Home / Evenimente / Angajații din poliție, penitenciare și militarii rezerviști declanșează proteste în toată țara

Angajații din poliție, penitenciare și militarii rezerviști declanșează proteste în toată țara

Incorect Politic
Decembrie 20, 2021

Angajații din poliție, penitenciare și militarii rezerviști declanșează proteste în toată țara.

Via josbotnita:

Joi, 23.12.2021, ora 12:00, proteste la Bucuresti, lasi, Timisoara si Cluj.

Începând cu dată de 23.12.2021, ora 12:00, angajații din poliție penitenciare și militari rezerviști declanșează proteste în toată țară. Protestele se vor desfășura la Guvernul Romániei (București – Piață Victoriei) și la prefecturile județelor lași, Timiș și Cluj.

Angajații și pensionarii din poliție, penitenciare și armata cer:

  • aplicarea în integralitate a legii salarizării (Legea r. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice);
  • actualizarea pensiilor militare conform prevederilor Legii r. 223/2015 privind pensille militare de stat

Angajații din poliție, penitenciare și armata nu solicită majorări de salarii sau pensii, ci solicită respectarea legilor, așa cum au fost adoptate de Parlament.

Creșterea volumului activităților din sectorul de apărare, ordine publică și securitate națională cauzată de contextul epidemiei de COVID-19, impune, din partea clasei politice, obligația respectării promisiunilor și a eliminării discriminărilor față de alte categorii de personal din sectorul public.

 

SURSA: EUROPOL FACEBOOK

DISTRIBUIE MAI DEPARTE!

2 comments

  1. Fasss! Aiurea, totdeauna militienii (redenumiti politisti) si trupele active ale Securitatii (redenumiti jandarmi) VOR FI SI RAMANE TRUPE DE TERORISTI IN SLUJBA STATULUI TOTALITAR. Legea lor e pumnul si pulanul.
    Cine face o asemenea meserie e un MIZERABIL.

  2. RA-HAT !! Cine-i mai crede p’astia ? Daca era asa , nu mai departe de ieri nu doar ca le permiteau alora accesul in Parlament { LOCATIE PUBLICA } dar si atunci cand s-au deplasat catre cladirea Guvernului { desi Ciuca era in alta parte } le facilitau alora accesul nestingherit acolo ! Iar acestea nu-s decat doua exemple minore insa dintr-alea “majore ” am cu ghiotura . Ideea este ca , niciodata cainele , nu musca mana care-l hraneste ! Ce dracu frate , doar sunteti multi dintre membrii redactiei …fosti si actuali militari deci , stiti !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *