Home / Actualitate / Vizita Papei – Naționaliști Chemați la DIICOT la Intimidare

Vizita Papei – Naționaliști Chemați la DIICOT la Intimidare

Incorect Politic
Iunie 2, 2019

RăzboiulInformațional:

Vizita Papei Francisc în România şi Naţionalismul Romanesc

 Vizita Papei Francisc în România pare a fi mai mult decât s-a crezut. Presa internaţională pare a şti mai mult decât noi, despre “vizita papei”.

Jason Horowitz şi Kit Gillet, în ediţia online de vineri a New York Times, au comentat că:

“Papa Francisc efectuează o vizită în România – o ţară aflată la periferia catolicismului şi Europei – pentru a lansa un apel la unitate şi avertiza asupra pericolelor populismului, la câteva zile după alegerile europene, marcate de o ascensiune a acestui fenomen,”

În România, populiştii – a căror poziţie împotriva migranţilor îl îngrijorează pe papa – nu sunt în ascensiune, comentează NYT.

Migranţii “sunt adesea dispreţuiţi şi consideraţi o sursă a tuturor relelor societăţii“, a denunţat Francisc luni, la o zi după ce extrema dreaptă a obţinut victorii în Franţa şi Italia în alegerile europene. Frica “ne face intoleranţi, închişi şi poate – fără ca măcar să ne dăm seama – rasişti”, adăugă el.

Să te uiţi … că viţelul la Poarta cea nouă …

România este singura ţară care nu are o mişcare naţionalistă, cum au toate statele europene, cu toate acestea are cea mai puternică mişcare anti-nationalista. De mai bine de 30 de ani suntem mitraliaţi permanent cu aşa-zisul pericol la „naţionalismului”. Acest mesaj devine omniprezent, emanând de la toate partidele şi toţi „formatorii de opinie”. Mesajul se intensifică în fiecare zi, în lipsa oricărei reacţii adverse. Dacă am analiza virulenta campaniei anti-nationaliste, am putea greşit să tragem concluzia că în România avem săptămânal marşuri cu sute de mii de persoane îmbrăcate la uniformă şi diagonală. Şi că în parlament „extremiştii” ocupă cel puţin 30%. Evident, lucrurile nu stau aşa, fapt care face acest circ cu atât mai ridicol.

Presa internaţională ne spune că însuşi Papa ne onorează cu prezenţa sa pentru a ne bate obrazul să nu mai fim „aşa naţionalişti”. Pentru a încălca Constituţia şi legile statului, sfătuindu-ne să primi musulmani supăraţi din lumea a treia, care să ţipe „Allahu Akbar” (Dumnezeul meu este cel mai mare).

Biroul de Crimă Organizată şi-a găsit în cele din urmă menirea: combaterea naţionalismului

Ieri, pe la ora 15.00, când Papa trebuia să îşi facă o primă apariţie publică, la Dealul Patriarhiei, militanţi cunoscuţi pentru viziunile lor naţionaliste erau convocaţi la Biroul de Crimă Organizată.

După sursele noastre, printre cei convocaţi au fost: Cătălin Berenghi, Calin Marincus, Marian Motocu, Gabriel Apreutesei, şi încă câțiva. Celor ce s-au prezentat li s-a vorbit de un dosar ce ar fi în curs de „alcătuire”, care ar urma să vizeze mai multe persoane din lumea naţionalistă. Sus-numiții au fost chestionaţi despre mai multe aspecte; inclusiv despre legăturile pe care le au cu alţi patrioţi şi dacă sunt sau nu dispuşi să comită acţiuni violente. Au dat declarații  si au fost supus unui fel de interogatoriu.

Totul pare a fi „un joc operativ” cu scopul de a îi intimida pe sus-numiții, dar şi pe camarazii lor, cărora aceştia s-au plâns, să stea cuminţi de „vizita papei”. Aici avem dovada clară că „operaţiunile” sunt conduse din afara ţării, după percepte şi gândire vestică. Acolo, în Germania, Austria şi Statele Unite, autorităţile se confruntă cu acţiuni de amploare ale extremei drepte. Orice funcţionar din Ministerul de Interne din România ar trebui să ştie că la noi nu exista aşa ceva. Cine voia să facă ce de vizită Papei Francisc? Tot discursul anti-nationalist pare a fi tradus dintr-o limbă străină şi livrat opiniei publice româneşti.

Copy-Paste

Astfel, toate elementele discursului anti-nationalist preluat de autorităţi sau de formatorii de opinie din România pare a face referire la o situaţie din altă ţară. Asocierea naţionalismului cu rasismul, xenofobia, corupţia sau cu Federaţia Rusă, sunt teme reale pentru grupările extremiste din Franţa, Italia, Germania, nu au, însă, legătură cu România. Care ar fi politicianul populist, extremist, corupt şi filo-rus de care ar trebui să ne temem? Care ar fi gruparea extremistă şi violentă care pune în primejdie pacea în România?

Viitor de aur avem!

Cel mai periculos este că, după ce toate partidele au fost complice la distrugerea industriei, flotei, agriculturii, acum se încearcă transferarea vinovăţiei la grupările de patrioţi. Astfel, după ce oameni precum Traian Băsescu, Victor Ponta, Liviu Dragnea sau chiar Marian Vanghelie au fost complici la dezastrul în care ne aflăm, se încearcă acreditarea lor că „naţionalişti”. Mai apoi, prin aplicarea Ferestrei Overton, se încearcă acreditarea ideii că orice grup de daci, ortodocsi sau legionari lucrează pentru sus-numiții.

Este drumul pregătit de duşmanii Româniilor, noile partide USR, PLUS, DEMOS, care dacă vor ajunge la putere vor schimba imediat discursul „anti-psd” într-un discurs anti-naţionalist. Prostimea va fi incitata să atace gardienii propriei cetăţi şi să primească eventual cu „ciocolată şi ursuleţi” sute de mii de imigranţi.

Vizita Papei Francisc in România ne arată încă o dată că trăim într-o ţară controlată 100% de aceleaşi forţe, toţi politicienii de la „ortodocsii” PSD-isti la „liber-cugetătorii” USR-isti s-au înghesuit „să sărute mâna” papei. Toată media progresista care tună şi fulgeră zilnic împotriva Patriarhului şi a Bisericii Ortodoxe s-a aliniat să îl aclame la unison pe Papa Francisc. Nimeni nu l-a luat pe papa peste picior referitor la Papa Mobil, care dacă ar fi fost vândut ar fi putut să hrănească atâţia săraci.

PS

Nici USR, nici PLUS nu au propus până la această oră transformarea Capelei Sixtine în „cel mai mare spital”.

6 comments

 1. Cat timp suntem in minoritate, trebuie sa fim prudenti si sa actionam cu inteligenta, dar sa nu uitam nici o secunda ca Romaniei ii suntem soldati si cine o ataca va plati la un moment dat si cu metodele gasite potrivite atunci.

 2. Jidanii sunt disperati, dupa rezultatele din Marea Britanie, Italia si Franta.

  Partidele nationaliste sunt in crestere. E doar o chestiune de timp pana preiau puterea.

  In Romania, scopul lor e sa previna ce s-a intamplat in Italia.

  Dupa cum bine ai intuit, aceste masuri copy-paste vin din afara tarii —
  si sunt convins ca se vor aplica la toate tarile UE – Estonia, Letonia, Cehia, Slovacia…. etc

  E o mobilizare generala pentru a preveni ca in alte tari sa se intample ce s-a intamplat in Italia.

  Motivul pentru care Romania e pro-UE, pro-Nato, pro-SUA — din cauza apropierii cu Rusia, noi am suferit cel mai mult.

  Ungaria, Polonia, Cehoslovacia nu au suferit atat de mult. Si in comunism aveau un nivel de trai mult mai ridicat.

  In Romania exista frica – poate justificata – din cauza apropierii de Rusia… ca daca nu ne bagam sub umbrela protectiva a UE si NATO —

  Vine Rusia si ne mananca.

  Uitati-va ce s-a intamplat in Republica Moldova, cu Transnistria.

  Ne aflam pe marginea prapastiei.

  Senzatia populatiei e ca avem nevoie de protectia Occidentului.

  De aceea sentimentul general al populatiei e pro-UE — apropierea geografica periculoasa de Rusia.

  Ceea ce nu intelege (inca) populatia e ca UE si jidanii care o conduc sunt la fel de MALEFICI si rau intentionati ca si Putin.

  Nu sunt de parere ca Putin e baiatul bun. Nu e cum il descrie mass-media occidentala, dar nu e nici bun.

  ADEVARUL ESTE – ca suntem intre ciocan si nicovala.

  Din cauza pozitiei geografice, suntem intre ciocan si nicovala.

  Dintotdeauna am fost.

  In 1940 eram prinsi intre Stalin si Hitler.

  Secole in sir am fost prinsi intre Occident si Imperiul Otoman.

  Incerc doar sa explica ca, la noi, din cauza pozitiei gegrafice toti sunt pro UE, si de-asta nationalismul nu are multi adepti.

  • Oamenii inca nu au uitat ca comunismul a venit din Rusia, cu tancurile.

   Vad UE ca o protectie fata de Rusia.

   Nimeni nu vrea sa accepte ca suntem intre ciocan si nicovala.

   Inspre vest este dracu’ , la est este ma-sa.

   Cei care isi dau seama ca UE e malefica si condusa de jidani — au tendinta sa isi faca o parere favorabila despre Putin sau Rusia.

   Ceilalti, il vad pe Putin drept Satana, iar pe UE – personajul bun care ne apara de Satana.

   Pilula Adevarului e greu de inghitit.

   Suntem prinsi intre dracu si ma-sa, intre ciocan si nicovala.

   • Cel mai mult ne lipseste diplomatia. Stai intre doua mai puteri, te imprietenesti cu ambele, apoi iti urmaresti cu dibacie interesul national: Spre exemplu: Nu putem sa va dam gazele, ca nu ne lasa rusii, iar la rusi: Nu putem sa va dam ALRO ca nu ne lasa americanii. Ne trebuia o securitate nationala, care sa ne apere tara de spioni straini, de asasini economici, care sa ne apere secretele tarii. In fine discutia se poate aprofunda. In orice caz in momentul de fata ar trebui folosita cea mai puternica legatura a noastra cu Rusia: Ortodoxia!!! Implicatiile ar putea fi foarte favorabile pentru Romania, aflata acum sub papucul ideologiei neomarxiste, corecte politic care duhneste din vest, nu din est!
    Zici ca a venit comunismul cu tancurie din Rusia? Fals! Comunismul a venit din SUA, finantat de bancherul evreu Max Warburg! Revolutia comunista din Rusia l-a executat pe tarul ortodox (canonizat in anul 2000) Nicolae al II-lea, impreuna cu toata familia lui, al carui armata a luptat alaturi de armata romana in primul razboi mondial.
    Iar comunistii de azi ce sa vezi, vin din vest! Se numesc neomarxisti, si culmea ironiei, tot ei striga: “Ciuma rosie !”

 3. La dracu DIICOT
  La dracu papa
  La dracu ciorile

 4. Papa (iezuitul) l-a avertizat pe Patriarhul Daniel si pe noi ca ne vrea frati(el stie de ce rang intre catolici) si uniati(toata Romania nu numai Ardealul ca in secolul XVIII). Dupa ce pleaca asteapta sa-i implinim dorinta, ca daca nu o implinim statul RMANILOR se va dezmembra(ca in 1940, fara sa se traga un foc pentru apararea granitelor). Cu voie si putere de la Domnul ROMANII isi vor reface statul, cel putin partial cum este acum cu granite ciuntite sau de la Nistru pin’ la Tisa. Insa noi sa fim increzatori in voia Domnului; chiar si cu statul dezmembrat sa ne organizm prin Biserica Una Soborniceasca si Apostoleasca, sa facem copii si chiar sa ne veselim. Doamne multumim Tie pentru toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *