Home / Internațional / Musulmanii din Franța Plănuiesc o Lovitură de Stat

Musulmanii din Franța Plănuiesc o Lovitură de Stat

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Septembrie 27, 2019

Musulmanii din Franța Plănuiesc o Lovitură de Stat

Imamul mocheii din Lille explică în mod deschis că nu a venit încă timpul ca musulmanii Franței să-și ia armele în mână pentru a smulge puterea, deoarece sunt încă prea puțin numeroși, fapt pentru care trebuie să rămână discreți, în așteptarea momentului potrivit.

3 comments

 1. Succes lor, poate vor fi ucisi macron & co pentru veninul ce au incercat sa il prescrie populatie.
  Cade poporul francez, dar cad si liderii care l-au tradat.

 2. Planul haitelor lui Rotschild ce conduc Franta actualmente, este sa asmuta musulmanii – ba chiar sa-i comande , platindu-i – ca sa se razboiasca prin teroare cu bastinasii francezi, cu cei neaosi, pana se extermina unii pe altii . Cei ce n-au fost exterminati din prima faza, vor fi exterminati, daca sunt musulmani, de catre armatele secrete ale lui Rotschild .
  Pazea, sunt aceiasi cei ce planuiesc un scenariu identic intre romani si unguri sau intre romani si invadatorii pe care vrea Johanul si restul sa-i aduca chiar si din Bangladesh, care-s tot musulmani,si inca foarte violatori caci au facut recent demonstratii in masa in Anglia asupra primitivismului lor cras.
  In tot cazul videoul expus mai sus este primul cunoscut pe internet care dezvaluie in mod explicit planul lor de cucerire si anihilare a poporului gazda !!!
  Multumiri multe domnului Sterie Ciumetti care in acest fel le trage masca de pe fata !

 3. Bine fac acei musulmani !!! Pai , parca-i pacat de Dumnezeu { in cazul lor… Allah } sa nu musti mana ce te-a hranit , te-a adapostit si ti-a dat ceea ce altii , asteapta ani de zile : cetatzenia franceza ! Iar aceasta stire { fireste , daca nu-i o facatura } chiar nu m-ar mira . Asi mai aminteste cineva cum au degenerat acele proteste ale vestelor galbene si nu doar acelea ? Mai tine minte cineva cine erau cei mai violenti ” manifestanti ” de pe strazile Parisului din cam toate timpurile si din majoritatea oraselor franceze ? Stie cineva cat rezista o masina , chiar si de politie , intr-un cartier unde majoritari sant cetazenii francezi de provenientza … MAGREB ? Ceea ce au patzit aia de la Charlie Hebdo… aia a fost doar un antrenament minor pentru ceea ce pregatesc tipii care viseaza la un Califat… daca se poate chiar in inima Europei . Ca si maghiarii , astia au un singur deziderat : sa ocupe casa ce i-a gazduit iar gazda… in cel mai bun caz , sa plece unde-o vedea cu ochii .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *