Home / Chestiunea Jidănească / Zeci de mii de pedofili acționează în Israel în fiecare an

Zeci de mii de pedofili acționează în Israel în fiecare an

Vlad Voicu
Incorect Politic
August 1, 2021

Zeci de mii de pedofili acționează în Israel în fiecare an

Via JerusalemPost:

Zeci de mii de pedofili acționează în Israel în fiecare an, ducând la aproximativ 100.000 de victime anual, potrivit unei asociații israeliene de monitorizare a pedofililor.

Asociația Matzof, o organizație care ține evidența activă a rapoartelor despre pedofili în diferite mass-media și centralizează datele lunar, afirmă că doar în luna iulie au fost raportate 22 de cazuri de pedofilie în Israel și aduse în atenția presei. Marea majoritate nu este raportată.

“În Israel, zeci de mii de pedofili acționează zilnic fără nicio problemă”, a spus Eliran Malki, șeful Asociației Matzof.

“Nu sunt descurajați de poliție și cu siguranță nu sunt descurajați de hotărârile disprețuitoare care vin din mâinile judecătorilor din diferitele instanțe“, a adăugat el, citând un incident în care un anumit pedofil a fost eliberat de instanțe fără a fi pedepsit, în ciuda existenței a mii de dovezi sub forma pornografiei infantile găsite pe computerul său, întrucât instanța a afirmat că ar „dăuna carierei sale”.

Curtea nu ia în calcul numărul victimelor și arată un tratament disproporționat favorabil pentru făptași, potrivit lui Malki.

Asociația colectează rapoarte din mass-media pentru a forma statistici, deoarece nu există în prezent un registru public al infractorilor sexuali în Israel.

“Matzof va continua să raporteze și să urmeze aceste tendințe lună de lună. Statisticile spun povestea victimelor, iar acestea sunt dovezi vii de ce trebuie să luptăm pentru crearea unei baze de date publice pentru pedofili”, a adăugat el.

În iunie, cel puțin 22 de cazuri de activitate pedofilă au fost raportate în mass-media, inclusiv un tânăr de 26 de ani care a comis acte indecente asupra a doi frați în vârstă de șase și opt ani într-un parc public din Beersheba; un bărbat în vârstă de 40 de ani care a comis fapte indecente asupra fiicei iubitei sale, în vârstă de 11 ani, în timp ce trăiau încă împreună, înainte ca acesta să fie condamnat la șase ani de închisoare; și un tânăr de 53 de ani care a comis acte indecente asupra unei fete de șapte ani – lista continuă.

Un număr de pedofili din Israel sunt imigranți jidani care au căutat refugiu în țară conform legii întoarcerii, potrivit unui raport CBS publicat în februarie.

Reporterul CBS s-a alăturat activiștilor Jewish Community Watch (JCW) în căutarea lui Jimmy Karow, care a fugit din SUA în 2000, după ce a fost acuzat că a agresat sexual o fată de nouă ani din Oregon. Karow, care este căutat de Interpol, a reușit să rămână în Israel, unde s-ar fi mutat între diferite comunități evreiești pentru a evita să fie expus.

[Nota editorului: Ia să vedem ce zice Talmudul: -Aboda Sarah 37a: „O fata non-evreică care are doar 3 ani poate fi violată.”]

Cel mai notabil caz din ochii publicului este cel al Malka Leifer, care a fost directorul școlii ultra-ortodoxe Adass Israel din Melbourne din 2003 până în 2008. Ea a fugit în Israel după ce au ieșit la iveală acuzațiile că ar fi abuzat sexual de elevi.

Ea a evitat deportarea înapoi în Australia, de când Israelul a primit o cerere formală în 2014, susținând că are o boală mintală. Când instanța districtuală a anulat aceste pretenții, Leifer a apelat la Curtea Supremă.

Cel mai recent, în iulie, la Curtea Supremă a avut loc un recurs al lui Leifer pentru a încerca să anuleze instanța inferioară constatând că este aptă mental pentru extrădare în Australia.

În luna mai, după o saga legală de aproape șase ani, judecătoarea de la Curtea Districtuală din Ierusalim, Chana Miriam Lomp, a decis că Leifer era aptă mental să fie judecată pentru 74 de acuzații de abuz sexual și viol de minori.

8 comments

 1. Sa speram ca l-au vaccinat si pe Leifer !!!

  • Partea si mai proasta e ca Leifer e femeie.

   • @XYZ De ce n-am avut parte si eu de-o asemenea ” profesoara ” in Romania anilor … ’60 ? Crede cineva c-asi fi fost destul de fraier incat s-o reclam maica-mi sau ” organelor superioare d e partid si de stat ” ? Nu faptul ca este femeie cred eu ca , este important ci , faptul ca provine din randul ” poporului ales ” dupa cum scrie Biblia si pretind ei . La acest nivel de degradare , acest ” popor ales ” , cred ca nu a fost nici in perioada Sodomei si Gomorei . RUSINE ….HUOOOOOO JIDANI PARSIVI !!!

 2. Jewish scum talking about humans as “hackable animals” and the end of free will

  https://www.youtube.com/watch?v=ltJTRnNLYqY&t=1475s

 3. Copilul abuzat ajunge In majoritatea cazurilor abuzator, poponar sau pedofil. In Romania e la fel, politia tainuieste si inchide ochii la violurile de copii care se produc ” din joaca, dom’le!”. Deci politia si armata sunt controlate prin bugete de consiliul satanic sau baalic al hindo cabalistilor vrajitori si pedofili care jerfesc copii

 4. ilustratia ne pare cunoscuta:
  -e hansel si gretl din micul….?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *