Home / Internațional / Anti-Globalistul Alex Jones Cenzurat Înaintea Alegerilor din America

Anti-Globalistul Alex Jones Cenzurat Înaintea Alegerilor din America

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
August 9, 2018

Poate-ai auzit de Alex Jones, conspiraționist celebru din America, negustor de filtre de apă și declarat anti-globalist.

Ei bine, în America urmează alegeri și democrații nu-și permit să mai piardă locuri în Congres, așa că orice voce dizidentă trebuie cenzurată. Companiile de tehnologie din Silicon Valley sunt liberale, un reportaj făcut cu camre ascunsă a dezvăluit că cenzura face parte din filozofia lor.

Așadar știrea că Alex Jones a fost dinamitat de pe Google nu vine ca o surpriză:

Buciumul:

You Tube care este deținut de compania Google a eliminat canalul publicistului conservator Alex Jones luni, după alte acțiuni împotriva sa în lunile anterioare, relatează Breitbart News

„Când utilizatorii încalcă aceste politici în mod repetat, cum ar fi politicile noastre împotriva discursului urii…le dezactivăm conturile” a declarat un reprezentant YouTube pentru publicația The Hill.

You Tube interzisese anterior anumite transmisii live ale lui Alex Jones care ar fi conținut „discurs al urii împotriva musulmanilor și persoanelor transgender”…

Reprezentanții Facebook au susținut într-o declarație că, compania a șters paginile Info Wars „din cauza încălcării repetate ale standardelor sale etice împotriva discursului urii și dezumanizării…”

În schimb canalele organizațiilor extremiste de stânga precum Vice, Antifa și altele sunt menținute fără niciun fel de probleme …(n.n.)

Normal că Vice și Antifa rămân online în ciuda retoricii anti-albe, promovatoare de ură rasială și ideologică.

Există trei categorii de oameni.

  • oameni care au impresia că sunt inteligenți, se dau drept liberi gânditori și pun botul la lozinci de tipul “egalitate pentru toți” fără să le filtreze prin rațiune, aceștia ascultă ce li se spune la televizor, crezând că naționaliștii sunt răi și că e de datoria lor să le pună bețe în roate, acești oameni în general se simt în siguranță urmând turma. Le este frică să meargă împotriva curentului pentru că doresc să fie comozi.
  • oameni care nu au nici un interes înfara următoarei ediții de Untold și beția din week-end.
  • oameni care prin discernământ și gândire critică au ajuns la concluzia că se află într-un război spiritual informațional și psihologic prin care se dorește disoluția ordinii social-morale. Aceștia sunt la diferite nivele, unii sunt naționaliști civici, conservatori, anti-islamiști, etc.

Dacă aceia din spectrul conservator nu se unesc în apărarea libertății de exprimare, rând pe rând vor fi epurați de pe internet.

2 comments

  1. Alex Jones e un spion al iudeo-masonilor. Singurul care a luptat cu adevarat pentru oameni si pentru libertate, a fost William Cooper, care, a si fost asasinat pentru asta.
    Ori sunteti prost informati, ori si voi sunteti cumparati de evrei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *