Home / Educativ / Vinovații vor fi medicii – Călăii din linia întâi

Vinovații vor fi medicii – Călăii din linia întâi

Incorect Politic
Iunie 9, 2021

Preluat de la Dan Chitic (Telegram):

VINVOAȚII VOR FI MEDICII

Atunci când toată plandemonia va fi luat sfârșit, atunci când resursele celor puțini de a prosti se vor consuma, iar capacitatea celor mulți de a fi prostiți va fi cu supra măsură depașită, atunci, adică nu peste foarte multă vreme, vom trage linie și vom constata ce și cât am pierdut!

Și, cu toată disponibilitatea și apetența noastră, ca societate, de a fi mințiți, la un moment dat cineva va trebui arătat cu degetul ca vinovat! Iar vinovații nu vor fi politicienii. Nici corporațiile. Nici mogulii netului sau ai Mass-media.

Vinovații vor fi medicii. Și asta pentru ca ei sunt mici și neînsemnați. Dar și pentru ca și ei au o mare parte de vina, extrem de reala, căci mulți s-au înrolat voluntari in armata minciunii și a terorii instituționalizate.

Căci prin intermediul și mijlocirea lor s-a instaurat isteria distructiva, fără ei epidemia de frica nu s-ar fi putut instala.

Ei, “eroii in halate albe”, vor fi ținuți responsabili și pentru victimele vaxinurilor, dar și pentru marea majoritate a victimelor din epoca plandemica. Veți vedea!

Deja sunt voci din rândul medicilor care spun explicit asta. O familie de medici din provincie mi-a istorisit un tablou de coșmar!

De la aceștia am aflat de cazurile mai multor pacienți internați ca urmare a unor suspiciuni de CoVid, testați și găsiți “pozitivi” de către laboratoare neacreditate și medici nespecialiști, morți in spital după multe zile de “îngrijiri medicale”, însă care, in urma unor necropsii obținute cu greu, s-a constatat ca nu au avut niciodată CoVid! Nici ei, cum, in mod evident, nu au avut nici cei lângă care au fost internați.

Marea majoritate a morților de CoVid mi s-a spus ca au rezultat fie ca urmare a aplicării “schemei de tratament” mult prea brutale pentru persoanele in vârsta sau bolnave de alte afecțiuni cronice, fie ca urmare a unor evidente malpraxisuri ascunse de autorități – cum este administrarea de oxigen după ce pacienților li se aplicaseră sprayuri de genul Ventolin.

Sa nu mai vorbim de situația spitalelor CoVid din provincie, acolo unde nu s-a mai făcut nicio intervenție de specialitate și unde au murit cu zile pacienți bolnavi cronici. Acolo unde medicii “pun parafe” fără însă a semna fișele medicale ale pacienților din spitalele publice și asta pentru simplul motiv ca acești “medici” 6 zile din 7 sunt plecați in marile centre universitare acolo unde sunt angajați in clinici private.

Rare ori se întâmplă ca un eveniment sa dezgolească atât de brutal defectele și infirmitățile unui corp profesional in ansamblul sau.

Plandemia asta a făcut: ne-a arătat cât de cinici, de lipsiți de scrupule, de ticăloși dar și de prost pregătiți sunt mulți, foarte mulți dintre “eroii in halate albe”.

Nu toți, dar foarte mulți dintre voi, doamnelor și domnilor “doctori” nu sunteți demni de această titulatura!

Ați decăzut din onoarea și demnitatea de a fi medic atunci când ați încălcat jurământul pe care l-ați depus, si in care ați jurat și ca “În orice casă voi intra, o voi face numai spre folosul și bunăstarea bolnavilor, mă voi ține departe de orice acțiune dăunătoare și de contacte intime cu femei sau bărbați”.

Ați făcut din vocație bișniț, ați părăsit pacientul pentru bani și onoruri, ați trădat spitalul pentru industria Big pharma. Sa va fie Rușine!

Și dintre toți cei care nedemn va numiți medici s-au ridicat voci care au spus adevarul, fie cu voce tare, in Piata publica, fie in taina, cum a procedat familia de doctori de card va spuneam.

Iar dintre cei care au îndrăznit sa expună public mizeria in care ați târât nobila voastră profesie, mulți sunt pe cale sa devină victime ale tagmei ticăloșite din care faceți parte:

Doctorul Razvan Constantinescu și profesorul Vasile Astărăstoaie sunt emblematici. Dar nu sunt singurii. Mai sunt mulți oameni printre felcerii din linia întâi.

Cei din urma vor rămâne oameni și doctori in adevăratul sens al cuvântului.

Cei dintâi… au devenit deja eroi!

De aceea, dragi “eroi din linia întâi”, va îndemn sa va salvați voi și nobila profesie pe care o practicați, va îndemn sa spuneti Adevarul! Acum, cât încă nu sunteți complet Compromiși!
Acum cât încă va mai puteți salva ca medici, dar și ca oameni!

Spuneți adevărul! Cu orice preț! Chiar și cu prețul de a deveni eroi, martirizați de cei mai ticăloși și mai jegoși dintre voi!

Spuneți Adevărul înainte sa o facă alții!

Căci știți bine ca vom afla Adevărul, și Adevărul ne va face intr-un sfârșit liberi de minciunile și teroarea la care ați pus umărul!

Iar același Adevăr v-ar putea lipsi nu doar de onoare sau dreptul de LIBERA practica… ci și de libertate!

Spuneți Adevărul!

20 comments

 1. Corect tot ce spui d-le Dan Chitic, dar de judecatorii, procurorii, politistii si mai ales sereistii criminali si tradatori de tara cand scri?

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   Scrie tu, dacă ai ce scrie. Obișnuiți-vă să nu lăsați în seama altora ceea ce puteți face voi.

  • Se adauga si toate cadrele medicale care au executat vaccinari fara sa fie medici caci numai un medic poate executa anamneza, absolut obligatorie in actul vaccinarii, lege la nivel international .

   Procedura imbatabila pentru demonstrarea efectelor vaccinurilor , este analiza sangelui sub doua aspecte stiute de specialisti , inainte si dupa vaccinuri .
   O explica clar dr Wolfgang Wodarg pe undeva in corona ausschuss sitzung 54 sau 55 . Acolo el numeste exact cele doua tipuri de analize ale sangelui care daca sunt facute inainte de vaccinare si dupa, daca apar fenomene negative dupa vaccinare, se poate stipula efectul negativ al vaccinului si se pot culege daune obligatorii de la cine a executat vaccinarea .
   Altfel vor minti cum fac si acum in toate tarile si vor zice ca mortile care au survenit si invaliditatile fel de fel, nu sunt consecintele vaccinarilor .
   Si asa le merge crima inainte !

 2. Pixelu Albastru

  Totuși, trebuie menționat că mai mult de jumătate din medici NU s-au vaccinat. Este un semnal de bun augur pe care îl dau. Că medicii s-au dedulcit la un trai cu mult peste media grosului populației și le este aproape imposibil să renunțe la el, face parte din slăbiciunile omenești. Medicii nu fac nici ei excepție.
  Nu cred că „plandemia” se va stinge curând. Nu m-ar mira ca anunțatul val 4 să fie tocmai din cauza vaxinaților din valul 3. Și tot așa până populația globului ajunge „în parametri”.

  • Nici macar cei care au adeverinta de vaccinare nu s-au vaccinat pe bune…ca de altfel toate cadrele medicale şi apropiaţii lor.
   Daca iei la analiza apa reziduala din spitale e plina de mesageri ARN 🙂
   Securistii nu stiu treaba asta? Bineinteles ca stiu! Dar pentru ei e important sa raporteze mai departe cat mai multi vaccinati.
   Normal ca “vaccinatii” n-o sa recunoasca niciodata. Si din pacate o sa creasca presiunea pe cei nevaccinati..

   • Sper totusi ca serurile alea sa ajunga intr-un tampon cu vata cu spirt si arse imediat dupa ”vaccinare”, mai stii cu ce porcarii sinistre vor polua apa freatica?

  • Credeți că se va termina pandemia?La ce sperați?
   Acum vor să vaccineze și copii ,iar părinții îi însoțesc bucuroși.Ce va urma ?

 3. in engleza -discutie ff recenta intre doi mari savanti , Luc Montagnier si pulmonologul Wolfgang Wodarg

  https://odysee.com/@Corona-Ausschuss:3/Ad-hoc_12_final:d

  Ad-hoc 12 – Im Gespräch mit Prof. Dr. med. Luc Montagnierhttps://odysee.com › Ad-hoc_12_fi…
  Vertaal deze pagina
  4 dagen geleden — Luc Montagnier Ad-hoc 12 Der Corona Ausschuss wurde von vier RechtsanwältInnen gegründet. Er führt eine Beweisaufnahme zur Corona-Krise und den Maßnahmen … Dr. Wolfgang Wodarg | Sitzung 55: Investigationen.

 4. Laudabil articolul, insa nici un medic nu va raspunde! Nu va mai amagiti, caci nu li se va intampla nimic! Cine sa-i judece, Colegiul Medicilor? Pai aia intotdeauna si-au scos confratii basma curata! Intotdeauna mortul este de vina in Romania! Cata vreme nu raspunde vreun medic cu capul, insa la propriu, nu le va fi frica de nimic! Pe asta se si bazeaza, adica pe faptul ca un procuror si judecator nu ii poate judeca, caci, chipurile nu au cunostinte medicale. Nu vor pati nimic atata timp cat nu isi vor pierde capul, la propriu.

 5. INJECTIA FINALA

  Medici, zici ?
  Cei rai vor sfarsi sub chirpici
  Cazuti din cer
  Cand infuleca mici

  Sau or calca pe’o seringa
  Ce viata lor o s’o stinga
  C’au fost ticalosi, tradatori
  Uitand ca le sunt cu totul datori

  Românilor, Bolnavilor lor
  Si ca’n viitor, nu departe
  Vor cunoaste nenorociri si moarte

  Daca nu s’or cai si rosti
  Adevarul, cat mai sunt vii,
  Altfel vor fi vinetii !

 6. Teoretic,a ramas sa se implineasca si pandemia v.2, atacul bioterorist prezis de Hell Gates. Mai e nevoie de macelari tura a doua

 7. INJECTIA FINALA

  Domnule, medici, zici ?
  Cei rai vor sfarsi sub chirpici
  Cazuti ca pedeapsa din cer
  Ca’i ucid pe mari si pe mici

 8. INJECTIA FINALA

  NEBUNIA, MORBUL

  AU DESTEPTAT CORBUL

  LUI POE, CE RASUNATOR

  TIPA’NGROZITOR

  NEVERMORE, NEVERMORE

  SI SE’NALTA’N ZBOR

  PAN’LA ALBUL NOR

  LUMEA O PARCURGE

  INECATA’N SANGE

  DE DRACII CE VOR

  SA ARDA AL VIETII MOTOR

  NEVERMORE, NEVERMORE !

  CU TIPATU’I VESNIC, CORR-CORR

  TROMPETEAZA CUMPLITUL OMOR

  NEVERMORE, NEVERMORE !

 9. chitic e avocat,are clientzi?!
  (omu cershea 3.000 de lei pentru plata amenzii pe L55-gestul e al unui pacalici!)
  problema cu medicii e clara:ei nu profeseaza liber,si-au bagat singuri gatul in streang,nu mai e nici o legatura dintre merit si (ras)plata.nu sa aiva frica-JUDECATA SE VA FACE INDIVIDUAL(nu deschidem dosarul “halatelor albe”)!
  -aura ion nu a mai ajuns medic transplantolog:au ajuns-o blestemele,a lovit-o D-zeu,a distrus-o D-zeu!

 10. N-ai înțeles….vina va cădea pe medici ,ei fiind “pionii” din prima linie și cei mai neînsemnați pentru autoritățile decizionale.CASTANELE s-au luat cu mana medicilor,în principal.Ei vor fi trași, primii , la răspundere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *