și camarazii care luptă împotriva jidanilor sunt defapt susținători USR care manipulează lumea să-l voteze pe Barna?

   • Nu il acuz pe Mihai Tociu de asa ceva, spun doar ca manipularea psihologica se va produce, pentru ca textul manifestului a fost redactat in graba, probabil, ( ceea ce este trist), si nu va produce efectul scontat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *