Home / Actualitate / Youtube Accelerează Cenzura

Youtube Accelerează Cenzura

Cel Mai Mare Aliat
Incorect Politic
Iunie 15, 2019

Link către articol

Youtube Accelerează Cenzura

Se pare că Youtube a demarat o operațiune de ștergere a mai multor videouri și canale “extremiste”. Noua politică va interzice “videouri care afirmă că un grup este superior pentru a justifica discriminarea, separarea sau excluderea”. Desigur probabil va afecta doar albii, în timp ce conținutul anti alb va permis în continuare fără vreo penalizare.

Era de așteptat. Să nu uităm că Directorul General al Youtube-ului este (((Susan Wojcicki))) iar compania ei este deținută de Google, un gigant al Internetului cunoscut pentru cenzură care a fost fondat de doi evrei.

Companiile BigTech interzic chiar și oameni care fac parte din opoziția controlată, cum ar fi Paul Joseph Watson sau (((Laura Loomer))). Alex Jones a fost dat afară și de pe Twitter și Facebook. De opoziția reală deja nici nu mai discut.

O alternativă buna momentan este migrarea către site-uri precum BitChute, cum a făcut Varg Vilkerness. În cazul lui motivul de ban a fost probabil faptul că la ultimul său video avea ca thumbnail steagul Mișcării de Rezistență Nordică, o grupare național socalistă din Scandinavia. Videoclipul era despre discuția cu interzicerea runelor în Suedia(mișcarea folosește runa lui Tyr – zeul războiului la nordici). BitChute este mai încet decât Youtube deoarece folosește peer-to-peer, însă nu are cenzură. Site-ul este un fel de casă pentru conținutul video naționalist și asta îi deranjează pe cei de la SPLC- o organizație din America. Pentru rețele de socializare recomand VK. Gab nu are așa multă cenzură dar este un honeypot. Soluția ideală ar fi decentralizarea totală a tehnologiei de comunicație, cât și un sistem DNS total descentralizat, pentru a fi mai greu de oprit de către sistem.

E cam suspect că decizia companiei a fost luată fix cu o zi înainte de Ziua Z, adică cea în care Aliații au debarcat în Normandia.

5 comments

 1. Eu nu stiu cum poate cineva sa se uite la fostul satanist actualul pagan Varg …

 2. Gab este un site facut de Mossad. Minds a fost distrus de banii lui Soros… VK este nesigur … orice e rusesc e nesigur..
  Va recoman worldtruth.mx (ii stiu pe cei care l-au creat)

 3. Bun video despre app gab, eu am scris un art despre gab acum hat hat si despre faptul ca este creat de Mossad.
  https://www.incorectpolitic.com/gab-reteaua-sociala-jidaneasca/

 4. Ce zici de asta, Sterie?

  https://anonhq.com/hungary-becomes-first-european-country-ban-rothschild-banks/

  Hungary Becomes First European Country To Ban Rothschild Banks

  Ungaria face pasi inceti spre ce a facut Hitler in 1933.

  In timp ce la noi singura Banca Romaneasca e Banca Transilvania, si e doar o chestiune de timp pana o distrug si pe aia

 5. Din articol

  The return of these three countries to financial independence has been said to be the first time a European country has stood up to the international fund, since Germany did so in the 1930s. Greece is anxiously trying to make payments but missing them as we all stand on the sidelines routing for them to stick two fingers up to the ‘International M***** F******’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *